User
Pass
2FA

"Cariera" mea
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message15627
Adytzza

[i'm in vacation :)]

Status: Offline
(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 17-08-2010, 22:00:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tw wrote:
Mai stau 1 saptamana in italia si dupa 2-3 zile in Austria,deci o sa mai intarzii cu demo-urile.
In orice caz indiferent de verdictul altor persoane de la mn ai ban permanent si pe war3 si pe war4.
Pentru tentativa de inducere in eroare,eu inca nushtiu cum de mai ai user pe forum si tupeu sa mai postezi. -

Nu inteleg ce legatura are war3 cu war4,in fine. Am tupeu sa postez cat vreau atata timp cat nu am avut nimic si presupun k si tu faceai la fel dar tot esti tu increzut k am avut wall....dak tot zici k am avut trebuia sa postezi demo-urile alea din ziua knd mi s-a dat ban - sa isi dea si ceilalti admini/warlorzi cu parerea - ....sau putem sa facem altfel k tot zici k sunteti voi experimentati....cerem parerea la un jucator din PGL care are experienta akolo de multi ani si vedem ce zice respectivu....si daca zice k nu am nimic iti dau cu experienta in cap dragule Fearless -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ion

[prin vacante]

(since 10-12-2018 10:49)

Votes: 191

Post Posted: 17-08-2010, 22:55:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tw wrote:
Mai stau 1 saptamana in italia si dupa 2-3 zile in Austria,deci o sa mai intarzii cu demo-urile.
In orice caz indiferent de verdictul altor persoane de la mn ai ban permanent si pe war3 si pe war4.
Pentru tentativa de inducere in eroare,eu inca nushtiu cum de mai ai user pe forum si tupeu sa mai postezi. -

Sa-mi trimiti si mie pm cu arhiva, te rog.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
D3rek

[Green Gamer]

(since 27-06-2011 12:28)

Votes: 10

Post Posted: 17-08-2010, 23:18:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=qUnMtVB8ytk:

Interpretarea mea:

1. Prima runda, ii omori pe aia doi ca un jucator foooooarte bun, dupa care il vezi pe-al 3-lea dupa perete, care te asteapta. Incarci arma iesi de dupa cutie si perete pe WALK, ca sa-l iei prin surprindere ca doar stiai unde e si, surpriza, iesi fix pe el. Coincidenta? Nu cred... Niciodata pe demo, n-ai iesit pe walk de dupa vreun perete.

2. A doua runda, te duci pe mijloc, ii vezi pe ceilalti ca fac dreapta si o iau pe flanc, faci si tu dreapta sa ajungi in partea opusa a bazei lor si unde erau ei, il iei pe ala pe care inca il mai vedeai, si dupa aceea il urmaresti pe al doilea cand s-a dus pe mijloc, n-ai pastrat tinta pe el, ca deh, era prea evident, dar ai avut cel mai "EPIC reflex" sa-l omori cand a iesit dupa colt.

P.S. La a doua runda dupa ce ai iesit in partea opusa adversarilor, nici macar nu te-ai obosit sa te uiti sus, la awp, sa vezi daca nu cumva ti-a scapat unul de wall, sa nu mai zicem ca ai tras inainte sa-l vezi pe primul. -

Clipul ramane disponibil doar 48 de ore, incepand de acum.

Multumesc.

P.s. Userbarul roz de la freakz, nu este o greseala. -

Everything I'm not, made me everything I am
0 0

Back to top
uNu*

[m1Xx oN;x]

(since 21-08-2012 11:55)

Votes: 6

Post Posted: 17-08-2010, 23:35:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parerea mea nush dak conteaza foarte mult dar o fac si eu....Sa incepem cu prima runda.....primele 2 killuri destul de normale iar la al 3-lea pe o harta ca snow ala e un loc de panda deja clasic...stiu stilul lui aditza foarte bine...puteti sa va mai uitati si pe alte demouri k el verifica mereu colturile....

Asa...a 2-a runda....Dak avea wall o lua foarte usor mid cei de la echipa adversa fiind neatenti si ii lua usor....El insa a facut dreapta si si'a fazut de joc.

Parerea mea.Poate ma insel...si sa nu credeti k vreau sa il Ajut pe adytza..dar ce am scris mai sus asta am vazut eu in acest demo.

No Music,No Life!;x
0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 17-08-2010, 23:55:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

D3rek wrote:
https://youtube.com/watch?v=qUnMtVB8ytk:

Interpretarea mea:

1. Prima runda, ii omori pe aia doi ca un jucator foooooarte bun, dupa care il vezi pe-al 3-lea dupa perete, care te asteapta. Incarci arma iesi de dupa cutie si perete pe WALK, ca sa-l iei prin surprindere ca doar stiai unde e si, surpriza, iesi fix pe el. Coincidenta? Nu cred... Niciodata pe demo, n-ai iesit pe walk de dupa vreun perete.

