User
Pass
2FA

HELP PLZ !! CONT FURAT

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message286
Koridos34

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-11-2011 19:40)

Votes: 2

Post Posted: 24-06-2011, 18:54:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va rog mult sa ma ajutati !!.. mi s-o furat contu cu tot cu mailu meu care il am de 2 ani de zile ..habar nu am cum .. m-am interesat peste tot shi multzi mi-au zis k este un virus nu shtiu ce daka dai click pe el itz fura tot .. da nu am primit asha ceva ..deodata nu mai aveam contu shi nici mailu ... prima oara id de mess era blocat shi dupaia nu mai mergea nik dupa 24 ore !!! aveam druid muncit 4/5 sanct , rog 4/5 t10 ... am muncit enorm de mult la charracterele astea .. stateam ca obsedatu' zii si noapte .. va rog eu mult daka ma putetzi ajuta .. uitatzi'va la loguri sau nuj ce sa fac sa va demonstrez k este al meu contul .. contu se cheama " Koridos34 " daka vretzi zic shi parolele care le-am avut pana sa mi'l fure .. !!! l-am intrebat pe cel de pe charrele mele cum mi l-o furat shi o zis k o facut char trade cu unu " Ovidiu " de pe skype ... si cika i-o dat warrior 6.1 k gs 4/5 sanct ..! las toate informatiile despre charractere tot ce vretzi numa sa imi facetzi cumva rost inapoi de ele .. shi daka nu se poate sa imi facetzi rost macar datzii Ban pt charr trade .. sa nu se bucure de charru crescut in 6 luni de altu:(( !!! ms anticipat ashtept un raspuns -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Iknowledge

[Iinsane Smarter]

Status: Offline
(since 02-11-2011 16:55)

Votes: 9

Post Posted: 25-06-2011, 08:27:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/AI-O-PROBLEMA-CITESTE-AICI-GOT-A-PROBLEM-READ-THIS-t55875.html

Contul tau, raspunderea ta .. pe viitor sa fii mai precaut in a salva fisiere de la altcineva pe skype/mess s.a.m.d; eventual instaleaza-ti un antivirus si daca e vreo problema cu un fisier ti-l va baga in carantina, asta inseamna ca e virusat probabil cu un keylogger, stealer.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 25 June 2011 13:57

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 03-08-2025, 11:14:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password