User
Pass
2FA

"Cariera" mea
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message15618
VM

[HITLER]

Status: Offline
(since 15-04-2017 08:30)

Votes: 34

Post Posted: 20-08-2010, 09:51:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tweetty wrote:
Am luat niste castii calumea si este ca adytzza , nu are wall ! Va rog sa ma scuzati , cand am vazut demo lam vazut fara casti , am bagat castile si am fost foarte atent la demo si asa este .

Scuze adytzza - D3rek fa sii tu demo mai mare pe o harta mai mare , pe snow toti stau dupa zid vorba lui revox .

EDIT : Si fearless zice bine cu slatina -

@Fearless : tu chiar crezi ca el o sa-ti zica unde sta in slatina ca sa te duci peste el ? -

SI tu chrysis sau cum te-o chema ca nu fusai atent la nume , esti vrun mare smecher prin romania sau de ce te bagi sa zici ca e numai gura de fearless , poate e numai gura de el , poate nu e -

Eu acum zic ca nu are wall !

lol bah tu imi zici mie ca stau la 2 metrii de calculator si tu te uiti la demo fara casti .. vaaai

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
saLaM_^

[Maniac]

(since 30-01-2013 21:28)

Votes: 19

Post Posted: 20-08-2010, 10:53:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bun.. am o intrebare.. - la ce dracu mai faci atatea topicuri adytza? pentru ca tu stii foarte bine ca joci pe server in fiecare zi! nu te inteleg Dosent Matter de ce iti mai bati capu si faci pe nevinovatu .. Dosent Matter

edit: uite chiar acum esti pe server - ar trebui sa fac o lista cu toate numele tale -

Last edited by saLaM_^ on 20-08-2010, 22:40:26; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 20-08-2010, 22:04:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

saLaM_^ wrote:
bun.. am o intrebare.. - la ce dracu mai faci atatea topicuri adytza? pentru ca tu stii foarte bine ca joci pe server in fiecare zi! nu te inteleg Dosent Matter de ce iti mai bati capu si faci pe nevinovatu .. Dosent Matter

nu joc in fiecare zi pentru informatia ta....si fac topicuri pana se dovedeste k nu am avut nimic...si dak intr-adevar se dovedeste k nu am avut nimic...astept sa fiu primit inapoi asa cum am fost dat afara....cu nickul adytza si cu admin de Champions -

Si Fearless pentru mintea ta mareata si bolnava nu stau in Slatina amice -

0 0

Back to top
ellada

[Mentally Stable]

(since 07-07-2018 20:29)

Votes: 13

Post Posted: 22-08-2010, 02:41:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Desi adytzza spune ca am fost colegi de server in alta comunitate(desi eu nu imi aduc aminte de el) mentionez ca este doar o parere, nu conteaza jucatorul imi spun parerea strict pe demo.

La prima runda:

La al doilea frag(nu imi dau seama prea bine) insa nu s-a dus cu tinta pe jucator, a trecut de el si dupa cateva fractiuni de secunda a revenit(din punctul meu de vedere nu putea sa-i fi sarit tinta, sarea mult mai sus daca era)(edit: ma refer sa-i sara tinta ca i-ar fi tras ala in cap).
La al treilea frag cum au spus si ceilalti se aude cand adversarul face pasi, exact cand adytzza apasa pe R. Si desi ceilalti spun asta, mie nu mi se pare sa fi mers "walk".

La a doua runda:

Dupa ce da he nu inteleg de ce a luat-o in dreapta cand ii auzea pe ceilalti ca au luat-o in stanga, erau 2.. nu 100. Adica un jucator normal dadea he pe mijloc apoi se ducea stanga(pe unde ii auzi ca o iau) pentru ca ei vor fi atenti pe partea din care a venit he-ul si ii iei prin surprindere(adica ai cateva fractiuni de secunda disponibile.
O ia in dreapta si inainte sa iasa dupa zid a inceput sa traga, cel putin mie asa mi se pare. Cu toate ca inainte eram dependent pur si simplu de sunet, nu trageam asa.. nu aveam de unde sa stiu daca ceilalti or sa traga in mine sau nu asa ca in astfel de faze nu tragi inainte sa-i vezi, ca sa nu ai recoul in cazul in care ei sunt cu tinta in directia ta.

