User
Pass
2FA

Lipsa Abilitati pe pet bar (stances,and orders) (warlock)
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3256
Darkartz

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-05-2011 11:37)

Votes: 2

Post Posted: 06-03-2011, 03:22:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut si ms anticipat. Am o problema pe specul de demonology cu petul. Ceva s-a intamplat,dar mi-au disparut abilitatile de baza de pe pet bar. Am doar abilitatile pet-ului. Nu am nici un control asupra lui,nu pot sa setez pe pasiv,agresiv,defensiv,nu pot sa-l pun sa atace,sa vina dupa mine,sa stea pe loc. Butoanele lipsesc cu totul:( implicit si controlul asupra petului.
Probabil o sa ziceti ca sunt in spellbook la pet,dar nu,nu sunt,si nici nu ar trebui sa fie,acele butoane ar trebui sa apara by default de fiecare data cand sumonezi un pet,sau intri in controlul unui pet (la anumite quests)

Ma repet: este vorba despre:
Atack
Follow
Stay
Agresive Stance
Defensive Stance
Passive Stance

Am incercat sa sterg cache,wtf folder,se resetez interfata,sa scot addons,restart joc,la pc,am reinstalat si wow,am dat contul la unui prieten sa incerce si el,cand a intrat pe caracterul meu aceasi problema,dar doar la fellguard. Ceva s-a intamplat cu caracterul meu..nu imi dau seama ce...

De 2 saptamani tot umblu pe forumurile oficiale,citind diverse topicuri cu playeri care au avut aceasi problema..si cica blizzard a catalog chestia asta ca si un random bug care inca nu stiu nici ei cum se intampla.

Daca este nevoie pot sa dau linkuri,pot sa fac screenshots,pot sa fac si un video sa va arat mai exact despre ce este vorba,dau contul la shocker sa intre si el sa vada personal,sau vre-un gm care se ocupa de bugguri.Sunt destul de sigur ca oricine ar intra pe cont,din moment ce am mai incercat asta odata va avea pe charul meu aceasi pb cu fellguardul.sau vre-un gm care se ocupa de bugguri (totusi vreau sa ma asigur ca dau la gm,si as vrea sa fiu contactat ingame in prealabil daca se vrea sa intre pe cont)

De 2 sapt incerc sa rezolv si in cele din urma apelez la ajutorul vostru aici..poate reusiti voi cumva. Nu zic,am reusit prin macros sa fac petul sa atace,sa stea,sa etc,dar este totusi frustrant..si daca se poate as dori solutionarea acestei pb.

Merci din nou! Am bagat in categoria other,posibil sa se fi incadrat totusi la spells pt ca la urma urmei acele comezi tot niste ''abilitati'' sunt..+ ca nu este o categorie speciala pt asta.

PS: am facut si ticket ingame

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
GhiciCine

[Creep]

(since 02-02-2018 14:18)

Votes: 20

Post Posted: 06-03-2011, 03:35:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am patit si eu treaba asta pe hunter la pet dar nu am idee din ce s-a provocat.La mine s-a rezolvat sa iau alt pet la fel.In cazul tau singura solutie temporara iti sugerez sa faci niste macros cu /petattack /petfollow si sa le pui pe bindurile de CTRL-1 CTRL-2.Sper ca ti-am fost de ajutor si te asigur ca-i un bug nu des intalnit.

http://eu.battle.net/wow/en/character/magtheridon/Ghicicine/simple
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&n=Gc
0 0

Back to top
Darkartz

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-03-2011, 03:38:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai da,din macros il controlez,alea le-am facut demult,dar totusi e cam aiurea:)
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 06-03-2011, 03:52:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Darkartz wrote:
De 2 saptamani tot umblu pe forumurile oficiale,citind diverse topicuri cu playeri care au avut aceasi problema..si cica blizzard a catalog chestia asta ca si un random bug care inca nu stiu nici ei cum se intampla.

Daca e si pe blizzard atunci e client bug si nu tine de mine sa il repar

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
Darkartz

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-03-2011, 04:00:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma gandeam...dar sa apara doar asa deodata?

Hmm..nu poti sa resetezi interfata pt pets ceva? nush,poate totusi exista o solutie...
Dar inteleg ce vrei sa zici...la tine pare ok,pt ca nu la toti se manifesta bugui... nush poate nu ai ce sa-i faci...

Oricum,daca e,astept vreo sugestie,sau poate iti vine ti-e vreo idee de un fix... Im kinda stuck here:)

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 06-03-2011, 04:31:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
Darkartz wrote:

Daca e si pe blizzard atunci e client bug si nu tine de mine sa il repar

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
yogaby

[Mentally Stable]

(since 05-08-2011 06:04)

Post Posted: 06-03-2011, 22:07:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hmm eu patesc asta foarte des si to ce fac e sa apas CTRL + 2. Try this -

Merge si ctrl+1 , +3 dar 1 e pt attack si 3 e pt stay, asa ca e mai bine sa dai ctrl+2 care inseamna follow si iti apare si bara de control al petului.

