User
Pass
2FA

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
Discutii generale
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Freakz Annual Competition Archive
Author Message42802
mSx

[Account disabled]

Post Posted: 04-12-2014, 18:03:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Pato
Poti face meciurile in seara asta?
0 0

Pato

[Rapid]

Post Posted: 04-12-2014, 18:10:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da
0 0

superspeed96

[Assasin]

Post Posted: 04-12-2014, 19:27:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-P!C@- wrote:
Vor fi si fragmente muzicale de peste 10 secunde, am incercat sa fie mai greu de ghicit, asa cu Shazam nu avea nici un rost.

Vezi ca ultimul fragment de melodie pe care l-ai pus avea titlul: Metallica - Nothing Else Matters(adica raspunsul).
0 0

Reyes

[Assasin]

Post Posted: 04-12-2014, 19:37:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SickFish wrote:
@ reyes nu te supara pe mine eu ti-am zis ca asa a fost anu trecut

i-a atletico madrid

nu m-am suparat. eu am crezut ca putem juca cu orice echipa dorim. am ales lazio -
0 0

Dire

[Gratis rankul]

Post Posted: 05-12-2014, 00:24:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu sunt literele alea nicaieri, eu cred ca ati uitat sa le puneti si ati zis numa asa.
0 0

Geo_Cs1
[Banned user]

Banned
Post Posted: 05-12-2014, 00:32:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu am cãutat de 2 ori câte o ora si nimic.
0 0

AMG

[INACTIVE]

Post Posted: 05-12-2014, 00:33:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt sunt. Nu cãutaþi doar în primul post ºi gata, treceþi mai departe.
0 0

Geo_Cs1
[Banned user]

Banned
Post Posted: 05-12-2014, 00:35:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Unele topicuri sticky au si 14 pagini.. Vrei sa ma uit peste toate? -
0 0

^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 05-12-2014, 05:54:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da.
0 0

Geo_Cs1
[Banned user]

Banned
Post Posted: 05-12-2014, 06:02:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am gasit avioane , nu era nevoie sa ma sustii asa tare. -
0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 05-12-2014, 08:41:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Da.

Mi se pare o aberatie. Adica ce este asa interesant, atractiv si amuzant sa stai sa cauti prin topicuri(pentru views..evident) in prostie? Este o risipa de timp din partea mea sa iei sutele de topicuri la rand si sa le purifici de F K Z, avand si un font mai mic. Este doar parerea mea, dar mi se pare total neinteresant si plictisitor.
0 0

Geo_Cs1
[Banned user]

Banned
Post Posted: 05-12-2014, 08:51:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Defapt e scris cu litere mari si cu alb-ul acela de la culori , nici nu tre sa citesti nimic din topic ca iti sare in ochi..
0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 05-12-2014, 08:55:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Geo_Cs1 wrote:
Defapt e scris cu litere mari si cu alb-ul acela de la culori , nici nu tre sa citesti nimic din topic ca iti sare in ochi..

Zi-mi tu mie ca dupa o ora de cautari mai iti sare tie in ochi fontul F K Z..just sayin...
0 0

Geo_Cs1
[Banned user]

Banned
Post Posted: 05-12-2014, 08:57:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am cautat de 2 ori cate o ora si putin , so vro 2 ore si ceva si pana la urma l-am gasit , cu toate ca intrasem in topicu ala si prima oara. -

@P!c@ de ce nu pui la "Touch The Vibe" si sa se posteze separate , adica de ex cum e acum 2pct , 1 pe melodie si unu pe poza , poate chiar stiu melodia si pe cel/cea din poza nu am vazut'o niciodata si habar nu am cine e , macar scoti un pct din cele 2 .
0 0

-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 05-12-2014, 09:58:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si anul trecut era la fel de mult de cautat, posibil sa fi fost mai multe topics anul trecut dar cu rabdare gasesti.
Geo asa am stabilit cu Jovi, asa ramane, s-a vrut a fi mai dificil concursul.
0 0

Geo_Cs1
[Banned user]

Banned
Post Posted: 05-12-2014, 10:05:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca erau multi concurenti intelegeam , sunt multi si nu poti chiar asa usor , dar sunt 2-3 care participa.. E doar parerea mea.
0 0

SickFish

[A.k.A WanderWise]

Post Posted: 05-12-2014, 10:32:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-P!C@- wrote:
Si anul trecut era la fel de mult de cautat, posibil sa fi fost mai multe topics anul trecut dar cu rabdare gasesti.
Geo asa am stabilit cu Jovi, asa ramane, s-a vrut a fi mai dificil concursul.

