User
Pass
2FA

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
Discutii generale
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Freakz Annual Competition Archive
Author Message42825
D a n g e R

[AimeR]

Post Posted: 02-12-2014, 16:45:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am spart eu gheata la poezii
Am facut una in cate minute si am postat acolo

Il astept pe SickFish cu una tare...Daca se lauda asa mult
0 0

BeBe;x

[>>>Mannschaft]

Post Posted: 02-12-2014, 17:51:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AMG wrote:
BeBe;x wrote:
La trivia , de unde stiti ca raspunsul nu va fi luat dp net ?

Ce treabã are asta?
De unde altundeva puteþi lua rãspunsuri de la întrebãri pe care nu le ºtiþi dacã nu de pe net?

Pai asa...nu toti vor raspunde corect ... ?
0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 02-12-2014, 17:53:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BeBe;x wrote:

Se va alege rãspunsul cel mai corect, cel mai bun. Adicã trebuie sã fie un rãspuns bogat în detalii ºi corect, ceea ce rar gãseºti uºor pe internet.
0 0

Kaede

[Diclonius Queen]

Post Posted: 02-12-2014, 18:24:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BeBe;x wrote:

Dacã se voia, puteam pune întrebãri la care nu puteaþi rãspunde nici cu Google-ul
0 0

'ZeNN

[Account disabled]

Post Posted: 02-12-2014, 18:27:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut baieti , am o intrebare , am contul asta nou si nu am nici o luna pe forum , nu cumva pot participa?
Sunt foarte vechi pentru cunoscatori -
0 0

D a n g e R

[AimeR]

Post Posted: 02-12-2014, 18:56:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohl are numele ciudat,
In nici o poezie nu este bagat.....
0 0

Zohlomg

[DEFIANCE]

Post Posted: 02-12-2014, 19:04:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa pierdeti toti care nu m-ati pus.

Pa.
0 0

D a n g e R

[AimeR]

Post Posted: 02-12-2014, 19:06:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa ti cont ca eu am facut aici 2 versuri special pentru tine -

Deci eu castig...muahahaha
0 0

'ZeNN

[Account disabled]

Post Posted: 02-12-2014, 19:10:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut , am facut si eu una la viteza - .
Daca participam nimeni nu ma lua , oricum succes tuturor.

Am venit si eu la voi ,
Ca aveti tampenii noi;
Achive-uri si ninsoare,
Reputatia-i mancare;

Zohlomg este suparat ,
In seama nimeni nu l-a bagat;
Ravenous de el s-a luat,
Iar Zohlomg duma i-a dat ;

Jovi este ocupat ,
Findca Shocker l-a lasat ;
Sa faca acest FAC,
Si de toti e respectat;

Cum am venit am plecat ,
Nu pot participa la FAC;
Pe voi sunt suparat,
Si pe toti v-am salutat .
0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 02-12-2014, 19:11:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
O sa pierdeti toti care nu m-ati pus.

Pa.

Hai numai fi trist,
ªi spune-ne de ce acest nume iluzionist?
Zohlomg, vine de la ceva legat de Oh my GOD?
Eºti inspirat din Play Boy sau pur ºi simplu crezi în eroi?

Ravenous, cum rãmâne cu Hegemonia Bucãtarilor?
0 0

Zohlomg

[DEFIANCE]

Post Posted: 02-12-2014, 19:39:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://duelmasters.wikia.com/wiki/Gallia_Zohl,_Iron_Guardian_Q
0 0

AMG

[INACTIVE]

Post Posted: 03-12-2014, 00:19:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- au fost deschise. Spor.
0 0

SickFish

[A.k.A WanderWise]

Post Posted: 03-12-2014, 09:54:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wtf is that , parca tema era gaming nu sa insiruim staful forumului - cand a fost anu trecut tema freakz trebuia facuta treaba asta

@ rave bonjovi , zohl ?
0 0

Ravenous

[Retired E5150]

Post Posted: 03-12-2014, 10:23:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Khajiit wrote:

Ravenous, cum rãmâne cu Hegemonia Bucãtarilor?

Nu ma ocup de FAC, ask Avioane daca schimba sau nu
0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 03-12-2014, 10:48:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SickFish wrote:
wtf is that , parca tema era gaming nu sa insiruim staful forumului - cand a fost anu trecut tema freakz trebuia facuta treaba asta

@ rave bonjovi , zohl ?
[quote]
Foarte subtil apropoul...
Freakz e comunitate de gaming, membrii ei fac parte din comunitate, ce vrei mai mult? Se si specifica sa facem referire la staff, membrii forum......
0 0

SickFish

[A.k.A WanderWise]

Post Posted: 03-12-2014, 10:56:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[quote="Khajiit"]
SickFish wrote:

@ rave bonjovi , zohl ?
Quote:

Foarte subtil apropoul...
Freakz e comunitate de gaming, membrii ei fac parte din comunitate, ce vrei mai mult? Se si specifica sa facem referire la staff, membrii forum......

nare nimic , maine postez si eu , btw estimez undeva la 40 de strofe , m-ai am 2-3 idei + finalu
0 0

^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 03-12-2014, 12:33:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous wrote:
Khajiit wrote:
La Hegemonia bucatarilor, nu mi se pare normal sa mi se spuna ce fel de desert sa fac... la fel si cu felul 2. Adica daca tot e Craciun, fiecare ar trebui sa vina cu un preparat specific sarbatorii, ori carne de porc cu orez, si desert cu ciocolata si cam atat, gatesti in orice zi a anului.

