User
Pass
2FA

Best Players on the servers
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 72, 73, 74  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message222706
Gotflow
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 24-08-2011 08:45)

Votes: 31

Post Posted: 05-10-2010, 07:26:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
QQmore

[Creep]

(since 28-01-2014 17:14)

Votes: 16

Post Posted: 05-10-2010, 13:55:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gotflow wrote:

/capson TOPICUL MERGE BINE TERMINATI-VA CU SUFREINTELE
/capsoff chiar e nevoie de topicuri in care sa ziceti vaai topic de suferinte? fiecare isi posteaza opinia sau prietenii , aceea care is pusi aici nu castiga nimic la fel si cei care ii pun

0 0

Back to top
blader

[Madness?]

(since 05-01-2016 15:32)

Votes: 44

Post Posted: 05-10-2010, 14:16:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va rog, discutii on-topic. :[

Dereglat, ca un ceas antic.
Exile the Ninja wrote:
In2ition , esti un carnat afumat. Ada' slanina aici si o felie de pita, te mananc ba.

0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 05-10-2010, 15:24:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Crashy e praf, face 2v2 ca numa atata il tine capu, sa faca r1 intr'un bracket unde warru' domina. Ne'ai demonstrat tututror ce pro esti la 3v3 facand 1930 vs random teams.
Cat despre dumele din celalalt topic in care ziceai sa te bat la 3v3, te'am farmat ba, cu healer cu 1k GS mai mic ca al vostru, so stfu. Si de duele vorbim in curand, cand o sa am timp de duels, defapt cred ca o sa inveti cat de repede iar si cum se face dodge la 3v3 ca probabil ai uitat. HF "<3"
on:
Dk: the random (te simti tu :p)
Druid: ***
Hunter: -
Mage: Cap, Blessu, Nignug, Hanry
Paladin: Implied, Belakor
Priest: Death
Rogue: Skilz, Motion, Hitler, fiul lui Maraciuka
Shaman: Omega
Warrior: Hibb da cel mai beton bladestorm in timpul eventurilor.

0 0

Back to top
failedd

[nicu gheara]

(since 04-12-2012 13:04)

Votes: 14

Post Posted: 05-10-2010, 15:38:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drain wrote:

Warrior: Hibb da cel mai beton bladestorm in timpul eventurilor.

ahahahahaa -

0 0

Back to top
Crashy
[Banned user]

Banned

(since 26-01-2011 21:38)

Votes: 29

Post Posted: 05-10-2010, 16:34:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

War-
Dk:Scorlyus / Padurarulz
Rogue:Qqmore / Motion
Shaman:Omegaroshu / Scary / Redtube
Priest:Natasha / Deepdarkness / Cocolino
Warlock:Realbeauty
Paladin:Belakor ( pvp + pve)
Mage:Sincz/Avengedx
Druid:Manbearcat / Predator and the pve facking heal spammer 1337omgetc Cobrel !

@Drainmachine bai marele pro(st) care face filme pe ve pe din bg cum "owneaza"playeri care nu stiu pe ce harta se afla.Tu-mi vorbesti ba mie de skill cand eu ti-am dat tie in durotar 4 - 1 la duels ? Pe alea de ce nu le-ai pus in film?? A da..nu a mers fraps atunci.Bai m-ai farmat la 3v3? ai uitat cand faceam 3v3 cu lightmode + manbearcat ??? Ce-ai facut atunci? ...HAI NP NETU' sau a fost pisica pe tastatura etc.Bai fac si 3s dar rar se intampla ca sa fim toti 3 on ( eu mbc beauty) nush ce vrei sa demonstrezi...iar pe asta cu 1930 pe random players de unde ai scos-o ??? mondieux leaf astia sunt randomi? cum zici tu .Te astept la 1v1 2v2 3v3 bafta c0p@c
Cum mah sa zici ca waru domina cand priestu asta face clar=))) CU SP + ROGUE SAU SP + MAGE SAU DISCI + MAG AHAHAHHA.Te invit sa-ti faci war si daca tu domini 2v2 eu nu mai zic LEGEA.
PS:Zici de mine ca fac 3s pe random player rofl iar tu faci pvp vs 12k HP ..ca doar pe aia ii bati si tu =)
@Durs(habar n-am cine esti ..mi se rup3) tati,ia-o mai usor cu teoria revolutionara a conspiratiei etc...( ti s-a aprins o vena la cap)