0 0

Back to top
Cordo
[Banned user]

Banned

(since 01-12-2011 17:44)

Votes: 15

Post Posted: 07-03-2011, 15:24:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- sunt incepator cu warlock dar cand am crescut unu 1-80 aici am observat ca spelurile din bara dispareau, doar pentru a fi nevoit sa le iau sa le pun manual in action-bar la pet.
- am jucat destul de mult cu dk aici si bugu cu "nu mai vad spelurile la pet" se intampla de la bartender si se rezolva cu relog. Bugu asta e atunci cand ma joc la UI scale sau optiuni din bartender.

0 0

Back to top
Darkartz

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-03-2011, 15:41:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu este vorba de spelurile petului gen: cleave,taunt,bite etc. Este vorba de abilitatile de control: atack,defend,stay + stances,agressive,defensive,passive. Daca ar fi vorba de abilitatile petului acestea s-ar putea lua din spellbook fara probleme.
Dar din moment ce am ajuns si la reinstalarea jocului...nu cred ca se pune problema de un /reload,relog,disable addons si chestii din astea simple.

M-am mai documentat: Nu este considerat bug de client,daca ar fi vb despre un bug de client s-ar intampla doar pe clientul meu,dar avand in vedere ca de pe absolut orice client ai intra pe caracter bugul se reproduce 100% varianta asta este exclusa. De ce s-e intampla nu am reusit sa descopar,daca i-as gasi cauza si daca ar fi din clientul meu va dati seama ca l-as putea repara cu usurinta.

0 0

Back to top
DanyDan

[Mentally Stable]

(since 12-09-2011 02:42)

Votes: 6

Post Posted: 07-03-2011, 17:13:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

incearca sa iti dai reset la talente, mai ales daca spui ca problema este doar la Felguard. Daca ai dual spec (banuiesc ca da ) incearca sa te pui demo pe al doilea talent tree si vezi daca se mai intampla.

DanyDan a.k.a. acidburn1
0 0

Back to top
helias

[Meh...]

(since 15-04-2013 12:57)

Votes: 5

Post Posted: 07-03-2011, 17:36:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred k ti-am gasit solutia. Pateam chestia asta cu petzii cand lvl-am lockul dar asta pentru k Summon Imp,void etc. erau invatate d la trainer si nu luate d la quest. Dupa c faceam questurile( care erau complete instant) summonam inapoi petu si mergea perfect. E posibil k tu sa nu fi facut Q pentru felhunter, deci dak nu l-ai facut ar fi indicat sa-l faci si s-ar putea sa-ti mearga dupa. In theory anyway...
edit: acu am vz k ai scris felGUARD...mereu incurc...

0 0

Back to top
Darkartz

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-03-2011, 02:05:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faza e ca pt Fellguard din cate stiu eu nu este quest
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 08-03-2011, 09:37:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca ar fi de la server, n-ar trebui sa fie bug la tot warlockii? Works fine la mine si pe playchar si pe GM char.
0 0

Back to top
Darkartz

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-03-2011, 01:45:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faza interesanta e: Daca sa zicem ca iti dau tie contul meu,si intri pe char,de pe clientul tau o sa ai acelasi bug pe charul meu.

Am auzit cv de genu cum ca se produce o eroare in momentul in care serverul imi salveaza caracterul (ajunge 1 data sa se intample) (nush,in cache,data base,etc...nu sunt expert in domeniul asta,sper sa intelegeti ce vreau sa zic) iar in momentul in care s-a salvat odata cu bug,pet barul pt petul in cauza devine ''default'',asa buguit cum e,in locul celui bun.

Orice ai face,de pe orice client ai intra,acel caracter in cauza este ''hostat'' pe server,iar cand il accesezi,de pe orice client,il vei primi cu acest bug.

PS: am incercat sa intru pe alti warloci de la mine acasa,pe toti pe care am intrat pet barul functiona fara probleme. Deci dupa parerea mea singurul raspuns e asta: S-a buguit pet barul la char in ''cache''-ul serverului (repet,poate cache nu este termenul cel mai potrivit,dar sper sa intelegeti ce zic)

0 0

Back to top
Sunox

[Mentally Stable]

(since 12-08-2021 19:49)

Votes: 3

Post Posted: 09-03-2011, 15:51:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bugul este vechi , am patit chestia asta in vara anu trecut doar pe demo (fel guard) , nu se rezolva nimica cu respec , second spec etc.Cum demo este 99% folosit pe serv doar pve nu este mare problema pt ca exista Intercept pt attack.In rest nu am avut probleme cu pets (void , felhunter etc).

---------- Thaddius ++++++
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 08-02-2025, 09:31:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x