User
Pass
2FA

Am postat aici pt ca nu este o reclamatie ....
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3557
GIBILAN
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 20-12-2010 19:06)

Votes: 11

Post Posted: 01-12-2010, 11:58:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vreau doar o parere sa stiu daca tot eu am gresit sau Sile judeca cu alte unitati de masura ...

*DEAD* Lotru : gibilan iar ai intrat?

*DEAD* GIBILAN : sal lotru

*DEAD* GIBILAN : esti un scump

Time Left: 26:49
Bachus!! dropped
Bachus!! has left the game
*SPEC* Freakz * SiLe : timeleft

*DEAD* tico : -

*DEAD* Esc.! - : ree..

*DEAD* Lotru : asta nu e server pt amatori

Requesting tempdecal.wad from server
kOeSTleR connected
Error: server failed to transmit file 'customization'
Time Left: 26:40
*DEAD* Esc.! - : timeleft

*DEAD* tico : reee!

*DEAD* GIBILAN : pai dc mai stai?

kOeSTleR is joining the Terrorist force
Esc.! - : -

ADMIN Freakz * SiLe: gag GIBILAN (20 minutes

EU INTRU PE SERVER SI INCEPE LOTRU SA SUFERE CU MINE CA IAR AM INTRAT .... DUPA CARE IMI ZICE CA ASTA NU E SERVER DE AMATORI SI EU II RASPUND LA SUFERINTA CA DC MAI STA .... EU AM FOST PROVOCAT DE LOTRU NU L-AM ATACAT CU NIMIC SI TOT EU PRIMESC GAG 20 DE MIN -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Mns.Fester!

[Maniac]

(since 04-11-2019 19:37)

Votes: 10

Post Posted: 01-12-2010, 12:06:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cand o sa mai intri pe server sa fi obisnuit cu gagul ca nu iti mai incapi in piele.

Plictisit de plictiseala...
0 0

Back to top
GIBILAN
[Banned user]

Banned

Post Posted: 01-12-2010, 12:24:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tu fiind? si ce vrei sa fac ? sa intru pe server sa inceapa toti cu suferinte la mine si eu sa tac? si tot eu primesc gag dupa ce ca sunt provocat?
0 0

Back to top
SiLe

[Freakazoid]

(since 07-03-2017 14:21)

Votes: 34

Post Posted: 01-12-2010, 12:30:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E simplu, ati primit amandoi gag si s-a incheiat discutia. asa o sa fac de fiecare data cand te vad pe server, gag toata harta... nu cred ca ai ceva atat de interesant de zis incat sa meriti atentia mea.
0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 01-12-2010, 12:31:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cã tot vrei o pãrere...eu unu nu dãdeam gag la faza aia, dar spun asta þinând cont cã nu te cunosc. Dacã îþi urci adminii în cap e altã poveste, aºteaptã-te ºi la mai rãu. De ce nu intri cu alt nick ºi alt comportament? -

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
wtf?
[Banned user]

Banned

(since 18-10-2011 15:12)

Votes: 16

Post Posted: 01-12-2010, 12:34:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru ca atunci nu ar mai fi in centrul atentiei

0 0

Back to top
GIBILAN
[Banned user]

Banned

Post Posted: 01-12-2010, 13:35:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce atentia ta sa merit ma ca tu mi-ai dat gag pt nimic 20 de minute ca a inceput ala sa sufere cu mine si i-am raspuns printr`o ironie...
0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 01-12-2010, 15:59:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu de ce nu te duci undeva unde lumea te crede zeu ...
Pentru ca aici nu ai loc ... pur si simplu nu este un om pe serveru asta care sa te suporte pentru ca ai creier de copil de 3 ani jumate ...
Sunt mii de servere , du-te altundeva si nu ne mai tot bate la cap !!!!

