User
Pass
2FA

RAID LOOT - read and answer please
Go to page 1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash

Deci?
1
53%
 53%  [ 25 ]
2
46%
 46%  [ 22 ]
Total Votes : 47

Author Message5928
sundaysfantasy

[The Human Equation]

Status: Offline
(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 25-10-2010, 23:35:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, pentru ca au fost foarte multe dispute pe tema asta, si fiindca parerile sunt impartite am decis sa supunem la vot. astfel, lootul se va da in felul urmator:

Optiunea 1: sa aiba drept de bid un jucator doar pentru spec-ul cu care a participat la boss. exceptie fac situatiile in care suntem cu un healer in lipsa si rog un dps sa stea heal si situatii de genul
Optiunea 2: sa va puneti toti la note main spec si doar pentru ala dati bid la iteme, chiar daca nu ati participat la boss cu spec-ul respectiv.

Discuss.

Last edited by sundaysfantasy on 30-10-2010, 10:43:14; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
shaggy

[Am si eu rank!]

(since 18-11-2020 18:36)

Votes: 22

Post Posted: 25-10-2010, 23:54:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

main only.nu imi convine sa ma chinui cu un spec ca apoi sa vina altu care creste cu totul altceva sa imi ia itemele pt ca are moar dkp si se intampla sa aiba specul meu pierdut pe undeva.daca cineva nu vrea un item restul pot sa sara cu bid @ off
0 0

Back to top
doru15

[Screwed Freak]

(since 01-02-2022 14:29)

Votes: 97

Post Posted: 26-10-2010, 00:36:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

shaggy wrote:
main only.nu imi convine sa ma chinui cu un spec ca apoi sa vina altu care creste cu totul altceva sa imi ia itemele pt ca are moar dkp si se intampla sa aiba specul meu pierdut pe undeva.daca cineva nu vrea un item restul pot sa sara cu bid @ off

nu e ca main only ca tu de exemplu shaggy ai zis ca esti main spec protection,dar in ultimele raiduri adica din ce am vazut eu nu zic ca nu ai fii on spec tank,ai venit fury si desi aveau nevoie si alti dps de iteme de dps ai dat si tu bid desi erai off spec iar ei erau on spec, iar cand esti off spec nu ar trebui sa ii lasi pe cei on spec sa isi ia itemele de care au nevoie?

0 0

Back to top
BetivNotoriu

[Mentally Stable]

(since 14-06-2013 17:36)

Votes: 7

Post Posted: 26-10-2010, 00:38:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sti cum e vorba ori suntem golani ori numai suntem -

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 26-10-2010, 01:21:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

doru15 wrote:
shaggy wrote:

nu e ca main only ca tu de exemplu shaggy ai zis ca esti main spec protection,dar in ultimele raiduri adica din ce am vazut eu nu zic ca nu ai fii on spec tank,ai venit fury si desi aveau nevoie si alti dps de iteme de dps ai dat si tu bid desi erai off spec iar ei erau on spec, iar cand esti off spec nu ar trebui sa ii lasi pe cei on spec sa isi ia itemele de care au nevoie?

pai tocmai de-aia a fost facut si chestionarul, ca sa nu mai fie discutii de genul. shaggy oricum a zis ca el vrea sa fie main spec tank, daca nu a fost nevoie de el tank a stat dps si a datp pt iteme de dps. si de multe ori a lasat iteme de dps la altii.

0 0

Back to top
Kamikazze

[Maniac]

(since 05-02-2015 23:45)

Votes: 28

Post Posted: 26-10-2010, 08:49:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Votez a 2-a optiune, si va zic si de ce: Nu mi-ar placea ca un player ca la un boss, sa stea healer, doar pt ca pe bossul respectiv dropeaza multe iteme de healer, si invers. Sa isi treaca fiecare la note, doar main specul, cu ala vine la raid, si isi ia iteme pt main spec. Cei care nu au la note trecut, main specul, nu au dreptul la loot, ca pedeapsa. PS: sunt si unele iteme cu spirit, care nu sunt doar de healer, ci sunt si de dps,
0 0

Back to top
rodik

[Mentally Stable]

(since 10-10-2012 12:41)

Votes: 2

Post Posted: 26-10-2010, 09:28:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kamikazze tie normal ca nu itit convine ca nu poti lua mai multe tipuri de iteme esti warlock...
Eu zic varianta 1 e cea mia corecta

0 0

Back to top
Hera

[-*YouR GoddesS*-]

(since 18-05-2016 07:26)

Votes: 11

Post Posted: 26-10-2010, 10:23:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rodik...scuteste-ma....ca si tu vrei iteme de dps/heal ca sa te afli in treaba...sa va vad cand o sa fie mai bn cu varianta 2 ce o sa faceti ca o mierliti toti...
varianta 2 e cea mai buna....

0 0

Back to top
fabogov

[Mentally Stable]

(since 06-12-2011 14:53)

Votes: 3

Post Posted: 26-10-2010, 10:26:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Votez Optiunea 1.
In felu' asta ne asiguram continuitatea raidurilor.
Daca mergem pe 2, o sa avem un anumit numar de healeri, un anumit numar de tanci si un anumit numar de dps. Daca se face un raid si respectivii nu sunt on? Ce faci? Nu ai ce sa faci pentru ca ceilalti nu pot acoperi lipsa de heal/tank/dps.
+ Ca mi se pare foarte normal ca, intr-un raid, vii dps de la inceput si la queen (exemplu) sa stai healer, si sa bidezi iteme de healer (doar la bossul respectiv) .