Last edited by Crashy on 05-10-2010, 19:42:16; edited 3 times in total
0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 05-10-2010, 16:43:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Crashy wrote:
War-
Dk:Scorlyus / Padurarulz
Rogue:Qqmore / Motion
Shaman:Omegaroshu / Scary / Redtube
Priest:Natasha / Deepdarkness / Cocolino
Warlock:Realbeauty
Paladin:Belakor ( pvp + pve)
Mage:Sincz/Avengedx
Druid:Manbearcat / Predator

@Drainmachine bai marele pro(st) care face filme pe ve pe din bg cum "owneaza"playeri care nu stiu pe ce harta se afla.Tu-mi vorbesti ba mie de skill cand eu ti-am dat tie in durotar 4 - 1 la duels ? Pe alea de ce nu le-ai pus in film?? A da..nu a mers fraps atunci.Bai m-ai farmat la 3v3? ai uitat cand faceam 3v3 cu lightmode + manbearcat ??? Ce-ai facut atunci? ...HAI NP NETU' sau a fost pisica pe tastatura etc.Bai fac si 3s dar rar se intampla ca sa fim toti 3 on ( eu mbc beauty) nush ce vrei sa demonstrezi...iar pe asta cu 1930 pe random players de unde ai scos-o ??? mondieux leaf astia sunt randomi? cum zici tu .Te astept la 1v1 2v2 3v3 bafta c0p@c

PS:Zici de mine ca fac 3s pe random player rofl iar tu faci pvp vs 12k HP ..ca doar pe aia ii bati si tu =)

Esti prost. Daca vroiam sa fac movie de arene faceam, nu cred ca iesea nush ce cu arene pe privates tho, retard.
Cat de aia cu netu', ar trebui sa fi fericit, asa ai putut face umerii, asa au putut lua si altii rank. Hai sa ne amintim un pic de ce nu ai putut lua tu umerii cand au fost la 2k rating? Oh stai m'a farmat Drainmachine cu spellcleavu lui nasol. Ce ma iei tu cu duele pe cand tu erai 4/5 wrathful si eu de abia pe atunci imi refacusem locku pe freakz. Ce sa pun in film? Aia a fost cu cate luni inainte sa incep eu sa filmez genius nici nu se compara gearu de atunci cu gearu pe care l'am avut cand m'am apucat de arene calumea si de filmat pt. movie. Chiar cat de prost poti sa fi sa crezi ca eu inventez ca nu'mi merge netu' cand eu defapt eram rank 1, adica eu am inventat ca nu'mi merge netu ca sa faca Mondieux cu beast cleavu' rank 1 la 3v3 nu? Cred ca imediat iti dau lacrimile ca nu mai ai rep. de dat in -.
Edit: oh ye, btw http://www.arenajunkies.com/rankings/2v2/
http://www.arenajunkies.com/rankings/2v2/US/
http://www.arenajunkies.com/rankings/2v2/EU/
http://www.arenajunkies.com/rankings/2v2/KR/
Ce ziceai?
3/5 top 5 2v2 warr teams, beton.

0 0

Back to top
skilz

[Roguetakeszeroskillz]

(since 28-11-2018 15:28)

Votes: 38

Post Posted: 05-10-2010, 17:07:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

crashy rank1 nr1 best warrior eu sup sup ? get some clas -

warrior:enrg
rogue:motion
mage:madskill
priest:dispel
warlock:drain

0 0

Back to top
Avengedx

[ZzzzZzzzZ]

(since 16-01-2023 12:28)

Post Posted: 05-10-2010, 17:22:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Warr: Crashy
Dk: Scorlyus
Rogue: Qqmore
Shaman: Omegaroshu , Scary
Priest:Deepdarkness / hysagi
Warlock: drain
Paladin: Belakor ( pvp + pve) ( retry + holy ) ar fi si tank daca ar avea gear -!
Mage: Madskill , Medoxx
Druid: Manbearcat

@ drain si Crashy: - drain nu prea inteleg ce vrei tu sa zici... dar crashy stie sa isi joace clasa foarte bine, indiferent ce zic toti hateri! uitata'te la toti warriori se baga in fata si cum s'au bagat la fel au murit. crashy stie sa faca los! pe serverul asta? nam vazut prea multi warrior sa faca asta... si pe cei care i'am vazut nu mai joaca.. deci dupa parerea mea Crashy e cel mai bun warr de pe server...

