User
Pass
2FA

DK Ability - Pestilence in ICC
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2489
ecstasyzzz

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-08-2014 09:32)

Votes: 5

Post Posted: 12-01-2011, 00:21:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inainte sa-mi sara toti DK po0 b0$$ etc de pe server, bugul curent are loc in ICC 25 Hc ( posibil si pe celelalte versiuni, azi l-am prins, la Sindragosa si la Bloof Queen ); la duele nu se aplica, asa ca nu cred ca nici in arene/bg-uri nu se intampla; la fel nici in DF-uri nu merge.

Problema e cam asa:
Luam un DK, aplicat diseasurile pe target ( IT & PS ).
DK are Glyph of Disease ( linkul de pe site e broken, da link spre un gray item ) care permite DK-ului sa dea refresh la durata de diseasuri.
Se da frumos dps pe boss pana in momentu in care au expirat diseasurile ( nu se reaplica diseasurile ), minim 1-2 sec dupa ca sa fie efectu mai evident.
Apoi se aplica Pestilence si se constata ca targetu are pe el iara ambele diseasuri, ca si cum ar fi fost puse cu IT si PS.
Daca Pestilence ( cu GoD ) ar da numai refresh la diseases ar fi perfect si ar functiona cum trebuie, dar in raidu din seara asta Pestilence a dat reapply la diseases, ceea ce e broken, deoarece Pestilence + GoD = Outbreak( Cataclysm ).

Nu am SS, dar a mai incercat cineva din raid si a confirmat si el. Mai mult de 3-4 sec nu am stat fara diseasuri ca sa dai dps fara diseasuri e cam aiurea.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Cordo
[Banned user]

Banned

(since 01-12-2011 17:44)

Votes: 15

Post Posted: 12-01-2011, 02:12:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma fatamea' - tu esti constient de ce zici aici - "daca nu scriai, filozof ramaneai"
Pestilence merge perfect, Glyphy ala de tot zici tu merge perfect.

Habarnuam la ce te-ai gandit cand ai scrist asta poate era prea tarziu pentru tine. Culca-te si maine gandeste-te la ce ai scris.
(Pestilence imprastie bolile la alte targeturi, glyphu, face ca bolile de pe targetu care sunt imprastiate sa isi dea reset la cd.
merge asa cum trebuie)

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 12-01-2011, 02:50:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ecstasyzzz wrote:
Inainte sa-mi sara toti DK po0 b0$$ etc de pe server, bugul curent are loc in ICC 25 Hc ( posibil si pe celelalte versiuni, azi l-am prins, la Sindragosa si la Bloof Queen ); la duele nu se aplica, asa ca nu cred ca nici in arene/bg-uri nu se intampla; la fel nici in DF-uri nu merge.

tocmai pentru ca glyphul da refresh la diseasurile aflate deja pe target, deci daca mai e un dk in raid si are diseasuri puse, iar ale tale au exiprat, dai cu pestilence si le reaplica si pt tine.
normal ca nu se intampla in arene/dueluri/pvp si nu e instance related.

asta ca sa explic in limba romana ce a vrut cel de mai sus sa spuna care isi va lua si warn daca mai posteaza in maniera asta.

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 12-01-2011, 05:20:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E bug sau nu? Ca eu nu am inteles ce zice

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 246

Post Posted: 12-01-2011, 07:56:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e bug... el vrea sa zica, ca dak un dk are disease pe target... iar el (extasy) nu are, in caz k da pesteliece spellul da refresh la diseasurile celuilalt dk si se pun k disease pt el... normal pestelience cu GoD ar trebui sa dea refresh doar la diseasurile tele si numai dak mai sunt ink pe target in momentul knd dai pestelience.

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
cypyy
[Banned user]

Banned

(since 30-09-2011 15:01)

Votes: 29

Post Posted: 12-01-2011, 11:29:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu mi sa intamplat niciodata asa ceva
pvp sau pve

http://www.youtube.com/user/cypyy2 <- o hy

http://www.freakz.ro/forum/Cel-mai-shaman-imba-t96651.html - win.
0 0

Back to top
Cordo
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-01-2011, 12:12:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e nici un bug, nu s-a intamplat niciodata nici pve nici pvp nici indoor nici outdoor, stanga dreapta, rosu portocaliu, UITE PESTELE
Pestilence (cu glyph of disease) da refresh doar la DESEASURILE DK-ului respectiv, nu si la ceilalti asa cum PROBABIL vroia sa zice cel care a deschis postu, desi cred ca el nu stie nici macar de joc joaca.

