User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message599543
Akkan

[IMBALANCED]

Status: Offline
(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 19-02-2011, 14:37:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda..

Staff message (Gh0sT):

Evitati posturile monosilabice de genul "OK", "Ms", "Bv" sau altele care nu denota altceva decat incultura si lipsa de respect.

Next time warn.

IMBALANCED
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 19-02-2011, 14:38:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu iti contestam nici o decizie. Dar pur si simplu ocupaserati tot chatul.Nu mai vedeam nimic de cearta ta cu adita. Si v-am zis sa va tainuiti pe forum aici. Si imediat ai sarit la gatul meu de parca te-as fi deranjat sau "contestat" o decizie. Nu ti-am zis de ce ii faci aia lu aditza ti-am zis doar sa te certi cu el pe forum ca sa vad si eu bietul chat. Dar tu mereu ai ceva cu mine. Ma sufoci cu "iarasi facusi" "ai zis ca pleci" "nu mai pleci" . Cand am zis eu ca plec? Ti-am zis doar ca o sa joc mai rar ce e rau in asta?

Playlist javRIX

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 19-02-2011, 14:54:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deplasat in ce sens?
DmC,sa-ti explic niste lucruri,pe care deja le stii - N`am jignit pe nimeni,zicand "fa",vorbeam cu adytza,si el raspunzand la fel,ca doar erai de fatza.In legatura cu harta,mi`am spus punctul de vedere,si cam atat,si n`am jignit pe nimeni zicand "incuiati',ma refeream ca nu aveti notiunea de nou,aceleasi harti jucate,din alte zeci pe care nu le`a vazut saracul server,niciuna nu dati la vot.Si da,a influentat votul cu inferno,normal ca te enervezi.De acum inainte o sa tac,si o sa am admin doar de dragul de a bana codati,in caz ca o sa mai am -
Bafta

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.
0 0

Back to top
dmc24

[offline]

(since 26-12-2014 17:04)

Votes: 17

Post Posted: 19-02-2011, 14:56:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ocupasem chatul pentru ca ii dadeam omului o explicatie, care a tinut exact 5 fraze, votul trebuie dat in functie de cerintele serverului, nu pot sa golesc tot serverul pentru ca un admin isi doreste doar harti noi, pot pune adminii la vot prima harta noua si 3 harti pe care le doresc jucatorii, nu putem constrange lumea sa joace doar harti noi, ii putem ghida sa faca asta, dar nu le putem impune!

@pazuzu deci acum trebuie sa suportam comentariile adminilor la hartile care se joaca in proportie de 90% pe server, si trebuie sa folosim numele f in numele nostru pentru ca este ok, trebuie sa ne adresam colegilor "in public" cu fa, pentru ca este ok, trebuie sa ne facem colegii "incuiati" pentru ca noua nu ne convine mapa, sau esti tu mai special si doar tie trebuie sa iti permitem asa ceva!
fa = din punctul meu de vedere il folosesti doar daca esti un porc misogin, cu respect 0 pentru sexul feminin
ba = un semn de incultura, folosit la coltul strazii
comentarii inutile la adresa unor harti care tin jucatorii pe server, stii oamenii aia 30 vin aici sa joace cs, si este dreptul lor sa isi aleaga ce joaca, hartile alea au tinut serverul in picioare 1 an de zile si o sa il mai tina multi alti ani
cand faci pe cineva incuiat, il jignesti domnule admin, nu il perii, nu faci o constatare.
studiaza-ti tu comportamentul eu nu iti repet a 2`a oara
cred ca tocmai regulamentul pe care l-ai acceptat si sub indrumarea caruia lucrezi de ceva timp iti interzice sa folosesti nume vulgare, poate imi spui tu de cate ori ti s-a atras atentia asupra numelui, iar do not f disturb este un nume destul de jenant!

Last edited by dmc24 on 19-02-2011, 15:06:21; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 19-02-2011, 15:04:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai are vreun rost sa fac cerere de marire pe viitor??Ok,recunosc ca am gresit,este vina mea doar pentru ca nu am intrebat serverul ce vrea la vot si imi asum responsabilitatea,chiar daca este aceea de a-mi fi scos adminul.Imi pare rau pentru asta,o sa ma revansez pe viitor.Astept un raspuns de la tine DmC - ms.

@Chrys: nu ma certam cu dmc,vorbeam ca oamenii,nu stiu unde ai vazut tu cearta -

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Post Posted: 19-02-2011, 15:10:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scuze Ghost.. vroiam sa scriu ceva dar m-a sunat cineva.. am vorbit si am postat... fara sa-mi dau seama ca nu am scris decat "mda...". Acum am observat. Nu o sa se mai intample. -

Ce vroiam sa spun (dupa ce am citit si posturile ulterioare): Paz, nici "noob" nu este o jignire dar 85% sau chiar mai mult, dintre jucatorii de cs, o iau precum una. Din cauza asta tot vad raspunsuri gen: "fa sa-i zici lu (mama ta)" din partea unor copii frustrati, asta fiind raspunsul cel mai intalnit.
Si la partea cu "incuiati" facem un test. Le zicem pe privat la toti jucatorii serverului, "esti incuiat ba" si comparam raspunsurile. Daca sunt mai multe injuraturi decat raspunsuri normale gen "ok si tu / ok lasa-ma acum etc." atunci ai dreptate la faza asta. Dar cred ca stii foarte bine ce raspunsuri o sa primesti.