[img]http://img145.imageshack.us/i/sadade.png/[/img]

Last edited by Avengedx on 06-10-2010, 11:19:48; edited 1 time in total
0 0

Back to top
radustefan

[Mentally Stable]

(since 07-04-2016 19:30)

Votes: 6

Post Posted: 05-10-2010, 17:39:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

best players PVE :
warr:Earthshaker/Shutzu
DK:Napolactdk/Harmony
Priest:Consuelo
Mage: Drekyl
Rogue: Trouble
Lock:Dbrain/Vasyo
Druid:Cobrel
Shaman:Shamyvaca , Valandu
Paladin: Sansarau,

best players PVP:
warr: Crashy/Earthshaker
Dk: Padurarulz
Priest: Hysagi , Dispelbot, Ashkandy
Mage: Medoxx , Madskill
Rogue:qqwelldone , trabal , motion
Shaman:valandu
Lock:Superdadaca
Druid: MBC
Paladin: Selevil

...........
Predator

Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Belakor

[the BAWS ! ~]

(since 19-01-2018 12:06)

Votes: 27

Post Posted: 05-10-2010, 19:24:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

warr: Crashy.
DK: Scoryllus
Priest: Dispelbot
Mage: Madskill/Avengedx
Rogue: Motion
Lock: Drain
Druid: MBC / Lawlhots
Shaman: Spinnerftw
Paladin: nu l-am mai vazut pe Implied, restu sunt :-s . [ Btw, - selevil Best paladin! ahahaha good j/k . Pai daca un tip ce face backpeddeling mai mult decat forwardwalking poate fii numit paladin, mai bine ne dam toti reroll si jucam Solitaire. Un argument nu este acela ca a facut 2k la 3s, tinand cont ce combo extraordinar de greu a jucat. Sa-l pui intr'un TSG, unde trebuie sa se fereasca de CC's / unde trebuie sa faca los / fake casts ( si fake casts nu din acelea pe care le intrerupi dand un downarrow, if u know what i mean, But w/e, selevil is pro]

HF

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

(since 09-04-2018 09:53)

Votes: 20

Post Posted: 05-10-2010, 19:33:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca acest topic e sa spui lucrurilor pe nume am sa-mi incerc si eu norocul:
Dupa cum am vazut multi il agreeaza pe crasy sau nu-l agreeaza...as dori sa-mi dau si eu cu parerea despre acest "personaj"
@ crashy: actually stim amandoi foarte bine cand ai inceput sa joci si de unde ai invatat sa joci (btw sunt real durs no fake-ers).
si ca sa-ti spun direct...da .intradevar ai ceva skil in degete dar nu poti sa te incadrezi in best class player.( atata timp cat te crezi dumnezeu niciodata nu o sa schimbi nimic).
@drainmachine: as dori sami public si eu parerea despre un best class (warlock) deoarece sunt de mult pe server si pot sa spun ca stiu cam fiecare unde ii e locul) //nu pun la socoteala reclamele care t-i le fac altii.

Warrior: Enrglol ( a ramas cel mai skilled warrior deoarece stie sa joace cu gearu care il are...si nicidecum nul bate gearu ca pe alti warriori)

Warlock: Darkalex ( Stim cu totii<cei care il cunosc> povestea lui darkalex si rank-ul lui in wow....respectati playeri care au skill nu gura.

Druid: Honourless ( Am vazut ca postati mai des (prieteni) ...bun....hai sa fim seriosi. inainte sa postati pe forum...nu va uitati la 2-5 playeri si faceti media. mai cercetati inainte sa postati un post (mai ales referitor la best class).

