User
Pass
2FA

Warrior: Shield Slam Formula
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3110
love

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-08-2014 23:39)

Votes: 3

Post Posted: 10-12-2010, 00:34:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shield Slam 12% block:

Shield Slam 20% block:

Descrierea Spellului dreapta jos:

In primu screen aveam ceva mai mult attack power, totusi shield slam din cate vad nu tine cont de block value! Cu gearu pe care il aveam ar fi trebuit sa dau 5k+ shield slam pe dummy(noncrit)! Incercati pls sa reparati shield slam formula!! Multumesc

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ypsya

[No warn No worries]

(since 13-12-2015 00:20)

Votes: 22

Post Posted: 10-12-2010, 10:20:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hmmm... interesant. Mi s-a parut si mie ceva suspect, dar n-am prea avut timp sa testez, eu n-am jucat foarte mult low rated gear, cum ar fi fost oarecum normal sa se intample, am trecut intotdeauna de la o bucata de lemn la end game shield si n-am putut aprecia damageul, dar mi s-a parut cam ciudat ca dau circa 2200 crit in pvp pe clotheri de nici 18k HP (no rezil, no armor pentru ca joc la arp, iar jumatatea armurii unui clother e neglijabila). Am sa testez si eu cu formula exacta, ma documentez si revin cu ce gasesc. E bine c-ai postat.

0 0

Back to top
Lock`n`rolla

[Mentally Stable]

(since 23-02-2012 09:55)

Votes: 2

Post Posted: 10-12-2010, 11:24:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa facem diferenta intre block chance si shield block value -

P.S. Get where i`m going at?

Tot nu ti-ai dat seama?

Bine, citeste aici:

http://www.wowwiki.com/Block

http://www.wowwiki.com/Block_value

Quote:
Sometimes this number is confused with "block rating", which increases a player's chance to block.

Shield block value este afectat doar de strenght, talente, libram(paladin) si anumite enchanturi.

traducere: afectat = modificat.

Hai sa ne invatam clasa inainte sa postam pe forum, ca rad warlocks de noi.

-

0 0

Back to top
moonshadow

[Mentally Stable]

(since 17-11-2011 20:20)

Votes: 7

Post Posted: 10-12-2010, 11:33:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asa si ideea ta care e?

diferenta intre block value dintre cele doua ss e de 536

care e ceva mai mica decat diferenta dintre cele doua lovituri.

si nu, ce iti arata tie in tooltip nu e baza. nu vad care e buggul.

adica nu o sa fie tooltip+ block value.

atata timp cat nu stim care e formula exacta(s-a schimbat in cata) nu putem spune cu exactitate daca e buguit.

dar din moment ce diferenta intre cele doua hituri este mai mare decat diferenta dintre cele doua block value...inseamna ca merge relativ bine.

0 0

Back to top
Lock`n`rolla

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-12-2010, 11:41:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

moonshadow wrote:

...........
dar din moment ce diferenta intre cele doua hituri este mai mare decat diferenta dintre cele doua block value...inseamna ca merge relativ bine.

My point exactly -

Dar baiatul de mai sus plangea ca la 12% block chance, plangea ca da sheild slam mai mic decat la 20% block chance - n-are treaba cu warriorul - -

0 0

Back to top
cyberjunkee

[Healeru e de vina!]

(since 05-03-2018 10:27)

Votes: 6

Post Posted: 10-12-2010, 14:30:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca sa nu mai adaugam faptul ca el a luat in calcul o singura lovitura la fiecare test, iar cele 2 nici macar nu le-a facut cu Combat log deschis.

Dupa parerea mea, topicul deschis e inutil, iar catre cel care l-a deschis: fa diferenta intre block chance si block value, data viitoare stai cu recount-ul deschis si da mai multe lovituri(30 la fiecare caz in parte sa zicem) ca sa poti sa faci niste medii, apoi screenurile sa aiba si combat log deschis, ca sa stie lumea cu ce spell dai.

Daca esti o scumpete de baiat vii si cu formula, si calculezi cam cat ar trebui sa dai in functie de fiecare caz.

Bafta

0 0

Back to top
love

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-12-2010, 15:04:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shield Slam Formula: (((( Base Damage + (Shield Block Value * 1.3 ) ) * 1.1) * 1.1)
1.3 from Shield Mastery, 1.1 from 1 hand specialization, 1.1 from gag order

Cu 142 block value ar trebui sa dau 1607 dmg:

Acum am adaugat un item cu 42 strentgh(2 str = 1 block value, deci 21 block value) si 104 block value(necku), deci cu 267 block value ar trebui sa dau: 1804 dmg:

Trec peste faptul ca dummy-ul are si un debuff: Savage Combat(Increases physical damage taken by 4%) si tot se vede clar ca formula la shield slam nu se calculeaza corect! Please fix! Si pe viitor warlockii sa isi vada de clasa lor! kthxbye

Posturi unite automat, 10-12-2010, 14:58:00

Lock`n`rolla wrote:
Sa facem diferenta intre block chance si shield block value -

P.S. Get where i`m going at?

Tot nu ti-ai dat seama?

Bine, citeste aici:

http://www.wowwiki.com/Block

http://www.wowwiki.com/Block_value

Quote:
Sometimes this number is confused with "block rating", which increases a player's chance to block.

Shield block value este afectat doar de strenght, talente, libram(paladin) si anumite enchanturi.

traducere: afectat = modificat.

Hai sa ne invatam clasa inainte sa postam pe forum, ca rad warlocks de noi.

