User
Pass
2FA

E doar un joc !!!
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2494
Lucianelgi
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 30-01-2011 18:45)

Votes: 2

Post Posted: 30-01-2011, 12:03:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma fratilor ..citesc aici si ma minunez ... eu cred ca suntem prea inversunati .. E doar un joc !!
am fost cu <the preatorians> intr-un icc 10 n cu 19 insi .. da am gresit ... am luat ban 30 de zile ..
hai sa vedem consecintele acum : 1... ne-am facut de ras pe tot serverul ca am facut exploitul lu` peste ..2..
30 de persoane ne cautam server unde sa jucam acum ... servere buguite de cataclysm ...(nu o luati ca pe o amenintare este ceea ce se intampla in fapt) 3... 30 de prieteni ne luam ``disband ``atmosfera in guilda fiind apasatoare .. pt ca nu toti ne -am luat ban ( pe main chars) nu vreau sa fim noi exceptie de la regula .. dar hai sa fim seriosi ... nu am injurat pe global .. nu am folosit hack (speed flyn)
nu am actionat impotriva intereselor ownerului de server .. am facut raid de fun si radeam ca prostii pe team speak ... cat de repede mureau bossi ... trasi de ureche .. doua palme la fund si gata ... nu 30 de zile de ban pt asta ... guilda o sa isi dea disband sigur deja ne cautam server asa cum am mai spus .. haidetzi sa evitam toate astea am inteles ca am gresit .. nu se va mai repeta ( promit ) si lasati-ne sa jucam ca pana acum ...in gaska noastra de prieteni raspandita in toata lumea si toata tara ... eu zic ca putem beneficia de putina clementa din partea shokerului atata timp cat nu aveam nevoie de loot nu am folosit hackuri sau strategii interzise .. nu am jignit pe nimeni trebuie sa fim sanctionati pt greseala dar ban 30 de zile e prea mult sincer .. si voi aveti nevoie de noi ..si noi de voi hai sa nu fim chiar atat de drastici cu deciziile pe care le luam .. ban 30 de zile ne distruge gashka de prieteni asta e marea mea problema .. guilda avand probabil cel mai mare numar de playeri de pe server ..seara fiind in jur de 60 on line !! schimbam numele la guilda 30 de zile <sa imi fie rusine> si rezolvam problema - nu va cer sa faceti un compromis pt noi si nici sa ne iertati fara sanctiuni nu vrem sa dam un exemplu prost celor de pe server ... stim ca am gresit si ne asumam greseala .. dar sincer .. e doar un joc.. iar greseala noastra nu a fost chiar asa de ne-iertat ne fiind vorba nici un moment de celebra inventivitate romaneasca de a profita de tot ce ne inconjoara pt a ne atinge scopurile .. raidul nostru fiind de fun nu de exploit ( eram cu chars 6200 gs intr-un raid de 10 normal ) daca se poate reducerea ban -ului noi va multumim si aducem multumiri shockerului care intelege ce inseamna prietenia si mai ales relatiile care se leaga intre playeri ... daca nu se poate asta e .. ne resemnam si gata /bow Lucian elgi 6years blizzard wow player

editez postul dupa ce am citit mai bine regulile impuse de shocker ....eu zic ca ne incadram aici ..

[i]Sa abuzezi de bugurile serioase care te favorizeaza (spre exemplu: un spell/item care da instant kill, un chest care merge lootat la infinit, o actiune care modifica grav felul in care trebuie sa decurca un eveniment [gen urcarea bossului Sindragosa pe scari cand se putea]) (ban 3+ zile pana la permanent)[i]

chiar daca nu se specifica exact ceea ce am facut noi .. este un bug de care ne-am folosit .. si anume am intrat 19 playeri intr-un raid de 10 ... restul de ``Don`t do this `` postate ca reguli la sectiunea de motive pt care se ia ban ne fiind valabile in cazul nostru ...

Cerem clementa in judecarea cazului nostru si anume (ban 3+ zile pana la permanent)... ban permanent fiind o pedeapsa mult prea dura pt fapta noastra ( rog sa tineti cont ca era un raid de fun nu de exploit niciunul dintre noi ne-avand nevoie de nici un item si ne folosind programe sau strategii interzise )
sugeram ca 3 zile ban plus o mustrare publica ... ar aduce totala noastra apreciere pt owner cazul nostru fiind judecat just dat fiind faptul ca ``infractiunea `` noastra nu a fost chiar atat de grava -

multumim !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 30-01-2011, 13:11:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ne lasi pe noi sa decidem daca a fost actiunea voastra grava sau nu, ok?

In primul rand te rog sa termini cu "wow blizz player", ma scarbeste replica deja.

