User
Pass
2FA

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
Discutii generale
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Freakz Annual Competition Archive
Author Message42801
Pardi

[^SoundClash!]

Post Posted: 12-12-2015, 09:03:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Avion , m-am gandit bine si vreau ca jocul pe care l-am castigat la Fifa , sa-l pui pe langa celelalte premii pentru locul 1 - si o sa ma mai gandesc daca o sa pun si cei 10E -
0 0

Cariga

[Assasin]

Post Posted: 12-12-2015, 09:31:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mã ofer eu sã iau acele coduri dacã nimeni nu vrea -
Am o întrebare privind turneul de mascotã și hohoho. Pot folosi același obiect la ambele ? Adicã obiectul ce îl voi face pentru mascotã sã îl pun lângã brãduțul meu ? Sau trebuie sã fac câte unul pentru fiecare ?
0 0

^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 12-12-2015, 11:04:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pardi wrote:
@Avion , la Freakz Lotery , nu ar fi mai frumos sa concuram toti? Bine inteles , cei care au cel putin 1 luna vechime pe freakz.ro... Sa fie asa un Christmas Gift doar ca mai mic.
Am venit cu o propunere doar...

La Loteria FAC premiul este VIP, adica anul asta oferim 2X VIP, sincer nu prea sunt de acord, doresc sa ofer unei persoane care si activeaza.

Pardi wrote:
@Avion , m-am gandit bine si vreau ca jocul pe care l-am castigat la Fifa , sa-l pui pe langa celelalte premii pentru locul 1 - si o sa ma mai gandesc daca o sa pun si cei 10E -

Nu, sunt ale tale, le-ai castigat pe merit. La FIFA dupa calculele mele, doua meciuri nu s-au jucat, ceea ce zic eu ca este rezonabil.

Cariga wrote:
Mã ofer eu sã iau acele coduri dacã nimeni nu vrea -
Am o întrebare privind turneul de mascotã și hohoho. Pot folosi același obiect la ambele ? Adicã obiectul ce îl voi face pentru mascotã sã îl pun lângã brãduțul meu ? Sau trebuie sã fac câte unul pentru fiecare ?

Adica? Pai la mascota ai nevoie de o chestie, la hohoho ai nevoie de brad, nu prea inteleg la ce te referi.
0 0

Cariga

[Assasin]

Post Posted: 12-12-2015, 11:36:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mã refeream dacã pot pune mascota lângã brad ? La mascotã vroiam sã fac o parte din logo-ul freakz (capul acela de alien - ) din lemn. Se poate ca la hohoho sã o pun lângã brad ? Nu cred cã o pot pune în vârf în locul steluței pentru cã este destul de greu dar eventual lângã suportul de brad. Bine asta dacã îmi reușește mascota, dacã nu voi face un desen cu scrisul freakz pentru HoHoHo.
0 0

DamBasS

[ #R e l a x ]

Post Posted: 12-12-2015, 12:04:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Avioane aici ultimi doi inscrisi sunt pe data de 12. Raman in joc sau nu?
0 0

Magicqtz

[Do Nothing and Win]

Post Posted: 12-12-2015, 13:15:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-In order to participate in this tournament you need to have at least 1 month on the Freakz forum;-

Am citit asta la competitiile de CS GO, e ok daca doar un membru din echipa e activ pe forum sau este necesar ca toti sa fie?
0 0

Raj

[#rehabisforquitters]

Post Posted: 12-12-2015, 19:49:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cariga wrote:
Mã refeream dacã pot pune mascota lângã brad ? La mascotã vroiam sã fac o parte din logo-ul freakz (capul acela de alien - ) din lemn. Se poate ca la hohoho sã o pun lângã brad ? Nu cred cã o pot pune în vârf în locul steluței pentru cã este destul de greu dar eventual lângã suportul de brad. Bine asta dacã îmi reușește mascota, dacã nu voi face un desen cu scrisul freakz pentru HoHoHo.

