User
Pass
2FA

problema cu contul si intrebare pt shoker

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message691
lolzzulet

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-10-2012 10:42)

Votes: 2

Post Posted: 29-12-2010, 23:49:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

shoker am citit cea ce mi-ai postat in topicul principal
si inteleg dar crede-ma si pe mine nu am pierdut parola pur si simplu nu functioneaza nu merge nu pot sa imi explic de ce
se paote observa nimeni nu a intrat pe cont de la data de la care iti spun ca nu mai merge parola
vechea parola a contului "cara" este t**do dacat trebuie zic si literele in locu carorara am pus steluta
dovezile ca sunt ownerul le-am postat. Sunt poze vechi de cateva saptamani
http://www.99poze.ro/dovada_803480463/ -----pozele vechi
in tabul din banca de pe carateru de pe contul "cara" si anume caracterul "mangle" am sokete de 23 spel power (rosi) sokete portocali de 12 sp+ 10 resil si mai sunt si sokete violet de 12 sp +10 stamina

daca ar putea conta ca doavda sunt si fosti parteenri de arene cu care ii am in lista de skype si si cateva persone din guilda divinity care pot confirma ca sunt ownerul de drept al acestui cont
pot spune si ca am trinektu de la icc 25 n de la sindragosa cel cu 1 k sp bonus dupa ce dai dot-uri in bag cat si alte iteme
pot spune si ce am facut ca raiding in ultima saptamna ininte sa se blocheze contul

si paote cea mai importanta dovada e aceasta http://img228.imageshack.us/i/48091550.png/ dovada ca am intra pe acest cotn de pe caracterul meu

daca totusi nu se poate ca sa se vada dc nu imi merge parola veche si evantual resetata , pot sa mut caracterul pe alt cont daca as dona ???

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Moirr1
[Banned user]

Banned

(since 07-02-2011 19:58)

Votes: 9

Post Posted: 29-12-2010, 23:53:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

El o sa zica

http://forum.wow-freakz.com/AI-O-PROBLEMA-CITESTE-AICI-GOT-A-PROBLEM-READ-THIS-t55875.html

-

A State of Trance

Just Feel the Vibe
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 30-12-2010, 00:25:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu nu intelegi un lucru, atat timp cat mailul contului e valid si nu e al tau contul acela nu e contul tau, subiect inchis. Mai faci un topic si iei ban

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 29 December 2010 22:25

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 11-08-2025, 04:35:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password