User
Pass
2FA

Probleme legate de arena
Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message13262
Turbokill1337

[NoFriendsNoParty]

Status: Offline
(since 11-07-2021 15:46)

Votes: 63

Post Posted: 26-02-2016, 17:13:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Problemele sunt urmatoarele:
1) Sezoanele dureaza o vesnicie, uitati-va la malevolent season, a durat 1 an, pai daca dura atat un sezon pe blizz se lasau de joc majoritatea pe la mijloc de sezon, pentru ca nu e competitie, interactiune, nu exista lupta activa pentru rank 1.
2) Meta legendare sunt foarte op, confirmare: http://imgur.com/h2S1XM3 [35k non crit = 70k crit] de la un simplu meta sochet, de cand pana unde trebuie sa fie asa op un meta sochet? sa nu zic de ala de tank, ca fara el ca rsham nu faci top 100 cat de bun ai fi, ca sa va dati seama ce impact au in pvp
3) Downscales la pve la 522 e foarte putin in comparatie cum era pe blizz, sunt playeri full pve ce dau dmg/heal mai mare decat cei full grievous
http://wowwiki.wikia.com/wiki/Patch_5.4.0
All non-gladiator gear in Battlegrounds, Rated Battlegrounds, and Arenas will be scaled down to an item level ceiling of 496.
Grievous Gladiator gear is exempt from this item level ceiling.
The item level ceiling will increase at a rate of 1 item level point per week until it reaches a maximum of 512.

In special dedicat lui Shocker, sper ca ceilalti playeri ce nu fac arene doar pentru gear vor reactiona potrivit.
As ruga sa nu fie aruncat la Trash Topicul ca data trecuta si sa fie auzita opinia playerilor pvp de pe server.
Luati topicul ca pe o critica constructiva, nu sunt genul sa am doar pretentii, din contra vreau sa-l multumesc pe Shocker ca face regulat Class Fixes.

drthbe5rt6jertjerthergvtbbreterr55byrtbyrt
2 0

Back to top
View user's profile Send private message
owfg

[Exploiter]

(since 12-11-2023 22:10)

Votes: 34

Post Posted: 26-02-2016, 17:17:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sunt de acord aici meta socketu e o prostie mai ales ca ala de tank procuie unu dupa altul,si donwscale in arena la pve trebuie mai mult... intra unu full pve cu meta si bate tot.

edited
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 26-02-2016, 17:18:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1) La fel de bine puteai sa spui "daca pe blizz dura atat sa se bage bossi/fixuri/etc noi se lasau de joc"
2) Nu mai incepeti si aici cu drama aia
3) Trebuie o discutie concreta cu calcule/dovezi/etc

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
lolephix
[Banned user]

Banned

(since 09-04-2019 19:39)

Votes: 11

Post Posted: 26-02-2016, 17:20:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
1) La fel de bine puteai sa spui "daca pe blizz dura atat sa se bage bossi/fixuri/etc noi se lasau de joc"

Trebuie doar sa se dea reset la rating si mmr odata la 2-3 luni ( max 4). Sezonul PVP poate dura atat cat dureaza si phase-ul PVE ( Throne of Thunder) atata timp cat se da reset si nu se ajunge la 3600 rate iar.

O idee ar fi sa se intalneasca membrii din partea staffului cu playeri si sa se "sfatuiasca" in privinta mai multor chestii ( la fel cum a fost cu PVE-ul).

0 0

Back to top
Turbokill1337

[NoFriendsNoParty]

(since 11-07-2021 15:46)

Votes: 63

Post Posted: 26-02-2016, 17:24:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:

1)suntem un server blizzlike, cu cateva exceptii custom features, dar mereu am auzit ca ne orientam spre original si da mi se pare logic sa fie si la noi apropiat de retail nu?
2)nu se face zarva degeaba, nu e exageratie, sunt op, vor veni multi si vor confirma acest fapt.
3) http://eu.battle.net/wow/en/game/patch-notes/5-4-0

drthbe5rt6jertjerthergvtbbreterr55byrtbyrt
0 0

Back to top
Amnezx

[Best in Slot]

(since 11-11-2022 17:06)

Votes: 59

Post Posted: 26-02-2016, 17:37:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@shoker
1. poti face mai multe sezoane pt un singur phase(cu acelasi gear desigur), nu e musai sa fie sezonul si phase`ul, adevarul e ca sunt cam lungi see malevo.
2. meta gems sunt op, eu ca dk ajung la ~80k attack power, si cu putin noroc dau in jur de 70-80k crit cu un gem(suna amuzant, dar asta e adevarul), gem`ul de casteri e de asemenea op, iar de ala de tank sa nu mai vorbim.
3. downscale e necesar, iti spun din experienta, pe blizz nu erau top players cu pve`uri pe ei pentru ca dadeau damage mai mic in comparatie cu cei pvp. un downscale la 512 ar fii perfect.(also cu putin grind iti poti lua trinketul pe valor care da ~10k strength, ceea ce mi se pare cam mult).

