User
Pass
2FA

Best in class -> Realm Genesis
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 26, 27, 28  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message118805
chaosbolt

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 09-05-2011 08:00)

Votes: 3

Post Posted: 15-02-2011, 16:34:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Lawl" 1 Invata sa iti joci clasa ta , 2 eventul a fost desfasurat "foarte bine" , warri in gurubashi , magii in arene si warlockii in nagrand eu sa joc cu 3 fps si voi magii cu 30 in arene..bun cand o sa ai tu pcu' meu vorbim atunci - daca vrea vreun warlock duel sa zica chiar crezi ca ma doare ca am pierdut 1 meci pe lag ? + ca losu' nu merge pe parti asta se vede cel mai bine la bladestorm ca faci degeaba pilar hug si pets la warlock intra in pereti asta poate sa ti'o spuna orice warlock...odata intrat in perete devine inutil cand o sa repare bugurile astea o sa poti da duel lock vs lock calumea cu los. + de asta..ma scuzi la magii a castigat minidark...cmon omg sunt 10 magi mai buni ca el , la shaman a castigat drolysh ( spinner a intrat cu resto gear dar nu a vrut sa zica ..ca sa ii spuneti ca se scuza aiurea si tony a fost bolnav ) , La dk paduraru' ..adica cred ca totusi Bestdk are o clasa peste chiar si Ivoire...se vede in arene.
Daca vrei matale poti sa ma cauti la 2s( Unde te'am farmat , 3s ( Ti'ai luat'o la fel noroc ce m'ai aveai de hysagi ) ca dau join si daca vrea vreun warlock duel sa ma caute..ma bate bine , nu ma bate asta e. np -.
Invata ce e aia ironie.......daca spun ceva nu inseamna ca o spun cu tarie.

A da inca ceva despre "idolu' tau" care are scor 110-100 la 3v3:))))))))))))))))))) asta zice ceva...nu crezi ? + ca dupa event nu vroia sa facem duel fara 200 de playeri pe langa..ca nah fac si eu 10 fps - ciudat si asta nu ?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Capdepepene

[Mentally Stable]

(since 16-08-2019 15:48)

Votes: 5

Post Posted: 15-02-2011, 17:29:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce esti asa butthurt ? Habar n-am cine esti or anything dar daca stiai ca pc-ul iti va face probleme de ce te-ai mai inscris?

Last edited by Capdepepene on 15-02-2011, 18:04:04; edited 1 time in total
0 0

Back to top
chaosbolt

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-02-2011, 17:37:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da ce..eu am deschis subiectul ? Not.....credeam ca eventu' in gurubashi sau skrimish insa observ ca fiecare clasa e in alt loc in fine.....joc de vreo 3-4 luni astea's primele 2 posturi cred..... e clar multi mindfreaks arround n'ai cum sa glumesti.. sau sa vorbesti cu dastia care au 500 de posturi....forum addicted ppl. Bye bye and please make more than 55% + wins.
0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 15-02-2011, 18:02:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chaosbolt wrote:
"Lawl" 1 Invata sa iti joci clasa ta , 2 eventul a fost desfasurat "foarte bine" , warri in gurubashi , magii in arene si warlockii in nagrand eu sa joc cu 3 fps si voi magii cu 30 in arene..bun cand o sa ai tu pcu' meu vorbim atunci - daca vrea vreun warlock duel sa zica chiar crezi ca ma doare ca am pierdut 1 meci pe lag ? + ca losu' nu merge pe parti asta se vede cel mai bine la bladestorm ca faci degeaba pilar hug si pets la warlock intra in pereti asta poate sa ti'o spuna orice warlock...odata intrat in perete devine inutil cand o sa repare bugurile astea o sa poti da duel lock vs lock calumea cu los. + de asta..ma scuzi la magii a castigat minidark...cmon omg sunt 10 magi mai buni ca el , la shaman a castigat drolysh ( spinner a intrat cu resto gear dar nu a vrut sa zica ..ca sa ii spuneti ca se scuza aiurea si tony a fost bolnav ) , La dk paduraru' ..adica cred ca totusi Bestdk are o clasa peste chiar si Ivoire...se vede in arene.
Daca vrei matale poti sa ma cauti la 2s( Unde te'am farmat , 3s ( Ti'ai luat'o la fel noroc ce m'ai aveai de hysagi ) ca dau join si daca vrea vreun warlock duel sa ma caute..ma bate bine , nu ma bate asta e. np -.

