User
Pass
2FA

Economia pe server II
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian

Vreti sa se dea wipe la gold, sa se micsoreze ratele la xp gold reward, si sa faca dropul resurselor gen min e, ierburi, piei foarte mic?
Da, vrem wipe si micsorarea ratelor la gold
50%
 50%  [ 29 ]
Nu, e bine asa cum e.
49%
 49%  [ 28 ]
Total Votes : 57

Author Message6901
Alma

[Owner of Evolution]

Status: Offline
(since 16-09-2017 00:34)

Votes: 23

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-06-2010, 11:57:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

darkh3aven wrote:
KFC wrote:
Quote:
Exemplu: 1 gem: 100g, 1 frozen orb 200 gold, 1 crusader orb 800 gold, 1 battered 1100 gold s.a.m.d

NU se rezolva nimic cu treaba asta si iti spun de ce ... " fomistii " se duc la ah , il verifica " ia uite bo$$ule un frozen orb cu 200 gold , ce fraier " -> il cumpara si il pune din nou la pretul lui mult dorit ...
Parerea mea :
- wipe la gold ( FOARTE putin probabil ca vor accepta asta )
- rewardul in gold din questuri redus
- goldul de la npc'uri redus
- eternalurile si alte chestii care pot fi cumparate -> scoase ( incurajeaza farmul)

Plus ca sunt foarte putini care au meserii de gathering .. like herbalism, skining ( este dilema vietii lor )

Toate astea pot fi facute dupa viitorul wipe ( oricand ar fi el ) ...

Va pupa KFC ! -

Foarte putini playeri am vazut cu skinning.De ce?Pentru ca rata la drop pentru iteme este prea mare.Pica cate 5-10 iteme la mobi si nu cred ca are nimeni chef sa de-a delete la 100 iteme / minut.
De acord cu scoaterea eternarurilor si ce mats mai sunt la vendori (Vasile,Nutzi).
Wipe la gold - nu,sau macar sa ramana playeri cu niste gold (1k-5k)
Cea mai buna solutie e scaderea ratelor,dar nu mai jos de 10-15x la lvl pentru ca sunt destule questuri buguite si nu cred ca are nimeni chef sa le repare.

oamenii care vor skinning se descurca, baga un guagal si gasesc lootfilter (@curse.com). puteti absolut tot in banca, lasati doar hs si skinning knife, setati loot filter'ul sa dea delete la TOTUL inafara de leather, si puteti farma leather fara problema :<

wipe la gold ar fi o idee, ar face serveru mai blizzlike.

p.s. ati observat ca toti care au postat aici sunt de acord cu wipe la gold si zic ca "nu o sa fie de acord lumea" :o

Zohlomg wrote:
Eram pe TBC si vroiam sa fac gnome cu codite roz.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Bill

[Mentally Stable]

(since 07-09-2011 21:56)

Votes: 5

Post Posted: 09-06-2010, 11:59:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa anuntati inainte sa dati wipe sa cheltuiesc goldu:))
0 0

Back to top
magicuzor

[Above the rhythm]

(since 01-08-2013 11:24)

Post Posted: 09-06-2010, 12:03:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wipe si reducerea ratelor la 15-10x

ar fi cel mai tare server din romania, shoker e baiat destept si se descurca cu bug`urile si tot ce trebuie.
chit ca multi nu le`ar convine, e reteta succesului garantat.

