User
Pass
2FA

Cataclysm !!!
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message13721
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

Status: Offline
(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 07-12-2010, 23:48:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Some1 needs some friends and a girl

on:the whale shark will eat u all!!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Nrultimate

[your master]

(since 23-07-2023 17:07)

Votes: 23

Post Posted: 08-12-2010, 09:53:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma deocamdata nu am gasit o fata pe placu meu....cu o fata mai mult de o noapte nu am avut ce face cu ea, as vrea si ceva sa iubesc nu doar sex, ca viata nu se bazeaza doar pe sex......se bazeaza si pe bani si pe intelegere si pe bataie cateodata -

VEKU
Joker of Jokes. Ace of Games. Warrior of Chaos.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Sadiq
[Banned user]

Banned

(since 03-11-2011 15:07)

Votes: 22

Post Posted: 08-12-2010, 10:03:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba hai ca deja aberezi..-) cu orasul tau plin de "c***e" tu SexMachine care ai cate o fata in fiecare seara tu ZEU AL DRAGOSTEI!uite unde era Aphrodita/Cupidon.si care crezi ca lumea reala are o grafica simpla fata de cea a wowului..- Eu unul vad prin userul si posturile tale un manelist de 14-16 ani cu scuter si texte "ce buna esti pisi
hai pa "Mr Lova Lova"

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 08-12-2010, 10:16:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nrultimate wrote:
ma deocamdata nu am gasit o fata pe placu meu....cu o fata mai mult de o noapte nu am avut ce face cu ea, as vrea si ceva sa iubesc nu doar sex, ca viata nu se bazeaza doar pe sex......se bazeaza si pe bani si pe intelegere si pe bataie cateodata -

please tell us more -

0 0

Back to top
Nrultimate

[your master]

Post Posted: 08-12-2010, 10:16:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu am zis ca am in fiecare seara dar m-am cam saturat ca toate fetele sa ceara "batzu" , si sunt rapper nu manelist pt ca la mine in oras a ramas spiritu de cartier......iar tu esti pe langa subiect si viata, fata de mine......am postat ceva aici si toti ati ocolit subiectu trecand spre "sex" ceea ce duce la gandu ca voi mai mult sa vio frecati nu stiti altceva....ar fi trebuit sa nu imi pun mintea cu voi....eu am acum alta mentalitate pe care doar cei cu capu pe umeri o au sau care stiu ce se intampla in romania asta de rahat....inteleg sa sunteti romani dar totusi fiti mai in subiect, si eu mai portez cate ceva naspa pe aici dar totusi dau un raspuns, pe care voi nul dati aici.

sa trecem la subiectul topicului.....

VEKU

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 08-12-2010, 10:21:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nrultimate wrote:
nu am zis ca am in fiecare seara dar m-am cam saturat ca toate fetele sa ceara "batzu" , si sunt rapper nu manelist pt ca la mine in oras a ramas spiritu de cartier......iar tu esti pe langa subiect si viata, fata de mine......am postat ceva aici si toti ati ocolit subiectu trecand spre "sex" ceea ce duce la gandu ca voi mai mult sa vio frecati nu stiti altceva....ar fi trebuit sa nu imi pun mintea cu voi....eu am acum alta mentalitate pe care doar cei cu capu pe umeri o au sau care stiu ce se intampla in romania asta de rahat....inteleg sa sunteti romani dar totusi fiti mai in subiect, si eu mai portez cate ceva naspa pe aici dar totusi dau un raspuns, pe care voi nul dati aici.

wait what? cine vorbeste despre sex si altceva decat se discuta aici? oh, da, TU!

0 0

Back to top
besthunterEurope
[Banned user]

Banned

(since 16-06-2011 20:36)

Votes: 31

Post Posted: 08-12-2010, 10:25:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nrultimate wrote:

asa fratie! arata-i cum se face treaba in "KARTYER" unde grafica e foarte simpla... -

k some facts: esti dependent de wow
esti baiat de cartier
esti rapper
futi fete in fiecare seara
viata are grafica simpla
citatu tau preferat :viata e un joc de proasta calitate in care trebuie sa urmaresti povestea ei"

se cam bat cateva lucruri cap in cap da nu-mi dau seama ce, ma ajuti tu? =)

0 0

Back to top
Sadiq
[Banned user]