A da inca ceva despre "idolu' tau" care are scor 110-100 la 3v3:))))))))))))))))))) asta zice ceva...nu crezi ? + ca dupa event nu vroia sa facem duel fara 200 de playeri pe langa..ca nah fac si eu 10 fps - ciudat si asta nu ?

Ai 3 fps? omfg a fost lag, am 3 fps. Dude RATEZI SHADOWFURY.
abahahhhaha auzi ca am avut 3 fps, si tu ratez shadowfury si in 2v2 -))))))))). Probabil ca si Fernando a avut 3 fps ca a ratat shadowfury in ambele meciuri. Nu ati avut 3 fps, sau poate ai avut, dar nu aia te'a facut sa ratezi din prima shadowfury; cum zice romanu, pur si simplu te'a batut harta. Te'a batut losu'.
Btw sper sa vada Nebunnu postul tau sa iti prezinte configuratia lui, te asigur ca daca tie ti'a mers cu 3 fps lui i'a mers cu 2.
Cat despre scoruri la 3v3, vrei sa amintesti lumii ce scoruri aveai tu cand faceai cu Succ si cu Obrys sau cine era druidu ca sincer nu mai stiu? Spellcleave? 67%? La cate meciuri? 300? Ah da, nu aveai gear, iti trebuie 4/5 wrathful cu comboul ala ca sa faci 2k rating.

0 0

Back to top
chaosbolt

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-02-2011, 18:11:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar nu m'as certa cu nimeni..dar cu tine drain Thinking ..1 la mana Suc era fail RAU si era in full furios second nici eu nu eram cine stie ce in comp cu restul si tin sa te anunt ca era prima data cand am facut owlcleave si am facut 2.2 - joaca tu cu unu care nu pune tremor in full furios si vedem ce obtii...iar vorbind despre restu'.........cum ratez eu shadowfury......la duele te'am cam..batut dar probabil nu iti amintesti este ? Si la 2v2 Ti'ai cam luat'o...cu toate ca buxxy da vreo en heal si damage...si toata lumea stie ce si cum daca ma intelegi -. Chiar nu merita sa ma cert cu cineva dar cu tine e alceva...am vazut pe streamu' tau 1 meci ai dat silence pe warr -) ROFL si zici de shadowfury'urile mele( am inchis pcu' direct cand am vazut) . Daca tu zici ca merge losu' perfect pe lateral si ca petu' nu intra in perete imi dau delete. Inca o data zic vreti careva duel ? spuneti'mi in joc si facem la orice ora. Nici nu ma mai uit pe forum pentru un lamer ca tine. A da..last nu jucasem in toate meciurile in teamu' ala si nu erau 300 meciuri.

Last edited by chaosbolt on 15-02-2011, 18:14:06; edited 2 times in total
0 0

Back to top
soulflames

[Mentally Stable]

(since 28-10-2022 15:02)

Votes: 22

Post Posted: 15-02-2011, 18:13:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

va certati aiurea de la niste chestii care nu depind doar de 1 om...lasati flame-ul,nu castigati nimic bun din asta Dosent Matter
0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 15-02-2011, 18:16:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chaosbolt wrote:
Chiar nu m'as certa cu nimeni..dar cu tine drain Thinking ..1 la mana Suc era fail RAU si era in full furios second nici eu nu eram cine stie ce in comp cu restul si tin sa te anunt ca era prima data cand am facut owlcleave si am facut 2.2 - joaca tu cu unu care nu pune tremor in full furios si vedem ce obtii...iar vorbind despre restu'.........cum ratez eu shadowfury......la duele te'am cam..batut dar probabil nu iti amintesti este ? Si la 2v2 Ti'ai cam luat'o...cu toate ca buxxy da vreo en heal si damage...si toata lumea stie ce si cum daca ma intelegi -. Chiar nu merita sa ma cert cu cineva dar cu tine e alceva...am vazut pe streamu' tau 1 meci ai dat silence pe warr -) ROFL si zici de shadowfury'urile mele( am inchis pcu' direct cand am vazut) . Daca tu zici ca merge losu' perfect pe lateral si ca petu' nu intra in perete imi dau delete. Inca o data zic vreti careva duel ? spuneti'mi in joc si facem la orice ora. Nici nu ma mai uit pe forum pentru un lamer ca tine.

