User
Pass
2FA

RE: Norecoil, wtf.?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message9193
Mycro[ice]

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-08-2010 08:08)

Votes: 2

Post Posted: 16-06-2010, 18:54:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut...
Sunt un simplu om ce joaca cs si am cautat pe google "cazuri" de no recoil ca sa ma conving. Am primit si eu ban pe un server pt no recoil , ei bine aveam in cfg fara sa stiu, dar odata ce am scapat de el inteleg si eu perfect ce e recoil si ce e norecoil. N-am nici-o treaba cu acest server sau forum, am intrat doar din nimereala.

Poate a trecut ceva timp de cand a fost topicul anterior "Norecoil, wtf.? " insa va spun: Acel jucator are/avea no recoil! Cunosc foarte bine situatii de genul asta, sunt absolut sigur ca avea no recoil. Pentru a controla no recoil-ul si a fi un jucator cu skill, o mica diferenta se vede dupa tinta. Cand nu foloseste "no recoil", in timpul impuscarii tinta ar trebui sa se duca in jos, iar gloantele mai sus. In niciun caz toate la fel. In cazul vostru acel jucator are "no recoil", imi pare rau dar cei care ati spus ca n-are, ori nu stiti inca foarte bine situatia, ori il cunoasteti si ati spus-o doar pt a fi salvat. Nu vreau sa acuz pe nimeni pentru ca n-am nicio treaba cu nimeni, nu cunosc pe nimeni. Dar am vrut sa imi spun si eu parerea si sa aveti mai multa grija pe viitor. Ca un exemplu uitati si aici: http://www.youtube.com/watch?v=gGXijf32L1g

Sper sa luati topicul in seama "prietenos" , si credeti-ma ca stiu ce spun!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
[NT]D@niel

[Mentally Stable]

(since 20-11-2014 12:56)

Votes: 8

Post Posted: 16-06-2010, 21:39:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mycro[ice] wrote:
Pentru a controla no recoil-ul si a fi un jucator cu skill, o mica diferenta se vede dupa tinta. Cand nu foloseste "no recoil", in timpul impuscarii tinta ar trebui sa se duca in jos, iar gloantele mai sus. In niciun caz toate la fel.

Cum sa se duca tinta in jos cand tragi apasat? Se duce doar daca dai tu din maus in jos.. daca nu tragi de maus in jos se duce in sus cat tii apasat apoi revine. Si ce vrei sa ne arati in filmutel de mai sus? Cum sa ai recoil mai mic? Sau poate tu crezi ca ala care a facut filmu folosea norecoil din cfg.. ei bine el tragea de maus in jos sa aibe recoil mic.

0 0

Back to top
ionel

[RockStar]

(since 15-09-2014 19:31)

Votes: 5

Post Posted: 16-06-2010, 22:59:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a postat si el sa se afle in treaba

Blues is the father and Classic is the mother that's why their son ROCK is the best music ever.
0 0

Back to top
*Just*John*

[Assasin]

(since 31-03-2022 22:59)

Votes: 39

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 17-06-2010, 12:10:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

n-are treaba tot incepator e.in filmutet ala iti explica ce modalitati de minimizare a recului sa folosesti.invata sa citesti indicatiile alea in engleza mai intai -

"davi si doff" triggered "amx_chat" (text " john pute de aim ce draq")
0 0

Back to top
Mycro[ice]

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-06-2010, 12:46:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prin filmuletul ala va arata cum sa-ti controlezi recoil-ul, nu zic ca are "no recoil" in cfg. Nu are...
M-am uitat la demo-ul playerului ala si am vazut ca gloantele se duc drept, iar tinta ramane si ea dreapta, nu se duce in jos cum ar trebui la recoil (sau nu se duc gloantele in sus si tinta sa fie stabila/dreapta), fapt ce indica no recoil-ul. V-am spus, am intrat din intamplare pe forum, nu cunosc pe nimeni... doar v-am spus si eu ce cred despre cazul ala ca ma pricep bine sa fac diferenta intre recoil si no recoil.
La cat de dreapta era tinta playerului, si gloantele la cat de bine mergeau, e clar no recoil.

0 0

Back to top
Advocad

[Creep]

(since 05-08-2011 22:08)

Votes: 11

Post Posted: 17-06-2010, 12:55:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mycro[ice] wrote:
Prin filmuletul ala va arata cum sa-ti controlezi recoil-ul, nu zic ca are "no recoil" in cfg. Nu are...
M-am uitat la demo-ul playerului ala si am vazut ca gloantele se duc drept, iar tinta ramane si ea dreapta, nu se duce in jos cum ar trebui la recoil (sau nu se duc gloantele in sus si tinta sa fie stabila/dreapta), fapt ce indica no recoil-ul. V-am spus, am intrat din intamplare pe forum, nu cunosc pe nimeni... doar v-am spus si eu ce cred despre cazul ala ca ma pricep bine sa fac diferenta intre recoil si no recoil.
La cat de dreapta era tinta playerului, si gloantele la cat de bine mergeau, e clar no recoil.