Dupa ce il omoara pe primul al doilea jucator este nehotarat si face un pas in spate, exact in acelasi moment eu vad o ezitare la adytzza, dupa ce acel jucator o ia in fata isi continua si el drumul.
La al doilea jucatorul reflexul este normal, insa cand nu ai sonor sau esti luat prin surprindere.. Este clar ca adytzza are sonor insa el nu asteapta cu tinta pe mijloc sa vina ala(cand se aude clar ca pe acolo vine) ci se uita in fata...de ce? Majoritatea jucatorilor cu wall se feresc de astfel de faze, adica nu asteapta la colt cand aud pe cineva, nu trag prin perete chiar daca l-au auzit(vezi fragul 3 din prima runda)..etc

A spus cineva ca la a doua runda dupa ce a luat-o in dreapta nu s-a uitat la awp, se aude daca cineva o ia pe acolo.
Este cu dus si intors, se vede ca este o ora mai tarzie.. multe faze pot fi datorate oboselii, insa sunt destul de inexplicabile pentru un jucator destul de vechi.

**Tin sa mentionez ca la cati erau pe server isi putea da seama foarte usor unde sunt ceilalti.
**Cu castile care le am momentan nu pot(au placa sunet separata) insa cu casti "nomale" la 3-4 jucatori pe snow ii puteam urmari prin perete cu o "decalare" de o secunda doua. Aveam si un demo facut asa(in cazul in care imi face cineva reclamatie sa se vada ca pot face asa ceva fara wall)...

Este destul de greu sa iti faci o parere dupa acest demo, adica fazele se bat cap in cap.. Poate fi cod, poate fi doar o intamplare.. la demo mai lung iti poti da seama de stilul jucatorulii si de felul in care joaca in acel moment.

0 0

Back to top
AlexJul

[Screwed Freak]

(since 10-04-2013 19:43)

Votes: 29

Post Posted: 24-08-2010, 19:24:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

imi pare rau ca ma bag ... dar sincer ... Adytza ... e chiar atat de greu sa te desparti de un server? - sa-mi bag picioru daca nu ... parca e chiar serverul tau si cineva ti l-a furat:) nu pot sa inteleg. frate sun N mii de servere de CS 1.6, nu inteleg de ce tot insisti...e clar ca ramai cu ban, mai ales ca nu incetezi odata. incearca si tu peste vreo 2 luni cand se mai calmeaza spiritele, 3 luni, stiu eu. tot pe capu` lor esti. ca impozitu`.

Connect sin2.freakz.ro
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
tweetty

[Screwed Freak]

(since 20-09-2020 19:52)

Votes: 48

Post Posted: 24-08-2010, 21:48:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexJul , vezi cã nu realizezi ceva. Avea champion nu e chiar greu de luat dar e ceva , îi trebuie ceva activitate și destui codați pentru a ajunge champ și așa cã îi pasã dar n-o mai da în offtopic , oricum îmi rescriu pãrerea :

Totul este normal pe harta aia micã cu numele de fy_snow în killurile sale și clar nu are wall pentru cã mi-am dat seama când am ascultat cu cãști tot demo-ul , când vin și celelalte o sã mã uit și eu.

Un om inteligent rezolvã problema, un om ºi mai inteligent o evitã.

0 0

Back to top
VM

[HITLER]

Post Posted: 24-08-2010, 23:03:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexJul wrote:
imi pare rau ca ma bag ... dar sincer ... Adytza ... e chiar atat de greu sa te desparti de un server? - sa-mi bag picioru daca nu ... parca e chiar serverul tau si cineva ti l-a furat:) nu pot sa inteleg. frate sun N mii de servere de CS 1.6, nu inteleg de ce tot insisti...e clar ca ramai cu ban, mai ales ca nu incetezi odata. incearca si tu peste vreo 2 luni cand se mai calmeaza spiritele, 3 luni, stiu eu. tot pe capu` lor esti. ca impozitu`.

parerea mea e ca omul are dreptate si vrea sa se faca dreptate .. el poate juca pe server fara nicio problema deoarece are ip dinamic .. dar vrea sa fie reabilitat ceea ce mi se pare o atitudine corecta din partea lui -