Well mate, I'm not the one who is butthurt(pana la urma n'am laut'o de la Nebunnu). La duele no shit, ai batut si tu pe cineva dupa ce am dat 3 ore duele cu Hares, gratz.
La 2v2 de abia ultima data cand am dat de tine aveam peste 6k gs, and what happened? Oh te'ai panicat si ai dat portalu' cand sa iti dea Spinner heal or? Cat despre 3v3 mai ai de mancat mamaliga, ultima data cand m'am uitat nu ai stiut nici macar sa pui tongues pe Soulflames la eventul de 3v3. Soulflames de care ziceai tu pe la spate ca e slabut ca nu se compara cu tine.
@Los. Boule. Cand ai dat shadowfury era pe mount. Probabil ca esti prea nab sa stii ca nici nu e petu' scos cand e pe mount.
Also, eu n'am facut niciodata stream la arene, si rar de tot la BGs, deci nu prea cred ca ai nimerit momentu cand faceam, si mai ales sa fi vazut o raritate gen silence warrior.

0 0

Back to top
Xh3lar

[Mentaly Stable]

(since 01-11-2014 21:27)

Votes: 27

Post Posted: 15-02-2011, 18:37:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Ti'ai cam luat'o...cu toate ca buxxy da vreo en heal si damage...si toata lumea stie ce si cum daca ma intelegi

Ok explici ce e cu acuzatiile astea sau ai ban.Prea multe impresii ai.V-am dat 2-0 ultima oara si n-ati mai intrat , cu toate ca erati counter.

0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 246

Post Posted: 15-02-2011, 18:46:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xh3lar wrote:
Quote:
Ti'ai cam luat'o...cu toate ca buxxy da vreo en heal si damage...si toata lumea stie ce si cum daca ma intelegi

Ok explici ce e cu acuzatiile astea sau ai ban.Prea multe impresii ai.V-am dat 2-0 ultima oara si n-ati mai intrat , cu toate ca erati counter.

vrea sa spuna ca folosesti gm powah :< , now u can ban him xD

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
failedd

[nicu gheara]

(since 04-12-2012 13:04)

Votes: 14

Post Posted: 15-02-2011, 20:05:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chaosbolt wrote:

din cate imi amintesc magii s au batut tot pe nagrand
am 512 rami credema ca stiu
nebunu are un pc la fel de "bun"
oricum esti praf daca ti a dat nebunu rusine in 2 wful + ca aproape nici nu l ai atins -
si eu am jucat in 10 fps la event , np np. Si tot nu m am mai scuzat ca imi sarise targetu cand vedeam numai nameplates al magilor din jur si il pierdusem pe ala - asa ca nu cauta scuze

0 0

Back to top
skilz

[Roguetakeszeroskillz]

(since 28-11-2018 15:28)

Votes: 38

Post Posted: 15-02-2011, 20:22:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sincer..... faceti conferinta pe mess si rezolvati problema

0 0

Back to top
FreeMaNN
[Banned user]

Banned

(since 01-07-2011 21:58)

Votes: 22

Post Posted: 15-02-2011, 20:42:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Calm down.

PM From Paduraru:

Padurarul wrote:
Din ce comentezi de mine se vede ca esti "fanboy-ul" lui Drain

0 0

Back to top
cizma

[Mortal Kombat FTW]

(since 30-08-2014 15:49)

Votes: 38

Post Posted: 15-02-2011, 21:35:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Death Knight: pai din perspectiva mea.. ala cu cel mai mult parry e cel mai bun dk.. nu poti sa pui un rend sau un hamstring pe el..
Druid: manbearcat best... bueno munin ca resto (am facut 2s cu ei si imi place cum joaca astia 2) feral ar fi cam toti care stiu de cyclone pe focus
Hunter: cybershot besthuntereu
Mage: sunt o gramada da' pe care sa il pun nu stiu
Paladin: same.. sunt cu carutza
Priest: pauza
Rogue: pauza
Shaman: tonydatiger scary
Warrior: crashy de departe cel mai bun.. cu toate ca voi spuneti ca nu are o treaba dar ingame se vede altceva
Warlock:chaosbolt de departe (ty pt dispelurile alea la stunuri in duele vs paladini... parca incepuse unu sa planga ca am hackuri - )

si peste 2 secunde o sa posteze drain: "plow e fan chaosbolt"

