User
Pass
2FA

PVP>> ally vs horde - nu exista un echilibru intre fac

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message576
francysk

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 06-09-2015 20:16)

Votes: 5

Post Posted: 06-02-2011, 12:23:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

salut dragi mei!

pls SHOcK read!

gg shock pe serverul creat! in special pt comunitatea creata!>>10*

exita o problema, dupa parerea mea, destul de GRAVA! - ma refer la realmul evolution!

nu exita un echilibru intre factiuni!!! lucru pe care al consider un dezavantaj pentru ambele factiuni, clar horde domina pvp - ul, nu neaparat cas ei mai buni ( ca doar daca iti faci char h nu primesti bonboane sau acadele...ca tot aud ca h e mai buna, NU CONTA FACTIUNEA CI DOAR GEAR/SKIL), se intampla doar ca h e mai doritoare de pvp, astfel intru intodeuna full in bgs, iar la ally sa intampla ca nici macar nu suntem 15 la un bg.....

de alterac valley nu vorbesc, de obicei sunt sub 20 ally VS 40 horde........cea ce duce la o rata mare de win >>> rezulta gear usor si rapid pt horde>>>hoarda domina bgs chiar daca suntem 15 vs 15.....

spre axempu acuma 12.15 am dat join bg...horde sunt 75 care asteapta .....iar ally este insuficienta!!!! - deci tre sa astept....

Ce se poate intampla (dupa parerea mea) daca lucrurile raman asa:

1. vom avea la ally multi afk in bgs - vad ca ally este speriata ....numa cand vad turma de horde=))
2. horde - au ce astepta pana intra int-un bgs;
3. mai muti ally vor trece la Horde, SINCER??? ieri am castigat 2 bgs....asa ca sincer ma gandesc sa dau delete char si sa ma duc horde!!!!\
4. + o fi fain sa tot castigi ca hoarda, dar mie cel putin imi place si provocarea, nu cred ka e asa fun sa bati pe cineva care nu are vreo sansa....

propun:

nu stiu exact cu ce sa incep.....probail facuta o optiune pe site pentru un interval de timp ca cei de la h sa vina la ally, MAI ales cei care joaca pvp....sa ne mai echilibram un pic puterile!!!
o alta chestie ar fi ka macar primult set, cel de furios sa fie mai ieftin pt ally....desi cred ca cel mai bine ar fi trasnferul....la trasfer sa-r putea da rewar gen 50k honor pt noi veniti la ally!

oricum momentan este destul de nasol...eu ma gandesc ori sa ma mult la horde sau efectiv sa iau pauza pvp...pt un ally tre dublu sau chiar triplu timp pentru a lua un item pe honor fata de o horde...-

pfaiiiiiiiiiiii incerc de dimineata sa fac un win bg....dar nu reausec!!!!!!!!!!-((((((((((((

later edit: imposibil...astazi nu am castigat nici un bg -)) acuma e alterac...10 allly vs 40 horde....mda cred ca mai bine dau del char si ma mut horde.....

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Status: Offline
(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 07-02-2011, 20:14:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand vei invata sa postezi unde trebuie poate o sa iti si raspunda cineva.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 08-08-2025, 02:35:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password