EMz. sonnenschein

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 09-06-2010, 12:12:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am mai spus si mai demult, o reducere a ratelor, si xp si gold ar face din serverul acesta unul si mai elegant -
0 0

Back to top
Moon

[Mentally Stable]

(since 14-07-2019 19:56)

Votes: 17

Post Posted: 09-06-2010, 12:23:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai fratilor, nu pricepeti o treaba: cei care stiu sa faca bani vor face si in continuare, cei care se plang ca toate sint scumpe, fac asta de lene, nu vor sa faca meserii, sau fac numai pvp si acolo nu faci bani.
Nu are sens wipe la gold, pentru ca ar trebui dat saptamanal, vb cuiva, faci 100k in 2-3 ore, deci ii pui la loc.
Economia se va aseza numai cand toti aia de se vaita ca sint preturi exorbitante, o sa puna osu la treaba sa aiba si ei ceva meserii, si cand intr-adevar va aparea concurenta.
Chestia cu cumparatul la pret mic (e vb de grupul de economisti -) este evidenta, cei cu bani vor lua itemele la 200g si le vor vinde cu 20k. Cunosc cazuri. Dar, cunosc cazuri care au luat-o in barba, acum cu disparitia itemelor de la ah, stiu pe 1 care a pierdut cam 600k cu investitii in sokete. Deci, exista si reversul medaliei, nu tocmai placut -.
Trebuie lucrat la sursa. De ex: de cand minele nu mai au respawn rapid, preturile au luat-o razna la tot ce tine de minereurile alea (BS, JWC, ENGI, etc). Banuiesc ca aceeasi treaba se aplica si la restul.
Deci problema se reduce la imputinarea resurselor, putine materii prime => scumpirea itemelor finite.

O solutie ar fi scaderea respawn la materii prime, si atunci preturile vor scadea.
Chestia cu wipe la gold, e de pomana, afara de cazul in care o faci saptamanal.

Bafta all la loto -

0 0

Back to top
Hidenclaw

[It's Amazin']

(since 22-07-2010 09:54)

Votes: 17

Post Posted: 09-06-2010, 12:55:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ideea era alta... wipe la gold si gold rate 1x... sa te vad atunci cum mai ajungi la 100k
0 0

Back to top
darkh3aven

[Die Führer]

(since 24-09-2010 18:31)

Votes: 6

Post Posted: 09-06-2010, 13:50:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Moon wrote:
Mai fratilor, nu pricepeti o treaba: cei care stiu sa faca bani vor face si in continuare, cei care se plang ca toate sint scumpe, fac asta de lene, nu vor sa faca meserii, sau fac numai pvp si acolo nu faci bani.
Nu are sens wipe la gold, pentru ca ar trebui dat saptamanal, vb cuiva, faci 100k in 2-3 ore, deci ii pui la loc.
Economia se va aseza numai cand toti aia de se vaita ca sint preturi exorbitante, o sa puna osu la treaba sa aiba si ei ceva meserii, si cand intr-adevar va aparea concurenta.
Chestia cu cumparatul la pret mic (e vb de grupul de economisti -) este evidenta, cei cu bani vor lua itemele la 200g si le vor vinde cu 20k. Cunosc cazuri. Dar, cunosc cazuri care au luat-o in barba, acum cu disparitia itemelor de la ah, stiu pe 1 care a pierdut cam 600k cu investitii in sokete. Deci, exista si reversul medaliei, nu tocmai placut -.
Trebuie lucrat la sursa. De ex: de cand minele nu mai au respawn rapid, preturile au luat-o razna la tot ce tine de minereurile alea (BS, JWC, ENGI, etc). Banuiesc ca aceeasi treaba se aplica si la restul.
Deci problema se reduce la imputinarea resurselor, putine materii prime => scumpirea itemelor finite.

O solutie ar fi scaderea respawn la materii prime, si atunci preturile vor scadea.
Chestia cu wipe la gold, e de pomana, afara de cazul in care o faci saptamanal.

Bafta all la loto -

Am observat cresterea preturilor de cand cu respawnul mare la mine,de aceea am facut post unde am cerut sa se puna mai multe mine de Titanium.Acum nu cred ca mai este o problema,sunt destule mine de Titanium in Sholazar,Icecrown si Storm Peaks.Cobalt se gaseste in Borean si Zul'Drak,iar Saronite Icecrown,Storm Peaks,Sholozar.Sa speram ca o sa scada preturile de la Ah pentru gemuri,iteme de la Blacksmithing,Engi si ce mai este.

