User
Pass
2FA

nu am mai vazut asa ceva
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message4321
gRaFiTTy

[JusT LOoKinG aRouND]

Status: Offline
(since 08-03-2011 16:28)

Votes: 14

Post Posted: 08-09-2010, 10:06:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ion.mzk wrote:
Il sustin pe Twister. Motivul: http://forum.wow-freakz.com/view-post-670887.html?#670887
Chiar nu ma intereseaza in ce circumstante ai procedat asa.

+1

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 08-09-2010, 11:04:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai eu unu nu tin cu niciunu dintre ei 2 . Dar le dau la fiecare in parte dreptate si anume :
1.Daca nu aveti demouri concludente cu el nu aveti cum sa ii dati ban asa stiu ca se face pe orice server "mare".
2.Fearless daca ai avut demo`urile trebuia sa le postezi s-au sa le dai la un owner iar tu nu cred ca ai facut asa ceva si iti faci ambitii cu orisicine.
3.A fost greseala lui ca a incercat sa va induca in eroare,prostia se plateste.
4.Nu comentati in cazu meu pentru ca eu va pot dovedi ca suntem 2 persoane diferite si jucam de la acelasi PC ca sa stiti pe viitor !
5.Aditza daca joci cu alt nume nu cred ca o sa se supere careva decat fearless iar el cu sigurantza la cata suferinta are in el o sa se uite defiecare data pe server sa se uite la ip sa iti dea ban ca asa e el .
6. Fearless daca sti sigur ca e codat si are un cod la buton si cum zici si o sa il foloseasca si pe viitor atuncea o sa ai si alte demouri concludente acm in momentu de fatza nu aveti nimic. V-ati bazat pe harta asta SNOW!
7.Twister cand sti ca cineva iti greseste si esti de atata timp intr-o comunitate nu reactionezi la fel cum a reactionat si el desi a reactionat gresit ca si multi alti ,Omu din greseli invatza. Nu ne-am nascut invatati,Nu am practicat CS de la varsta de 1 an nu suntem Experti. Daca erati experti poate erati prin pgl supraveghetori si altele...Nu mai are rost.

Din cele mai desus vreau s-a imi spun direct parerea.

Nu aveti dovada nu trebuie s-a aiba ban,este si normal nu ? Aveti demo,are ban pana cand o sa aveti nu isi are rostu interdictia asta pusa aiurea !

Adytza nu mai reactiona urat cu persoane ca fearless si ca alti stai in banca ta joacate CS. Eu unu dupa cum ai vazut nu mai bag in seama pe nimeni nu ma intereseaza de ce fac ei cui da ban si cine joaca codat. Joaca careva codat ies de pe server si cu asta basta !

+ Nu va luati de gramatica mea deoarece sunt nedormit de 3 zile si dabi vad in fata ochilor !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 08-09-2010, 15:46:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chrys aia e omule am luat ban pentru "cod" sau nu ii privesc pe ei chestia asta...eu makr ma bucur k pot juca pe server,dar tre sa o iau de la capat iar asta este - ....poate se mai intampla ceva si o sa se ia alta decizie -
0 0

Back to top
ellada

[Mentally Stable]

(since 07-07-2018 20:29)

Votes: 13

Post Posted: 08-09-2010, 16:24:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adytzza wrote:
Chrys aia e omule am luat ban pentru "cod" sau nu ii privesc pe ei chestia asta...eu makr ma bucur k pot juca pe server,dar tre sa o iau de la capat iar asta este - ....poate se mai intampla ceva si o sa se ia alta decizie -

Pana la urma eu zic sa zici mersi ca nu ai interdictie pe orice nick ai juca.. -.
Cu atatea topicuri mai mult ii calci pe nervi, eu ti-as sugera sa lasi uitarii acest "eveniment" si sa profiti de faptul ca in poti juca pe server, incearca sa-ti croiesti alta "reputatie" implicandu-te in continuare in problemele serverului.

Ma rog, succes cu noua "cariera"..

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 08-09-2010, 19:08:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ellada wrote:
Pana la urma eu zic sa zici mersi ca nu ai interdictie pe orice nick ai juca.. -

Eu ce naiba am zis mai sus??? Raised eyebrow

Si m-am implicat in continuare la codati kiar dak nu aveam voie sa joc - in caz k nu ai observat asta

0 0

Back to top
eM
[Banned user]

Banned

(since 21-05-2016 21:00)

Votes: 385

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 10-09-2010, 09:14:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pãrerile ownerilor și ale adminilor sunt împãrțite. Ești liber sã joci pe server, însã pentru a evita orice conflict, nu ai voie sã joci cu numele Adytza. Nu vei primi adminul înapoi. Sper cã n-ai sã mai faci alt topic pe tema asta.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by eM, 10 September 2010 07:14

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 31-07-2025, 02:19:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x