User
Pass
2FA

Most OP class
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 29, 30, 31  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash

Deci?
Death Knight
15%
 15%  [ 128 ]
Druid
3%
 3%  [ 27 ]
Hunter
4%
 4%  [ 38 ]
Mage
22%
 22%  [ 194 ]
Paladin
13%
 13%  [ 111 ]
Priest
11%
 11%  [ 98 ]
Rogue
6%
 6%  [ 56 ]
Shaman
2%
 2%  [ 22 ]
Warlock
12%
 12%  [ 110 ]
Warrior
8%
 8%  [ 69 ]
Total Votes : 853

Author Message85427
Capdepepene

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-08-2019 15:48)

Votes: 5

Post Posted: 28-01-2011, 08:48:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mindlessly spam poly? Are you serious? Incearca tu asta cu mage si o sa vezi rezultatul.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Iinsane

[Mentaly Unstable]

(since 22-02-2013 20:53)

Votes: 8

Post Posted: 28-01-2011, 09:54:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cizma wrote:
moonshadow wrote:

fear este un mecanism.(semi-long-ranged, breaking on fixed amount of damage loss of control of character)
vrajile: hawl of terror, intimidating shout, fear, psihic screem sunt mecansime gen fear.

prinzi ideea?

scoate intimidating shout de acolo ca ala nu se sparge la un anumit dmg ca orice fear.. ala crapa la primul dmg primit ...

amice, învãþa-þi clasa ...
Code:
Intimidating Shout is a shout Fear AoE special which lasts 8 seconds. It causes the target to become incapacitated for 8 seconds (any damage, i.e. Deep Wounds or Rend will break it). At the same time, it makes 5 other enemies within 10 yards to run away randomly, these enemies' fear is not so easy to break as the target's.

0 0

Back to top
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 28-01-2011, 10:13:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Capdepepene wrote:
Mindlessly spam poly? Are you serious? Incearca tu asta cu mage si o sa vezi rezultatul.

M-am exprimat gresit, ma refeream la faptul ca nu poti sa, cum sa zic "ratezi"cu poly si e un cc f puternic. Nu ca l-ai spama pe tinta intr-una doar ca poate fii castat imediat daca a fost interupted etc.

0 0

Back to top
Gotflow
[Banned user]

Banned

(since 24-08-2011 08:45)

Votes: 31

Post Posted: 28-01-2011, 12:57:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

besthunterEurope wrote:
cine zice ca hunterii au uber cc poate sa-si stearga charu de wow.

Hunterii AU uber CC, toate sunt instante, de neintrerupt, range, frost trap poti da chiar dupa LOS. o mie interupturi, roots, disarm si snares, toate in timp ce iti face o caruta de dmg si fuge.

Compara asta cu un mag care poate primi dispel la 100% din abilitati, are cast time la ele, poate primi sw:d la poly, druizii sunt imuni , majoritatea claselor au un interupt si toate pot face LOS, in plus la deep freeze trebuie sa fie tinta in nova ca sa il poti da. + cs trebuie in majoritatea cazurilor sa il dai pe cast altfel nu faci mare lucru cu el.

Nu spun ca hunterul e mai bun la CC decat un mag dar ca hunter cand vrei sa dai CC pe cineva stii ca poti, doar sa fi tu atat de tamp incat sa nimeresti frost trapul ( adica majoritatea hunterilor de pe server ) . La celelalte clase e mai problematic putin cu CC`ul chiar daca e spamabil.

Am jucat hunter destul de mult pe tbc si atunci puteai spune ca are cc slabut cand trebuia sa te duci langa el sa pui trapu, + nu aveai atatea interupturi/snares/defensive cooldowns + petul nu era nici pe un sfert atat de folositor ca pe LK.

Imi place totusi cand vad hunteri care 95% din timp numai clasa aia o joaca si habar nu au cat de stricat e, S5 si S8 sunt pe departe cele mai bune sezoane pt ei si tot se plang la fiecare ocazie

0 0

Back to top
cizma

[Mortal Kombat FTW]

(since 30-08-2014 15:49)

Votes: 38

Post Posted: 28-01-2011, 13:29:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gotflow wrote:

Compara asta cu un mag care poate primi dispel la 100% din abilitati,
\

si alea 5 stackuri de winter`s chill unde le pui? ca toate dispelurile mai intai scot rahatul ala de winter`s chill si dupa trec la nova si poly..