0 0

Back to top
chaosbolt

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-02-2011, 22:37:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Well...@buxxy din ce tin eu minte...dar probabil ca nu este asa v'am dat 5-0 cu o zi inainte iar apoi a 2 zi ne'ati batut odata pentru ca prostu' de chaos sufera si da duele in gear de damage 726 resil si am intrat asa in arena..vs dual dps..e cam greu nu crezi ? Si ne'ati dat 1-0 a 2 zi apoi nu am mai intrat cu voi pentru ca noi aveam 2900 voi 2500 de ce crezi ca ma uitam pe streamu' vostru ? ( Drain silence pe warr - ) Ca sa vad cat rating aveti ca numai picam cu voi......intreaba'l pe Scary ia vezi ce zice..daca e ca mine sau ca tine. Cat despre damage si heal...pai eu sunt mai nou pe server iar multi dintre cei vechi spun ce spun...si multi din clasa ta acuma ce sa fac....sa nu'i cred pe ei si sa te cred pe tine ?
Mi'ai dat intr'o arena 8k pe pet fara curse of elements ...am testat cu scary el da vreo 5-6k........aia ziceau la commenturi pe stream ca de ce dai heal , damage asa...chiar vrei sa te cred pe tine ? Shamanii din teamurile mele spun ca dai prea tare...e clasa voastra nu a mea eu pot sa presupun insa ei probabil stiu mai bine , dar ceva concret ce pot sa spun este faptul ca pui tremorul prin pereti ( acum fixed ) ceea ce nu este prea frumos.
@ Drain la duele esti praf ti'ai luat'o, la arene ti'ai luat'o cu buxxy si cu talbadar , cat despre event tony a dat hex pe ground...cat a stat soulflames langa mine a castat 2 spelluri atat si totusi sti cei ala decurse?.........daca tot te'ai uitat la event poate ai observat in ce hal a jucat tony in loc sa faca pressure pe rogue la cloak a dat heal tot meciu nu cum trebuia decat la primul stunlock intreaba'l pe soul cat damage a dat in arena respectiva. Te astept la 3s cu mirror team cand dati join imi ziceti ;O.
@ Itsfailed Tu chiar..n'ai o treaba cu jocu' asta am picat odata in arena cu tine si cu zec am jucat in cel mai dezastruos mod posibil si tot v'am batut in ultimu hal si nu ma lua cu anti team pentru ca nui chiar asa..cum ti'am mai zis nu suferii cu un om care are 110-100....deaia e mare zeu ca nu a mai vrut duel dupa event....daca vrea vreun warlock duel sa imi spuna oricand ingame si daca ma bate atunci bravo lui -.
Look @ los pe laterale sa vedeti daca merge , va zic eu ca nu merge..cate fearuri , damage am dat prin pereti numai eu stiu sau sa vedeti hunter cum joaca in arene cum iti da rape prin pereti + treaba cu petu' la lock in pereti ....uitati'va ca intra in pereti si devine inutil cmon....trebuie sa ma repet ?

Staff message (ion):

+1 warn, vezi primul post din topic.

0 0

Back to top
failedd

[nicu gheara]

(since 04-12-2012 13:04)

Votes: 14

Post Posted: 15-02-2011, 23:39:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dar tot ti a dat rusine aproape flawless - . Ideea e ca tu habar nu ai sa raspunzi intr un mod cat mai corect si te eschivezi cu replici gen
chaosbolt wrote:
110-100...

chaosbolt wrote:
deaia e mare zeu ca nu a mai vrut duel dupa event

cred ca e al 3-lea post in care incerci sa exprimi aceeasi idee idioata
Uitate la tine cat de distrus esti .Stii orice meci , ce scoruri ai avut , cred ca esti armory.
Ps: Oricum esti un lesinat irl, nu mi pasa de tine , esti un nimic in fata mea , stiu ca esti fanul meu ca doar asa te lauzi cand joci DOTA si oricand iti da rusine drain/nebunu 1 v 1 . Bafta cu singurii tai prieteni (aia din wow/dota)

Staff message (ion):

+1 warn, vezi primul post din topic.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 26, 27, 28  Next    

The time now is 04-12-2024, 01:52:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x