User
Pass
2FA

[WOTLK] Paladin - Holy PvP
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message29344
MorphinG

[Maniac]

Status: Offline
(since 21-05-2022 22:47)

Votes: 92

Post Posted: 21-03-2011, 18:34:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vlad15 wrote:
matematic suna frumos,dar in joc nu strica un heal de 12-13k in silence

Asta era, da heal cand esti silenced.

Eu zic ca daca eviti silence-u ala, overall e un trinket slab fata de altele.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
vlad15

[Furios la culme]

(since 14-03-2013 22:53)

Votes: 20

Post Posted: 21-03-2011, 19:22:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu ai cum sa il eviti daca e de exemplu strangulate
0 0

Back to top
Flameplz

[Mentally Stable]

(since 23-03-2011 21:07)

Votes: 2

Post Posted: 23-03-2011, 21:53:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E clar , doar alea sunt combourile ?

2v2: ele shamy , afly lock , iar feral best comp doar cu prot pala ( gear holy )
3v3: spell cleave , sau dispel cleave , ps si shamy ele !

in rest e slab guideul -

Have Phun !

0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 13:05)

Votes: 36

Post Posted: 23-03-2011, 21:57:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Flameplz wrote:
in rest e slab guideul :(

Si de ce ma rog? Maiestatea ta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Flameplz

[Mentally Stable]

(since 23-03-2011 21:07)

Votes: 2

Post Posted: 23-03-2011, 22:22:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu e detaliat pentru jucatorii noi , link-urile sunt cata toate => un palac incepator e pierdut deja , pe langa faptul ca talentele lasa de dorit !

un guide e facut pentru incepatori nu pentru jucatori care cunosc deja clasa !

Are si parti bune dar alea nu le spun pentru ca se observa !

Asa ca dupa parerea mea un guide trebuie sa fie detaliat , dar presupun ca el nu a avut timp !

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 23-03-2011, 23:03:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Edit : am vazut ca multi se contrazic la gear, stats si sockete, asa ca am mai adaugat cateva tips.

Also, am mai bagat cateva combo-s la arene. Poate nu-s toate, dar sunt cele mai common used.

-Talentele care le-am pus eu sunt bune. Nu exista things such as "cele mai bune talente".
-Guide mai complex de-atat nu pot face. Pur si simplu nu prea vad ce sa mai adaug. Daca cineva are o nelamurire, intreaba si ii raspund, sau ii raspunde altcineva.
-Accept sfaturi/pareri. Mai usor cu off-topic-ul si suferintele pls. -

Last edited by MorphinG on 24-03-2011, 16:29:01; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Freackles

[Mentally Stable]

(since 27-11-2011 08:54)

Votes: 3

Post Posted: 24-03-2011, 13:22:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Max spell power = sacred shield moar absorb, big heals > mp5. Plus ca, nu degeaba stackam intellect la end game gear.

Cand lumea face un guide la ce se gandeste?

1) Sunt mai bun decat toti, deci pot sa le dau lectii.
2) Lasa ca nu se prind nubii unde gresesc.
3) Poate ma corecteaza careva sa fac si eu ceva decent, ca altfel sunt praf.
4) Stiu ca e bine, nu mai comentati aiurea; mi-a spus mie X-ulescu ca asa merge treaba.
5) Am facut eu niste calcule (theorycrafting) si toata lumea trebuie sa stie ca am dreptate.

Pot sa spun ca acest guide este slab la toate cele 7-8 capitole cate are. Daca vrei detalii despre care ar fi cu adevarat alegea unui gladiator pe blizz /w me in game. Pana atunci uite cateva tips pe care sper sa le intelegi.

Paladinii nu stackeaza intelect pentru ca asta a iesit aseara la lotto 6/49, nici pentru ca, asa cum am inteles de la tine (daca nu am inteles corect trebuie sa fii mai explicit), ar putea sa dea mai multe spell-uri inainte sa ramana OOM la 3v3 sau 5v5. Intelectu este regenul de baza al paladinului. De ce?! Daca te duci cu sagetica pe Divine Plea (wowhead link) scrie "% of your total mana"; adica aia pe care o vezi tu acolo langa HP.