Momentan la dk daca vreti sa stiti sunt urmatoarele Probleme:

-Death grip> nu da taunt in pve, bosii si 95% din orice elits fiind INVULNERABILI la grip", tauntu trebuie totusi sa se aplice.
-Nu merge "Improved Unholy Presence" (acel 10% cd si rune regen nu merge)
-Howling Blast, nu da dmgu care trebuie (nu stiu formula sigur cum se calculeaza dar ar trebui sa fie cam de 2x mai mare)
-Nu merge "Rise Ally" (e o chestie fOARTE frumoasa, desi sunt sigur ca e greu de facut sa mearga, asta e nu cer nimic - )
-Se baguieste "Rise Goul" (pe unholy desi tocmai ce ai sacrificat petu, ar trebui sa poti sumona unu goul dupa 30sec. ai sansa mare sa nu poti)
-Blood Tap, are cd 1min, atunci cand nu ai nici un blood rune full nu ar trebui sa til arate in bara ca fiind in CD pt ca nu ai blood rune.

Per total totu e in regula, sunt chiar multumit de felul in care merge, chestiile de mai sus nu sunt totusi ceva fara de care sa nu poti juca.
(stiu ca multi aveau probleme cu specul,salvarea acestuia sau chiar a caracterului, in ultimul timp nu am mai vazut asa ceva)

Daca vor aparea ceva buguri(in special la dk) o sa le postez, explicate in cea mai decenta forma posibila

0 0

Back to top
ecstasyzzz

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-01-2011, 12:20:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Setemotion wrote:
e bug... el vrea sa zica, ca dak un dk are disease pe target... iar el (extasy) nu are, in caz k da pesteliece spellul da refresh la diseasurile celuilalt dk si se pun k disease pt el... normal pestelience cu GoD ar trebui sa dea refresh doar la diseasurile tele si numai dak mai sunt ink pe target in momentul knd dai pestelience.

In sfarsit cineva a inteles.

@Shocker
Se pare ca problema e de la 2+ DK in raid, care-si dau pestilence la diseasurile celuilalt/sau ale lui, desi tu nu ar trebui sa-ti poti da decat refresh la diseasurile tale.
Ideea e urmatoarea: Diseasu la DK poate fi asemanat ca si game mechanic cu poisonu la rogue ( in ideea ca e un dot acolo, pe target, care NU se imparte intre ceilalti rogues - Deadly ofc - ), daca un rouge da envenom efectu de dupa evenom NU se pune la toti rogues din raid, pentru ca diseasurile NU sunt comune, cum se pare ca sunt diseasurile la DK din raid.
La DK diseasurile ( se pare ca la pestilence cu GoD care da refresh ) se pare ca sunt comune pentru ca poti sa dai refresh cand mai sunt 2 diseasuri pe target si tu nu mai ai ( ala e reapply, la fel ca si minunea aia din Cata ). Nu am testat si dmg cresut la abilitatie care au dmg afectat de diseasuri ( ale celorlalti dk ofc ), dar partea cu reapply la diseases face mega broken disease mechanic si oarecum OP in raids.

@sundaysfantasy
Pestilence da REFRESH, nu REAPPLY, indiferent de ce diseasuri au ceilalti DK pe target, si il da la diseasurile tale.

@cordo
Poate alea merg cum trebuie, dar tu erai obosit si nu te-ai prins ca refresu ala se da doar la diseasurile TALE, nu ia diseasurile de la lati DK, le da refresh si ti le pune tie.
PS: AM specificat ca in PVP/duele nu ai cum sa reproduci bugu ca ori mor aia prea repede ( duele ) ori esti 1 vs 1.
Chiar nu ma intereseaza ce pareri ai tu despre bugurile actuale la DK ( care personal nu ma afecteaza ca nu fac pvp - foocking lame in privat - ) si chiar nu ma intereseaza nici offtopicu cu ce buguri consideri tu ca sunt la DK.

