User
Pass
2FA

PROBLEMA
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message4417
Adytzza

[i'm in vacation :)]

Status: Offline
(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 28-07-2010, 12:48:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va salut,

In primul rand vreau sa stiu concret de ati ajuns la decizia sa imi d-ati ban,knd pur si simplu a fost o eroare de la yahoo messenger cred k si voua vi s-a mai intamplat!!

Acum pe mess mi s-a spus ca am fost prins cu wall intr-un anumit demo de care habar nu am si nu inteleg de ce majoritatea ati vrut sa ma excludeti din echipa war4 -

De cand joc pe acest server war4.freakz.ro...mi s-au facut zeci de poze de catre admini si nu am avut absolut nimic...am spus de nenumarate ori ca joc la sunet mereu am jucat asa si nu am intampinat probleme pana acum...au fost momente cand am facut killuri si prin pereti,am tras la bulan si kiar eram uimit k acel jucator era akolo.Eu nu sunt Manu ca sa jok cu wall,nici nu am nevoie de coduri k sa pot face fraguri si sa ajung in top15 si asa mai departe,doar sunteti martori la cate poze mi s-au facut si am fost mereu curat

Acum ma trezesc cu ban si de toate pentru o neintelegere la Yahoo,pentru care nu imi explic ce s-a intamplat aseara

De cand am intrat pe war4.freakz.ro m-am implicat cand de mult am putut,am ajutat la prinderea codatilor,am venit cu unele idei pentru harti,i-am ajutat pe cei care mi-au cerut ajutorul si etc., si acum ma trezesc dintr-odata ca sunt neindreptatit de catre voi din cauza la o problema minora - ( acea eroare de yahoo )

Din comportamentul unora d-ati de inteles ca ati vrut sa scapati de mine,sa fiu exclus din echipa War4 si sa fiu alungat pentru totdeauna cand eu sunt absolvit de vina de orice acuzatie pe care ati facut-o si o sa faceti,dar nu are cine sa imi dea dreptate pentru k numai D-zeu stie cat ati gresit fata de mine in momentul de fata - si nu ma apuc acum de filozofii sau altceva,pur si simplu spun adevarul!! -

Si daca jucam cu wall precum spuneti,nu mai aveam atata nesimtire si lipsa de respect sa fac acest topic prin care imi fac dreptate -

Va multumesc foarte frumos si sincer anticipat pentru increderea pe care mi-ati acordat-o de cand am venit pe server ati fost foarte buni cu mine m-ati ajutat cand am avut probleme si altele,si acum din cauza la o neintelegere suntem nevoiti sa ne luam adio(desi sper k se va face dreptate si o sa fiu primit inapoi asa cum se cuvine - )

Va salut cu stima si respect toata echipa FREAKZ - - -

- - - - - - - -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Tw

[Gunner]

(since 02-09-2019 18:56)

Votes: 6

Post Posted: 28-07-2010, 13:15:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai un demo pe kabul,cand astepti la butoaie si abia cand ajuge jucatorul sus la scari in walk culmea pleci si iesi cu tinta direct pe el.
Ai un demo pe train cand stai dupa rampa langa cutie ,iar xeQT vine walk pe la trenuri cand aproape sa urce rampa,culmea iesi direct cu tinta pe el.
Ai un demo pe snow cand ai 3 faze cand iesi cu tinta pe jucatori walk.
Ti-am spus de la inceput,joci cu wall pe hotKEY,nu te-am prins in poze,pentru ca il apesi si il opresti,doar te orientezi pe unde vine lumea.
Nu te-am prins dar de la inceput zilele tale erau numarate.
Demo-ul cel mai concludent nu e facut de mine,ci de alta persoana pe care acum o admir,a facut o treaba buna.
Da esti nesimtit cu topicul asta,ne crezi prosti,eu nu acuz fara dovezi,stiam de la bun inceput ca ai wall,de asta ti-am dat si contra la marire ,pentru ca imi era mult mai greu sa te prind,avand imunitate.
Pa si la revedere,nu o mai face pe victima ca ti-ai batut joc de comunitatea FREAKZ -
Ai jucat lafel ca Mihai Eminescu,l-ai mascat destul de bine,dar unele lucruri te-au dat de gol -

0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 28-07-2010, 13:27:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am 3 demo-uri care dovedesc k am wall...bene man

Si cum se face k eu ii auzeam knd mergeau in pasi sariti si nu in walk a??

