User
Pass
2FA

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
Discutii generale
Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Freakz Annual Competition Archive
Author Message42790
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned
Post Posted: 28-10-2014, 16:43:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Orice fel de nelamurire, discutii, diverse, toate legate de "Freakz Annual Competition - 2014", le veti posta aici. Aveti grija la flame, acuzatii fara dovezi, etc. Se pot sanctiona.
0 0

SickFish

[A.k.A WanderWise]

Post Posted: 30-11-2014, 10:22:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am sau nu voie sa particip ? ca sa stiu clar cu o viata inainte
0 0

kolick

[] SUD []

Post Posted: 30-11-2014, 10:36:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

same problem, nu-mi dau seama ce sunt, haha... am 'mod' la ebets-live bets , sunt mod sau nu, am voie sa particip sau nu? ^^
0 0

Ravenous

[Retired E5150]

Post Posted: 30-11-2014, 11:13:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aveti voie
0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 30-11-2014, 12:08:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La Hegemonia bucatarilor, nu mi se pare normal sa mi se spuna ce fel de desert sa fac... la fel si cu felul 2. Adica daca tot e Craciun, fiecare ar trebui sa vina cu un preparat specific sarbatorii, ori carne de porc cu orez, si desert cu ciocolata si cam atat, gatesti in orice zi a anului.

+
"Conditia necesara pentru inscrierea voastra in competitie este aceea de a avea minim 1 luna vechime pe forum. Membrii staff-ului Freakz (Administrators, Super Moderators, Moderators, WoW GameMasters) si VIP Members + Helpers nu vor putea participa in aceasta competitie; " ...
0 0

AMG

[INACTIVE]

Post Posted: 30-11-2014, 12:26:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Khajiit wrote:
"Conditia necesara pentru inscrierea voastra in competitie este aceea de a avea minim 1 luna vechime pe forum. Membrii staff-ului Freakz (Administrators, Super Moderators, Moderators, WoW GameMasters) si VIP Members + Helpers nu vor putea participa in aceasta competitie; " ...

Ce-i cu asta?
0 0

^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 30-11-2014, 12:26:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Conditiile sunt facute sa fie respectate.
Iti multumim pentru feedback si pentru parere, dar nu intentionam sa modificam.
0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 30-11-2014, 12:27:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AMG wrote:
Khajiit wrote:

Ce-i cu asta?

Pãi regulamentul spune ceva, Ravenous altceva.
0 0

^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 30-11-2014, 12:29:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SickFish maine ramane fara VIP, deci poate participa. Nu spune altceva.
0 0

-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 30-11-2014, 12:30:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca Rave a spus ca e ok inseamna ca poate sa concureze, daca se modifica va anunta aici.
0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 30-11-2014, 12:31:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aaa, pãi de asta am întrebat. Nu cunosc toate detaliile ºi eram confuz. Mulþumesc.
0 0

linke

[Wicked Sick]

Post Posted: 30-11-2014, 14:43:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Good job ingerdr00gat pentru trailer.

@ Pica. Era vorba despre trailerul pentru fac. Video-ul de pe fb... unde trebuia sa postez?

Staff message (-P!C@-):

Fii mai atent unde postezi te rog, ai postat la Fac.

0 0

L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

Post Posted: 30-11-2014, 18:29:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si unde ma inscriu?...
0 0

Kaede

[Diclonius Queen]

Post Posted: 30-11-2014, 18:31:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

L.a.D l Catalin wrote:
Si unde ma inscriu?...

Aºtepþi, toate concursurile încep dupã data de 02.12
1 0

Resp3cT.

[My Way ]

Post Posted: 30-11-2014, 18:32:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

L.a.D l Catalin wrote:
Si unde ma inscriu?...

Daca ai fi citit tot ai fi vazut ca specifica cand incep inscrierile.
0 0

L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

Post Posted: 30-11-2014, 18:32:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cariinush wrote:
L.a.D l Catalin wrote:
Si unde ma inscriu?...

Aºtepþi, toate concursurile încep dupã data de 02.12

Ahh; Ok!
0 0

-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 30-11-2014, 18:42:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La fiecare concurs in parte scrie data de incepere dar si data cand se termina.
0 0

Ravenous

[Retired E5150]

Post Posted: 30-11-2014, 19:44:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
SickFish maine ramane fara VIP, deci poate participa. Nu spune altceva.

Asta pentru ca a fost winner-ul FAC-ului precedent, iar asta VIP-ul ala dureaza doar un an.
0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 30-11-2014, 20:24:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Întrebare: Dacã în loc de banner de 2-4 metri, scriu pe un perete într-un loc des vizitat ceea ce trebuie sã scriu pentru banner, se pune? Pentru cã mai comod îmi e sã scriu cu graffiti pe un perete dintr-o zonã des frecventatã -
0 0

^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 30-11-2014, 20:30:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Khajiit wrote:
Întrebare: Dacã în loc de banner de 2-4 metri, scriu pe un perete într-un loc des vizitat ceea ce trebuie sã scriu pentru banner, se pune? Pentru cã mai comod îmi e sã scriu cu graffiti pe un perete dintr-o zonã des frecventatã -

Cred ca da, e ok. DAR AI GRIJA, este ilegal.
FREAKZ NU RASPUNDE DACA PATITI CEVA @ LEGEA DIN ZIUA DE AZI.
1 0

Extasy_freakz

[Devil's daughter]

Post Posted: 30-11-2014, 20:41:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Khajiit wrote:
La Hegemonia bucatarilor, nu mi se pare normal sa mi se spuna ce fel de desert sa fac... la fel si cu felul 2. Adica daca tot e Craciun, fiecare ar trebui sa vina cu un preparat specific sarbatorii, ori carne de porc cu orez, si desert cu ciocolata si cam atat, gatesti in orice zi a anului.