Mama lui de DK, ce plm e asa de greu ma ?
-

0 0

Back to top
Cordo
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-01-2011, 23:40:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

2Dk in party/grup
Poza 1:

-El pune "Frost fever" (cel din dreapta, mai gri, are 12sec) Eu pun "Frost fever" (stanga, colorat,16sec)

Poza 2:

Dau cu "Pestilence" -1blood rune (se vede clar, cdul la "frost feverul" meu ia reset in schimb al lui NU.)

Merge bine.The end. (poate ti s-a parut, poate ai dat pestilence si fiind lag ai crezut ca a dat altcineva nu stiu :/
Imi pare rau ecstasyzzz am fost cam rau acolo, fiecare cu nervi - nu a fost intentionat
(Multumiri lui Peaked pentru ajutor)

0 0

Back to top
ecstasyzzz

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-01-2011, 00:00:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OK, hai sa-ti zic exact cum am facut ca sa nu o mai lungesc altfel.
2+ dk in raid.

Rotatie de bun simt, cu GoD si bazate pe Pestilence.

inceput de pus diseasuri:
IT, PS, Oblit, 2xBS = 6 rune
continuare:
Pesitilence, BS, 2xOblit, 2xBS, 2xOblit = 12 rune ( aka 18 secunde, daca se respecta ideea de CD la rune cu 10 sec prima runa, 8 sec a doua )
in momentu asta, daca nu te sincronizezi bine deja cand sa reiei rotatia ti s-au dus diseasurile de pe target ( si asa, dai cam maxim 2-3 FS sau 1-2 FS+ HB de la proc de Rime )... tocmai ca azi am continuat icc-ul de ieri si intentionat am dat tot RPu din prima ca sa vad daca se duc diseasurile si pot sa le reaplic. Ideea a fost ca am reusit sa le reaplic fara probleme, desi diseasurile mele erau deja disparute de pe boss de 1-2 sec minim.

Ideea e ca ai 20 de sec durata la diseases, exact cat pt 12 rune ( 12* 1,5 sec GCD= 18 sec pt rotatia de mai sus ), unde mai adaugi si 1-2 FS, evident ca o sa castezi Pestilence in ultima secunda de disease sau imediat dupa ce s-a dus si o sa vezi ca de fiecare data, indiferenta daca mai ai sau nu diseases pe target.

Poate nu s-a inteles explicatia, vina mea ca nu stiu sa explic, dar daca numa crezi incearca chestia asta in ICC la un boss gen saurfang/professor unde mdps nu se plimba deloc si nu ai sansa sa intarzi aiurea vre-un atac. Si incearca-o la modu urmator: in partea a 2-a de rotatie da tot timpu abilitatea exact cat de repede posibil fara sa intarzii cu FS/HB chiar daca ai RP mai multa/proc de RIme+KM.

PS: nu e rotatia corecta pt GoD, dar datorita mechanicului de Pestilence care merge 50% se poate folosit destul de ok Raised eyebrow
PSS: In fond nu e un bug asa de mare/important, dar totusi e un game mechanic 50% broken.

0 0

Back to top
Cordo
[Banned user]

Banned

Post Posted: 13-01-2011, 00:14:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci, nu e nici un bug, e chestie de latency, poate nu stii da e exact ca la casteri
castezi un spell si cand e cam..95% gata din cast incepi sa il castezi deja pe al2lea...e ceva na...nu e bug oricum -
si chiar daca ar fi fost, nu era ceva sa zici "OMG avem nevoie de 3-4-7 dk in raid ca astia dau dps de strica, il punem pe DKgogu sa dea cu pestilence si restu omara bosu" dmg ar fi puuuutin mai mare, inca o data asta fiind intro situatie ipotetica.
Singurele buguri care se merita mentionate sunt alea de le-am scris mai sus si care nu sunt chiar atat de necesare dar ar fi frumos sa mearga, asta e nu e o lume perfecta

0 0

Back to top
ecstasyzzz

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-01-2011, 14:27:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E bug, nu e chestie de latency ca nu am probleme de genu ala.
Personal nu ma deranjeaza prea mult, dar e un game mechanic care nu merge cum trebuie, si ofera anumite avantaje in anumite situatii.

Daca o sa fie reparat sau nu nu e problema mea, eu doar l-am postat, Shocker decide ce o sa faca cu el.