In al doilea rand vreau sa stii ca absolut toti care ati abuzat, si anume
Code:
Alexpit Celeborn Dayana Healkills Insaneblades Kanata Koreth Lucianelgi Panaq Peste Pikaboo Pufyy Railgun Rontzy Saviel Snakeq Solmir Stormyxrage Tudopaladi

aveti ban 60 de zile pentru nesimtirea de pe forum si din joc

Poate voi nu va dati seama, dar ce ati facut a fost destul de grav tinand cont ca absolut toti 19 ati luat emblemele of frost, ati omorat bosii mult mai repede si mai usor decat altii care se chinuie, etc.

Ban-ul ramane, serverul merge inainte si fara voi. Decat mai multi playeri si plin de oameni care profita de cel mai mic bug, mai bine mai putini si cinstiti.

O sa se uite si Shockeru peste topicul asta si o sa va dea un raspuns.

0 0

Back to top
dragonspy
[Banned user]

Banned

(since 30-01-2011 11:46)

Post Posted: 30-01-2011, 13:22:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lasa luci ca unii gm de aici se cred zei da ei in viata reala sunt cei mai ratati in game vor sa fie ceea ce ei nu sunt in real life dar pana si aici sunt ratati si penibili -)

Posturi unite automat, 30-01-2011, 13:21:41

sunt si ei smekeri - cu 3 k playeri ce mai frate sa dat drak wow

Posturi unite automat, 30-01-2011, 13:22:36

deci cobrel da 30 zile apoi urca la 60 ce frate am dat foc la ceva? am omorat pe freunu ,,,, asta e DOAR UN JOC

0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

Post Posted: 30-01-2011, 13:23:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dragonspy te rog frumos sa te calmezi si sa nu incepi sa injuri fara niciun motiv. Nu vreau sa inchid topicul inainte sa se uite Shockeru peste el asa ca te rog frumos sa nu mai postezi in topicul asta
0 0

Back to top
solmir
[Banned user]

Banned

(since 30-01-2011 12:37)

Post Posted: 30-01-2011, 13:24:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

draga cobrelizator..,
am si eu o intrebare pt tine... in afara de "mute" "ban" nu stiti alte comenzi...nu puteti sa faceti un ban, ne privati de anumite privilegii de playeri(lich king.valitrya,shadowmourne..samdp...) pt a PLATII , in ciuda in care nu aveti VOIE SA LUATI BANI PE UN SERVER PRIVAT.ATI DEPASIT NUMARUL DE PLAYERI PE UN SERVER PRIVAT.nu va intereseeaza decat sa faceti bani. daca aveti impresia ca va donam sa ne scoatei banul...va inselati. ne vom muta pe un server cataclysm si ciao auguri. nu veti face decat sa pierdeti 90 de playeri datorita tie! presupun ca shokerul nu stie ca faci abuz de putere prin simpla ta prezenta si atitudinea gen" daca nu imi spuyi ce si cum ai ban 60 de zile" sau " va dau dizzband la ghilda".ma prietene tine cont ca esti un "ceva" lipsit de o oarecare personalitate , si ai anumita putere numaica ai "admin" luat prin donatii si ala! ce mai pot sa cer de la tine ? minte ? nu ai! daca aveai ne dadeai ban si punc nu mai bateai apa in piua!pur si simplu ne dadeai ban si gata. ca altceva nu te duce capul sa faci bug-uir ca de e greu flash-ul sau java! mai usor sa fi un tilicar!.si asa mi-ai dat 60 de zile pot sa iti sun doar atit:HAI SICTIR UMFLATUL DRACU!"

0 0

Back to top
dragonspy
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-01-2011, 13:26:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si ideea e ca fun dak joci un joc sa injuri pe altii sa iti fie teama de gm ce joc mai e frate asta? wow e un joc de distractie sa iti faci prieteni si + ca in icc 10 n ala eram toti cu gear era de fun
0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

Post Posted: 30-01-2011, 13:28:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Creier si atitudine de roman. Din toata povestea voi intelegeti ca trebuie sa injurati.

Code:
ne privati de anumite privilegii de playeri(lich king.valitrya,shadowmourne..samdp...)

Mi-ai furat un zambet. Scarbit, dar am zambit. Daca sunteti asa siguri pe voi ca a fost doar de fun si prostii, de ce ati inceput toti sa dati ALT+F4 cand v-am dat freeze? A, probabil ca urlati toti pe TS "frate, alt+f4 ca a venit prapaditu' de cobrel sa ne dea ban"

Last edited by cobrel on 30-01-2011, 13:31:02; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Freyaa
[Banned user]

Banned

(since 30-01-2011 13:06)

