User
Pass
2FA

Da sau nu ?
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message6334
IzzyCelRau

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-04-2021 19:15)

Votes: 19

Post Posted: 06-06-2015, 23:24:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu inteleg rostul topicului din moment ce e facut de un zero barat in pvp.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NELLY RLD

[Mentally Stable]

(since 19-07-2017 19:45)

Votes: 7

Post Posted: 06-06-2015, 23:29:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ryangg wrote:
Amnezx wrote:
Eu zic ca nu. Bun, a jucat pve foarte mult la un nivel ridicat, isi stie foarte bine clasa, poate cunoaste si celelalte clase catde cat. DAR, in pvp depinde foarte mult intuitia, trebuie sa anticipezi ce face cealalta persoana. In pve inveti scriptul si aia e, la pvp intervin si alti factori pentru ca nici o arena nu seva asemana 100% cu anterioara. E corect, unul care a jucat wow 2/3 ani hardcore pve se va descurca mult mai bine la pvp fata de un jucator nou care nu cunoaste mare lucru. De la omorat de dragoni pe heroic pana la high-end arenas e o diferenta enorma.

Ceea ce spui tu nu e valid,odata ce faci 2 ,3 ani pve fii sigur ca nu joci doar o clasa si incostient iti construiesti acel bagaj de cunostinte care te ajuta si in pve si in pvp

Si legat de intuitie...in pve daca nu stii sa alegi momentele potrivite de a da heal ,burst etc. esti dejeaba ,ajungi sa anticipezi momentele cand sa fii mai putin defensiv/ofensiv sau cand sa fii foarte defensiv/ofensiv

Mai ales acum pe mop in raiduri ajungi sa fol mereu interrupts,dispell,purge etc. altfel iei wipe ,playerii pve si aici ma refer la cei cu ceva exprienta in jocul asta fii sigur ca nu o sa fie placut sa vezi ca iti anticipeaza asa usor abilitatile

Intradevar exista si alte partii care in pve nu poti invata ,dar ideea este ca un jucator pve cu experienta este maxim cu 15 % sa zicem mai slab ca un pvp-er hardcore si da aceea diferenta reprezinta totul

Poti face tu 10 ani pve si tot nu stii sa faci pvp ca unul cu experienta pentru ca tu in pve stii ce si cand o sa faca bosul ala, o anumita chestie, dar in pvp daca joci contra unui player care joaca bine o sa-i fie usor sa te fraiereasca sa zic asa sa-ti dai cd's cand nu trebuie de exemplu si in plus este CCul care nu o sa-l faci tu niciodata cum il face unu care stie pvp, s.a.

1 0

Back to top
THC.Maniakk

[Fuck Google Ask Me]

(since 13-10-2023 18:12)

Votes: 17

Post Posted: 07-06-2015, 01:06:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

geanu wrote:
Rank1 2s/3s/5s/duels + best spriest @ pve @ server, deci se poate copii.

=]]]]] cel mai flacau.

http://serialplay.ro Seriale Online.
0 0

Back to top
spynux

[Mentally Stable]

(since 24-12-2016 21:36)

Votes: 27

Post Posted: 07-06-2015, 01:17:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fenriabis wrote:
Sunt ca de obicei curios de multe chestii.Azi am una in cap
Este posibil ca un jucator X sa joace PvE sa spunem 2 ani de zile dupa care sa intre in lumea PvP si sa dea mai bine decat unul care a jucat DOAR PvP ?
Argumente pro si contra la subiect daca se poate.

da cu siguranta , exemplu MES e cel mai bun DK si in PVP si in PVE (cel putin pe US)
http://us.battle.net/wow/en/character/korgath/Mes/achievement#81
(gladiator sau r1 in fiecare sezon de pvp de la primul sezon pana acum , si fiecare challenge mode , raid facut)

http://eu.battle.net/wow/en/character/darkspear/Duduferalul/advanced
http://www.twitch.tv/bobocvlad
0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 07-06-2015, 03:48:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IzzyCelRau wrote:
Eu nu inteleg rostul topicului din moment ce e facut de un zero barat ....

Fixed that for you.

Are si el dreptul sa posteze.

Oricum, eu zic ca a primit destule raspunsuri, desi topicul e penibil. :/

0 0

Back to top
iliesculol
[Banned user]

Banned

(since 11-06-2015 15:30)

Votes: 3

Post Posted: 07-06-2015, 11:29:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oricum ce e sigur e ca pvp-ul e mult mai greu ca pve-ul. n-am intalnit pana acu dragon care sa dea intrerupt sau care sa se invarta in jurul la rdps sa nu poata casta pe el.

pvp e pt cei puternici, pve e pt HKP

1 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 07-06-2015, 11:33:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

spynux wrote:
Fenriabis wrote:
Sunt ca de obicei curios de multe chestii.Azi am una in cap
Este posibil ca un jucator X sa joace PvE sa spunem 2 ani de zile dupa care sa intre in lumea PvP si sa dea mai bine decat unul care a jucat DOAR PvP ?
Argumente pro si contra la subiect daca se poate.

da cu siguranta , exemplu MES e cel mai bun DK si in PVP si in PVE (cel putin pe US)
http://us.battle.net/wow/en/character/korgath/Mes/achievement#81
(gladiator sau r1 in fiecare sezon de pvp de la primul sezon pana acum , si fiecare challenge mode , raid facut)

Nu intelegi ideea. El vrea sa stie daca un player care a batut doar dragoni se poate duce in pvp si direct sa fie gladiator. Lucru improbabil si pt multi playeri pvp...