1 0

Back to top
Arahanmdrqt

[Mentally Stable]

(since 21-02-2017 13:11)

Votes: 2

Post Posted: 26-02-2016, 18:44:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Confirm tot ce au zis baietii de mai sus, trebuie dezactivat meta gemu e prea penibil!
0 0

Back to top
Spinner

[Scary Is Near !]

(since 25-07-2016 18:38)

Post Posted: 26-02-2016, 19:27:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut ,

In primul rand sunt total de acord cu cele spuse in postul initial . Este absurd ca un meta socket sa faca top dps , la fel de absurd este ca un healer sa aiba 20 % damage reduction cam non stop pe el (din pacate e singuru mod in care poti intr-o oarecare masura sa anulezi prostia aia de meta socket) .

In legatura cu pvp seasons sunt de acord cu Balan , au mai post patch uri in care cu acelasi gear s-a jucat si pentru furious glad title si pentru relentless si etc .. nu trebuie sa stam 1 an de zile in acelasi gear pentru titlul respectiv .Intelegem ca nu aveti posibilitatea sa lansati patch uri si sa scriptati bosi la fel ca cei dp blizz . Suntem constienti ca nu aveti nici situatia lor financiara si nici staff ul lor (devi etc ) .
Resetul odata la 2 3 luni nu mi se pare o idee buna .. pentru ca majoritatea dupa ce au facut end gear .. ori isi cresc alt caracter ori nu mai joaca in bracketul respectiv.

Un pas important pe care ar trebui sa il faceti este : 1. Nerf meta socket in PVP in asa hal intai sa nu merite folosit
2. Imposibilitatea de a-l avea equipped in arena

La fel ca si Turbokill nu am facut acest post ca pe o critica , suntem constienti majoritatea ca faceti tot ce puteti in limita resurselor umane si materiale.

0 0

Back to top
Doru

[Mentally Stable]

(since 27-01-2023 08:47)

Post Posted: 26-02-2016, 21:24:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E aproape imposibil sa gasesti dovezi legate de cum procuiau meta legendare in arena , pentru ca nimeni nu le folosea. Am inteles ca au mers vreo saptamana sa le poti folosi pe pvp gear , "For example, when the meta gem was available for about a week, I used it in my pvp gear. But over the course of a 15 minute WSG when farming mid, i got 2 whole procs from it. It took an incredible long time to stack." , si avea capacitive care are cel mai mare proc chance dintre toate.

http://www.mmo-champion.com/threads/1479788-Legendary-meta-gem

@ http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/10160346576

1 0

Back to top
smashy7

[Gladiator]

(since 05-04-2019 22:37)

Votes: 26

Post Posted: 26-02-2016, 22:27:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt de acord cu ce a zis Turbokill.
Meta gem retail proof procs @ feral - https://youtube.com/watch?v=TKbEEWzWcOw:

Capacitive Primal Diamond - 8.2% proc chance ,cam 1 stack la 10 secunde x 5 - 50 sec sa zicem 1 minut in mare pentru un proc de lightning strike in care crit a dat maxim 21k iar minim 10k. La noi intr-un minut deja am dat 5 procuri de lightning strike (testat) pe langa damage-ul imens care este cam asa: 80k Dk , 70k rogue , 60k monk , 50k feral , 30k warrior asta in full burst.
Indomitable Primal Diamond - Mi se face rau cand vad un shaman enha/ele , pala holy si druid resto cu aceste meta gem-uri ca au un DMR penibil de mare gen 50% shaman cu shamanistic rage+meta , 60% druid barkskin+ironbark+meta nu ca ar ajuta cu ceva vs RM in starea lor actuala.
Sinister Primal Diamond - Dark Soul @ warlock 24/7 uptime + economie de 1 keybind.