Bafta!!-

0 0

Back to top
padrino

[My life,my rulles!! ]

(since 08-05-2014 19:42)

Votes: 7

Post Posted: 01-12-2010, 17:10:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 ( DIRE)

0 0

Back to top
GIBILAN
[Banned user]

Banned

Post Posted: 01-12-2010, 17:46:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa va explic... Eu nu sunt deloc asa cum ma vedeti voi si cum am vrut eu sa fiu pe server... pur si simplu am vazut ca suferiti si va ofticati de la joc si am zis sa ma distrez si eu putin sa va enervez... am adoptat modelul asta de om si am creat personajul acesta "GIBILAN" 4 fun personaj care m-ar enerva si pe mine ... chiar nu imi doresc sa fiu apreciat de voi pt ca nu poti sa iti dai seama de valoare unui jucator pe un server public , adevarata valoare se vede la mix si cu jucatori buni nu aici unde nu stie unu sa dea un rush nu stie unu sa arunce un flash bine si te miri pe unde mai campeaza cate unii ... nici eu nu suport oamenii care se cred buni si sufera si ma enerveaza ... si asta am vrut sa fac si eu cu voi sa va enervez putin in limita bunului simt pt ca nu am injurat niciodata pe nimeni doar am suferit de skill sau cand vedeam prostie pe server ... sincer acuma am 20 de ani sunt la facultate viata mea nu este CS`ul ma joac doar pe zi cand este plictiseala si nu am ce sa fac si in unele seri cand nu sunt petreceri studentesti ... daca era viata mea CS`ul ramaneam sa ma joc cu echipa mea (BRG) care promovase in divizia A in sezonul asta unde jucasem la baraje .... dar nu mai vreau pentru ca nu mai vreau sa imi dedic tp meu echipei si sa depinda echipa de mine .... ziceati ca va jucati 4 fun .... vreau sa va spun ca si eu ma joc 4 fun , ca voi , dar vreau sa mai fie si fun pe server pe chat te mai distrezi cu unu cu altu mai suferi cu Lotru il vezi ca nu stie sa mearga pe harta dar ii merg bine degetele pe tastatura si sufera mai vezi un JU$T!T!@RUL etc copii de 10-12-14 ani care sufera cu tine si te gandesti cum erai si tu la varsta lor si cum te enervai .... o sa o las mai moale cu suferinta asta ca vad ca aici adminii se cred politisti si se cred puternici ca au admin ... dar nu o sa pot sa tac cand cineva ma ataca pur si simplu daca vedeam ca imi zicea unu bun ca sunt slab sau ca sunt amator nu era nicio problema da cand il vezi pe lotru pe astia cum sufera cu tine... cum sa taci?
0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 01-12-2010, 19:07:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stii cum sa taci ??!!!

Vrei sa iti explic in mai multe limbi sa iti dai seama ????

Cand cineva te injura sau face alte chestii care te enerveaza nu sari la gatu lui ... ca dovedesti 2 chestii:
1. Minti in legatura cu varsta
2. Chiar ai atata cat zici si nu ai treaba cu folosirea creierului ...

De ce naiba eu nu am fost prins injurand sau suferind pe server , si joc cu mult dinaintea ta pe freakz ???

De ce nu am luat nici un gag si inainte cand era mult mai greu sa intri pe server si erau mult mai multi playeri si nu aveam admin ( ca sa ma catalogheze un jucator ca tine ca fiind politist )

Eu de ce pot si tu nu poti sa te abtii din suferinta si injuraturi ??

Ai o problema grava si nici daca imi zici ca ai terminat dreptul si medicina in acelasi an nu voi avea o parere mai buna !!

SI bineinteles ca deja am pierdut numarul la posturi in care ai zis ca ce mare si tare esti tu in PGL ...
NU NE INTERESEAZA !!!!

Aici nu esti nimic ... si e aiurea ca incerci sa faci o imagine proasta lui Lotru ...

Are el un defect mai mare , acuza oamenii de cod si nu toti au ... se oftica cand vede pe cineva mai bun .... dar asta nu iti da dreptul sa il cataloghezi tu !!!

Majoritatea suferintelor pe acest server care au legatura cu tine , au inceput pentru ca tu nu poti sa taci naibii si sa dovedesti ca esti bun la cs ... tu mai bine iti bati joc de altii pe chat , si le spui ca ce bun esti tu in comparatie cu ei ... cand de fapt nu ai treaba!

