User
Pass
2FA

Spirit Wolfs

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1227
Animality

[of the Alliance]

Status: Offline
(since 16-10-2011 21:27)

Votes: 6

Post Posted: 02-02-2011, 11:40:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sal,as vrea dak se poate sa reparati Spirit Wolfs.Bifez Sprintul sa fie tot timpul activat,dar dupa fiekre utilizare de skill,tot ramane nebifat=nu am sprint knd ii dau,trebuie sa dau eu manual...se poate rezolva problema asta ? va rog frumos,as vrea sa am sprintul instant cum scot lupii si nu e posibil dak nu e autocast.Ms fain

Adevarul e k nu as fi putut sa fac un "How to post a bug" post cum trebuie din cauza,k in principiu skillu merge,doar la faza aia e bugg -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Alma

[Owner of Evolution]

(since 16-09-2017 00:34)

Votes: 23

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 03-02-2011, 22:20:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poti sa faci un macro gen
Quote:
/cast Feral Spirit
/cast Spirit Walk

Si nu vei mai avea probleme.

Zohlomg wrote:
Eram pe TBC si vroiam sa fac gnome cu codite roz.

0 0

Back to top
Animality

[of the Alliance]

Post Posted: 04-02-2011, 17:08:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mda,te`ai gandit mult ? solutie proasta la problema simpla...in pvp crezi k am timp sa mai dau butoane ? prietene,am 30 keybinds,mainainte miam luat alta trinketa si nu mai am keybinds pt ea...ideea e simpla,dai lupi si fugi...nu dai lupi,dai skill si fugi -...e bug,dak se poate repara,mersi ...alta solutie nu prea este
0 0

Back to top
GhiciCine

[Creep]

(since 02-02-2018 14:18)

Votes: 20

Post Posted: 04-02-2011, 22:30:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Esti...........? gaseste tu termenu potrivit ca nush cum sa te fac.Tu lupii pe ce bind ai ..sau dai din spellbook? Alma iti sugera sa iti inlocuiesti bindul ptr spirit wolfs cu macro-ul ala. God *** christ....

http://eu.battle.net/wow/en/character/magtheridon/Ghicicine/simple
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&n=Gc
0 0

Back to top
carnatu

[Mentally Stable]

(since 28-03-2013 18:20)

Votes: 4

Post Posted: 04-02-2011, 23:36:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e totusi o problema pentru ca lupii ies si dau leap/stun din prima, asta nu se opreste e mereu pe auto cast si se tot reseteaza GCD ceea ce face dificil sa dai sprint.

Animality in loc sa te ataci mai bine explici exact...altfel ti se raspunde in acelasi ton.

what the *** is this shit
SMASH THE PICNIC UP
0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 05-02-2011, 04:13:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

carnatu wrote:
e totusi o problema pentru ca lupii ies si dau leap/stun din prima, asta nu se opreste e mereu pe auto cast si se tot reseteaza GCD ceea ce face dificil sa dai sprint.

da, cam asta e problema cu macro-ul.

ideea principala este ca nu poti schimba abilitatile lupilor din auto in manual si inapoi, oricum ai seta se reseteaza cand scoti lupii a 2-a oara.
adica leap si stun sunt pe auto mereu si spirit walk e pe manual.

0 0

Back to top
Animality

[of the Alliance]

Post Posted: 05-02-2011, 11:13:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ghici cine,nu am injurat/atacat pe nimeni,dak exprimarea mea v`a ofensat cumva,imi pare rau...dar pe alte srv tot trinity core / blizzlike (8!izzard) merge sa pui autocast la sprint,sa se activeze dupa urmatoru leap+stun ,dak fac macroul acela,automat da leap + stun,ceea ce inseamna k tre sa spamez macro pana termina sesiunea de 2
speluri,apoi sa am sprint...

faza cu resetu,zic eu k e bugg - ms k makr sunteti interesati de post.

0 0

Back to top
mozzila92

[Mentally Stable]

(since 04-07-2012 09:58)

Post Posted: 05-02-2011, 23:16:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

...nu am nimic de comentat la cearta voastra dar vreau sa va spun cum sta treaba cu Feral Spirit.