PS : Rog pe cei care voteaza la pool, sa posteze si un comment cu motivul alegerii optiunii, argument etc. Pentru ca nu am chef ca altii din alte guilde sa vina si sa voteze aiurea. Momentan sunt doar 9 posturi si 20 voturi. Clar o sa iasa ceva din pool-ul asta.CLAR.

0 0

Back to top
Hera

[-*YouR GoddesS*-]

(since 18-05-2016 07:26)

Votes: 11

Post Posted: 26-10-2010, 10:32:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ideea e ca nu e corect pt cei care au main spec tank...si ei vin dps si rar ot si au dreptu la iteme daca pica la bossu respectiv cand stau ot..

ca nu e corect ca sa vina draq uscat sa dea bid pt un item de tank care abia a pus picioru in icc , cand stiu ca asta care il i-au zi de zi cu mn si e ot sa piarda itemu ala

0 0

Back to top
fabogov

[Mentally Stable]

(since 06-12-2011 14:53)

Votes: 3

Post Posted: 26-10-2010, 11:17:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hera wrote:
ideea e ca nu e corect pt cei care au main spec tank...si ei vin dps si rar ot si au dreptu la iteme daca pica la bossu respectiv cand stau ot..

ca nu e corect ca sa vina draq uscat sa dea bid pt un item de tank care abia a pus picioru in icc , cand stiu ca asta care il i-au zi de zi cu mn si e ot sa piarda itemu ala

Pai din moment ce nu a pus picioru in icc, si vine prima oara...nu e normal sa aiba mai putine dkp-uri ca tine si automat sa il iei tu?

Threadu asta mi se pare putin aiurea, mai bine era un thread in care sa explice la toti nabii, ca, daca EU(sau altu) are un numar de dkp(sa zicem 500), si TU ai un numar MAI MIC (sa zicem 490), sa nu se mai liciteze aiurea, doar ca sa ii scada aluia dkp-uri. Asta e comportament de taran de la Dâlga, pe sistemu' "sunt roman ce basca mea" .

0 0

Back to top
gntz

[Mentally Stable]

(since 10-01-2013 13:15)

Votes: 4

Post Posted: 26-10-2010, 11:32:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai dc sa nu liciteze ba daca omu are dkpuri sa le dea nu cont ca tu ai mai mult ca asa daca tu ai 500 si ala 490 tu tre sa dai sa iei cu 10 ca ai mai multe si in felu asta tu o sa iei tot timpu iteme asta e si ideea sa se imbrace toti iei tu un item acum data viitoare ia celalat
iar referitor la chestia cu lootu ar trebui sa depinda de raid leader ala care face raidu tre sa stie ce setup face la raid si daca ia un mt si ii mai zice unuia ba vezi ca la saurfang si rootface stai si tank mi se pare normal ca ala sa dea dkp si la dps si la tank asa vad io lucrurile ...

0 0

Back to top
guffylici

[Mentally Stable]

(since 28-12-2012 19:47)

Votes: 6

Post Posted: 26-10-2010, 11:39:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gntz wrote:
pai dc sa nu liciteze ba daca omu are dkpuri sa le dea nu cont ca tu ai mai mult ca asa daca tu ai 500 si ala 490 tu tre sa dai sa iei cu 10 ca ai mai multe si in felu asta tu o sa iei tot timpu iteme asta e si ideea sa se imbrace toti iei tu un item acum data viitoare ia celalat
iar referitor la chestia cu lootu ar trebui sa depinda de raid leader ala care face raidu tre sa stie ce setup face la raid si daca ia un mt si ii mai zice unuia ba vezi ca la saurfang si rootface stai si tank mi se pare normal ca ala sa dea dkp si la dps si la tank asa vad io lucrurile ...

partea a 2 e normala dar unu care a stat tot raidu dps nu mi se pare normal sa dea la iteme de tank sau healer.

ps:eu am votat nr2 si imi pastrez optiunea pt ca de exemplu eu nu pot sa dau dkp la iteme care unora li se pare de "healer" desi itemul e mai bun decat al meu.asa vreau sa fie si viceversa,healerul sa nu poata sa dea dkp atunci cand da un dps

0 0

Back to top
Elusion

[Mentally Stable]

(since 05-12-2012 09:36)

Votes: 2

Post Posted: 26-10-2010, 12:05:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

varianta 2 clar

la varianta 1 ar trebuie mentionat in unele cazuri (rare ce-i drept dar mai sunt) ca spec pve dps/heal are prioritate in fatza la spec pvp dps/heal .Dau un exemplu cum ar fi intr-un icc sa avem 2 tanci dintre care unu din ei fiind warrior are offspec de dps(dar sa zicem ca e arms ci nu fury ca poate omului ii place sa practice pvp cateodata) si la un anumit boss sta dps,si avand dkp destul de multe sa zicem ,da bid la iteme de dps si ceilalti cu spec pve care ar avea nevoie raman cu buza umflata ca vrea ala sa fac pvp cu nush ce item din icc -.

0 0

Back to top
pletosu
[Banned user]

Banned

(since 10-12-2011 14:27)

Votes: 8

Post Posted: 26-10-2010, 12:46:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa ne limitam la o discutie "pro" si "contra": fara certuri si alte chestii.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by sundaysfantasy, 30 October 2010 08:43

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2, 3  Next    

The time now is 04-12-2024, 16:11:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x