Aici nu e vorba ce stim noi despre aceste cuvinte ci cum o inteleg jucatorii pe server. Ca sa fii contra parerilor de rau al jucatorilor trebuie sa le intelegi nevoile si sa te confirmi lor. Cu o anumita limita.
Eu prefer sa joc toata ziua d2, inferno, nuke dar cu server plin, decat harti noi dar in 10 oameni... Asta e ideea.

IMBALANCED
0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Post Posted: 19-02-2011, 15:19:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce tot atata teorie ? Comportamentul lui a lasat de dorit atat pe server cat si pe forum.

Nu mai faceti teoria chibritului de fiecare data.

Pazuzu, daca ai vreo remarca, dai un pm.

0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 19-02-2011, 15:23:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
fa = din punctul meu de vedere il folosesti doar daca esti un porc misogin, cu respect 0 pentru sexul feminin
Ms de alint,chiar nu trebuia,esti un dragut.Ah si btw adytza e baiat,din pacate,deci iese din schema misoginismul. -
Quote:
poate imi spui tu de cate ori ti s-a atras atentia asupra numelui
O data,astazi,dupa de 2 zile de cand joc cu el;tocmai de catre tine,ce coincidenta.
Quote:
iar do not f disturb este un nume destul de jenant!
Nu vad jena din acest nume "dnfd",poate sunt eu orb...
Nu mai vad rostul unui eventual post,si tin sa`ti spun ca am luat la cunostinta ce`ai spus.
Scuzele mele si sper sa nu se mai intample.

L.E:ZerO.,daca nu stii ce s-a intamplat,te rog frumos abtine-te -

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.
0 0

Back to top
NovzkI

[√–1]

(since 28-03-2020 17:28)

Votes: 209

Post Posted: 19-02-2011, 15:34:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am o problema..
serverele war4 si war3 nu imi mai sunt afisate in lista serverelor favorite. nici in steam nici in joc.
am incercat sa ma conectez si in consola cu "connect war4.freakz.ro" .. nimic.
e vorba doar de serverele astea 2, ca in rest totul e ok.. sin.freakz, de exemplu.
ati mutat serverul in alta locatie?
am vorbit cu ion.mzk si mi-a zis ca nu am peers.
e vreo solutie la problema asta?

0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Post Posted: 19-02-2011, 15:42:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PaZuZu wrote:
L.E:ZerO.,daca nu stii ce s-a intamplat,te rog frumos abtine-te -

Ce legatura are asta cu comportamentul tau ? Raised eyebrow Asta tine de caracter, aici nu-i vorba de ce s-a intamplat. Cum ai facut acum poti sa faci din nou, de aceea incearca dmc sa te opreasca aici in speranta sa-ti dai seama ca nu-i bine ce faci.

Termina cu prostiile astea..

0 0

Back to top
dmc24

[offline]

Post Posted: 19-02-2011, 15:50:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da-mi un pm cu steamid`ul tau, poate ai primit ban pe steam desii ma indoiesc, incearca sa dai connect pe server direct si vezi ce mesaj iti apare in consola, daca este cumva "you have been baned" este o problema -

0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 19-02-2011, 16:06:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai are vreun rost sa fac cerere de marire pe viitor??Ok,recunosc ca am gresit,este vina mea doar pentru ca nu am intrebat serverul ce vrea la vot si imi asum responsabilitatea,chiar daca este aceea de a-mi fi scos adminul.Imi pare rau pentru asta,o sa ma revansez pe viitor.Astept un raspuns de la tine DmC - ms.

@Chrys: nu ma certam cu dmc,vorbeam ca oamenii,nu stiu unde ai vazut tu cearta

0 0

Back to top
ellada

[Mentally Stable]

(since 07-07-2018 20:29)

Votes: 13

Post Posted: 19-02-2011, 16:47:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dmc24 wrote:

ba = un semn de incultura, folosit la coltul strazii

Daca ai citit catusi de putin romane de tip realiste ai fi observat ca "fa" nu este deloc o jignire. Asta este cultura noastra care se studiaza in scoli, Rebreanu, Sadoveanu, Preda.. toate au "apelativul" fa.
Din punctul tau de vedere? Ia cauta in dex.
"Fa" este interjectie ce se foloseste des in regiunile rurale din Romania si nu, nu este deloc o jignire, mai ales pentru cine stie de la ce vine.

fã vine de la cuvantul din limba latina femina, care inseamna femeie.