Walk-ul e knd mergi pe shift...si la faza aia de pe train nu am iesit direct cu tinta pe el - eram deja cu tinta akolo i-am vazut jumatate din corp si am tras...si pe kabul eu ma uit la colturi nu sunt but sa trec pe langa...se mai intampla uneori sa uit dar na...si ala tot in pasi sariti mergea nu mergea pe shift Dosent Matter

Si in legatura wallu la buton...habar nu am cum se face...nu am jucat in viata mea cu cod deci nush cum se face Dosent Matter ....e problema voastra dak ma credeti sau nu Dosent Matter

Si cel mai important...se vede cat de experimentati sunteti la acest jok Dosent Matter

0 0

Back to top
Tw

[Gunner]

Post Posted: 28-07-2010, 13:31:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amice eu am facut demo cand mai erai tu si alt player si ma uitam pe amandoi concomitent,nu mi zice mie ca a sarit,ca a mers doar walk,nu aveai cum sa-l auzi,ai apasat pe buton ai vazut ca vine ai plecat si l-ai asteptat.
Nu mai veni cu scuze ca nu scapi de ban,mai bine ai recunoaste,asumati si tu responsabilitatea odata-n viata.
Tu ai dat quit la 2 persoane pe demo-uri de 2 lei si imi zici mie ca nu sunt experimentat?,vezi cat de nighiob poti fi?
Stii care-i probabilitatea sa te prind in poze fix cand apesi pe buton sa activezi wall-ul? 1/1000,de asta ai iesit curat in poze.
Eu sunt neexperimentat,Twister neexperimentat,Revox neexperimentat,Dmc neexperimentat,eM neexeprimentat,D3rek neexperimentat,tu esti buricul pamantului,noi suntem prosti si tu destept.
Dute si canta la alta masa -

0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 28-07-2010, 14:50:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tw wrote:
Nu mai veni cu scuze ca nu scapi de ban,mai bine ai recunoaste,asumati si tu responsabilitatea odata-n viata.
Tu ai dat quit la 2 persoane pe demo-uri de 2 lei si imi zici mie ca nu sunt experimentat?,vezi cat de nighiob poti fi?
Eu sunt neexperimentat,Twister neexperimentat,Revox neexperimentat,Dmc neexperimentat,eM neexeprimentat,D3rek neexperimentat,tu esti buricul pamantului,noi suntem prosti si tu destept.
Dute si canta la alta masa -

A luat revox ban in pgl ca cik avea aim...si akm voi imi spuneti k eu am wall la buton...se mai intampla k si cei experimentati sa greseasca - (ma refer k ati gresit fata de mine sincer)...oricum tu fearless nu m-ai inghitit de cand am venit pe server deaia ai si facut demo -

Pai am dat quit pentru k i-am considerat codati...si din toti codatii mei doar 1 nu e...am gresit akolo aia e se mai intampla...si nu am ce sa recunosc pentru k nu am jucat cu wall in viata mea,apai sa mai pun wall la buton knd de chestia asta abia am auzit knd a luat ban gf. - ...daca jucam cu wall recunosteam si nu mai faceam atata tam tam...dar din moment ce nu am jucat cu wall am dreptu sa imi fac dreptate -

Daca erai langa mine in momentul in care mi s-au facut demo-urile nu mai ziceai k am wall iti garantez -

Last edited by Adytzza on 28-07-2010, 21:27:18; edited 1 time in total
0 0

Back to top
mihaiii ;x
[Banned user]

Banned

(since 06-08-2010 17:34)

Votes: 4

Post Posted: 28-07-2010, 16:54:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

demoul de pe snow eo ti lam facut si atunci cand trageai te duceai direct cu tinta parca stiai unde sunt:P si stateau la panda:P

0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 28-07-2010, 21:21:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mihaiii ;x wrote:
demoul de pe snow eo ti lam facut si atunci cand trageai te duceai direct cu tinta parca stiai unde sunt:P si stateau la panda:P

Nu ma duc cu tinta direct pe ei mihai...eu mereu ma uit la colturi dar se mai intampla cateodata sa nu ma uit si adversarul e chiar akolo si ma omoara - ...dak tu nu te uiti la colturi e vina ta nu a mea -

0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

(since 21-06-2024 10:11)

Votes: 60

Post Posted: 28-07-2010, 22:24:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma eu nuj ce wall ziceti voi ca are adytza,dar sincer ori toti stem prosti si numai voi lati suspectat si vazut,ori nu are,nu a avut.