bai tu vrei sa ma copiezi - si eu care credeam ca scap ieftin. Acum tre sa imi frec mintea sa vad ce iese
0 0

Cariga

[Assasin]

Post Posted: 12-12-2015, 19:51:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am fãcut ceva, am lãsat-o sã se usuce vopseaua, dupã care vreau sã îi fac ochii. Sper sã fi ieșit bine -
0 0

Raj

[#rehabisforquitters]

Post Posted: 12-12-2015, 20:08:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pfiuu ai bagat si vopsea in combinatie...dar du te ma -
0 0

Laur.

[Screwed Freak]

Post Posted: 12-12-2015, 22:22:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hahaha chiar sunt curios ce alien va iesii.
0 0

^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 13-12-2015, 00:12:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cariga wrote:

Cu siguranta ca poti -
DamBasS wrote:
@Avioane aici ultimi doi inscrisi sunt pe data de 12. Raman in joc sau nu?

Da, asteptam pana se inscriu 16
Magicqtz wrote:
-In order to participate in this tournament you need to have at least 1 month on the Freakz forum;-
Am citit asta la competitiile de CS GO, e ok daca doar un membru din echipa e activ pe forum sau este necesar ca toti sa fie?

Se joaca 1v1, nu este pe echipe.

Pentru orice alte intrebari va stau la dispozitie.
0 0

DamBasS

[ #R e l a x ]

Post Posted: 13-12-2015, 19:44:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Heii Baieti de la LoL nu vreti sa jucati si voi azi meciurile??
0 0

Pardi

[^SoundClash!]

Post Posted: 14-12-2015, 07:45:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Avion , faci o exceptie la Freakz Lotery? Doar am castigat tornamentul de Fifa - Stii ca sunt baiat serios.
0 0

Pardi

[^SoundClash!]

Post Posted: 15-12-2015, 09:08:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Avioane , de ce a luat Gospodaru 4 puncte? JonSnow a castigat la Casa Pariurilor -.

Posturi unite automat, 15-12-2015, 09:08:28

Si ViorelLis de ce a fost scos/descalificat?
0 0

^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 15-12-2015, 11:11:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pardi wrote:
@Avion , faci o exceptie la Freakz Lotery? Doar am castigat tornamentul de Fifa - Stii ca sunt baiat serios.

Daca ai mai mult de 4 luni vechime pe actualul cont da.
Pardi wrote:
@Avioane , de ce a luat Gospodaru 4 puncte? JonSnow a castigat la Casa Pariurilor -.

Si ViorelLis de ce a fost scos/descalificat?

Cand m-am uitat eu nu era clasamentul final, era un post si am crezut ca ala e, am modificat.
Helperii nu au voie sa participe.
0 0

Pardi

[^SoundClash!]

Post Posted: 15-12-2015, 11:25:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In 23 decembrie am 5 luni -. Mersi
0 0

Pardi

[^SoundClash!]

Post Posted: 16-12-2015, 12:31:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@aeroplan mi-a scapat o litere la poezie - ce pot face?
corectezi tu? Am scris "linura" in loc de "lingura"
0 0

R3dBuLL
[Banned user]

Banned
Post Posted: 16-12-2015, 22:55:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@AMG cum ma inscriu la poker ?
0 0

AMG

[INACTIVE]

Post Posted: 16-12-2015, 23:32:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RedßuLL wrote:
@AMG cum ma inscriu la poker ?

Uite, ai aici tutorial.
Faci cont, aderezi la grup, te înscrii la turneu.
0 0

Pardi

[^SoundClash!]