2. A doua runda, te duci pe mijloc, ii vezi pe ceilalti ca fac dreapta si o iau pe flanc, faci si tu dreapta sa ajungi in partea opusa a bazei lor si unde erau ei, il iei pe ala pe care inca il mai vedeai, si dupa aceea il urmaresti pe al doilea cand s-a dus pe mijloc, n-ai pastrat tinta pe el, ca deh, era prea evident, dar ai avut cel mai "EPIC reflex" sa-l omori cand a iesit dupa colt.

P.S. La a doua runda dupa ce ai iesit in partea opusa adversarilor, nici macar nu te-ai obosit sa te uiti sus, la awp, sa vezi daca nu cumva ti-a scapat unul de wall, sa nu mai zicem ca ai tras inainte sa-l vezi pe primul. -

Clipul ramane disponibil doar 48 de ore, incepand de acum.

Multumesc.

Asa D3rek multumesc k ai postat demo-ul acesta e un bun inceput,sa incepem:

1.in cele 2 runde deja snow e o harta clasica in kre si cel mai mic pas il auzi daca joci la volumul 6 si cu castile la maxim - si in a 2-a runda D3rek aia au facut stanga mea k doar i-am auzit,dak aveam wall ma duceam direct pe ei nu crezi asta?? si normal k nu m-am uitat sus la awp din moment ce ii auzisem paia unde erau,si in prima runda cred k ai avut si tu faze dastea cu zecile nu?? -
2.intr-adevar e suspect cum stau cu tinta pe pereti dar asa tin tinta de obicei nu conteaza ce harta este -
3.daca aveam wall la buton cum spuneti voi,din documentarul lui ratra reiese ca dupa ce il dezactivezi ti se misca aiurea rau,ceea ce la mine nu a fost cazu -
4.daca analizati demo-ul acesta la sunet calumea si ati fi foarte atenti la el...v-ati da seama k intr-adevar e sunet curat
5.eu nu stiu cand aveam timp sa si incarc si sa si dezactivez in acelasi timp, nu cred ca merg ambele chestii instantaneu - .si plus de asta eu zic k ati jucat fy_snow de n ori....e imposibil sa nu stiti unde poate fi adversaru cand joci la sunet tare -

0 0

Back to top
D3rek

[Green Gamer]

Post Posted: 18-08-2010, 00:14:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lasa-ma frate cu snow e harta mica, si eu am jucat 12341298 de ani pe snow si nu am iesit pe WALK o singura data cu tinta pe adversar care statea crouch la panda.

si i-ai auzit ca s-au dus stanga, dar i-ai auzit cand nu s-au dus sus la awp?

Acum il faci pe eM inapt, pentru ca el nu a auzit nimic cu volum maxim.

In alta ordine de idei, al 3-lea adversar a fost pentru mult timp IDLE cand i-ai luat pe primii doi, dupa aceea a mers WALK, iar aici teoria ta cu sunet, a fost spulberata, nu aveai de unde sa stii ca ala e acolo sau nu, daca nu aveai o metoda ajutatoare, putea fi oriunde, pe mijloc venind la tine, pe partea cealalta, la awp... ORIUNDE, tu ai iesit FIX pe el, fara sa te uiti in alta parte.

Spre final vreau sa spun ceva, ca nu esti robot, si nu ai fost chiar atat de copil incat sa nu stii sa-l ascunzi, si ai facut-o destul de bine, dar ca un paradox, pe hartile mici te dai de gol, pentru ca faci unele lucruri pe care in mod normal nu le-ai face, si le faci tocmai pentru ca este o harta mica si "stii unde poate fii adversarul". Ce-a testat Ratra poate a fost cea mai penibila optiune de wall la buton pe care a gasit-o, sunt zeci de wallhackuri si alte minunatii care merg mult mai bine decat aia, tu ar trebui sa stii mai bine, pentru ca folosesti unul.

Inca ceva, daca stii unde e adversarul, inseamna ca ai idee unde ar putea fi, pentru ca sunetul pasilor nu-ti indica clar pozitia acestuia, dar tu la a doua runda, nu doar ca ai iesit cu tinta pe adversar, dar ai tras inainte. Nu auzeai tu atat de bine si atat de precis cand esti pe partea opusa a bazei.