-

block value este afectat si de unele iteme;)

Posturi unite automat, 10-12-2010, 15:02:08

cyberjunkee wrote:
Ca sa nu mai adaugam faptul ca el a luat in calcul o singura lovitura la fiecare test, iar cele 2 nici macar nu le-a facut cu Combat log deschis.

Dupa parerea mea, topicul deschis e inutil, iar catre cel care l-a deschis: fa diferenta intre block chance si block value, data viitoare stai cu recount-ul deschis si da mai multe lovituri(30 la fiecare caz in parte sa zicem) ca sa poti sa faci niste medii, apoi screenurile sa aiba si combat log deschis, ca sa stie lumea cu ce spell dai.

Daca esti o scumpete de baiat vii si cu formula, si calculezi cam cat ar trebui sa dai in functie de fiecare caz.

Bafta

Nu trebuie sa dau 30 de lovituri doar ca sa vad acelasi lucru, iar pentru cine are warrior sau stie spellu, se vede clar pe dummy efectul vizual de la shield slam(plus in bara cooldownul)! Deci nu dau cu alt spell:) Nu inteleg dc trebuie sa vina cnva ca tine sa abereze ca as da cu alt spell! pentru ce? Vreau sa se repare shield slam si daca te uiti atent e clar ce spell folosesc! aa btw, am postat si formula pentru tine!

Posturi unite automat, 10-12-2010, 15:04:51

moonshadow wrote:
asa si ideea ta care e?

care e ceva mai mica decat diferenta dintre cele doua lovituri.

si nu, ce iti arata tie in tooltip nu e baza. nu vad care e buggul.

adica nu o sa fie tooltip+ block value.

atata timp cat nu stim care e formula exacta(s-a schimbat in cata) nu putem spune cu exactitate daca e buguit.

Am postat formula exacta! ( si e din wotlk 3.3.5 )

0 0

Back to top
Lock`n`rolla

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-12-2010, 17:29:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

love wrote:
Si pe viitor warlockii sa isi vada de clasa lor! kthxbye

Daca imi vedeam de treaba mea nu mai aflai tu toate lucrurile acestea si ramaneai cu confuzia dintre chance si value -). N-am facut decat sa te ajut.

Vezi ce post frumos ai facut daca ai stat sa te documentezi un pic inainte sa apesi butonul de submit?

Acum e alta poveste -

kthxbye

0 0

Back to top
love

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-12-2010, 10:55:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bump
0 0

Back to top
cyberjunkee

[Healeru e de vina!]

(since 05-03-2018 10:27)

Votes: 6

Post Posted: 11-12-2010, 15:57:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Formula nu e pentru mine, si nici ce ti-am zis mai sus, ci pentru developeri, sa vada care si unde e problema, cum ar trebui sa fie in mod normal si de ce...

Screenurile cu lovitura ar trebui sa se faca pentru a usura munca celui care repara buguri, degeaba zici tu ca se vede iconitza, poate dev-ul nici macar nu stie sa joace wow(c toate ca ajuta nici nu trebuie neaparat, e totul un cod in spatele gameplay-ului)

Crede-ma ca nu ma bag aiurea, stiu ce inseamna bug tracking and fixing, si sincer sa zic, cu cat un bug post are mai multe detalii cu atat mai repede este bagat in seama.

Incearca sa fezi problema si din alta perspectiva decat a ta.

0 0

Back to top
love

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-12-2010, 17:09:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cyberjunkee wrote:
Formula nu e pentru mine, si nici ce ti-am zis mai sus, ci pentru developeri, sa vada care si unde e problema, cum ar trebui sa fie in mod normal si de ce...

Screenurile cu lovitura ar trebui sa se faca pentru a usura munca celui care repara buguri, degeaba zici tu ca se vede iconitza, poate dev-ul nici macar nu stie sa joace wow(c toate ca ajuta nici nu trebuie neaparat, e totul un cod in spatele gameplay-ului)

Crede-ma ca nu ma bag aiurea, stiu ce inseamna bug tracking and fixing, si sincer sa zic, cu cat un bug post are mai multe detalii cu atat mai repede este bagat in seama.

Incearca sa fezi problema si din alta perspectiva decat a ta.

Eu trebuie sa le spun formula? Eu fac fixuri pe serveru asta? Si nu are nici o logica sa dau cu alt spell din moment ce eu vreau sa se repare shield slam!

0 0

Back to top
love

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-12-2010, 19:42:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bump
0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 25-12-2010, 00:41:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Reguli de postare:

1. Nu dai BUMP daca nu a trecut cel putin o luna de la ultimul post si nu disperi cu "SE UITA CINEVA SI AICI?". Nu o sa se raspunda la toate topicurile
   2. Nu postezi 100 de buguri in acelasi topic. Fiecare topic e pentru UN SINGUR BUG (exceptie fac cazurile cand e vorba de buguri foarte asemanatoare, precum proc-ul la diverse iteme asemanatoare)

0 0

Back to top
moonshadow

[Mentally Stable]

(since 17-11-2011 20:20)

Votes: 7

Post Posted: 25-12-2010, 10:05:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

target dummy are armura.

daca nu ai armor penetration hard cap la 100%, o sa dai mai putin decat formula:P

Staff message (Shocker):

+1 warn, citeste regulile sectiunii

0 0

Back to top
love

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-12-2010, 11:55:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

moonshadow wrote:
target dummy are armura.

daca nu ai armor penetration hard cap la 100%, o sa dai mai putin decat formula:P

Am impresia ca tu faci posturi doar ca sa nu mori de plictiseala...

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 02-08-2025, 22:01:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password