De acord cu tine.
0 0

ardamaXx

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-12-2014, 03:20:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Unde ma pot inscrie ?
0 0

Resp3cT.

[My Way ]

Post Posted: 01-12-2014, 08:37:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ardamaXx wrote:
Unde ma pot inscrie ?

Citeste aici.

Apare si cand incepe si cand se termina.
0 0

alexandrub

[fanu]

Post Posted: 01-12-2014, 16:35:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Khajiit wrote:

14) scrierea sau desenarea, fara drept, pe peretii cladirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosinta comuna aflate in locuri publice, deteriorarea prin orice mijloc a acestora, precum si dezlipirea sau distrugerea, fara drept, a reclamelor, anunturilor si afiselor legal expuse in locuri anume destinate; ( Lg 61/1991 rep ).

be carefuel dude! Bafta tuturor
0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 01-12-2014, 16:38:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Eu doar am întrebat, asta am în plan sã fac, dar asta nu înseamnã cã ofer eu detalii, orã minut, grupul care a participat ºi restul. Am facut eu altele mai nasoale ºi mai penale decât astea, nu-i problemã. Multumesc oricum.
0 0

Ravenous

[Retired E5150]

Post Posted: 01-12-2014, 18:58:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Khajiit wrote:

Si eu cred ca ai dreptate.
0 0

AMG

[INACTIVE]

Post Posted: 02-12-2014, 00:59:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Le-am deschis, aºa cã puteþi deja sã vã înscrieþi. Good Luck & Have Fun!
0 0

GuarD.

[Want a drug?]

Post Posted: 02-12-2014, 08:30:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La desert, in mod obligatoriu, preparatul trebuie sa contina atat ciocolata alba cat si ciocolata neagra. Evident, ambele feluri de mancare trebuie sa fie insotite de detalii: ingredientele folosite si modurile de preparare;
Poate fi crema de ciocolata?
0 0

SickFish

[A.k.A WanderWise]

Post Posted: 02-12-2014, 10:05:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In poezie trebuie sa se regaseasca la sfarsitul a doua sau mai multe versuri, identitatea rimei;

@ bonjovi , ravenous

la ce va referiti prin asta?
0 0

Ravenous

[Retired E5150]

Post Posted: 02-12-2014, 10:21:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jovi s-a ocupat, dar eu inteleg prin aia ca trebuie sa existe rima (sa corespunda finalul versurilor), sa o poata identifica oricine.
0 0

SickFish

[A.k.A WanderWise]

Post Posted: 02-12-2014, 10:24:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a ok nimic senzational , probabil estimez la 20 de strofe de cate 5-6 versuri la mine sper ca nu e prea putin - ( 10 sunt gata pana la 11 le termin si pe restu poti deschide topicu sa postez dupa 12 )
0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 02-12-2014, 10:34:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SickFish wrote:
In poezie trebuie sa se regaseasca la sfarsitul a doua sau mai multe versuri, identitatea rimei;

@ bonjovi , ravenous

Adica cum gasesti in poeziile lui Eminescu, rima imperecheata, incrucisata, etc.
Ana are mere
Mere ana are?
Daca piciorul ei stang e Pastele, drept e Craciunul
M-o lasa sa o vizitez intre sarbatori?
Ma rog, te ai prins tu..
0 0

SickFish

[A.k.A WanderWise]

Post Posted: 02-12-2014, 10:37:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Khajiit wrote:
SickFish wrote:

@ bonjovi , ravenous

Adica cum gasesti in poeziile lui Eminescu, rima imperecheata, incrucisata, etc.
Ana are mere
Mere ana are?
Daca piciorul ei stang Pastele, drept e Craciunul
M-o lasa sa o vizitez intre sarbatori?
Ma rog, te ai prins tu..

intra pe skype sa ma ajuti si pe mine cu 2-3 rime -
0 0

BeBe;x

[>>>Mannschaft]

Post Posted: 02-12-2014, 15:16:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La trivia , de unde stiti ca raspunsul nu va fi luat dp net ?
0 0

AMG

[INACTIVE]

Post Posted: 02-12-2014, 15:34:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BeBe;x wrote:
La trivia , de unde stiti ca raspunsul nu va fi luat dp net ?

Ce treabã are asta?
De unde altundeva puteþi lua rãspunsuri de la întrebãri pe care nu le ºtiþi dacã nu de pe net?
0 0

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AMG, 30 November 2016 08:16

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Freakz Annual Competition Archive  
Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

The time now is 27-04-2025, 17:44:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password