Paladinii nu aleg Glyph of Salvation pentru ca primesc 20% dmg reduction timp de 10 sec (sper ca nu ma insel) cu un cooldown de 2 min. Ei nu aleg Glyph of Salvation aproape niciodata cu 20k armura si survivability-ul pe care il au (e.g.: daca mori la 3v3 e din cauza ca partenerii tai sunt incompetenti sau tu esti incompetent).

Legenda: OOM - out of mana; HP - health points; 20k - 20.000;

Disclaimer: Aceste date sunt adevarate pentru gear mediu (1000+ resilience, 24.000+ mana buffed, 27.000+ HP buffed, etc) si pot varia in functie de stilul de joc al fiecaruia.

/Missandra

L.E.: Data viitoare cand incerci sa faci un guide, roaga pe cineva sa te ajute sa nu scrii prostii (e.g.: cum ai facut cu lista de PvP BiS).

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 24-03-2011, 14:24:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Freackles wrote:
Quote:
Max spell power = sacred shield moar absorb, big heals > mp5. Plus ca, nu degeaba stackam intellect la end game gear.

Cand lumea face un guide la ce se gandeste?

1) Sunt mai bun decat toti, deci pot sa le dau lectii.
2) Lasa ca nu se prind nubii unde gresesc.
3) Poate ma corecteaza careva sa fac si eu ceva decent, ca altfel sunt praf.
4) Stiu ca e bine, nu mai comentati aiurea; mi-a spus mie X-ulescu ca asa merge treaba.
5) Am facut eu niste calcule (theorycrafting) si toata lumea trebuie sa stie ca am dreptate.

Pot sa spun ca acest guide este slab la toate cele 7-8 capitole cate are. Daca vrei detalii despre care ar fi cu adevarat alegea unui gladiator pe blizz /w me in game. Pana atunci uite cateva tips pe care sper sa le intelegi.

Paladinii nu stackeaza intelect pentru ca asta a iesit aseara la lotto 6/49, nici pentru ca, asa cum am inteles de la tine (daca nu am inteles corect trebuie sa fii mai explicit), ar putea sa dea mai multe spell-uri inainte sa ramana OOM la 3v3 sau 5v5. Intelectu este regenul de baza al paladinului. De ce?! Daca te duci cu sagetica pe Divine Plea (wowhead link) scrie "% of your total mana"; adica aia pe care o vezi tu acolo langa HP.

Paladinii nu aleg Glyph of Salvation pentru ca primesc 20% dmg reduction timp de 10 sec (sper ca nu ma insel) cu un cooldown de 2 min. Ei nu aleg Glyph of Salvation aproape niciodata cu 20k armura si survivability-ul pe care il au (e.g.: daca mori la 3v3 e din cauza ca partenerii tai sunt incompetenti sau tu esti incompetent).

Legenda: OOM - out of mana; HP - health points; 20k - 20.000;

Disclaimer: Aceste date sunt adevarate pentru gear mediu (1000+ resilience, 24.000+ mana buffed, 27.000+ HP buffed, etc) si pot varia in functie de stilul de joc al fiecaruia.

/Missandra

L.E.: Data viitoare cand incerci sa faci un guide, roaga pe cineva sa te ajute sa nu scrii prostii (e.g.: cum ai facut cu lista de PvP BiS).

Doamne cat de praf esti. -

Mi-ai lasat numele ca sa vada lumea ca tu esti pro ca ai 2200 la 3v3. Cat de ***. Eu joc din day one aici pe server, am fost in top 5 de atatea ori, am avut multi parteneri buni, am batut mai tot ce se poate, si te-ai trezit tu, Fat-Frumos sa ma critici pe mine, ca vezi daomne, esti din Gravity, bai tata.

Hai sa-ti explic termenul de "spirit de turma".

A vazut cineva la un moment dat un paladin donor sau nu, cu umeri wrathful si tot ce se poate si imediat i-au copiat spec-u, gear-u si au tras concluzia ca asa e corect. Si acuma vin la mine sa-mi explice mie ca eu sunt praf, si ei isi cunosc clasa.

