User
Pass
2FA

Best Players on the servers
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 72, 73, 74  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message235851
aprow

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-01-2012 11:47)

Votes: 6

Post Posted: 10-07-2010, 19:45:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cantstopme wrote:
Quote:
n legatura cu Motion si Deadlybrew sunt multi peste ei . Daca nu ma insel Blay ii cam bate pe aman2

In primu rand ca Blay este un prafalau care ma lauda mereu la altii ca-s bun cu rogu si nu stie nimic, l-a ajutat songs sa faca 1800 si il cara itemele.. si in legatura cu motion... e bunicel da pe muti e praf.. doar pe shadowdance unde spameaza ambush e bun

un mic offtopic
Ms Deadlybrew n1. Acest topic este facut de oameni care simt nevoia de implinire "profesionala" in wow.Niciodata nu o sa vedeti pe CEL MAI BUN de pe server, majoritatea dintre voi sunteti o gluma, va stresati atat de tare sa ajungeti la un nivel extraordinar de bun(nivel considerat de voi) ca uitati sa va distrati. Si da Deadly sunt bun pe shadowdance ca spamez ambush,te astept sa inveti si tu sa joci ca sa imi dai lectii. Numai bine si multa sanatate -
iarasi ontopic: vreau sa spun ca sunt destui care joaca bine, dar fiind wotlk duc lipsa de gear and so on. Parerea mea este ca sunt destui care nu au fost mentionati doar pentru ca nu sunt cunoscuti, iar cei ce au fost...sa fim seriosi ,e chestie de prietenie si tovarasie printre voi asa ca ma abtin.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
lockzor

[Bitches & Bottles]

(since 16-11-2018 14:58)

Votes: 18

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  rusebobo 
Post Posted: 10-07-2010, 19:46:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deadlybrew vorba lu varule a intrat trouble pe cont sa iti faca 1800 asa ca in locu' tau nu as mai comenta....

si blay te pisa cand vrea putza lui - app vezi-ti de capatana aia mare

te-am pupat -

Staff message (ion):

1 warn pentru limbaj.

0 0

Back to top
Cantstopme
[Banned user]

Banned

(since 20-02-2011 20:38)

Votes: 22

Post Posted: 10-07-2010, 20:36:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lockzor wrote:
deadlybrew vorba lu varule a intrat trouble pe cont sa iti faca 1800 asa ca in locu' tau nu as mai comenta....

te-am pupat -

*da a intrat la 1780 pt 1-2 meciuri... si faza cu blay.. ala nu pisha nik pentru ca nu stie, vi se pare asa bun sincer?? cand el avea 5500gs si lua bataie de la warr cu 5k, eu il bateam cu 5kgs si le zicea la toti ca eu stiu sa joc si ii bat si blah blah.. a facut cu songs care joaca pt amandoi si se lauda ca are multe numere la gs acolo jos ...

*bai songs.. eu am 1700 cu druid balance... stii ce rpd moare si ce greu e sa bati combo gen warr/rdruid sau mage care il tin in silence??

ON:

Rogue : Trouble, eu - , si de la ally dak exista
Mage : Hanry,Darkmagician si altii
Druid : Skilz hackeru, westwood... si cine mai e bun
Priest : Songs normal, Liqquid, Icant, Hysagi, si altii care or mai fi buni
Hunter : Jert, Hanta, si aia cu multe litere la nume
Warrior : Sony,Aod,Juelz, si de la ally care nu-i stiu
Warlock : Shocker, firemagician, si altii la care nu ma gandesc acum
Shaman : l33t class
Paladin : Varule , si restu care dau peste 10k dmg
Death Knight : Garogoyle si ghoul

Pe cine nu am mentionat, sa se simta

Shocker wrote:
daca eu iti spun ca trebuie sa imi faci o rugaciune in fiecare seara ca sa joci aici, o faci sau iti cauti alt server

0 0

Back to top
lockzor

[Bitches & Bottles]

(since 16-11-2018 14:58)

Votes: 18

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  rusebobo 
Post Posted: 10-07-2010, 20:54:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cantstopme wrote:
lockzor wrote:

te-am pupat -

*da a intrat la 1780 pt 1-2 meciuri... si faza cu blay.. ala nu pisha nik pentru ca nu stie, vi se pare asa bun sincer?? cand el avea 5500gs si lua bataie de la warr cu 5k, eu il bateam cu 5kgs si le zicea la toti ca eu stiu sa joc si ii bat si blah blah.. a facut cu songs care joaca pt amandoi si se lauda ca are multe numere la gs acolo jos ...