Post Posted: 17-12-2015, 08:38:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma bag si eu la poker , si daca am colegi buni pe war3 , ma bag si la CS:GO - de Heartstone , nu stiu cu ce se mananca dar ma inscriu ... am jucat niste meciuri la practice si e ok... La poker , nu ma las usor , macar in primii 3 sa cad , sa iau puncte - hihi ,intru azi si-mi fac cont pe pokerstars si va rugujesc -
@RedBull , ce zici? Casig si pokerașu?
La Mr Freakz A Lot , eu sunt baza -)

Posturi unite automat, 17-12-2015, 08:38:47

PlayCs. wrote:
Mery Cristmas

Spoiler:

Desqualified - nu are 1 luna.
0 0

FisherKill

[Fishing addict]

Post Posted: 17-12-2015, 17:00:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pot participa la Freakz Lotery chiar daca nu am 1.5k posts ?
0 0

Cariga

[Assasin]

Post Posted: 17-12-2015, 18:01:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

În sfârșit am terminat și eu de fãcut corpul la mascotã, mâine mai am sã îi pun pelerina și sã fac ultimele retușuri -)
0 0

^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 18-12-2015, 02:05:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FisherKill wrote:

Ai contul din aprilie, e ok, poti participa.
0 0

Aceshots

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-12-2015, 08:48:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
FisherKill wrote:

Ai contul din aprilie, e ok, poti participa.

Am contul din 2012 si joc din 2010-2011~ chiar, pot participa ?
0 0

^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 18-12-2015, 12:42:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aceshots wrote:

Pe primul loc este vechimea, pe urma iau in considerare posts, deci da.
Cu ocazia asta poate incepi sa activezi mai mult pe forum.
0 0

Aceshots

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-12-2015, 13:33:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I'll do my best
0 0

KillForFun

[East Side Grove]

Post Posted: 18-12-2015, 13:57:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Unde gasesc un loc cu denumirile alea de pe cache / overpass ?
0 0

Loveheal

[ATN Attax]

Post Posted: 18-12-2015, 14:27:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

KillForFun wrote:
Unde gasesc un loc cu denumirile alea de pe cache / overpass ?

Clicky.
0 0

b0gd4n90

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-12-2015, 15:44:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Astazi ar trebui sa se desfasoare si sa se si finalizeze turneul de HS. Ne elucideaza si pe noi cineva cum o sa se desfasoare?
0 0

Pardi

[^SoundClash!]

Post Posted: 20-12-2015, 10:16:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SickFish , zici ca esti zeu la poker? -
0 0

D a n g e R

[AimeR]

Post Posted: 20-12-2015, 10:26:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Neh,la poker eu detin tot bulanul...Poate confirma Reyes ce bulan am mereu --
0 0

Pardi

[^SoundClash!]

Post Posted: 20-12-2015, 10:53:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lasa ca te ajut eu sa nu mai ai bulan - vin in gorta - F.A.C.-ul e al meu , tin sa va anunt -
Nu va las nicicum sa castigati pokeru -
1 more question , cum dam toti sa intram in tournament?
0 0

D a n g e R

[AimeR]

Post Posted: 20-12-2015, 11:06:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuie sa intri in club,ai la sectiunea turneuri poker tutorial cum sa intri in clubul de poker freakz si acolo gasesti deschis turneul deschis si te inscri la el...

O sa-ti explice AMG intr-un PM @AMG
0 0

SickFish

[A.k.A WanderWise]

Post Posted: 20-12-2015, 11:09:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

D a n g e R wrote:
Trebuie sa intri in club,ai la sectiunea turneuri poker tutorial cum sa intri in clubul de poker freakz si acolo gasesti deschis turneul deschis si te inscri la el...

O sa-ti explice AMG intr-un PM @AMG

inca nu e facut turneu

@amg vrei sa il fac eu ?

@amg , sa il faci blind-uri de 3-5 min si 1500 fise la start sa nu stam o saptamana
0 0

AMG

[INACTIVE]

Post Posted: 20-12-2015, 11:17:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Turneul e fãcut .
0 0

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AMG, 30 November 2016 08:16

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Freakz Annual Competition Archive  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

The time now is 28-04-2025, 06:56:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password