Si din cate stiu eu adytza nar juca niciodata cu coduri,chiar mi-a zis odata pe mess cat se bucura ca a ajuns la champ si etc...deci nu prea cred ca ar renunta la toate astea intentionat. -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
|Kenwello|

[Ken]

(since 12-07-2017 23:12)

Votes: 19

Post Posted: 28-07-2010, 22:35:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlaCkMinD wrote:

Si din cate stiu eu adytza nar juca niciodata cu coduri,chiar mi-a zis odata pe mess cat se bucura ca a ajuns la champ si etc...deci nu prea cred ca ar renunta la toate astea intentionat. -

de aceasi parere -

Fi curajos.
0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 28-07-2010, 22:39:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlaCkMinD wrote:
Ma eu nuj ce wall ziceti voi ca are adytza,dar sincer ori toti stem prosti si numai voi lati suspectat si vazut,ori nu are,nu a avut.

Snk,amice iti multumesc pentru cuvintele pe care le-ai spus conteaza ptr mine...dar akm na nu mai am ce zice k sunt absolut socat la ce decizie s-a ajuns - ....in legatura cu rrr- si pozele s-a intamplat sa fie o eroare de la yahoo...in legatura cum k eu as fi avut wall in cele 3 demo-uri spuse de fearless mai sus....tind sa spun k toata experienta pe care au acumulat-o adminii/ownerii la acest joc,in acest caz s-a inselat experienta lor...si spun asta pentru k e prima data cand aud de wall la buton...din ce am vorbit cu Kenvello pe mess mi-a spus k i-a zis versace k e tab hack sau ceva de genu -

Dar acum sigur li se par k fac pe victima dar sunt departe de a fi vinovat si acuzat de presupusul wall....imi facusem amici pe server ma intelegeam bine cu toti,kiar dak uneori am parut mai dur glumeam k nu eram la piata sau pe camp....eu va multumesc tuturor k ati avut incredere in mine si etc. , dar in cazul meu cu toata experienta voastra v-ati INSELAT AMARNIC -

Va salut,al vostru adytza!!

0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

Post Posted: 28-07-2010, 23:02:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inca ceva,sa nu ma luati in nume de rau si sa nu ziceti ca sunt nesimtit,dar as vrea si eu sa vad demo'urile acelea,de ce nu le faceti publice chiar?Sa-si dea toata lumea cu parerea nu numai expertii

Toti ati stiut azi sa va bateti joc ca adytza a luat ban,eu ziceam ca-mi pare rau pt el ca mie prieten si voi ma faceti *** si alea. - atata va duce mintea?sincer....si ca "dau petrecere ca a luat ban ady" tot felu de prostii si batai de joc,dar ma,daca voi luati ban,chiar si voi adminii care ziceati(nu dau nume) daca voi erati acum in locu lu adytza mai dadeati ma petreceri?mai faceati ma gratare?....

Last edited by BlaCkMinD on 29-07-2010, 00:10:14; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 28-07-2010, 23:21:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ety wrote:
Celor care vor crede ca sunt pe felie cu Adytzza, va spun ca nu e asa si ii invit sa isi aduca aminte cand il vanam si iam facut demo-uri de 10 minute, si poze peste poze in speranta ca il voi prinde cu ceva. Nu a fost sa fie.

Uite OM de OM adevarat cu experienta...care a crezut si crede in mine (cel putin asa cred) si nu m-a prins cu nimic niciodata pentru k nu avea cu ce -

0 0

Back to top
DarK1

[Soul Reaper]

(since 03-01-2019 14:54)

Votes: 34

Post Posted: 28-07-2010, 23:39:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1 snk conteaza parerea la experti
2kenvello mai invata si tu comenzile alea de admin , stii decat amx_chat si amx_Tsay
3 aditza nush ce sa spun nu am vz demoul , dar cred ca tw em derek si restu cred ca stiu ce;i ala un wall si am incredere in cuvantul lor
P.s ce motiv aveau sa te baneze degeaba?!
si acum sa vad parerile lui snk si kenvello ! dc i'ar da ban fara motiv?