Totodata pozezi in imaginea de victima, de dezavantajat, de renegat, dar sa stii ca poate aveai o sansa sa pari "real" in ce spui daca nu ti-ai fi facut cont pe forum cu un alt nume prin care ai negat cu vehementa ca nu esti tu, si cum nici macar nu cunosti pe vreunul adytzaa si ca ai fost banat (alter-egoul tau) pe nedrept. Dar... ip-urile (slava lui Dumnezeu) au decis ca S3 (cel de pe care ai facut reclamatia si de pe care ai pretins ca nu ai nicio legatura cu adytza) si adytzaa, sunt defapt una si aceeasi persoana care-si bate joc si care totodata incearca sa ia serverul asta incepand de la owneri pana jos ca pe niste PROSTI.

In concluzie, indiferent de parerea simpatizantilor ambelor tabere, decizia a fost luat, si la fel cum la un campionat mondial de fotbal nu se decide castigatoarea dupa studierea casetei video care arata ca mingea a depasit cu 30 de centrimetri linia poartii, asa nici tu nu vei primi unban. Dar, eu tot cred ca asta n-a fost o greseala de arbitraj, ci ti-ai bagat-o tu in proprie poarta. -

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 18-08-2010, 00:37:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum a zis si d3rek si parca ti-am mai zis si eu ala e doar un wall pe care l-am gasit. Nu am afirmat ca e singurul care exista si recunosc ca momentan nu am gasit altul. Chiar o sa mai caut. -
Doar prima faza e suspecta si anume walk-ul acela. Si reflexul e aproape la fel de dubios, dar rar mai vezi oameni pe snow cu walk...se prea poate sa fi stiut ca e acolo.
La a doua iar reflex de zile mari, dar nu stiu cat de mult il asteptai. Se intampla sa stai cu tinta pe mijloc sa vezi mai bine pe unde poate veni adversarul.

@d3rek: Banul l-a luat tot dupa "casetele video", nu a fost in "direct".

Every day above ground is a good day.

Last edited by Ratra on 18-08-2010, 00:42:47; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 18-08-2010, 00:39:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

D3rek wrote:
lasa-ma frate cu snow e harta mica, si eu am jucat 12341298 de ani pe snow si nu am iesit pe WALK o singura data cu tinta pe adversar care statea crouch la panda.

si i-ai auzit ca s-au dus stanga, dar i-ai auzit cand nu s-au dus sus la awp?

Acum il faci pe eM inapt, pentru ca el nu a auzit nimic cu volum maxim.

In alta ordine de idei, al 3-lea adversar a fost pentru mult timp IDLE cand i-ai luat pe primii doi, dupa aceea a mers WALK, iar aici teoria ta cu sunet, a fost spulberata, nu aveai de unde sa stii ca ala e acolo sau nu, daca nu aveai o metoda ajutatoare, putea fi oriunde, pe mijloc venind la tine, pe partea cealalta, la awp... ORIUNDE, tu ai iesit FIX pe el, fara sa te uiti in alta parte.

Spre final vreau sa spun ceva, ca nu esti robot, si nu ai fost chiar atat de copil incat sa nu stii sa-l ascunzi, si ai facut-o destul de bine, dar ca un paradox, pe hartile mici te dai de gol, pentru ca faci unele lucruri pe care in mod normal nu le-ai face, si le faci tocmai pentru ca este o harta mica si "stii unde poate fii adversarul". Ce-a testat Ratra poate a fost cea mai penibila optiune de wall la buton pe care a gasit-o, sunt zeci de wallhackuri si alte minunatii care merg mult mai bine decat aia, tu ar trebui sa stii mai bine, pentru ca folosesti unul.

Inca ceva, daca stii unde e adversarul, inseamna ca ai idee unde ar putea fi, pentru ca sunetul pasilor nu-ti indica clar pozitia acestuia, dar tu la a doua runda, nu doar ca ai iesit cu tinta pe adversar, dar ai tras inainte. Nu auzeai tu atat de bine si atat de precis cand esti pe partea opusa a bazei.

In primu rand nu l-am facut pe eM inapt k nu am de ce fiecare cu parerea lui despre demo-uri -
Ce a testat ratra nu poti sa stii daca e bun sau rau...nu am jucat in viata mea cu wall la buton si nici acum ce a postat ratra nu am incercat,am citit doar ce au scris oamenii, deci habar nam cum e chestia...ce am inteles si eu de la ceilalti e k ti se blocheaza sau k ti se face ecranu intr-un fel...o exista fel si fel de coduri dar eu unu nu am folosit nimic si stii de ce?? pentru ca eu mereu am stiut k va sunt suspect si o sa faceti poze si demo-uri kiar dak am Champions...si mi-a facut twister odata poze si nu am avut nimic...m-a vanat si Sam si vorba aia e experimentat omul,de nu stiu cate ori si nu stiam asta,si oups nu m-a prins cu nimic pentru k nu am avut nimic, Revox spune k nu am nimic in demo-ul de pe jungle,de ce?? pentru k nu am avut nimic.

