User
Pass
2FA

Account Furat , dar nu din trade !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message633
IcePower

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-02-2011 19:07)

Votes: 2

Post Posted: 04-02-2011, 11:20:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salz..sunt ICEPOWER..sau ALex-Catalin

am un Drainei Shamy FEMALE 6300 GS..pe emailul [email protected] acest email a fost furat de un netrebnic..credea ca am acc de filelist pe el....e noob la wow...stia ca joc pe freakz pt ca eu numai despre asta vb..de cand am descoperit acest minunat server si aceasta comunitate frumoasa...stiu ca multiple acc ..e banabil..dar gandindu-ma ca am pierdut un acc mi-am facut un alt account pt mage !

ICEPOWER - LVL 80 ally Gnome ALLY 5800 GS...eu nu am mai intrat pe shaman de multicel..ieri am vrut sa intru..deoarece eu am avut examene in aceasta perioada la facultate -..si ghici ce shamanu nu era..eu mi-am facut acest gnome..inainte de a afla ca shamanul imi este furat

adica emailul mergea dar parola nu..am zis doamne so fi resetat..ei am emailul..ce imi tre mie neaparat passu..pe gnome nu am jucat mult.
Pe Hot il cunosc este Prieten cu mine..bne ex prieten ..am copilarit impreuna..
Nu imi e frica sa ii dau datele Personale

Il cheama Stoica Darius Robertino Marian
Craiova , DOLJ

Fostele Date ale ACC
ACC NAME : Scorponoxx
PASSWORD FOLOSITE : besina , asdasd ( asta a folosito el) (scuzati pt prima parola..dar e ff greu de gihicit - - )
EMAIL : [email protected]
PASSWORD : ? ...eu nu mai tin minte datele de nastere ..pt ca le-am pus false..

Tot ce vreau este ca Scorponoxx sa fie pe [email protected] (IT)
si mai vreau sa imi spuneti daca este posibil..fara BAN ca nush ce ai facut..BAN ca nush ce ai mintit ..deoarece eu nu mint
credeti-ma ca pe unde am fost..v-am facut reclama deoarece..chiar e oke serverul..1ST FREAKZ 2nD SPIDER 3RD Echo 4ND Molten
Toata stima si tot respectul pt voi..!! ms mult

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
coldice

[Creep]

(since 02-02-2016 12:42)

Votes: 16

Post Posted: 04-02-2011, 12:00:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/AI-O-PROBLEMA-CITESTE-AICI-GOT-A-PROBLEM-READ-THIS-t55875.html

Quote:
NU vei fi ajutat daca:

Cineva ti-a intrat pe caractere si ti-a sters/furat caractere/iteme/gold *

0 0

Back to top
IcePower

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-02-2011, 12:07:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dar eu nu vreau..char/furat/iteme/gold

pot recupera charul si itemele...doar sa imi schimbati
EMAILUL..atata vreau
mentionez ca parola..nu stiu de unde o stie..i-am dat un cont pe echonet..cu un pala de 80

acc name era alex1996
si passu era 29a4b10c ...era parola indubitabila ...pe care o aveam pe id si pe acc ala..care era -..ff important..oricum l-a sters -

e atat de simplu sa imi skimbe un GM EMAILU..asa descurajam..HACKERINGUL si imaginea proasta pe care o avem in EU ...

va rog eu mult..mai ales pe TINE SHOCKERE..sa imi schimbati emailul..ca,charul si itemele ..le recuperez easy ..

Oricum sunt interesat de donati...

sti cum se zice

hai ca nu degeaba
[b]

0 0

Back to top
Smithy

[The Kingslayer]

(since 27-07-2015 12:47)

Votes: 13

Post Posted: 04-02-2011, 13:08:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O intreaga poveste...pariu ca nu o sa te creada... eu zic sa iti faci alt account...

Epic -))
0 0

Back to top
IcePower

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-02-2011, 14:05:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am si postere cu ea..facut din joc..numa ca e cu alta freza..bleah ziceai ca-i calugarita..sper sa vada un gm..nu e problema..6300 GS shamy..deci --:..e cva -..
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 05-02-2011, 15:35:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 05 February 2011 13:35

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 16-08-2025, 12:26:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password