*bai songs.. eu am 1700 cu druid balance... stii ce rpd moare si ce greu e sa bati combo gen warr/rdruid sau mage care il tin in silence??

frate, daca va credeti buni amandoi, dati duel pe delete char - si e totul O K ! care pierde D E L E T E fara recover punct.

songs e varule - si sunt si prieteni asa ca .... shh....

0 0

Back to top
Cantstopme
[Banned user]

Banned

Post Posted: 10-07-2010, 21:41:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

triple post gege.. in legatura cu jucatu pe delete char.. ce rost are??? dak ne place si stim sa jucam dc sa ne dam delete? da-ti tu delete si fa altu

Shocker wrote:
daca eu iti spun ca trebuie sa imi faci o rugaciune in fiecare seara ca sa joci aici, o faci sau iti cauti alt server

0 0

Back to top
Alma

[Owner of Evolution]

(since 16-09-2017 00:34)

Votes: 23

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 10-07-2010, 22:40:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

varule, ca si priest (songs) e PILAF. same like urakay sau orice alt shadow aparut din boscheti peste zi. Toti l'au vazut pe hysagi/icant/me la peste 2k rating si au zis, hai sa'mi fac shadow priest . QQ

Acum terminati cu off'topic'ul ca deja da pe langa grav.

Zohlomg wrote:
Eram pe TBC si vroiam sa fac gnome cu codite roz.

0 0

Back to top
darkmagician_no1

[Mentally Stable]

(since 20-11-2011 14:51)

Votes: 6

Post Posted: 11-07-2010, 00:16:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lockzor wrote:

frate, daca va credeti buni amandoi, dati duel pe delete char - si e totul O K ! care pierde D E L E T E fara recover punct.

un singur duel nar rezolva nimik. 2/3 sau 3/5 ar arata skillul & btw eu vas imparti warnuri pt o pagina de off topice

ar trebui sa dau cam 54 flame shockuri,27 de lava bursturi si 27 de chain lightininguri ca sa il bat pe Darkmagician....
0 0

Back to top
aodzilla

[FameMønster]

(since 05-11-2011 10:35)

Votes: 7

Post Posted: 11-07-2010, 18:03:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai am 2-3 saptamani pana ajung acasa si va scot afar din toate bg-urile , clar ca ati uitat cum sta treaba.
0 0

Back to top
Doomcaster

[Mentally Stable]

(since 12-07-2010 18:11)

Votes: 2

Post Posted: 12-07-2010, 00:34:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dK: Padure, Albertdk, Trotinela
Warrior: Enrgoolol, Crashy, AOD
Paladin: Hoodztar, Varule, Welldone
Druid: Skilz, Vexftw, Rami
Rogue: Motion, Trouble, Deadlybrew
Mage: Blessu, Snared, Meddox, Palermo, Froster( NAB )
Warlock: Drainmachine, Supernay...cam atat
Shaman: Buxxy, Mondieux... atat
Priest: multi, foarte multi(Dispelbot, Hymnal,HealingSpree, Shaku, Ivesenzual, Hisagy, Liqquid, Songs)
Hunter: Saw, Bluff, Szilvalekvar

Sunt ordonati dupa "skill" daca pot spune asa. Cel putin aceasta este parerea mea din ce am vazut in battleground-uri, durotar, elwyn forest si in arene. Probabil ca acolo undeva sunt altii mai buni, dar care nu au iesit inca cu nimic in evidenta. Inca nu am vazut warlocks prea buni pe serverul asta, nici shamani.

Last edited by Doomcaster on 12-07-2010, 12:01:43; edited 1 time in total
0 0

Back to top
hbrake

[Whisky Fan]

(since 12-06-2022 13:34)

Votes: 28

Post Posted: 12-07-2010, 09:52:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Haha, aratati-mi si mie un rogue care a facut 1800 recent fara boost... poate nici eu nu am facut foarte devreme, abia pe la 5500 gs am facut 1800, dar fata de altii nu mi-a intrat nimeni pe rogue si nici nu m-a boostat nimeni.