@ hai da 2 puncte la vibe ca stii ca te iubesc
0 0

Geo_Cs1
[Banned user]

Banned
Post Posted: 05-12-2014, 10:39:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sickpestele triseaza , il mituieste pe pica.
Chiar nu îmi dau seama care e numele blondei. -
0 0

SickFish

[A.k.A WanderWise]

Post Posted: 05-12-2014, 10:41:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Geo_Cs1 wrote:
Sickpestele triseaza , il mituieste pe pica.
Chiar nu îmi dau seama care e numele blondei. -

am nimerit ma cinstit sunt cu respect pe skype si am cautat amandoi ca lesinatii , am nimerit imaginea si melodia corect nu ma stresa ca oricum nu castigi
@ khajiit
@ telovesc

e usor ma sa dati copy paste?
0 0

Geo_Cs1
[Banned user]

Banned
Post Posted: 05-12-2014, 10:43:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dacã o luam pe ajutoare nu mai câștigati nimic de mine. -
0 0

teLOVEsc

[Criminal]

Post Posted: 05-12-2014, 10:43:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prietene , daca nu citesti cerintele nu e vina nimanui - Insa eu mi-am sters raspunsul doar pentru ca postase el inaintea mea , ca altfel il lasam , se lua in considerare , cius !
0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 05-12-2014, 10:43:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Nu e vina mea ca postezi de 2 ori. Ai voie un singur raspuns, tu ai postat de 2 ori, la primul post dand edit. - E usor sa trisezi? -)))
0 0

SickFish

[A.k.A WanderWise]

Post Posted: 05-12-2014, 10:44:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Geo_Cs1 wrote:

fiecare pentru el ma - ca si asa ma injura ca nu i-am zis lui
0 0

Resp3cT.

[My Way ]

Post Posted: 05-12-2014, 10:46:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Geo_Cs1 wrote:

Ce ajutoare ?

Ti se pare ca eu vreau sa-l ajut pe sickfish ? Cand a ghicit cine era blonda aia faceam ca nebunu pe skype.
0 0

SickFish

[A.k.A WanderWise]

Post Posted: 05-12-2014, 10:48:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se accepta un singur raspuns/user. Adica aveti voie sa raspundeti o singura data la fiecare intrebare;

@ ravenous , avioane

nu mi se pare corecta regula asta in 2 editii nu a existat asa ceva uitati-va la editia trecut aca fiecare posta pana nimerea , daca participa 5 si sunt 5 raspunsuri gresite ce faci

Also daca primeste khajiit alea 2 puncte la vibe ma retrag din toate competitiile fac , spalati-va pe cap cu vip-ul
0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 05-12-2014, 10:50:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Eu ti-am aratat regulamentul. Daca se schimba, n-am nimic de obiectat. Ghicisesem si eu, dar nu de acasa, ca sunt plecat, autorul si melodia, nu am dat copy paste... -
0 0

SickFish

[A.k.A WanderWise]

Post Posted: 05-12-2014, 10:51:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Khajiit wrote:
- Eu ti-am aratat regulamentul. Daca se schimba, n-am nimic de obiectat. Ghicisesem si eu, dar nu de acasa, ca sunt plecat, autorul si melodia, nu am dat copy paste... -

cum ba cand te-am vazut ca ai postat melodia si a postat la interval de cateva secunde telovesc si a sters postu ca sa dai edit , macar nu m-ai minti ma
0 0

teLOVEsc

[Criminal]

Post Posted: 05-12-2014, 10:52:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@PesteleBolnav , nu inteleg de ce esti asa frustrat pentru doua amarate de puncte - Greseala a fost doar a ta ca n-ai citit si e cat se poate de normal acest lucru , un singur raspuns pe user la intrebare .. Asa hai sa facem o lista cu toti cantaretii si toate melodiile in voga in momentul actual , trebuie sa se nimereasca una , nu ? Gandeste inainte sa vorbesti
0 0

Khajiit

[Away]

Post Posted: 05-12-2014, 10:53:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu vad ca apare vreun edit. Nu a postat nimeni dupa mine, nu inteleg la ce te referi.
0 0

Geo_Cs1
[Banned user]

Banned
Post Posted: 05-12-2014, 10:55:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SickFish wrote:
Khajiit wrote:

cum ba cand te-am vazut ca ai postat melodia si a postat la interval de cateva secunde telovesc si a sters postu ca sa dai edit , macar nu m-ai minti ma

Si tu ți-ai sters de 2 ori postul pana l-ai pus pe asta bun..
0 0

Closed

[Closed]

Post Posted: 05-12-2014, 11:34:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa intervina un SMOD ceva, astia se omoara mah aici pt 2 pct -
0 0

teLOVEsc

[Criminal]

Post Posted: 05-12-2014, 12:51:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cam asta fac 2 pct dintr-un om Closed -

Spoiler:
0 0

SickFish

[A.k.A WanderWise]

Post Posted: 05-12-2014, 13:12:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

teLOVEsc wrote:
Cam asta fac 2 pct dintr-un om Closed -

Spoiler:

e problema mea ca vreau sa te injur ca te bagi ca musca-n lapte
0 0

-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 05-12-2014, 14:26:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atata cearta pentru un raspuns la un concurs, vor mai fi piese de ghicit si artisti, nu trebuie sa va panicati. Regulamentul a fost facut de Jovi:
Quote:
Nu folositi functia EDIT! In caz contrar raspunsul nu va fi luat in considerare;
Se accepta un singur raspuns/user. Adica aveti voie sa raspundeti o singura data la fiecare intrebare;

Nu cred ca isi au rolul amenintarile de genul" daca nu imi dai mie 2 puncte nu mai particip etc" Sunteti liberi sa faceti ce vreti dragilor.
0 0

MIHu ;(

[vipera sentimentala]

Post Posted: 05-12-2014, 14:58:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nici pe fb nu-mi raspunde, Pato..
0 0

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AMG, 30 November 2016 08:16

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Freakz Annual Competition Archive  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

The time now is 28-04-2025, 06:56:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password