User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message599446
Chrys
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 19-02-2011, 18:24:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gata ma hai sa incheiem subiectul in mare parte dmc are dreptate. Dar mai si greseste in anumite cazuri.

Playlist javRIX

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 19-02-2011, 18:41:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un singur cuvant caracterizeaza aceasta discutie : PENIBILA
Ai prins pica pe mine inca de cand am inceput sa va atrag atentia asupra lucurilor care se intampla pe server,nu mi se pare anormal dar fie(si nici nu ma astept sa negi lucrul asta).
Superioritate?Ia cauta`mi te rog frumos in loguri,cate persoane au mai jucat cu acest nick "dnfd",si posteaza`mi,sa vad daca sunt eu singurul,si sa vad daca acele persoane au patit ceva,luand drept exemplu banul meu de 10000 de minute,luat pe dreptate de maxim 10%.
Fiecare are cate`o zi mai excentrica,acea zi a fost astazi,pt mine,si din cate vad te`a influentat si pe tine.Si tu ca owner ai avut o scapare mult mai mare decat a mea,si cred ca stii despre ce vorbesc,si nu s-a intamplat nimic ca esti owner.
Mi`am cerut scuze fata de tine,am spus ca am luat la cunostinta ce mi`ai propus/evidentiat,de ce mai continui sa faci din tantar armasar.Am tacut,n`am mai facut nimic,si tot te iei asa aiurea ca te ataca altii.Ce sa mai inteleg din asta?

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.
0 0

Back to top
ellada

[Mentally Stable]

(since 07-07-2018 20:29)

Votes: 13

Post Posted: 19-02-2011, 18:42:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu "du-te" poate ai vrut sa evidentiezi altceva, insa cand nu explici "subordonatilor" cum trebuie, se generalizeaza. Eu am primit gag cand am scris "du-te frate", sunt sigur ca nu am fost singurul.

Ca am scris "rahat cu ochi" cand eram doar jucatori vechi care stiau regulile, stiau ca ne permitem asemenea cuvinte doar noaptea nu mi se pare asa dramatic cum incerci tu sa evidentiezi. Sa dai gag unui jucator care ziua nu a jignit absolut deloc, insa seara cand spune "rahat cu ochi" in spirit de gluma normal, mi se pare ilogic.
De curiozitatea macar, te-ai uitat peste log-uri?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
dmc24

[offline]

(since 26-12-2014 17:04)

Votes: 17

Post Posted: 19-02-2011, 18:48:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma stresez degeaba cu voi 2 sincer, am o solutie mai simpla, mult mai simpla, la revedere amandoi! si acum ma comport complet deplasat eu fata de voi 2 si va nedreptatesc la maxim, dar va trimit in alta parte cu limbajul vostru elevat, ma stresez prea mult, aici ii dau dreptate unui owner mult mai vechi decat mine, de ce va explic nu stiu, eu vorbesc eu aud. mentionez ca este o reactie complet imatura si deplasata din partea mea, un abuz de putere chiar, aveti ban permanent amandoi si nu aveti ce cauta aici nici macar ca simpli spectatori

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 19-02-2011, 18:52:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O solutie extrema dar binevenita. Pana la urma e doar un joc, nu un test de inteligenta.

IMBALANCED
0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Post Posted: 19-02-2011, 18:53:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ellada wrote:
Cu "du-te" poate ai vrut sa evidentiezi altceva, insa cand nu explici "subordonatilor" cum trebuie, se generalizeaza. Eu am primit gag cand am scris "du-te frate", sunt sigur ca nu am fost singurul.

Ca am scris "rahat cu ochi" cand eram doar jucatori vechi care stiau regulile, stiau ca ne permitem asemenea cuvinte doar noaptea nu mi se pare asa dramatic cum incerci tu sa evidentiezi. Sa dai gag unui jucator care ziua nu a jignit absolut deloc, insa seara cand spune "rahat cu ochi" in spirit de gluma normal, mi se pare ilogic.

Indiferent ce furi, tot furt e, intelegi ? Acelasi lucru si aici, nu conteaza ca a fost ziua, noaptea, spre rasarit sau ca erai singur pe server, ai incalcat o regula, ai fost sanctionat.
Iti bati gura degeaba, tot n-ai dreptate. Eu zic sa termini aici, pana nu turbezi si faci alte chestii mai neplacute.

Voi nici nu va dati seama ca dmc e totusi baiat fain ca sta la discutii, poate pe altu il durea undeva de voi.