Post Posted: 30-01-2011, 13:30:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Noi nu am intentionat sa fim nesimtiti doar ne'am enervat pe moment si am luat decizii "rush". Ideea a fost ca eram cam 40 persoane pe ts , si am zis hai sa ne distram cat mai multi , restu aveau cd etc nu mai conteaza dc nu au venit , dar radeam de ne rupeam pe ts va dati seama 19 persoane de 6k+ gs in icc 10 n ... spui de embleme cobrel, de acord cu tine dar crezi ca nu se putea face un raid de 10 din oamenii aia si sa bata absolut tot in icc 10 n ? (ia emblemele garantez ca nu avem nevoie de ele am mers de fun Oricat de mult ne dai baieti rai noi am mers sa ne distram,daca vrei dai rollback la toate chars inainte de raidu ala.. si nu luam nimic si nu ne pasa. Repet am fost sa ne distram!).. noi doar am folosit abilitatea romanului de a improviza ca sa ne distram cat mai bine. Acum nu pot sa stiu cum or sa reactioneze multi la acest post , multi de la mine au un temperament mai exploziv spre deosebire de oldplague , lucianelgi care au o varsta si o experienta . poate unii or sa posteze injuraturi sau eu mai stiu ce , nu condamnati pe toti pe actiunile altora asta conteaza cel mai mult spre ex ( lasati ban pe Koreth 60 zile ca eu am facut galagie ) si reduceti banul la ceilalti .. macar un 15 zile eu stiu ce sa zic nu stiu .. voi decideti.La fel nici adminul nu avea dreptu sa ma ameninte ca daca mai fac cei din guilda ceva imi da mie dizband.. eu acolo am plesnit scurt ( am 200+ oameni si dai dizband din cauza la 19 ? , exact asa am zis ) apoi a mai fost o faza in care ameninta unu din ei ca ii da ban separat mai mult daca nu ii da in gat pe restu .. ce e asta .. pe bune nu zic ca nu ai dreptate dar si eu am dreptate ! ( nu aveai dreptu sa ameninti , dadeai ban si gata restu pe forum fara comentarii in joc )
0 0

Back to top
dragonspy
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-01-2011, 13:33:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

poi dak stateam ne felicitai? normal ca am dat ca plm oricum luam ban nu? tu nu intelegi ca noi avem charuri de 6k+ era de fun
0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

Post Posted: 30-01-2011, 13:34:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

L-am intrebat pe Peste cine a mai fost in raid. El stii cum scapase? A fost mai rapid de mana si a dat alt+f4 inainte sa ii dau ban. Cat timp va dadeam voua ban, el a intrat in joc si a inceput sa dea Hearthstone. L-am teleportat la mine si l-am intrebat cine mai era in raid si el nu a putut sa-mi spuna nimic. Normal ca vroiam sa-mi usurez munca si sa nu-l mai rog pe Shockeru sa se uite cine mai are cooldown cu voi in instanta aia. Mie cel putin mi se pare absolut normal Disband-ul unei guilde daca guild master-ul exploiteaza tot ce poate.

A, si daca era intrati toti 40 intr-o instanta de 10n? Asa, doar de fun? Am inteles.

Last edited by cobrel on 30-01-2011, 13:35:37; edited 1 time in total
0 0

Back to top
dragonspy
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-01-2011, 13:34:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dupa ce ca am tot inghitit toate porcariile facute de gm ... adik asta e singuru server in care gm joaca alaturi de playeri pe server si ii ajuta si nimeni nu a zis nimic acum luam si ban pt ca ne distram?
0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

Post Posted: 30-01-2011, 13:38:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dragonspy wrote:
dupa ce ca am tot inghitit toate porcariile facute de gm ... adik asta e singuru server in care gm joaca alaturi de playeri pe server si ii ajuta si nimeni nu a zis nimic acum luam si ban pt ca ne distram?

Tu gandesti? Ce ai inghitit ma, te-am rugat noi sa stai pe serverul asta? Si daca ne jucam si noi, ce? Nu avem voie sa avem play char? Nu am folosit niciodata gm-ul sa ajutam un raid.

Dragonspy esti total pe dinafara subiectului si te rog sa nu mai postezi aici. A doua oara.

0 0

Back to top
Freyaa
[Banned user]

Banned

(since 30-01-2011 13:06)

Post Posted: 30-01-2011, 13:42:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cobrel din nou ne faci baietii rai , am inteles ca s-a gresit si din nou esti nesimtit maxim "guild master care face exploit la tot ce prinde" pai dute frate si te spanzura ca iar fac "snap" iau enrage lvl 3 deja , adica ce vrei sa zici ca noi batem council pe 25 hc , halion pe 25 hc cu ce exploit ? ai fost tu cu noi si ai vaz cat am muncit ca sa facem toate astea? ce e cu acuzatiile astea , te numesti gm nu ? copilarism pur
0 0

Back to top
dragonspy
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-01-2011, 13:43:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cobrele dak habar de functia GM ar trebui sa renunti ,,
adik dai ban si pe cont da frate dami ban da pe char ala nu pe tot contu pe care am 4 char

0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

Post Posted: 30-01-2011, 13:45:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Freyaa ca si Guild Master nu ar trebui sa ii provoci sa faca exploituri. Dragonspy nu am ce sa-ti mai spun, o dai deja in diverse.

Topic closed, va rog sa cititi primul post si sa intelegeti ce am spus acolo.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 30 January 2011 11:45

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 09-02-2025, 06:26:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x