0 0

Back to top
Gotflow
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-01-2011, 13:31:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 28-01-2011, 14:06:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jert, dude, Hunter + Priest in 3v3 distruge magul, capischi? Ice block? Dispel. Ice Barrier? Dispel. Any other shit from party members? DISPEL. Si voi va plangeti de mage, lol, cand 50% din teamurile de care dai la 3v3 au hunter + priest in ele. Tu ai si feral, poly immune, fear immune (ca doar toti druizii feral incep cu berserk din prima), instant Cyclone, si burst imens, deci nu inteleg cum te poti plange de CCul magilor cand ei nici nu pot casta vs teamu' tau, ce sa mai puna si 5/5 winter's chill, frostbolt rank and shit.
0 0

Back to top
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 28-01-2011, 14:12:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drain wrote:
Jert, dude, Hunter + Priest in 3v3 distruge magul, capischi? Ice block? Dispel. Ice Barrier? Dispel. Any other shit from party members? DISPEL. Si voi va plangeti de mage, lol, cand 50% din teamurile de care dai la 3v3 au hunter + priest in ele. Tu ai si feral, poly immune, fear immune (ca doar toti druizii feral incep cu berserk din prima), instant Cyclone, si burst imens, deci nu inteleg cum te poti plange de CCul magilor cand ei nici nu pot casta vs teamu' tau, ce sa mai puna si 5/5 winter's chill, frostbolt rank and shit.

Eu vorbesc strict 2v2, acolo are defecte mari hunterul, la 3v3 cam rade tot, acolo nu pot sa ma plang -, e support class deci e putin mai greu la 2s de jucat. Nu sunt asa de skilled asa ca apreciez 2v2 mai mult, la 3v3 ma mai pierd, that's the truth -.

0 0

Back to top
besthunterEurope
[Banned user]

Banned

(since 16-06-2011 20:36)

Post Posted: 28-01-2011, 14:41:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gotflow wrote:
besthunterEurope wrote:

Hunterii AU uber CC, toate sunt instante, de neintrerupt, range, frost trap poti da chiar dupa LOS. o mie interupturi, roots, disarm si snares, toate in timp ce iti face o caruta de dmg si fuge.

Compara asta cu un mag care poate primi dispel la 100% din abilitati, are cast time la ele, poate primi sw:d la poly, druizii sunt imuni , majoritatea claselor au un interupt si toate pot face LOS, in plus la deep freeze trebuie sa fie tinta in nova ca sa il poti da. + cs trebuie in majoritatea cazurilor sa il dai pe cast altfel nu faci mare lucru cu el.

Nu spun ca hunterul e mai bun la CC decat un mag dar ca hunter cand vrei sa dai CC pe cineva stii ca poti, doar sa fi tu atat de tamp incat sa nimeresti frost trapul ( adica majoritatea hunterilor de pe server ) . La celelalte clase e mai problematic putin cu CC`ul chiar daca e spamabil.

Am jucat hunter destul de mult pe tbc si atunci puteai spune ca are cc slabut cand trebuia sa te duci langa el sa pui trapu, + nu aveai atatea interupturi/snares/defensive cooldowns + petul nu era nici pe un sfert atat de folositor ca pe LK.

Imi place totusi cand vad hunteri care 95% din timp numai clasa aia o joaca si habar nu au cat de stricat e, S5 si S8 sunt pe departe cele mai bune sezoane pt ei si tot se plang la fiecare ocazie

yea..ca sa dai un trap iti trebuie 2 globale ( 3 secunde) in care se pot intampla urmatoarele:
cum pe dragu nostru server merge scatteru de numai poate, de multe ori ai mari sanse sa nu prinzi trapu.
daca ai un partener care are putin creier vede cand iei scatter si in alea 3,5 sec(1,5 globalu si 2 pana ia trapu) vine langa tine si ghici ce? ti-l ia(de neintrerupt my ***)
cand ai dat scatter daca joci contra un warrior cu cap vine si-ti da intercept, pa trap.
daca dai pe pala ai 80% sanse sa nu prinzi trapu din cauza talentului aluia de cacao + in felu cum merge scatter aici, si chiar daca l-ai prinde isi da sacrifice si iese din el.
contra rogue teams daca il duce putin capu' pe rogue isi pastreaza kidney pt cand dai scatter, fail trap again.
contra dks death grip cand ai dat scatter(frost trapu fiind singura abilitate care necesita aiming) in timp ce zbori ca o gaina prin aer sa vad cum ai prinde trap...
+ multe multe altele.
deci faza cu "cand vrei sa dai CC pe cineva stii ca poti" da-o la o parte ca nu poti nimic. sunt n luate cate k chestii care pot sa te faca sa nu prinzi trap.
nu ca m-as plange, doamne fereste, dar hunteru are unul dintre cele mai proaste cc-uri din joc. da, pentru ca imi trebuie un cc ca sa dau alt cc, imi trebuie 2 globale, trebuie aiming, am sansa sa dau resist, pot primi ceva cand dau scatter & others.
oh, si stiu cat de stricata imi e clasa, am jucat toate clasele si stiu sa joc cu fiecare average, dar hunteru in niciun caz nu e broken.

0 0

Back to top
Gotflow
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-01-2011, 16:16:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu average esti pe hunter. Ti-am vazut streamul: Mereu retardead zerg comp =>run in, mijlocul arenei, tunnel pe ce e in LOS, focus pe healer interupt la prmiu cast, trinket la primu CC, switchuri fara motiv. i lol`d.