0 0

Back to top
Tw

[Gunner]

Post Posted: 29-07-2010, 00:01:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am avut nici o reclamatie pentru ca am dat ban la un nevinovat pentru cod si am lista de 265 de codati pe doua servere.
Din 265 postati nici unul nu mi-a facut reclamatie,deci cand zic ca cineva e codat,asa e.
Nu te-am suportat din 3 motive:
1.Jucai codat,de n ori ai iesit tragand fara sa ma auzi,fara sa iti poata trece prin cap unde sunt ,daca nu foloseai acel Hotkey wall.
2.Intrai pe server si treceai peste cuvantul meu,schimbai harta chiar daca eu dadusem vot si am zis LAST 2 rounds!.
3.Fugeai rpd pe mess si te plangeai ownerilor ca te-am facut RATAT.
Mie nu mi-au placut niciodata pupincuristii ,eu nu am avut nici un id de owner,toti ownerii mi-au cerut id-ul acum recent si am ceva vechime pe FREAKZ.
Eu stiu ce am vazut si lasa-ma cu aberatiile.
Ma uitam concomiten pe tine si XeqT,pe train,erati ultimele persoana in viata,tu erai dupa rampa langa cutii,el mergea walk printre trenuri si supriza cand sa urce pe rampa (evident walk) tu te pui in miscare iesi rampa si il astepti fix pe unde urca el(cam mare conincidenta nu?).
Pe Kabul erai langa butoaie,iar un jucator(nu ii retin numele) s-a plimbat toata harta,a iesit pe poarta s-a dus in X,a intrat tunel si a inceput sa mearga walk,cand sa ajunga langa scari ,iar supriza te-ai pus in miscare si ai iesit tocmai unde avea el sa apar(prea mare coincidenta nu?).
Pe Snow te uitai dupa toate colturile,dar unde erau playeri intrai tragand(prea mare coincidenta nu?).
Adytza nu o mai face pe victima,avand in vedere ca erai Admin nu puteai juca cu wall ca un incepator,il mascai asa cum a facut-o si Mihai Eminescu pe war3 si acel player a jucat vreo 3-4 luni cu wall pana a fost prins.

Snk tot joci pe un server cu owneri prosti?,ma intreb ce mai cauti pe acest sv,o sa arunc in dicutie reply-ul tau sa vad daca iti poti continua activitatea pe server sau vei primi si tu permanent.

Normal ca ma bucur,cand ne chinuim de ceva timp sa-l prindem si in sf a cazut,nu e motiv de bucurare?,e de suparare?,ne-am atis scopol si asta e motiv de bucurie.

0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

Post Posted: 29-07-2010, 00:05:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.nam zis ca nu conteaza parerea lor,numai ca vrem si noi sa vedem sa ne dam si noi cu parerea chiar daca stem mai prosti ok?

n'am zis de ban fara motiv,dar vreau si eu sa vad demo'ul ala,macar unu,ca sa ma conving eu ca adytza a luat ban pe merit.

Inca ceva,eu niciodata nu m-am luat dupa vorbe'n vant ci dupa dovezi,deci daca voi credeti ca ma convingeti asa pe mine ca sti vine unu la mine cum fac multi pe srv care se oftica "ma vezi ca ala are cod" .

EDIT:Ma eu cred ca voi chiar nu intelegeti,n-am zis ca ownerii st prosti doamne fereste,doar ca cer si eu sa vad acel demo ca sa ma lamuresc pe mine.
Deci daca vad demo si vad ca are wall va las in pace,atata vreau sa vad si eu cu ochii mei.

Apropo stiti cemi ziceau unii playeri?Cand erau si admini pe srv,imi ziceau asa "sNk uitete ma tu pe aia te rog ca adminii astia nu ma asculta".

Inca ceva,de ce sa iau permanent?Ca vreau sa vad un demo amarat?Deci numai,de acum incolo nu-mi mai pasa de nimic,intru pe srv si ma joc pur si simplu,chiar dak vor interveni multe greseli,certuri si etc. si chiar daca voi ne mai luati cu dastea,de ce noi trebuie sa inghitim tot ce ne ziceti?De ce sa nu vedem si noi adevarul?

Vorbele le auzim printr-o ureche si ne ies prin alta,in schimb o dovada o intelegem si o bagam la cap.

Last edited by BlaCkMinD on 29-07-2010, 00:16:04; edited 2 times in total
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by eM, 28 July 2010 22:54

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 20-04-2025, 12:10:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x