Mage: Eu unul tin cu Theory dar sa fac referire la prezent ( nu am vazut pana acum un mage care sa se descurce cu orice spec). vad de fiecare data acelasi stil antic si nimic sa te impresioneze ( decat gearul lui de 6k+ care il depaseste)care la facut in 2 v 2 la vrajeala(sau .....in pvp pe freakz totul e posibil) (dar daca am voie spun de TBC unde ERAU: Ianos,Genesys,ingineru,Froster si Warix)

Priest: Dispelbot ( de el pot sa spun ca i-si merita si titlul si itemele pe care le poseda)

Hunter: ------(pass), de cand a plecat szilva(THE REAL ONE) sau Wrynn(THE REAL ONE) ....pot sa spun ___pass___;

DK: Padurarulz ( referitor la Padurarulz:" Pacat ca nu ai mers pe hunter in continuare_best regards -

Paladin: -----(pass) //regula de 3 butoane <no offence ->

Rogue: skilz ( el e tatal vostru < si pe tbc si pe lich king : Good job _)

Shaman: Mondiuex si Nixxon ( nu mam decis in privinta asta deoarece diferenta de gearscore e foarte mare si amandoi stiu sa stapaneasca bine clasa.

Cam atat. Imi pare rau pentru ce-i care sufera de Reclama proasta si Imagine de "Master of WoW".....nu e chiar asa.

Zon'ozz banned our healers

0 0

Back to top
zec

[Mentally Stable]

(since 31-10-2013 08:18)

Post Posted: 05-10-2010, 20:57:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uitati idolul vostru , marele crashy - face arene pe alt srv pt 100 E - spartule , te laudai ca ma bati ...

Am auzit ca si-a batut joc nw de tine pe srv ala... spartule.

0 0

Back to top
Crashy
[Banned user]

Banned

(since 26-01-2011 21:38)

Votes: 29

Post Posted: 05-10-2010, 21:46:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E 3 - 1 pt mine ..m-ai batut si tu o data si gata..+)))))HAI FACEM SS NU?- bai ..ce si-a batut joc nw de mine?? ca l-am rupt el fiind donor full s8 cu shadowmourne + dbw iar eu am trinket cu 90 strenght de pe 3.1.3.
Va minte urat de tot nw =)

@Durs Bai tu cred ca stii si la ce ora ma c_C ..cum sa zici " amandoi stim exact cand " ..- realdurs? am auzit de tine...din revista Tragaciul.Eu nu ma cred Dumnezeu btw...eu ma cred LEGEA.

(PVE POST)DK:Padurarulz / Sshrek
Rogue:armand
Priest(shadow):Alma,deepdarkness
Druid:Cobrel ( resto / balance)
Warrior:Adrenalyn / Juelz
Mage:-
Shaman:Shamycow
Warlock:Printzu(pare ciudat dar da de sare presu)
@Hydraz...esti chiar terminat mah?- http://img844.imageshack.us/img844/4425/wowscrnshot100510214812.jpg
Uite al 2-lea ss....iar tu ai doar 1 omg esti pro(st)
E acelasi druid AHAHHAAHA - ba esti vai de mama ta...si ai ajuns sa dai CITATE DIN NW ?- cine p_m e ala?-)))A da..si vezi ca e druidu cu care fac si aici 2v2 ..cat despre carat in spate...l-ar fi durut spatele daca e cum zici tu =) asa ca l2p qq.Da mah exact..nu merge scatter shot nu merge nimic..asta cand pierzi etc..frumoase scuze !

Last edited by Crashy on 05-10-2010, 21:54:35; edited 2 times in total
0 0

Back to top
zec

[Mentally Stable]

(since 31-10-2013 08:18)

Post Posted: 05-10-2010, 21:52:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oricum esti praf ma ...stii ca pe srv ala unde m-ai batut tu de 3 ori nu merge scatter , petu de priest , si MC nu?iti spun eu daca nu stii.
Si din ce am inteles , druidul cu care erai mai devreme nu e acelasi si se cunoaste . Cu alte cuvinte te cara druidul ...
Respectele mele pt el , daca nu ma tinea el in cc nu reuseai sa ne bati . Cu druidul care il aveai acum ai scos 6k DMG , cum ma 6k dmg?
Stii ce zicea nw despre warriori care scot mai putin dmg decat priestii disci in astfel de arene? ca-s ratati - iar tu esti unul dintre ei . Hai sal

Staff message (Zohlomg):

+1 warn offtopic.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SeaGer, 15 January 2011 19:45

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 72, 73, 74  Next    

The time now is 09-11-2024, 00:41:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password