Cand ai sunetu f tare in casti auzi si cel mai mic pas D3rek crede-ma - ....indiferent unde este adversaru pe snow il auzi - ....si pe cei 2 insi in a2-a runda i-am auzit knd si-au luat arme de jos...deci nu era greu sa stii unde este...si la awp sus nu avea rost sa ma uit pentru k am auzit 2 arme luate de jos...niciun mers spre awp nu am auzit...si daca era sus la awp ii vedeam capu - si sigur eram mort daca tragea el

Si in prima runda...se auzeau pasii ca apa...i-am luat pe cei 2 ce e drept...si la al3-lea era normal sa fie akolea din moment ce nu auzeam nimic - si sus la awp nu se dusese nimeni k il auzeam dak era....daca tu zici k am avut wall inseamna k ai gresit se mai intampla - ....il aduc pe unu BaBA pe war4 si lu ala sigur ii dati ban direct...are 5 ani de pgl si joaca de rupe...o sa ii cer parerea despre toate cele 3 demo-uri

Si cand am vazut ce "oameni" sunteti si k m-ati dat afara pe degeaba...am zis sa fiu si eu "om" - daia am facut contul acela

Last edited by Adytzza on 18-08-2010, 00:41:57; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 18-08-2010, 00:39:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ratra wrote:
Cum a zis si d3rek si parca ti-am mai zis si eu ala e doar un wall pe care l-am gasit. Nu am afirmat ca e singurul care exista si recunosc ca momentan nu am gasit altul. Chiar o sa mai caut. -
Doar prima faza e suspecta si anume walk-ul acela. Si reflexul e aproape la fel de dubios, dar rar mai vezi oameni pe snow cu walk...se prea poate sa fi stiut ca e acolo.

Nu le mai cauta tu coduri vrei sa se inmulteasca peste noapte?

E de ajuns ca l-ai pus pe ala . Aditza ai fost prins sau o fi fost doar bulan asta e ... Uneori viata nu e cinstita !

0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 18-08-2010, 00:44:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chrys wrote:
ratra wrote:

Nu le mai cauta tu coduri vrei sa se inmulteasca peste noapte?

E de ajuns ca l-ai pus pe ala . Aditza ai fost prins sau o fi fost doar bulan asta e ... Uneori viata nu e cinstita !

Da nene pune-te in locul meu si vezi cum te-ai simti si ce ai face daca ai fi neindreptatit....si da asa e viata se mai inseala si cei mai experimentati decat tine dar nu recunoaste niciunu

0 0

Back to top
D3rek

[Green Gamer]

Post Posted: 18-08-2010, 00:53:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adytzza wrote:

In primu rand nu l-am facut pe eM inapt k nu am de ce fiecare cu parerea lui despre demo-uri -
Ce a testat ratra nu poti sa stii daca e bun sau rau...nu am jucat in viata mea cu wall la buton si nici acum ce a postat ratra nu am incercat,am citit doar ce au scris oamenii, deci habar nam cum e chestia...ce am inteles si eu de la ceilalti e k ti se blocheaza sau k ti se face ecranu intr-un fel...o exista fel si fel de coduri dar eu unu nu am folosit nimic si stii de ce?? pentru ca eu mereu am stiut k va sunt suspect si o sa faceti poze si demo-uri kiar dak am Champions...si mi-a facut twister odata poze si nu am avut nimic...m-a vanat si Sam si vorba aia e experimentat omul,de nu stiu cate ori si nu stiam asta,si oups nu m-a prins cu nimic pentru k nu am avut nimic, Revox spune k nu am nimic in demo-ul de pe jungle,de ce?? pentru k nu am avut nimic.

= 0 din cauza la ce-am spus mai devreme, legat de cele doua conturi facute pe forum.

Adytzza wrote:
Cand ai sunetu f tare in casti auzi si cel mai mic pas D3rek crede-ma -

Si in prima runda...se auzeau pasii ca apa...i-am luat pe cei 2 ce e drept...si la al3-lea era normal sa fie akolea din moment ce nu auzeam nimic - si sus la awp nu se dusese nimeni k il auzeam dak era....daca tu zici k am avut wall inseamna k ai gresit se mai intampla - ....il aduc pe unu BaBA pe war4 si lu ala sigur ii dati ban direct...are 5 ani de pgl si joaca de rupe...o sa ii cer parerea despre toate cele 3 demo-uri

Pentru asta spun ca il faci pe eM inapt, am vorbit cu el in seara asta, si mi-a spus ca a ascultat demoul de enspe mii de ori si ca nu aveai cum sa-i auzi. Si cum era normal sa fie "akolea" poate a fost spawnat in partea cealalta, si s-a dus in baza ta pe partea cealalta. Fii serios.