Bun esti prin comparatie cu restul hunterilor de pe server care nici nu gasesc panou de macrouri. Daca nu intelegi de ce spune toata lumea ca hunterul e stricat si op la 3 v 3 nici nu te mai obosi sa mai scrii astfel de posturi, macar evita subiectu :/

0 0

Back to top
Jasmine

[The Malefic]

(since 03-02-2013 17:26)

Votes: 12

Post Posted: 28-01-2011, 17:03:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Are dreptate gotflow , hunterul este o clasa foarte buna la 3v3 , 5v5 si bg`s .

0 0

Back to top
besthunterEurope
[Banned user]

Banned

(since 16-06-2011 20:36)

Post Posted: 28-01-2011, 19:49:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gotflow wrote:
Tu average esti pe hunter. Ti-am vazut streamul: Mereu retardead zerg comp =>run in, mijlocul arenei, tunnel pe ce e in LOS, focus pe healer interupt la prmiu cast, trinket la primu CC, switchuri fara motiv. i lol`d.

Bun esti prin comparatie cu restul hunterilor de pe server care nici nu gasesc panou de macrouri. Daca nu intelegi de ce spune toata lumea ca hunterul e stricat si op la 3 v 3 nici nu te mai obosi sa mai scrii astfel de posturi, macar evita subiectu :/

eu vorbeam despre cc nu despre cat de op e hunteru la 3v3 .

0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 28-01-2011, 19:59:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

besthunterEurope wrote:
Gotflow wrote:

eu vorbeam despre cc nu despre cat de op e hunteru la 3v3 .

yeah well, ce'ar fi sa aveti si cc bengos pe langa faptul ca sunteti (poate prea) eficienti in 3v3?

0 0

Back to top
moonshadow

[Mentally Stable]

(since 17-11-2011 20:20)

Votes: 7

Post Posted: 28-01-2011, 21:33:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gotflow wrote:
besthunterEurope wrote:

tu glumesti nu?

adica glumesti?
pt ca daca nu glumesti e grav

ce e undispellable la hunter mai exact? scatter shot? si cam atata?
ce debuff protection are hunter? 0

cate catraliadre de CC are un mage? 6
cate debuffuri de protectie are? 5

care intrerupt? nu are intrerupt are silance.
si app, majoritatea CC-urilor sunt talente, la care nu au acces toti hunteri.

fa si tu calculul.

faptul ca jocul in momentul de fata e ceva de genu

hunter>mage
mage>everyone else
everyone else > hunter nu inseamna ca hunter e OP

ma rog nu este chiar asa descrierea sunt execptii dar imaginea de ansamblu cam aia e. asa ca nu sariti cu shadow priest > mage~

@Drain

poly pe priest
focus hunter???
tzopa bebe?

tu esti exact ca frost magi fotm de pe retail "QQ the priest dispells my skilfull poly NERF!".

poly the dispeller...
game over.

0 0

Back to top
Christy

[Guess who's back]

(since 17-01-2012 15:27)

Votes: 4

Post Posted: 28-01-2011, 21:42:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

moonshadow wrote:
Christy wrote:
Dupa parerea mea , nu exista o clasa mai OP decat alta .

De ce credeti oare ca scot astia de la blizzard updateuri pe banda rulanta si mereu sunt modificate skilurile ? Pentru a gasit un balance intre clase .

Cel mai mult conteaza skilu , plus ca majoritatea de aici , daca vad pe unu ca este "imba" repede , clasa e op .

Invatati-va clasele si o sa vedeti ce op o sa va simtiti cand o sa calcati in picioare pe majoritatea playerilor pe care ii vedeti .

Personal mi s-a pus pata pe clasele UNDER-RATED gen :dk blood , pala prot , etc ... imi place sa joc cu ele , sa invat , sa castig duele , arene , etc si dupa sa asist la replici de genul : "noob" , "esti op" , "nu stiu sa joc contra clasa ta" , etc. Lasati vanatoare asta dupa clase op , pentru ca in cel mai bun caz , clasa este op pe o versiune , si ce o sa se intample cand o sa primiti pe urmatoarea versiune un NERF frumusel ?

esti nou prin wow.

daca gandesti asa, inseamna ca esti relativ noob.

blizzard scoate update-uri pe banda rulanta pt ca jocul nu este echilibrat. daca ar fi fost, nu ar mai fi scos update-uri.

singurul sezon de arena care a fost echilibrat, decat blizzard a inceput sa-si sape singur groapa cu arena, a fost season 7.

blizzard a reusit sa aduca jocul intr-o stare jalnica la capitolul pvp in sfarsit de wotlk, si se pare ca nici in cata lucrurile nu or sa fie mai bune.

@tipul cu mecanismele priestilor.

polymorph este un mecanism.(no-cD, casted, long-ranged, healing, breaking on damage loss of control of character)
varaja "polymorph" este un CC.

fear este un mecanism.(semi-long-ranged, breaking on fixed amount of damage loss of control of character)
vrajile: hawl of terror, intimidating shout, fear, psihic screem sunt mecansime gen fear.

prinzi ideea?

Nu sunt nou prin wow , dar cum am mai zis , aceste updateuri sunt pentru a "echilibra" diferite clase . Faptul ca incearca si gresesc e caracteristic lor . No hate intended .

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 29, 30, 31  Next    

The time now is 06-08-2025, 21:17:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password