0 0

Back to top
Tw

[Gunner]

(since 02-09-2019 18:56)

Votes: 6

Post Posted: 25-08-2010, 02:07:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Topicul http://forum.wow-freakz.com/cerere-unban-t43317.html dovedeste calitatea ta ca om,ce spui tu acum adytza =0 ,pentru mine chiar si prin absurd daca chiar ai jucat cinstit si ai primit ban aiurea,pentru mn ai avut cod,pentru ca ne-am pierdut increderea in tine.
Cum pot crede eu ca tot ce ai scris in acest topic nu este fictiv ,avand in vedere tentativa ta de inducere in eroare,incercarea marsava de a suspenda un admin.La cat ai mintit in topicul ala pentru mine tot ce ai scris in topicul asta e tot minciuna.
Daca as fi fost owner probabil ban pe forum si pa si la revedere,nu avem nevoie de oameni cu un asemenea caracter printre noi.
Se doreste o comunitate frumoasa nu una plina de mincinosi si oameni de nimic.

0 0

Back to top
VM

[HITLER]

Post Posted: 25-08-2010, 22:34:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tw wrote:
Topicul http://forum.wow-freakz.com/cerere-unban-t43317.html dovedeste calitatea ta ca om,ce spui tu acum adytza =0 ,pentru mine chiar si prin absurd daca chiar ai jucat cinstit si ai primit ban aiurea,pentru mn ai avut cod,pentru ca ne-am pierdut increderea in tine.
Cum pot crede eu ca tot ce ai scris in acest topic nu este fictiv ,avand in vedere tentativa ta de inducere in eroare,incercarea marsava de a suspenda un admin.La cat ai mintit in topicul ala pentru mine tot ce ai scris in topicul asta e tot minciuna.
Daca as fi fost owner probabil ban pe forum si pa si la revedere,nu avem nevoie de oameni cu un asemenea caracter printre noi.
Se doreste o comunitate frumoasa nu una plina de mincinosi si oameni de nimic.

asta nu dovedeste ca a avut wall -

0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

(since 21-06-2024 10:11)

Votes: 60

Post Posted: 25-08-2010, 22:58:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doamne eu nu inteleg ce-i cu tot spamu de-aici Yawn ,omu a zis ca atunci cand se intoarce posteaza si celelalte demo'uri.Orcum adytza joaca cu tot felul de nick'uri pe srv fiindca are ip dinamic...

Eu personal zic sa asteptam si celelalte demo'uri fara sa mai tragem concluzii,pana acum din demo'urile prezente reiese ba ca are ba ca nu are wall toate lumea e confuza.

Inca ceva,adytza a mai luat ban acum ceva saptamani pe un nick si anume ataturk,pentru COD.(Nu stiau multi ca el era adytza) - Si de atunci mi-am pierdut pana si eu increderea in el. -

NU AI CUM sa iei de 2 ori ban "din greseala" pentru cod.Inseamna ca toti de-aici sunt niste prosti.

0 0

Back to top
wzA

[Cultivator de Vise]

(since 11-02-2018 10:49)

Votes: 98

Post Posted: 25-08-2010, 23:13:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiti care e parerea mea despre toata treaba asta cu adytza e codat, adytza nu e codat, deja nu-mi mai pasa daca a fost codat sau nu, la felul cum s-a comportat cu "noi" incercand sa ne duca in eroara facand 1000 de topicuri si folosind alte 1000 de nickuri si la felul cum vorbeste cu fearless tin sa cred ca isi merita banu pe server si nu numai, pe toate serverele din comunitatea freakz + forum. M-am saturat de oameni de nimic care se cred importanti, astfel de oameni nu au ce cauta in comunitatea asta.

Scuzati OFF-TOPICU' dar m-am cam saturat de toata povestea asta!

*** SOCIETY
0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 25-08-2010, 23:22:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wzA wrote:
Stiti care e parerea mea despre toata treaba asta cu adytza e codat, adytza nu e codat, deja nu-mi mai pasa daca a fost codat sau nu, la felul cum s-a comportat cu "noi" incercand sa ne duca in eroara facand 1000 de topicuri si folosind alte 1000 de nickuri si la felul cum vorbeste cu fearless tin sa cred ca isi merita banu pe server si nu numai, pe toate serverele din comunitatea freakz + forum. M-am saturat de oameni de nimic care se cred importanti, astfel de oameni nu au ce cauta in comunitatea asta.

