User
Pass
2FA

nu am mai vazut asa ceva :|
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message4606
Adytzza

[i'm in vacation :)]

Status: Offline
(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 30-07-2010, 10:31:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

valiyyy wrote:
Daca am vazut ca voi il acuzati in continuu de wall si el isi ia apararea cu atata indarjire consider ca se merita sa arunc si eu o privire la demo (pana acum nu m-am uitat la el si doar am citit parerile celor "poate" mai experimentati ca mine).
Am niste casti destul de bune si o sa fiu foarte atent la sunet si la tot.
Ady eu te admir ca pana acum ti-ai pastrat calmul in aceasta situatie dificila si ti-ai mentinut un limbaj mai diplomat decat altii care s-au aflat in aceasta situatie, DAR incearca sa nu mai faci remarci de genu "lasate de cs si apucate de mario" pt ca poate fi interpretata ca insulta mai ales la adresa ownerului.
Revin cu edit sa va spun care este parerea mea.

edit: este ciudat cum iese cu tinta pe cate unu si incepe si trage dar faza de la care am considerat ca nu mai trebuie sa ma uit la demo (pt ca mi se pare cam clara) ..cand face cele 3 killuri incepand sa traga prin coltul peretelui si apoi iesind tragand

leGioN frate...din moment ce ii auzi ca isi iau arme e evident k tragi inainte...si fy_jungle e o harta mica rau d tot...nu e un dust2 sau un inferno sau mai stiu eu ce...iti dai seama repede pe unde e adversaru....am mai avut momente knd nu eram atent la sunet si muream ptr k nu stiam unde este adversarul
Si dak credeti k am wall la buton...explicati-mi si mie cum as putea sa incarc arma sau sa schimb de pe arma pe pistol si sa dau si pe buton de wall in acelasi timp a?? eu nu prea cred k se poate asa ceva mai ales cand esti atent in casti la sunet si esti atent si in fata sa nu apara vreun adversar -

Si la faza cu "lasate de cs si apucate de mario"...ma refeream k a gresit fata de mine knd m-a acuzat de wall...intr-adevar are experienta Twister dar in cazul meu se inseala - ....

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 30-07-2010, 12:49:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
edit: este ciudat cum iese cu tinta pe cate unu si incepe si trage dar faza de la care am considerat ca nu mai trebuie sa ma uit la demo (pt ca mi se pare cam clara) ..cand face cele 3 killuri incepand sa traga prin coltul peretelui si apoi iesind tragand

Daca te uitai atent vedeai ca a iesit unu si s-a bagat repede la loc, iar adytza logic a apasat peretele.

Oricum o sa ma mai interesez de cazul asta pur personal, nimic public. Vreau sa ajung si eu la o concluzie pentru binele meu. Faze cum a facut adytza am facut si eu de nenumarate ori. Sunt sigur ca daca veti cauta in mintea voastra, jucatorii cu experienta, va veti aduce aminte de cateva bulane, headuri prin pereti s.a. Pe hartile mici e greu sa prinzi un codat cu wall la buton care chiar stie sa il foloseasca.
De exemplu acum 2 zile jucam pe snow cu lightning si arkantos. Am facut rush si inainte sa dau coltul am inceput sa trag, iar arkantos era acolo. Daca apaream pe un demo ce credeti ca se zicea?
Ma rog, e un caz mort, ownerii au decis, iar asta e ultimul meu post aici.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
VM

[HITLER]

(since 15-04-2017 08:30)

Votes: 34

Post Posted: 30-07-2010, 13:50:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pe harti ca snow si jungle inevitabil iesi de cateva ori cu tinta pe capul unui adversar indiferent dak joci la sunet sau nu .. pur si simplu intuiesti unde is adervsarii si apesi peretele .. eu nu as spune ca e bulan .. as spune ca e experienta -
0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 30-07-2010, 15:19:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Haideti sa va spun ceva si e valabil pentru TOATA LUMEA:

1.am inceput sa joc CS de aproximativ 10 ani
2.am jucat de atatea ori de_train si de_kabul
3.si in toti acesti ani am invatat de la jucatorii mai experimentati k mine cum sa joc,unde si cand sa fiu atent
4.este a nu stiu cata oara cand iau ban pe nedrept si nu s-a facut dreptate nicaieri,m-am refugiat pe acest server sperand k o sa petrec un timp lung si frumos alaturi de voi...dar din cate se pare m-am inselat si in cazul acesta
5.vreau sa va spun ca imi pare rau dak v-am jignit cu ceva in aceste 2 topicuri nu a fost cu intentie dar puneti-va in locul meu si ati vedea cum v-ati simti daca erati neindreptatiti -

Ultimul post al meu acum voi decideti daca doriti sa revin inapoi sau nu -

O zi buna!!!

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 30-07-2010, 19:32:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Decizia a fost luata...puteti sa alegeti sa o respectati sau puteti sa va bateti joc...cum faceti cu aproape orice topic.
Vor fi mult mai multe decizi dure incepand de acum.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by D3rek, 30 July 2010 18:54

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 16-04-2025, 19:08:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password