0 0

Back to top
h4ck*Spider

[Pro Runescaper]

(since 09-12-2019 16:59)

Votes: 21

Post Posted: 01-12-2010, 19:22:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

corect ce spune dire

nu prea ma bag in seama eu, dar in ultimele zile am citit si sunt satul de post-urile pe care le-ai pus pe forum, 99,(9)% din ele fiind fara rost MaEsTrE.

du-te si lasa-i pe oamenii astia in pace.

0 0

Back to top
wtf?
[Banned user]

Banned

(since 18-10-2011 15:12)

Post Posted: 01-12-2010, 20:29:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GIBILAN wrote:
Hai sa va explic... Eu nu sunt deloc asa cum ma vedeti voi si cum am vrut eu sa fiu pe server... pur si simplu am vazut ca suferiti si va ofticati de la joc si am zis sa ma distrez si eu putin sa va enervez... am adoptat modelul asta de om si am creat personajul acesta "GIBILAN" 4 fun personaj care m-ar enerva si pe mine ... chiar nu imi doresc sa fiu apreciat de voi pt ca nu poti sa iti dai seama de valoare unui jucator pe un server public , adevarata valoare se vede la mix si cu jucatori buni nu aici unde nu stie unu sa dea un rush nu stie unu sa arunce un flash bine si te miri pe unde mai campeaza cate unii ... nici eu nu suport oamenii care se cred buni si sufera si ma enerveaza ... si asta am vrut sa fac si eu cu voi sa va enervez putin in limita bunului simt pt ca nu am injurat niciodata pe nimeni doar am suferit de skill sau cand vedeam prostie pe server ... sincer acuma am 20 de ani sunt la facultate viata mea nu este CS`ul ma joac doar pe zi cand este plictiseala si nu am ce sa fac si in unele seri cand nu sunt petreceri studentesti ... daca era viata mea CS`ul ramaneam sa ma joc cu echipa mea (BRG) care promovase in divizia A in sezonul asta unde jucasem la baraje .... dar nu mai vreau pentru ca nu mai vreau sa imi dedic tp meu echipei si sa depinda echipa de mine .... ziceati ca va jucati 4 fun .... vreau sa va spun ca si eu ma joc 4 fun , ca voi , dar vreau sa mai fie si fun pe server pe chat te mai distrezi cu unu cu altu mai suferi cu Lotru il vezi ca nu stie sa mearga pe harta dar ii merg bine degetele pe tastatura si sufera mai vezi un JU$T!T!@RUL etc copii de 10-12-14 ani care sufera cu tine si te gandesti cum erai si tu la varsta lor si cum te enervai .... o sa o las mai moale cu suferinta asta ca vad ca aici adminii se cred politisti si se cred puternici ca au admin ... dar nu o sa pot sa tac cand cineva ma ataca pur si simplu daca vedeam ca imi zicea unu bun ca sunt slab sau ca sunt amator nu era nicio problema da cand il vezi pe lotru pe astia cum sufera cu tine... cum sa taci?

Am avut rabdarea sa citesc ce ai scris, eu te inteleg, probabil printre putinii.
Norocul tau stii care este, ca nu m-ai prins pe mine cand inca eram in staff -

Later edit*
Oricum e un server de militieni, eu am fost unul dintre ei -

0 0

Back to top
eM
[Banned user]

Banned

(since 21-05-2016 21:00)

Votes: 385

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-12-2010, 20:39:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dacã nu te-ai mai comporta ca un copil, n-ar avea adminii motiv sã se poate ca niște milițieni (cum zici tu). Lasã atitudinea asta și nu va mai avea nici un admin nimic cu tine. Poți juca și liniștit pe server, dar numai dacã vrei.

0 0

Back to top
y0y

[Freakz * xGen]

(since 29-08-2021 22:26)

Post Posted: 01-12-2010, 21:42:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

io oricum astept sa calce pe bec si pa definitiv de la mine
m-am cam saturat de el si comportamentul lui

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by eM, 01 December 2010 20:23

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 20-01-2025, 15:00:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x