0 0

Back to top
Cordo
[Banned user]

Banned

Post Posted: 15-01-2011, 06:27:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci eu ti-am dovedit mai sus ca nu e nici un bug cu poze si explicatie "secunda la minut" - si inca mai sunt indoieli?
Poze+expicatie in romana (busted) - nu crede tu ca in icc e mai cu Motz'..doar ca e el..ICC. totusi inainte sa te mai plangi adu ceva dovada daca nu, lasa sa inchida postu asta o data, sa poata citi omu si posturi unde chiar or fi probleme -

0 0

Back to top
ecstasyzzz

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-01-2011, 15:03:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu ai explicat altceva, ceva ce era normal sa se intample, ptentru ca tu aveai diseasu pe target.

Incearca asa si mai vb dupa:
- pui tu FF pe dummy,
- pune si colegu FF Pe dumy
- recomandat ar fi ca tu sa nu ai Epidemic si el sa aiba ca sa va fie mai usor
- tu lasi diseasu tau sa cada de pe target, el in schimb inca il mai are ( de aici am zis ca ar fi bine diferenta de 6 sec, in favoarea lui )
- dupa ce tie ti s-a dus diseasu, stai 3 sec si dai pestilence ( fara sa-l mai dai IT )
- o sa vezi ca iti apare FF pe target, pus de Pestilence, lucru care nu ar trebui sa se intample pentru ca ar trebui sa ai FF pe target ( FF-ul tau, nu al altui DK ) ca sa ti se dea refresh.

Tu ai incercat sa vezi daca Pest da refresh la FF-ul colegului, total opus la ce a spus eumai sus. ( in ideea ca te-ai luat dupa partea cu asemanarea cu rogue, aia e fost doar de a explica ca diseasurile NU se impart intre membrii raidului cum o face Hemo si nu o fac poisonurile, sper ca m-am facut inteles )

Ca si idee: Pestilence da refresh la diseases, dar nu tine cont daca sunt ale tale sau alte altui DK, el verifica doar sa fie diseases pe target.

Azi daca am timp ma bag la ICC 25 si o sa-ti fac SS-uri sa intelegi exact ce am spus.

Am zis de ICC ca doar ala l-am mai facut in ultima vreme, dar nu e explucs sa se intampla si in alt raid.

In bg nu prea-si are rostu ca pana ti se duc tie diseasurile tale si ale unui cloeg DK targetu ar trebui sa fie mort asa ca...

0 0

Back to top
Cordo
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-01-2011, 22:36:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poza 1:

Eu pun Icy Tuch + Plague Strike (2 disease), el pune la fel (cu 4 secunde dupa ce le-am pus eu)

Poza 2:

Diseaseurile mele se duc de pe target, astept 2 secunde si folosesc Pestilence"(-1 blood rune)...diseasurile reapar pe target...

Scuze ca nu am inteles mai devreme la ce te refereai, credeam ca TU cand folosesti Pestilence dai reset la diseasurile CELUILALT.

Da asta e un bug, se pare ca jocul vede diseasurile alea ca fiind generale...asa ca atata timp cat e cineva care are disease pe target eu pot sa dau refres la ale mele prin pestilence, desi, ele au disparut de cateva secunde bune.

Acum sincer..chestia asta e ceva minor nu vad cu ce te-ar ajuta (Dimpotriva! strica rotatie si dps) sau cu ce ar imbunatatii dps-ul pentru ca:
- neavand alea pe target pierzi dps (atat dotul cat si abilitatile care or sa dea mai putin dmg) asa ca nu vad dc as astepta eu 3-4 secunde degeaba sa nu am disease pe target, consumand deja 2-3 abilitati. cand defapt puteam da pestilence pentru a-mi pastra alea pe target mereu fara sa zic .. ""lasa domne in 5 secunde le pun eu la loc ca acum dau cu Scourge Strike de 2x desi dau mai putin cu 40% per total...""

In final: Da e bug, e ceva foooaarte minor si nu ar trebui folosit pentru ca e spre raul vostru, pentru ca o sa dati dmg mai mic.
(Eu unu nici nu l-am observat tocmai prin faptul ca am stiut sa joc, la fel ca si altii care nu au vazut bugu asta, nu ajuta cu nimic perosanei care se foloseste de el, nu ajuta cu NIMIC celorlalte persoane din grup. Daca ar fi sa repare ceva as prefera oricare alt bug pe care l-am scris mai sus in postu asta.
Scuze inca o data extazy ca nu am inteles la ce te refereai -

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 02-12-2024, 14:52:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x