0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-02-2011, 18:54:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce poveste si cu ce final trist. Good Bye Paz -

Playlist javRIX

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 19-02-2011, 18:55:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ellada wrote:

"Rahat cu ochi" e o jignire. Asta trebuie sã recunoºti. Tu afirmi cã a fost o glumã, dar ca sã îþi dai seama de asta trebuia sã faci câteva conecþiuni. Nu mereu ai timp pentru asta. Aºa cã zero a procedat corect. Singurul care era în mãsurã sã scotã gag-ul era tot el. Pazuzu trebuia sã îi explice ºi dacã zero ar fi considerat cã are dreptate îl scotea. Pe mine m-ar fi deranjat rãu dacã cineva se bãga peste decizia mea, e sfidare pe faþã.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
ellada

[Mentally Stable]

(since 07-07-2018 20:29)

Votes: 13

Post Posted: 19-02-2011, 19:09:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
mentionez ca este o reactie complet imatura si deplasata din partea mea, un abuz de putere chiar, aveti ban permanent amandoi si nu aveti ce cauta aici nici macar ca simpli spectatori

Vezi ca poti sa fii si baiat destept?
Pe mine nu ma afecteaza cu nimic, daca observi mi-am bagat piciorul in serverul si mentalitatea ta de ceva vreme(cam de cand am renuntat la admin), una este sa "dadacesti" jucatorii, dar cand trebuie sa faci asta si cu un owner nu se merita.
Ban mie da, dar lu' pazuzu chiar nu vad de ce.. Singurul lucru care imi vine in cap cap este o reactie adversa a mentalitatii, alta asociere nu as putea face.

@Ratra
N-am zis ca nu am vorbit urat. Insa el vine imi da mie gag si pleaca..
La 2 jumate dimineata sa vii sa-mi dai gag ca i-am zis in spirit de gluma unuia(pazuzu) rahat cu ochi? Adica stau in majoritatea diminetilor(sa evit inteligenta unora) de la 00-01 pana la 05 dimineata pe server si vine el si-mi da gag ca l-am facut rahat cu ochi. Si mai face si reclamatie..

Sa fim seriosi, de cate ori am vorbit urat sau am avut scapari de genul asta ziua? Daca asta era vocabularul meu frecvent mai ziceam, dar cand stii ca e facut in spirit de gluma sa ne distingem pe server este deja abuz de putere..
Aveti impresia ca ownerii care joaca dimineata nu fac glume de genul asta?

Last edited by ellada on 19-02-2011, 19:11:35; edited 1 time in total
0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 19-02-2011, 19:09:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer si scuze,el se cearta cu ellada,si tot eu imi iau ban.
GJ dmc.

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.
0 0

Back to top
ety

[Samurai]

(since 10-02-2013 22:41)

Votes: 7

Post Posted: 19-02-2011, 19:12:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PaZuZu wrote:
Un singur cuvant caracterizeaza aceasta discutie : PENIBILA

Superioritate?Ia cauta`mi te rog frumos in loguri,cate persoane au mai jucat cu acest nick "dnfd",si posteaza`mi,sa vad daca sunt eu singurul,si sa vad daca acele persoane au patit ceva,luand drept exemplu banul meu de 10000 de minute,luat pe dreptate de maxim 10%.

Eu.
Mi-am "luat-o in freza" tot de la dmc cand jucam cu nick-ul "Screw y'all" la fel intr-o perioada cand eram anti-social.

0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-02-2011, 19:13:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma dar adevarul sti care este dmc? Pazuzu ce vina are in toate astea de ii dai ban si interdicitie pe acest server? Sa fim seriosi el inafara ca ia scos gag-ul nu a facut nimic. Iar acel nick chiar nu mi se pare jignitor pentru ca joaca o gramada cu el deci exclus + si-a mai cerut scuze. Revoltaaa !

Playlist javRIX

0 0

Back to top
NovzkI

[√–1]

(since 28-03-2020 17:28)

Votes: 209

Post Posted: 19-02-2011, 19:20:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akkan wrote:
O solutie extrema dar binevenita. Pana la urma e doar un joc, nu un test de inteligenta.

daca tot consideri asta, ar trebui sa-ti schimbi semnatura -
eu nu m-am asteptat la deznodamantul asta..
imi pare rau pentru Pazuzu si il respect pentru tot ceea ce a facut pentru server!

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Post Posted: 19-02-2011, 19:20:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akkan wrote:

Eu am crezut ca e vorba doar de ellada.. acum am vazut ca a luat ban si Paz. Eu tot ce am zis avea legatura cu ellada.. nu vad unde a gresit paz.. ar trebui sa te mai gandesti la banul lui paz. :/

Ellada a dat dovada de inteligenta si a meritat banul. Inteligenta presupusa doar de el (tot imi vine sa-i zic "ea"). A luat ban pe merit, daca asta a fost decizia unui owner dar cu paz... nu stiu. Nu cred ca merita... ma rog, e decizia voastra.

IMBALANCED
0 0

Back to top
believe.

[Freakz believer]

(since 28-11-2019 14:27)

Votes: 26

Post Posted: 19-02-2011, 19:22:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chrys te rog eu nu te mai baga in treaba altora ... ai lasat acest serv cu un motiv , te duci pe altu .... du-tee frate si lasa-ne (vrei sa dovedesti ca esti inteligent? scrie semnatura corect si apoi iesi din sectiunea war4 pentru totdeauna - ) ... cat despre ceea ce se intampla - ... mai aveti putin si ii ajungeti pe aia de la romanii au talent -

0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 25-02-2025, 00:28:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x