"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
-A. Hitler

0 0

Back to top
graveyard

[Mentally Stable]

(since 12-12-2010 11:57)

Votes: 4

Post Posted: 09-06-2010, 14:16:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si eu as fi deacord cu un wipe si rate ceva gen 10x..ma rog dar +1 wipe !
0 0

Back to top
heaveNN
[Banned user]

Banned

(since 25-08-2010 12:44)

Votes: 13

Post Posted: 09-06-2010, 14:36:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 pentru wipe...si rate la gold ca pe blizz -

0 0

Back to top
Smithy

[The Kingslayer]

(since 27-07-2015 12:47)

Votes: 13

Post Posted: 09-06-2010, 15:14:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

de acord...dati wipe la gold...si rate de blizz...si zic eu sa se bage 3 x la xp si quest...ar intari pvpu la low lvl...plus ca daca fac honor la low lvl cand au 80 pot sa isi ia ceva iteme de pe honorul farmat la low lvl...asa playerii nu ar mai intra cu low GS in bguri...plus ca strainii adora low lvl rate...si ar deveni un server international... ar scadea si noobismul pe server...sa nu mai vorbim de instantele mici care o sa se faca destul de des ca sa aiba playerii gear albastru pt pvp la low lvl

Mias face si eu un char daca sar baga 3 x

Epic -))
0 0

Back to top
darkh3aven

[Die Führer]

Post Posted: 09-06-2010, 15:24:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Smithy wrote:
de acord...dati wipe la gold...si rate de blizz...si zic eu sa se bage 3 x la xp si quest...ar intari pvpu la low lvl...plus ca daca fac honor la low lvl cand au 80 pot sa isi ia ceva iteme de pe honorul farmat la low lvl...asa playerii nu ar mai intra cu low GS in bguri...plus ca strainii adora low lvl rate...si ar deveni un server international... ar scadea si noobismul pe server...sa nu mai vorbim de instantele mici care o sa se faca destul de des ca sa aiba playerii gear albastru pt pvp la low lvl

Mias face si eu un char daca sar baga 3 x

Ce e mai important ? Sa rezolve questurile buguite de la lvl 1-80 sau sa se ocupe de instantele din North ? Nu scadeti ratele mai jos de 10-15x ca nenorociti serverul.Vrei 3x du-te cauta alt server,dar iti garantez ca nu o sa gasesti unul cu low rates si Toc,Hor,Pos,Fos,Icc,Wintergrasp,Wsg,Av,Eots baga-te si functionale.[i]

"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
-A. Hitler

0 0

Back to top
paramedik

[Grinding Machine]

(since 12-11-2018 11:11)

Votes: 11

Post Posted: 09-06-2010, 15:49:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am facut poll. Votati -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
darkh3aven

[Die Führer]

Post Posted: 09-06-2010, 15:54:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"si sa faca dropul resurselor gen min e, ierburi, piei foarte mic"

Wtf?Nu e deajuns ca minele au respawn foarte mare,herbalism si skinning nu face aproape nimeni ?Sterge te rog prostia aia.

-A. Hitler

0 0

Back to top
paramedik

[Grinding Machine]

(since 12-11-2018 11:11)

Votes: 11

Post Posted: 09-06-2010, 16:01:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa scoata un Mod ca eu nu pot...
Sa ramana doar treaba cu wipe la gold in optiune

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
KFC

[STFU ]

(since 19-02-2018 13:54)

Post Posted: 09-06-2010, 16:26:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
eu zic ca daca toti astia care vor economia scazuta incep sa vanda la preturi mici o sa reuseasca sa scada preturile fara niciun ajutor

->
Quote:
" ia uite bo$$ule un frozen orb cu 200 gold , ce fraier " -> il cumpara si il pune din nou la pretul lui mult dorit ...

Prin bun simt niciodata nu merge -

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 29-07-2025, 14:41:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password