M-ai spart cu "intellect-u". Eu iti demonstrez daca vrei ca cu 18k mana, rezist mai bine decat tine cu 25-26k. Si normal ca stiam ca intellect-u da si crit, si spell power. Insa un dobitoc ca tine nu stie ca cu spell power iesi mai in avantaj si crit faci la fel de mult din gear. In curand am sa mai fac un guide PvE, si am sa-ti demonstrez in calcule de ce e mai bun Overall decat intellect stack, atat in PVP, cat si in PVE.

Ca sa nu mai vorbesc de "glyph of salvation". O prostie mai mare nu puteai sa zici.
Glyph of salvation la 2v2 e un must, si chiar si la 3v3. Comp-uri nesimtite precum RMP doboara paladinu in cateva secunde. Bineinteles, eu zeu ca tine strange tare din buci si absoarbe tot cc-u si dmg-u.

Nici nu ma mai obosesc sa-ti mai explic, mi-ai venit cu tot felu de acuzatii nefondate, se vede clar ca esti complexat.

0 0

Back to top
Freackles

[Mentally Stable]

(since 27-11-2011 08:54)

Votes: 3

Post Posted: 24-03-2011, 16:37:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Eu joc din day one aici pe server, am fost in top 5 de atatea ori

Nici eu nu puteam sa o spun mai bine.

Acu lasand la o parte faptul ca suferi si nu accepti nici un fel de critica oricat de constrictiva ar fi, iti dau un sfat: daca vrei sa fii bun nu te limita la freakz si o sa vezi o lume total diferita. Trage ce concluzii vrei din asta, eu am zis ce aveam de zis.

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 24-03-2011, 16:41:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Freackles wrote:
Quote:
Eu joc din day one aici pe server, am fost in top 5 de atatea ori

Nici eu nu puteam sa o spun mai bine.

Acu lasand la o parte faptul ca suferi si nu accepti nici un fel de critica oricat de constrictiva ar fi, iti dau un sfat: daca vrei sa fii bun nu te limita la freakz si o sa vezi o lume total diferita. Trage ce concluzii vrei din asta, eu am zis ce aveam de zis.

Cu alte cuvinte, spui ca pana nu joci pe blizz, nu esti pro, nu?

Poate ca mai sufar si eu cand sunt provocat, dar la partea cu criticile, accept orice critica daca prezinta o valoare de adevar oricat ar fi de mica. Ce ai spus tu, nu e concludent si ti-am explicat de ce.

--------------------------------

edit : am adaugat profesii, armele de la lich king (azi se baga, speram) si Bauble la trinkete, ca am vazut ca la 3v3 e bun si toata lumea-l foloseste. totusi la 2v2, nu e cine stie ce.

0 0

Back to top
art.work
[Banned user]

Banned

(since 30-03-2011 18:37)

Votes: 88

Post Posted: 24-03-2011, 18:48:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cu ce motiv joci 5/5 judgement of the pure?

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 24-03-2011, 18:58:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

art.work wrote:
cu ce motiv joci 5/5 judgement of the pure?

15% haste mi se pare cea mai tare chestie. E motivul principal pt care pala nu stackeaza haste.

In plus, ai de unde scoate puncte ..de exemplu am renuntat la 2% crit care nu se simte asa mult, si la Sacred Cleasing care la 3v3, nu prea ai timp sa profiti de el.

0 0

Back to top
art.work
[Banned user]

Banned

Post Posted: 24-03-2011, 20:03:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca nu iteme cu haste pe tine nu se merita

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 25-03-2011, 01:26:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

art.work wrote:
daca nu iteme cu haste pe tine nu se merita

Da, ai dreptate.

Dar daca ar fi sa scot 2-3 puncte de-acolo, personal nu vad unde le-as baga altundeva.

0 0

Back to top
art.work
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-03-2011, 11:08:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

blessed hands+1
pure of heart+2
sacred cleanse+2

Glyph of Salvation in pvp ?-
holy shock same not.

se foloseste seal of light , turn evil si beacon

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 06-11-2024, 03:36:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x