Problema cea mai mare la Feral Spirit este ca Leap (acel "Shadowstep" al lor) si Bash (Stun ability pe care il au lupii) sunt mereu pe auto cast. In primul rand cand summonez lupii am nevoie sa folosesc Spirit Walk (sprint...) doar ca din cauza faptului ca ei folosesc alte abilitati automat primesc GCD aiurea. De asemenea vreau sa precizez ca daca dau frumos /cast Spirit Walk cand ei au deja GCD se reseteaza GCD si iar stau 1 secunda jumatate deci cand folosesti Feral Spirit trebuie sa fi atent la ce "tabieturi" (buguri) au. Dar hai sa trecem la lucruri serioase...

1st: Daca dai off la auto cast nu se salveaza si data viitoare cand vei summona lupii Bash si Leap vor fi din nou pe auto cast. De asemenea asa se intampla si cu Spirit Walk doar ca invers. Il pui pe auto cast si cand vei summona din nou va trebui sa activezi tu manual abilitatea.

Vreau sa comentez putin despre acest lucru. Din cauza ca ei au auto cast mereu imediat ce ii summonez ei dau automat Leap iar dupa Stun deci 3 secunde sunt pierdute cu GCD. Abia peste 3 secunde voi putea folosi Spirit Walk. De asemenea faptul ca Bash este mereu pe auto cast este enervant deoarece as vrea sa il folosesc cand vreau eu nu imediat ce lupul ajunge la target.

2nd: In cazul in care lupii au GCD deja si activezi o abilitate (eu am macro cu /cast Spirit Walk si il spamez) GCD se va reseta din nou. Si te mai enervezi si aici asteptand dupa lupi sa isi faca hatarul lor...

All in all sper ca m-am facut inteles.

O seara placuta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
carnatu

[Mentally Stable]

(since 28-03-2013 18:20)

Post Posted: 06-02-2011, 13:31:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca citeai "cearta" noastra nu mai repetai ce a fost zis deja.

what the *** is this shit
SMASH THE PICNIC UP
0 0

Back to top
Prapadila

[Mentally Stable]

(since 08-09-2012 18:52)

Votes: 8

Post Posted: 04-05-2011, 23:24:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Animality wrote:
mda,te`ai gandit mult ? solutie proasta la problema simpla...in pvp crezi k am timp sa mai dau butoane ? prietene,am 30 keybinds,mainainte miam luat alta trinketa si nu mai am keybinds pt ea...ideea e simpla,dai lupi si fugi...nu dai lupi,dai skill si fugi -...e bug,dak se poate repara,mersi ...alta solutie nu prea este

Ma nu vreau sa fiu nesimtzit da tu pt ce ai 30 de binduri? pt /dance si dastea? Te chinui prea mult sa pari pro si degeaba -.
Ez faci asha un macro simplu cu /cast spirit walk si pui pe c spre ex si prob solved. Nush eu chiar nam prob cu GCD cand ai macro SEPARAT PT SPIRIT WALK. da am avut macroul cu /cast lupi / cast spirit walk (yep sometimez bugz out) si cam pe toate serverele se buguie (inclusiv pe arena tournament unde fiecare abilitate,spell sau talent chiar merge si nu e tot una dak iei sprintu acu sau peste 1 sec pt ca asta poate face dif de ex sa nu iei df de la un mage pt ca esti in nova >.>)

Concluzie: vrei sa nai nervi? ai 30 de binduri? nu conteaza si asha ai prea mult ink unu nu strica

/cheerz

0 0

Back to top
omgomg

[Mentally Stable]

(since 21-12-2011 12:58)

Votes: 5

Post Posted: 05-05-2011, 15:03:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar fi o alta problema la lupi,,,,, sar aleatoriu pe peti nu pe player ...e ciudat..ar fi ocomanda /un macros ptr a selecta targetul pe care vrei sa trimti lupii??????
Cu sprintul chiar nu e nici o problema...dar cand sar lupii pe petu de la lock spre exemplu si nu pe lock ,e chiar enervant - - -

0 0

Back to top
Animality

[of the Alliance]

Post Posted: 05-05-2011, 18:21:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

omg omg ,e normal sa sara pe pet fiindca sunt agresivi => sar pe agresiv pt aia locku pune petu pe aggresiv ,ca automat sa sara pe pet nu pe el oricefel de pet (dak nu dai tu comanda,pe ce sa sara) deasta lupii sunt buguiti,si nu poti regla barele => sa pui pe defensive si asa sa ramana pana schimbi tu la loc...bara e buguita => sprintu e buguit => agresive stance bugguit .

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-02-2025, 08:30:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x