Retail Armory - http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Smash%C3%BD/achievement#95:165
Twitch Channel - http://www.twitch.tv/smashy46
Youtube Channel - https://www.youtube.com/channel/UC0anp75oOZh8s4fJLBKfL-Q
<-------- Xwow Tbc Warrior

Last edited by smashy7 on 27-02-2016, 04:54:05; edited 3 times in total
0 0

Back to top
skn

[Mentally Stable]

(since 18-06-2017 09:13)

Votes: 6

Post Posted: 27-02-2016, 15:35:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi se par foarte pertinente toate cele 3 puncte , in special treaba cu meta legendare . Fara ele nu prea ai acces la top .
0 0

Back to top
Volanz91

[Mentally Stable]

(since 26-03-2016 12:29)

Votes: 5

Post Posted: 27-02-2016, 15:56:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

va plangeti ca niste muieri
@ Turbokill te plangi ca o fetita de clasa a V-a copile , in loc sa recunosti ca te bate clasa pe zi ce trece , veniti cu calcule etc nu mai va dati cu parerea dean pulea ca vai domne eu stiu etc ala nu merge bine . nu ai mai trecut de 1.7k ? doneaza si tu un meta si poate ajungi la 1.8k . 3k players nu ar trebui sa sufere sau sa aiba un gameplay de kkt sau sa doneze degeaba pt ca 2 impertinenti habar nu au cu ce se papa clasa pe pandaria . peace !! uite aici Turbokill https://youtube.com/watch?v=6UIXVxSsDUk:

pt tine
@ SKN : oamenii din top 40 %din ei nu au legendare ..just u may know ...dar se vede cat de mult stai prin arene ... bafta !!!

PS : voi pe main chare 1000 % aveti meta socketul , iar cand intrati pe vreo rapciuga de off-char si o luati calumea pe coaja ..sariti pe aici cu gura mare ca nu merge si ca e op...gg gradinita grupa mare !

0 0

Back to top
BlackSun

[Nerdstompers Inc.]

(since 28-02-2019 17:25)

Votes: 47

Post Posted: 27-02-2016, 17:10:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Volanz91, never go full retard.
Ti se pare normal ca unele clase sa foloseasca un CD de 1 minut, eventual si un major glyph pentru 20% damage reduction care tine 10 secunde, iar altii sa-l aiba permanent, doar pentru ca... au donat?
Ce e si mai interesant, e ca nici nu trebuia sa mearga in PvP, pe un server care se lauda ca vrea sa fie cat mai Blizz-like.

2 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 27-02-2016, 21:22:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Volanz91 wrote:
va plangeti ca niste muieri
@ Turbokill te plangi ca o fetita de clasa a V-a copile , in loc sa recunosti ca te bate clasa pe zi ce trece , veniti cu calcule etc nu mai va dati cu parerea dean pulea ca vai domne eu stiu etc ala nu merge bine . nu ai mai trecut de 1.7k ? doneaza si tu un meta si poate ajungi la 1.8k . 3k players nu ar trebui sa sufere sau sa aiba un gameplay de kkt sau sa doneze degeaba pt ca 2 impertinenti habar nu au cu ce se papa clasa pe pandaria . peace !! uite aici Turbokill https://youtube.com/watch?v=6UIXVxSsDUk:

pt tine
@ SKN : oamenii din top 40 %din ei nu au legendare ..just u may know ...dar se vede cat de mult stai prin arene ... bafta !!!

PS : voi pe main chare 1000 % aveti meta socketul , iar cand intrati pe vreo rapciuga de off-char si o luati calumea pe coaja ..sariti pe aici cu gura mare ca nu merge si ca e op...gg gradinita grupa mare !

De unde stii cum plange o fata de clasa a V-a daca nici scoala primara nu ai terminat-o?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
darkinio56

[Dau Bine Salut Pa Pa]

(since 06-08-2020 22:33)

Votes: 13

Post Posted: 27-02-2016, 23:23:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt de acord si eu cu turbo. Eu sincer daca nu as fi jucat non-stop pe Malevonent, probabil ca nu as fi avut toate piesele 5/5 din set, si poate nici offparts, etc. Unii oameni mai fac si altele, iar daca un sezon e asa de lung, nu vor putea sa fie in rand cu lumea gen. Daca ar dura mai putin, unii si-ar rezerva timpul pentru a fi la curent, dar daca dureaza prea mult, unul care se lasa cand e r1 ~2200 rate, 1-2 luni si apoi se apuca iar, ceilalti ar fi cu mult mai sus decat el.. Na, eu zic ca nu e chiar ok faptul ca dureaza atat de mult.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 12-02-2025, 05:02:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password