Scuzati OFF-TOPICU' dar m-am cam saturat de toata povestea asta!

Nu stau sa comentez acuma fiecare fraza,dar atat te intreb wzA k tot esti asa de bun - :

Tu daca ai fi luat ban pe nedrept....ce ai fi facut ma omule?? presupun k ti-ai fi facut dreptate nu?? asa k nu ma lua tu pe mine acum k mi-am facut 1000 de nickuri si cum vb cu fearless...k nici fearless nu a vb prea diplomat fata de mine - ...cum imi vorbeste el asa ii vb si eu, ba kiar am mai lasat de la mine k navea rost sa ne certam - Eu astept celelalte demo-uri...pana atunci bafta la toti!!!

0 0

Back to top
Tw

[Gunner]

(since 02-09-2019 18:56)

Votes: 6

Post Posted: 26-08-2010, 03:03:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Na ca nu vezi nici un demo,ca sa fiu si eu a draq.
1.Cand ajung in tara o sa primesti ban pe toate nickurile pe care activezi acum in lipsa mea.
2.Chiar daca se hotaraste sa primesti liber acces pe server din partea ownerilor eu voi continua sa iti dau ban pe war3 si war4.
3.Daca voi fi suspendat din functie vin in Slatina si va dai cablu la net la Toata Comuna,sau Oras ce-o fi ala.

Motiv?
Daca nu imi aminteam de clasa ta de ip,in acel topic de incercare de inducere in eroare,probabil primeam avertisment si implicit downgrade la blood.
Pentru asta nu te mai iert,iar demo-urile nu le vei vedea niciodata.
Pa si La Revedere!

0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 26-08-2010, 04:10:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parerea mea ca si eu am fost acuzat de ceva si s-a dovedit ca s-au inselat(Ironic sau doar dispret)
1. Aditza daca vrei sa fi reabilitat si vad ca fearless vrea sa joci cu el de mana de ce iti este frica? Ia-ti steam sau joaca din sala si dovedestei ca tot la fel joci!
2.Daca ai fost codat si ai jucat cu coduri sa iti fie de bine pe comunitatea asta creca nu o sa mai calci cat timp o sa fie si fearless pe aici daca cel putin nu ii spui "imparate imi cer scuze".
3.Limbajul tau fata de el si lui fata de tine arata ca nu aveti mai mult de 12 ani !
4.Fearless daca vrei sa arati demo-urile "Populatiei" pune-le si nu ii mai tine pe copilasi sa astepte si sa suspine dupa aditza.
5.Parerea mea despre tine adita sti care este? Esti un baiat care probabil suferi de prea mult Counter Strike si probabil vrei sa fi owner pe acest server sau cine stie ce ganduri ai de la acest server/comunitate. Parerea mea este urmatoare ca acele demo-uri trebuie sa ajunga pe la Revox,Ion,Shoker ca poate asa se lamureste ceva si cred in totalitate ca revox si cu ion sunt admini cu foarte mare experienta si mai ales revox care este fondatorul acestui server chiar daca nu mai e printre owneri.
6.Aditza o mica intrebare am si eu la tine?

Iti place servaru s-au nu poti sa joci pe altul ? Eu am impresia ca esti vreun axn 2.

PS: Ia-ti steam si joaca de pe el mereu ca astfel le potzi dovedi ca esti bun si nu codat cum te acuza altfel nu cred ca o sa m-ai calci pe aici curand !

0 0

Back to top
valiyyy

[Freak]

(since 07-08-2019 17:08)

Votes: 21

Post Posted: 26-08-2010, 09:47:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chris iar te bagi aiurea? Nu am vazut vreo discutie prin care sa nu aberezi.
Omu vrea sa fie reabilitat si gata, si eu as face lafel in locul lui, si faza ca-i place asa mult serverul..si mie imi place si de fiecare data cand joc pe altul nu ma mai distez lafel.

Nu fii rau, nu scoate pistolul..ca ma pufneste rasul!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by D3rek, 26 August 2010 15:36

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 18-01-2025, 12:21:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x