On

Warrior : Aod si atat
Druid : Leaf
Rogue : -
Priest : Alma, icant
Warlock : Darkalex
Hunter : saw.
Dk : haha - no
Paladin : -
Mage : Hanry
Shaman : mond

0 0

Back to top
Hidenclaw

[It's Amazin']

(since 22-07-2010 09:54)

Votes: 17

Post Posted: 12-07-2010, 10:31:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doomcaster wrote:
dK:Albertdk

uat ? cred k glumesti... bine k nu l-ai pus si pe firemagician Sigh

warr: Aod/Enrg
pala: Implied/belakor
hunter: Saw
druid: Rami/ Lawlhots
shaman: Spider
DK: lol
rogue: iz a pro class... requires skill
mage: Blessu/melonhead/Palermo
lock: Drain

0 0

Back to top
Doomcaster

[Mentally Stable]

(since 12-07-2010 18:11)

Votes: 2

Post Posted: 12-07-2010, 11:55:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alt DK nu am vazut...am pus si eu pe unul care macar avea head wrathfull.
Aodzilla daca taceai filosof ramaneai. Nu inteleg cum te poti lauda ca vii cu 4 healeri dupa tine in battleground si ne rupi.
A, da! Inca ceva. Cum puteti sa spuneti ca Kata ( strasnica cacafonie ) este printre cei mai buni hunteri. Inseamna ca voi, prin notiunea de bun intelegeti ca cineva sa vina in battleground full relentless si cu o bucata sau doua de wrathfull chiar daca nu mai are ce lua din Honor. Citez "Kata ala e pro...are 33,000 Hit Points... o au".

0 0

Back to top
Cantstopme
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-07-2010, 13:28:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Haha, aratati-mi si mie un rogue care a facut 1800 recent fara boost... poate nici eu nu am facut foarte devreme, abia pe la 5500 gs am facut 1800, dar fata de altii nu mi-a intrat nimeni pe rogue si nici nu m-a boostat nimeni.

Deci sa va fie clar, ultimele 1-2 meciuri facute de Trouble pe charu meu le puteam face si eu lafel de bine, dar ii era dator cu 1 primo lu Liqquid si a zis ca sa nu-i mai dea primo ala, sa intre pe charu meu sa faca de la 1780 la 1800... cand va aud ca ati scos asta ca mi-a facut de la 1500... cred ca aveti ceva cu toti astia cu 1800... dak va credeti asa buni bateti-va intre voi pe delete char vorba lu ala care a ziso si gata..... care vrea duel cu mine intra la h si imi zice, nu comenteaza aiurea ca un dobitoc pe forum -

ON:...

Shocker wrote:

0 0

Back to top
marvolo

[Mincinos de profesie]

(since 20-08-2022 15:42)

Votes: 14

Post Posted: 12-07-2010, 16:29:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doomcaster wrote:
Alt DK nu am vazut...am pus si eu pe unul care macar avea head wrathfull.
Aodzilla daca taceai filosof ramaneai. Nu inteleg cum te poti lauda ca vii cu 4 healeri dupa tine in battleground si ne rupi.
A, da! Inca ceva. Cum puteti sa spuneti ca Kata ( strasnica cacafonie ) este printre cei mai buni hunteri. Inseamna ca voi, prin notiunea de bun intelegeti ca cineva sa vina in battleground full relentless si cu o bucata sau doua de wrathfull chiar daca nu mai are ce lua din Honor. Citez "Kata ala e pro...are 33,000 Hit Points... o au".

adica ar trebui sa-mi bag gearu furious cand mai intru in bg?

0 0

Back to top
Capdepepene

[Mentally Stable]

(since 16-08-2019 15:48)

Votes: 5

Post Posted: 12-07-2010, 17:54:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jesus *** christ. Dupa ce ca sunteti toti *** randoms , suferiti degeaba pe forum.
On topic: Rogue : Trouble/Hitler( cand joaca Ballzofsteel pe el)
Priest : Disclololo
Warlock: Drainmachine/Darkalex
Warrior : Enrglol/Hibb/Znk
Paladin: Bckinbussine/Saywhatagain
Shaman:Buxxy
Mage: Blessu
Dk: -
Hunter: -
Druid : Skilz

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SeaGer, 15 January 2011 19:45

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 72, 73, 74  Next    

The time now is 21-05-2025, 11:06:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password