Banned

(since 03-11-2011 15:07)

Votes: 22

Post Posted: 08-12-2010, 10:48:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nrultimate sa stii ca baietzii din kartyer te respecta pentru tzoale!ai venit si tu cu impresii din italia?-

0 0

Back to top
Nrultimate

[your master]

Post Posted: 08-12-2010, 10:48:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GM ia mai uitate cine a fost primu care a discutat despre aia ??? deci in concluzie deveniti ca molten-wow care e cel mai retardat server pe care am fost ??? (eu ii intrebam ceva ei raspundeau altceva si dadeau ban - )

besthunter... : nu se prea bat , eu am zis ceva iar voi suplimentati cu ce credeti voi.

"esti dependent de wow" ..........nu neg
"esti baiat de cartier" .........stiu ce inseamna viata de cartier pt ca acolo traiesc
"esti rapper" .......este cea mai "reala" muzica pe care o poti asculta
"futi fete in fiecare seara" .......nu eu am zis, dar am multe curve in cartier asa ca poti sa futi cand vrei, naspa ca nu am incerc si in timp ce jucam wow
"viata are grafica simpla"...........ploua, din ce in ce mai distrusa e lumea, si nu poti sa vezi atatea "frumuseti" pe planeta asta ca sunt aproape distruse de om
"viata e un joc de proata calitate in care trebuie sa urmaresti povestea ei"........"viata are grafica simpla" + trebuie doar sa traiesti cum poti mai bine.

VEKU

0 0

Back to top
hej
[Banned user]

Banned

(since 02-07-2011 15:28)

Votes: 21

Post Posted: 08-12-2010, 11:10:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nrultimate wrote:
"esti rapper" .......este cea mai "reala" muzica pe care o poti asculta

nu mai spune

0 0

Back to top
blader

[Madness?]

(since 05-01-2016 15:32)

Votes: 44

Post Posted: 08-12-2010, 11:23:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nrultimate, termina cu trollingul.
Nrultimate, Sadiq, hej +1 warn pentru offtopic.
besthunterEurope, abtine-te ca ai deja 4 warn-uri si nu e nevoie de ban.

Dereglat, ca un ceas antic.
Exile the Ninja wrote:
In2ition , esti un carnat afumat. Ada' slanina aici si o felie de pita, te mananc ba.

0 0

Back to top
besthunterEurope
[Banned user]

Banned

Post Posted: 08-12-2010, 11:33:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

anyways...slabe sanse sa apara cataclysm pe private.
0 0

Back to top
hej
[Banned user]

Banned

(since 02-07-2011 15:28)

Votes: 21

Post Posted: 08-12-2010, 11:35:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deja Paragon si Ensidia au 85 (majoritatea) :/

0 0

Back to top
Nrultimate

[your master]

Post Posted: 08-12-2010, 11:54:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pt blader: daca se face offtopic in topicu cuiva, este logic ca acela sa spuna ceva....de asta am facut si eu offtopic......si mai cititi si voi posturile ca dati warnuri in prostie pt nimic cateodata...mai uitativa cine a inceput.....am tot zis sa se revina on-topic dar am vazut ca nimeni nu vrea.....deci warnu asta a fost degeaba ms .........sa revenim ontopic, mai are cineva ceva de adaugat despre cataclism ??? si nu am facut topic ca sa imi spuneti "va dura pana se va baga pe private" ca deja stim cu totii, ci l-am facut sa imi spuneti cei care jucati pe blizz cum e grafica, ce schimbari s-au facut, etc......

VEKU

0 0

Back to top
besthunterEurope
[Banned user]

Banned

Post Posted: 08-12-2010, 12:00:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu n-am zis ca va dura, ci ca sunt slabe sanse sa se bage spre 0.

Even if allllllll the other security features that blizz is adding in the 4.0 client could be defeated, there is ONE that will never be defeated: random opcodes.

What that means is that at EVERY SINGLE client switch, we would have to redo *every single* opcode. Not saying it isn't possible, and there will probably be some morons out there that try it, but they will be wasting SO much time, on every client switch, JUST on opcodes, that they will never have time to actually work on the emulator.

So, with that said, unless there is some breakthrough miracle, Trinity will never have a 4.x+ server.

Brian , TrinityDB Developer"

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 21-08-2025, 05:20:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password