Si eu cred ca ai dreptate.

https://forum.wow-freakz.com/view-post-4175598.html?#4175598
Am modificat.
0 0

mSx

[Account disabled]

Post Posted: 03-12-2014, 13:51:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La cupa de fifa cine se ocupa de meciuri? Sa le faca sa le posteze etc...?
0 0

SickFish

[A.k.A WanderWise]

Post Posted: 03-12-2014, 13:59:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mSx wrote:

avioane sau pato
0 0

AMG

[INACTIVE]

Post Posted: 03-12-2014, 14:00:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mSx wrote:

Pato. Dar dupã ce se vor termina înscrierile.
0 0

'ZeNN

[Account disabled]

Post Posted: 03-12-2014, 16:29:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@SickFish , citeste-ti te rog poezia ca ai mult de editat in ea , asta daca vrei sa castigi .
Putini poeti in comunitatea asta -
0 0

-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 04-12-2014, 10:12:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Touch the vibe open.
L.E. Fragmentul muzical nu are legatura cu poza, sunt 2 lucruri diferite.
0 0

Pato

[Rapid]

Post Posted: 04-12-2014, 11:55:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Viata ca la Cinema!

GO
0 0

SickFish

[A.k.A WanderWise]

Post Posted: 04-12-2014, 13:18:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-P!C@- wrote:
Touch the vibe open.

pentru cei care nu folosesc shazam , acea parte o gasesc la minim 40 de melodii la inceput , pune si tu parte de pe la mijloc
0 0

-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 04-12-2014, 13:33:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SickFish wrote:
-P!C@- wrote:
Touch the vibe open.

pentru cei care nu folosesc shazam , acea parte o gasesc la minim 40 de melodii la inceput , pune si tu parte de pe la mijloc

Sunt melodii cunoscute din toate genurile, iar fragmentele muzicale nu sunt doar de la inceput, asa s-a nimerit acum, am incercat sa fac melodiile in asa fel incat sa nu poata fi gasite cu Shazam sau alte programe asemanatoare.
0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 04-12-2014, 13:45:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu îmi merge link-ul tãu P!C@, mã redirecþioneazã pe simpatie, matrimoniale ºi etc..
0 0

-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 04-12-2014, 13:49:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Khajiit wrote:
Nu îmi merge link-ul tãu P!C@, mã redirecþioneazã pe simpatie, matrimoniale ºi etc..

Fixed! Nu mergea de dimineata zippy si tinypic si am evitat girlshare ca nu merge multor persoane.
0 0

kolick

[] SUD []

Post Posted: 04-12-2014, 14:16:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pica,serios,cum sa-ti dai seama ce melodie e dintr-o secunda cu 2 note? nu o sa ghiceasca nici dreacu. pot sa-ti zic decat genul dupa notele alea -)
0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 04-12-2014, 14:18:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kolick wrote:
pica,serios,cum sa-ti dai seama ce melodie e dintr-o secunda cu 2 note? nu o sa ghiceasca nici dreacu. pot sa-ti zic decat genul dupa notele alea -)

Dacã pune 2 secunde, Shazaam on <3 - ªi voila.
0 0

kolick

[] SUD []

Post Posted: 04-12-2014, 14:21:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da corect,dar totusi.. as putea sa dau la ghici artistul dar melodia nema ^^
0 0

Anca

[Bad Kitty]

Post Posted: 04-12-2014, 15:13:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La concursul cu Find the letters, acestea se pot afla in orice post din topicurile sticky sau doar in primul post? Desigur, din sectiunile mentionate.
0 0

AMG

[INACTIVE]

Post Posted: 04-12-2014, 15:24:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Anca wrote:
La concursul cu Find the letters, acestea se pot afla in orice post din topicurile sticky sau doar in primul post? Desigur, din sectiunile mentionate.

ªi ºi.

// Dar eºti deja Helper -.
0 0

Anca

[Bad Kitty]

Post Posted: 04-12-2014, 15:24:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OMG, thats just mean
0 0

-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 04-12-2014, 15:28:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vor fi si fragmente muzicale de peste 10 secunde, am incercat sa fie mai greu de ghicit, asa cu Shazam nu avea nici un rost.
0 0

SickFish

[A.k.A WanderWise]

Post Posted: 04-12-2014, 18:01:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ reyes nu te supara pe mine eu ti-am zis ca asa a fost anu trecut

i-a atletico madrid
0 0

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AMG, 30 November 2016 08:16

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Freakz Annual Competition Archive  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

The time now is 29-04-2025, 17:35:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password