Adytzza wrote:
Si cand am vazut ce "oameni" sunteti si k m-ati dat afara pe degeaba...am zis sa fiu si eu "om" - daia am facut contul acela

Si cand ai vazut ce "oameni" suntem te-ai gandit sa ne iei de prosti si sa-ti bati joc, nu? In afara de asta, nu doar ca-ti bati joci de serverul war4, dar iti bati joc de toata comunitatea freakz, pentru ca daca un utilizator isi creaza doua conturi, (nu conteaza motivul, cu atat mai grav ca ai vrut sa te razbuni) ambele vor fi BANATE. Ti-ai mai dat un autogol, cauta-ti alt server. Pa.

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 18-08-2010, 09:10:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu il aude ba pe ala dupa perete si iese direct .,,pentru mine e clar...
puneti-va volume 10....si casti si asculta-ti.
vreti sa pun si demou meu in felu asta(adica cu wall) sa vedeti cum se uita prin perete exact pe adversar?

0 0

Back to top
hNs # gen0-

[Mentally Stable]

(since 28-09-2014 06:35)

Votes: 8

Post Posted: 18-08-2010, 09:25:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pentru inceput.....snow e o harta pentru noobi ...
Prima runa totu e fumos...adie vantu lin,se simte racoarea de pe snow....playerii bucurosi incep runda....dar nimeni nu stia ca in spatele acestui minunat inceput se afla un codat care in cele din urma va fi prins -...gata cu glm hai sa comentam acuma -.....primele 2 killuri mi se par normale,iar cel de'al 3'lea lafel de normal....daca sunteti atenti se aud pasii ct'rului cand adytza incarca arma (si credeti'ma ca sunt expert in sonor nu doar pt ca am casti bune dar de cand joc cs aprox 5 ani numai cu casti joc...)
A doua runda....adytza se duce pe mijloc bn mersii....o ia la dreapta totui frumos...omoara un ct si apoi urmeaza faza care ma intriga Thinking....dc nu s'a uitat sus spre awp daca e cnv....oare dc Thinking ....iar al doilea kill mi se pare normal deoarece se aud pasii lui inainte de a veni..
Concluzia din acest demo este urmatoarea: jocul lui adytza este unu bun...faptul ca nu s'a uita sus spre awp poate fi o coincidenta sau poate fi punctul culminant ...deci asteptam parerea unui adevarat profesionist Thinking

EDIT 1:m'am uitat dinou la demo mai atent si inca o nelamurire am - ...in runda a doua cand iese tragand la primul kill...dar dinou poate fi o coincidenta.....

dnd...doar PsychoBoT
0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 18-08-2010, 09:42:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acum am observat ca la prima faza merge pe walk si cand incarca. Se aud clar pasii celuilalt. Si eu daca il auzeam oprindu-se imi imaginam ca fix acolo trebuie sa se ascunda.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
tweetty

[Screwed Freak]

(since 20-09-2020 19:52)

Votes: 48

Post Posted: 18-08-2010, 10:25:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Nici parerea mea nu conteaza deloc dar , am jucat cu wall pe diferite servere si ca sa nu ma prinda faceam urmatoarele chestii :

- Stiam unde sunt dar nu ma duceam asa fix pe ei , ca daca ma duceam fix pe ei era clar ca am wall !

-Cateodata ma prefaceam ca nu stiu unde sunt si dau la misto prin cativa pereti si dupa dau exact in peretele unde e unu si il omor

-Pe snow se aud pasii logic , dar in acel demo este clar wall , are cateva faze care nu par de wall ca sa nu-l acuze nimeni . Draga adytzza cu wallu daca e la inceput rundei pe o harta ditamai ii dai on si vezi unde sunt inamicii si ii dai off , nu il tii toate hartile !

Acum vazand ce-am spus si eu o sa spuna multele ca sa-mi intoarca vorbele -

Infine , v-am zis ce faceam eu cu wallu acu cativa ani ca sa nu ma prinda nimeni .

Un om inteligent rezolvã problema, un om ºi mai inteligent o evitã.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by D3rek, 26 August 2010 15:36

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 18-01-2025, 12:50:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x