Normal ca exista multi playeri care sunt buni la ambele (mai ales daca a inceput direct cu pvp pentru ca dragonii sunt prea simplii si nu-ti folosesti nici 5 neuroni sa-i bati), DAR la inceputul calatoriei lor prin taramul PVP au fost teroare. (salut alin )

0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 07-06-2015, 11:38:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bossutai wrote:
p
pentru ca dragonii sunt prea simplii si nu-ti folosesti nici 5 neuroni sa-i bati), DAR la inceputul calatoriei lor prin taramul PVP au fost teroare. (salut alin )

Iti pui acum tot serverul in cap. S-o crezi tu ca e usor sa bati dragoni amice - vorba unui mare Pve-ist "Aia de fac PvP sunt cei care nu stiu Pve"

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

Post Posted: 07-06-2015, 12:16:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Siiiiiigur e greu sa bati dragoni fair... N-am citit niciun script pe net si cand m-am dus a 2-a oara in ds eram singurul care facea ce trebuie. Foarte greu e sa bati dragoni.... sigur e mai greu decat sa pici vs thug in arena sau sa dai duel cu rogue/mage/hunter/warrior ... Sunt clase care dau mai mult dmg decat dau bossii

"Aia care fac pvp sunt aia care nu se prefac ca fac ceva relevant in joc ci chiar fac ceva relevant"

0 0

Back to top
Ficatuman

[Creep]

(since 22-01-2018 17:49)

Votes: 24

Post Posted: 07-06-2015, 12:37:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Du-te intr-un raid heroic,fara sa ai gearul peste limita normala,cum se face in mod normal pe blizzard cand se trece pe alt content,apoi spune ca ai nevoie de 5 neuroni sa "bati un dragon".Si PVP-ul si PVE-ul au partile lor complicate.Cum la PVP dai de ce e greu cand treci de 2.4k+(nu am idee daca e asa,dau un exemplu) asa si la PVE cand te duci undergeared intr-un raid de heroic vei descoperi un nou nivel de dificultate,la care cu siguranta ai nevoie de ceva mai multa dexteritate si sa iti cunosti clasa din scoarta in scoarta.A da,si mai e si aspectul in care trebuie sa sincronizezi 10/25 de oameni in loc de 2-3-5 cati sunt la pvp.
Cinste voua daca sunteti buni/foarte buni in PVP.Nu am nici cea mai mica idee cine sunteti,dar nu aruncati cu noroi in ceilalti doar pentru ca ati facut un raid cu un pug sau ati fost carati de altii.Acelasi lucru il poate spune si un PVE hero,si anume ca PVP-ul e usor,cand el joaca la 1500 rating cu gear full sau il cara partenerul.

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

Post Posted: 07-06-2015, 12:50:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oricum voi astia cu dragonii credeti ca faceti ceva greu cand de fapt si noi astia cu pvp-ul am jucat ce jucati voi zilnic. Continuati sa considerati voi acolo ca faceti ceva greu....

0 0

Back to top
MihneaStefan

[IX-XII-MCMXCVI]

(since 18-09-2023 22:30)

Votes: 17

Post Posted: 07-06-2015, 12:59:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bossutai wrote:
Oricum voi astia cu dragonii credeti ca faceti ceva greu cand de fapt si noi astia cu pvp-ul am jucat ce jucati voi zilnic. Continuati sa considerati voi acolo ca faceti ceva greu....

Eu nu te cred, dupã pãrerea mea, majoritatea raidurilor au fost cu GM power la porcii din durotar

0 0

Back to top
Ficatuman

[Creep]

(since 22-01-2018 17:49)

Votes: 24

Post Posted: 07-06-2015, 13:10:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bossutai wrote:

Asa continui tu sa spui,totusi eu nu te-am vazut vreodata la vreun first realm sau sa castigi vreun PVE event,sau sa aud ca iti rupi clasa intr-un raid.Cum ziceam,tot respectul daca joci foarte bine in PVP,dar acelasi lucru il pot spune si eu despre PVP,ca e super usor si nu ii vad rostul,cand eu joc la 1500 rating.

0 0

Back to top
Amnezx

[Best in Slot]

(since 11-11-2022 17:06)

Votes: 59

Post Posted: 07-06-2015, 13:21:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ficatuman wrote:
bossutai wrote:

Asa continui tu sa spui,totusi eu nu te-am vazut vreodata la vreun first realm sau sa castigi vreun PVE event,sau sa aud ca iti rupi clasa intr-un raid.Cum ziceam,tot respectul daca joci foarte bine in PVP,dar acelasi lucru il pot spune si eu despre PVP,ca e super usor si nu ii vad rostul,cand eu joc la 1500 rating.

La 1500 la inceput de sezon pe blizz te bateai cu gladiarori -

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

Post Posted: 07-06-2015, 13:34:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ficatuman wrote:
bossutai wrote:

Am facut peste 40 de dsuri doar pe cata. Eu nu am avut cu cine sa ma duc la eventuri si nici nu am vrut sa ma duc. Am facut pve doar ca sa-mi iau gear, nu ca sa arat cuiva ca stiu eu scripturile ca jumatate din planeta. Cand va puneti peste 3 binduri (excluzand 1, 2 si 3) atunci va apropiati de realitate. N-ai auzit sa-mi rup clasa? Aveam 4 heroice si eram mereu in top 3 (fara exploiturile de care disperati toti cu procuri inainte de fight si chestii - asta nu va face mai bine ci doar mai ratati).

Repet, nu am zis ca toti playerii care joaca pve sunt niste ratati/paraleli, DAR nu poti sa joci doar pve si sa spui "DOMNE SUNT PREA BUN". E ca si cum cineva ar crede ca e cel mai bun la fifa doar pt ca a terminat single playerul/a batut un AI.

ps: tu chiar demonstrezi ce vreau sa spun... esti un pveist care joaca si el niste arene la 1500. See?

1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rofly, 07 June 2015 16:23

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 07-02-2025, 08:06:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x