Fã este considerat jignitor doar de domnitele din mediul urban care stau la cafea cu degetul ridicat, insa care n-au ridicat in viata lor o carte s-o citeasca.
Mi se pare ca asta este o indobitocire, acum ce, nu o sa mai folosim pe server ma, ba, fa, aia, ala, asta? Este doar un semn de prietenie intre interlocutori, permite o lejeritate in vorbire. Bagati-va mintile-n cap pentru ca dialectul roman nu este asemanator cu cel nemtesc, sa ne vorbim doar prin pronume de politete.

Quote:
Ce legatura are asta cu comportamentul tau ? Raised eyebrow Asta tine de caracter, aici nu-i vorba de ce s-a intamplat. Cum ai facut acum poti sa faci din nou,

Si tu nu poti face din nou ceea ce ai facut cand ti-ai pierdut adminul?

Apropo: Zero = Polly
Polly! Nu o stiti pe Polly?
Eee, e "tipa" din desenele care rulau acum vreo 5-6 ani pe fox kids.
O fata plapanda, urata si mica de statura, care incerca cu toata "puterea" ei sa se integreze intr-un grup. Din pacate era cam batuta in cap si nu putea, avea un comportament neetic care o punea la colt cu fiecare gest. Incerca sa iasa in evidenta in fata profesoarei prin pararei colegilor, insa ea saracuta nu stia ca prin asta isi pune toti colegii si prietenii colegilor in cap.

P.S: Un sfat gratis pentru tine Polly: Sa ajungi mare nu inseamna sa te guduri pe langa sef si sa-ti parasti colegii. Poti ajunge mare doar cu ajutorul colegilor si a prietenilor....[pentru mai mult platesti - si eu la randul meu am platit pentru asta si nu pe un server, ci in viata reala].

0 0

Back to top
dmc24

[offline]

Post Posted: 19-02-2011, 16:58:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fã interj. – Formulã genericã de adresare pentru femei; fato, femeie. – Var. fa, fãi. Origine incertã. Dupã Pușcariu 588, Tiktin, REW 3273, DAR și Scriban, ar fi abreviere de la fatã, prin analogie cu mã. Pare mai probabilã der. de la fie, dialectal fiiã, cf. forma înv. fã-sa „fie-sa” citatã de Scriban. Iordan, BF, VII, 254, propune drept etimon foemina, care pare mai puțin probabilã. Cuvînt cunoscut în Munt., Mold. și Bucov. (ALR, I, 199); în Mold. mai ales fa. Curent la țarã, se considerã vulgarism în limba literarã.

am impresia ca unul dintre noi 2 nu citeste prea atent, recunosc ca am fost bun la matematica doar iar la romana ciupeam si eu un 5, dar sunt o persoana foarte norocoasa, vezi ca citatul ala nu este de la mine, un nene a scris citatul asta in dex, l-a pus si el pe acolo, cred ca a gresit,nu te-a cunoscut pe tine.
sfatul meu este sa va mutati voi 2 cu discutiile astea despre etimologia cuvintelor la voi acasa, pentru ca daca va mai prind ca faceti galagie pe server si va jigniti cautati alt loc de joaca, eu unul ma simt net inferior voua si nu stiu multa carte, dar am mai multe comenzi!
btw: Sunt crescut la tara deci poti spune ca am crescut in codru, dar nu imi place bat campii, ori va potoliti ori cautam alti oameni mai politicosi pentru a face parte din staf.

0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 19-02-2011, 17:07:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dmc24 wrote:
fã interj. – Formulã genericã de adresare pentru femei; fato, femeie. – Var. fa, fãi. Origine incertã. Dupã Pușcariu 588, Tiktin, REW 3273, DAR și Scriban, ar fi abreviere de la fatã, prin analogie cu mã. Pare mai probabilã der. de la fie, dialectal fiiã, cf. forma înv. fã-sa „fie-sa” citatã de Scriban. Iordan, BF, VII, 254, propune drept etimon foemina, care pare mai puțin probabilã. Cuvînt cunoscut în Munt., Mold. și Bucov. (ALR, I, 199); în Mold. mai ales fa. Curent la țarã, se considerã vulgarism în limba literarã.

am impresia ca unul dintre noi 2 nu citeste prea atent, recunosc ca am fost bun la matematica doar iar la romana ciupeam si eu un 5, dar sunt o persoana foarte norocoasa, vezi ca citatul ala nu este de la mine, un nene a scris citatul asta in dex, l-a pus si el pe acolo, cred ca a gresit,nu te-a cunoscut pe tine.
sfatul meu este sa va mutati voi 2 cu discutiile astea despre etimologia cuvintelor la voi acasa, pentru ca daca va mai prind ca faceti galagie pe server si va jigniti cautati alt loc de joaca, eu unul ma simt net inferior voua si nu stiu multa carte, dar am mai multe comenzi!
btw: Sunt crescut la tara deci poti spune ca am crescut in codru, dar nu imi place bat campii, ori va potoliti ori cautam alti oameni mai politicosi pentru a face parte din staf.

DMC te uiti si peste postul meu de mai sus,te rog frumos??daca ai placerea bineinteles -

Last edited by Adytzza on 19-02-2011, 17:12:13; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 25-02-2025, 06:00:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password