Sa vad daca am inteles bine:

Ti-ai facut cont pe forum pe data de 16, adica ieri. Te-ai uitat tu asa in mare prin forum si ce-ai zis: hai sa-i lamuresc pe astia ca "wtf" are norecoil!

Mi se pare doar mie sau e ceva in neregula cu imaginea asta? Hai.. vezi-ti de treaba si lasa-ne.

iubesc, urasc, injur, iert, uit, beau, mint, plang, distrug, fur, creez, protejez, daruiesc, merg inainte.. sunt doar om.
0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 17-06-2010, 14:52:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tare faza asta --

Ce urat wtf !! -

Ban him - -

0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

(since 07-12-2019 14:42)

Votes: 14

Post Posted: 17-06-2010, 16:12:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca avea norecoil era banat de mult !!! Ne faci idioti ? Am jucat cateva zile cu el si u imi spui k are norecoil :-J

Ajuta serverele WAR cu un vot: http://www.csservers.ro/evidenta/war3.freakz.ro
LorD*Bobby
0 0

Back to top
felixcat

[baka neko]

(since 15-07-2014 15:00)

Votes: 50

Post Posted: 17-06-2010, 16:25:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

exista o diferenta intre freakz wtf si wtf.. care a luat ban pe forum

0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

(since 07-12-2019 14:42)

Votes: 14

Post Posted: 17-06-2010, 16:26:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

felixcat wrote:

Imi cer scuze -

Ajuta serverele WAR cu un vot: http://www.csservers.ro/evidenta/war3.freakz.ro
LorD*Bobby
0 0

Back to top
Mycro[ice]

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-06-2010, 18:14:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci... am cautat pe google ceva de genul: "cum se vede diferenta dintre recoil si no recoil" si din intamplare am gasit si forumul asta (pe langa altele in care am procedat la fel). Am citit posturile si m-am uitat sa vad daca e adevarat ce se discuta, am luat demo-ul si l-am pus in cstrike, probandu-l. Sa vad daca exista o diferenta, m-am uitat si pe youtube la mai multe filmulete de recoil/norecoil. Am folosit si eu "no recoil" la un momendat, iar acum nu folosesc deci stiu cum sta treaba si cum merg gloantele/tinta cand impusti drept!

Si eu am avut probleme pe un server si am primit ban pentru no recoil, aveam un cfg de pe net si chiar continea "no recoil" dar eu nu stiam. Acuma incerc sa imi dau si eu seama sa vad ce diferente exista, si chiar am observat.

Si nici idiot nu fac pe nimeni, n-am intrat in viata mea pe server (sau cel putin asa cred...) si nu stiu cum sta treaba. Daca vreti sa imi luati topicul in seama bine, daca nu tot bine, nu ma deranjeaza. Pana la urma mi-am dat si eu cu parerea ca 'am experienta', cred eu. Mai bine i-ati controla configul si daca contine ceva in care sa scrie despre "recoil" sau "rcl" inseamna ca are, dar nu toti isi dau configul 'adevarat'.

Nu vreau sa fac aici circ sau ceva de genul, am fost respectuos si am incercat sa ajut. M-am reuitat pe demo, si va spun sincer: Acel "Jig-Saw" are/avea sigur no recoil! Stiu sa fac diferenta... nu se poate sa tragi asa cu recoil.

0 0

Back to top
wtf?
[Banned user]

Banned

(since 18-10-2011 15:12)

Votes: 16

Post Posted: 17-06-2010, 19:01:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dire wrote:
Tare faza asta --

Ce urat wtf !! -

Ban him - -

Dire vrei sa te mascaresc pe mess ? -

eT | Bobby wrote:
Daca avea norecoil era banat de mult !!! Ne faci idioti ? Am jucat cateva zile cu el si u imi spui k are norecoil :-J

Sa nu il confunzi cu mine Bobby, ala era doar fanul meu -

felixcat wrote:

aprob -

On: parerea mea este acolo in topic, nu se schimba cu nimic

0 0

Back to top
Mycro[ice]

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-06-2010, 18:55:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci stie altcineva cum sa deosebesti recoilul de no recoil? Eu am tot incercat in cs sa trag la fel, sa mi se duca tinta la fel cu gloantele da n-am reusit. Ori difera niste setari in cs, ori e clar no recoil.
0 0

Back to top
wtf?
[Banned user]

Banned

(since 18-10-2011 15:12)

Votes: 16

Post Posted: 24-06-2010, 10:42:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gata ma terminati cu filosofia asta odata!
Oricum player`ul in cauza joaca inca pe server, cu alt nume, pe care evident nu il stiu, dar oricum se va afla, iar efectul va fi acelasi!
Rog pe cineva sa inchida subiectu asta.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SeaGer, 24 June 2010 08:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 04-12-2024, 12:54:51
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x