User
Pass
2FA

Dc nu da join alianta la bg-uri?
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message3111
Drain

[fan nrultimate]

Status: Offline
(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 30-08-2010, 21:35:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

casperikz wrote:
hm... stii primu paragraf era tot adresat mie.... dc ai mai facut la al 2'lea cu @ Raised eyebrow anyway ce ai scris dupa @ stii k nu ma intereseaza? sunt doar niste vorbe in vant cu acuzatii total neadevarate Loser .. ce vrei sa demonstrezi ? ca ai folosit dictionaru sa scrii aia

si in plus nu am zis DE VOI CA SUNTETI VINOVATI ziceam k nu prea s'a rezolvat mai nimic cu acele transferuri... tot mai sunt momente de 50/60 - 1

taci ba ca esti prost.

and yes, e nasol sa stai juma de ora la que cand incerci sa faci clips lol.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ten

[Mentally Stable]

(since 15-04-2013 20:08)

Votes: 2

Post Posted: 30-08-2010, 21:38:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cizma wrote:
Froster wrote:
In Soviet Russia, Battlegrounds farm you.

LOL asta a fost buna -

presupun ca topicul asta l`ai facut ca ti s`a acrit sa stai cate 40 min in queue.. am dreptate? fati char la ally.. ai instant queues Dosent Matter

Toti prietenii mei joaca la hoarda si nu vor sa se mute... si ai ghicit faptul k nu vreau sa stau 20min+ in queue

Si oriqm nu ai nimic de pierdut dak dai join la un battleground.Castigi experienta de joc si honorable kills -D

0 0

Back to top
spK-

[addiction ']

(since 14-02-2022 09:57)

Votes: 9

Post Posted: 31-08-2010, 00:57:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Harry Pothead wrote:

@Casperikz: Daca simti nevoia sa ne dovedesti ca esti troll cu fiecare post, nu o mai face. Te poti intoarce la maternitatea unde acum 12 ani s-a comis ceva neortodox in care tu ai fost in rolul principal [cu cea mai apropiata persoana din arborele tau genealogic] si sa le ceri bunurile de care ai fost privat, in speta 105% din creier.

EDIT: L-am scris ca sa stie lumea ca iti este dedicat in totalitate tie, iar cei neinteresati sa sara peste.
Si daca ai asculta ce iti mai zice lumea din cand in cand fara sa sustii ca "nu te intereseaza" ar ajuta enorm. Daca vrei sa fii special si sa iesi in evidenta, fa-o prin alte moduri, asta te agreseaza anost.

+ 10000 , nu 1 , 1000 !!

Eu i-am zis o data , daaaar el , ca un Batman ce e, mi-a dat replica care o da tuturor oamenilor , sau mai bine zis membrilor acestei comunitati : NU ma intereseaza parerea ta !
Casperikz, iti zic ceva , in numele mai multor persoane : SCUTESTE-NE ! esti absolut inutil . Daca vrei sa fii ***'kisser , come on @ Ploiesti, si ai unde pupa - ok? Abtine-te de la posturi inutile . Dai unul ,doua ,trei ,dar gata , inceteaza cu off'topicul / spammul ! Ai 1k mesaje , dar pot sa jur ca in alea 1000 nu ai scris macar unul corect , sau macar sa ajuti un " neajutorat " .

@ Macar daca el a scris paragrafele alea doua cu DEX'ul in fata, ti-as da un sfat : fa acelasi lucru , scrie cu ambele carti ajutatoare : DEX / DOOM , ca lb. ta romana e cum s-ar spune la noi : PRAF ! -

Drain wrote:
taci ba ca esti prost.
-

0 0

Back to top
vlad15

[Furios la culme]

(since 14-03-2013 22:53)

Votes: 20

Post Posted: 31-08-2010, 07:19:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E foarte naspa...mai demult cand aveam hunterul Carnage la horde(ce vremuri - ) toti care intrau in bg aveau macar 4k gs,nu se injura nimeni,si chiar era munca de echipa,ascultam unul de celalalt etc....
Acum cu alianta...oroare....intra daia de 1200 gs si cand le zic sa iasa arunca cu injuraturi,iar "PRO"-ul de 6 k gs sta in elwyn la duel,nu ii pasa ca suntem 2-84 in queue.

0 0

Back to top
cizma

[Mortal Kombat FTW]

(since 30-08-2014 15:49)

Votes: 38

Post Posted: 31-08-2010, 08:03:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ten wrote:

Si oriqm nu ai nimic de pierdut dak dai join la un battleground

pai cam ai de pierdut amice.. daca vin cu cativa prietenii mei

0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 31-08-2010, 11:50:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vote for +1 warn for casperikz (wich means ban) (1-yes, 2-n...nvm)
1

Staff message (SeaGer):

Vote for Drain +1 warn, offtopic.

0 0

Back to top
Ten

[Mentally Stable]

(since 15-04-2013 20:08)

Votes: 2

Post Posted: 31-08-2010, 23:30:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cizma wrote:
Ten wrote:

Si oriqm nu ai nimic de pierdut dak dai join la un battleground

pai cam ai de pierdut amice.. daca vin cu cativa prietenii mei

Ce pierzi? Nu iti ia din kills sau honor dak pierzi un bg , ba din contra mai castigi cateva...

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 27-02-2025, 22:44:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x