User
Pass
2FA

[PvP] Legion
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 30, 31, 32  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message91561
kindzor

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-01-2020 22:00)

Votes: 46

Post Posted: 28-07-2017, 16:37:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiu ca se ocupa o singura persoana si tot respectul pentru acea persoana. Nu stiu cine a spus ca legendarele sunt o prioritate in fata claselor care daca erau fixate asa de bine pe cat spui tu(asta inseamna sa mearga ok si in PvP nu doar PvE) nu erau 3 pagini de buguri la pending si alte 3 pagini la confirmed. Nu spun ca nu merg clasele dar sunt cateva buguri care sunt gamechanging ( cel putin in pvp) si pentru care merita putin intrerupt fixatul de legendare ca sa se uite putin la ele.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Kindredz

[lf 3v3]

(since 30-05-2022 19:24)

Votes: 25

Post Posted: 28-07-2017, 17:09:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Denim wrote:
kindzor wrote:
Oare cand o sa se reinceapa fixarea PvP-ului in general( clase, iteme ce merg in arena, caderi prin textura, loss-ul are probleme in unele arene) pt ca deja s-au strans mai bine de 3 pagini de buguri la pending si inca 3 pagini de buguri confirmate.
Ar fi frumos sa se mai faca niste fixuri si in pvp ca in ultima vreme doar pt PvE s-a facut si unele doar au stricat alte lucruri din PvP (vezi absorb de 800k dat de legendara in arena)

Asa e, stam si radem de playeri cum se plang in stanga si in dreapta. Nu conteaza ca in mare s-au reparat si legendare si clase + altele. Noi nu facem nimic, prea mult suferiti de voi. In atatea pagini daca tot ai avut vreme sa vezi ce e prin ele ti-ai fi dat seama ca doar o persoana se ocupa de cele mentionate in functie de prioritate, dar cui ii pasa. Aveti rabdare ca se vor rezolva toate.

nu a zis nimeni ca nu faceti nimic asa ca nu mai exagera cu asta + ca pe ptr a reparat quick cam 90% din bugur(pvp)i si acum au aparut iar + altele noi

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Evydence

[僧]

(since 15-10-2019 19:05)

Votes: 176

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-07-2017, 17:23:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Persoana care a vrut sa fixeze legendarele e fix Quicksand, si desi mai trebuia sa se uite pe la clase trebuie sa ii dau dreptate ca nu e ok sa ai legendara bis si sa o tii doar de frumusete pe tine, pt PvP nu afecteaza momentan, dar noi in PvE cu legendare fara efect e mult lose de dps/protection/healing, si doar sa tii o legendara pentru ca iti da ilvl nu e foarte util, o sa se reapuce sa fixeze si clasele, oricum nu o sa dam drumu la sezonu de pvp pana cand nu consideram ca toate clasele sunt cat de cat stabile fara sa fie o problema grava la o anumita clasa/spell.

If you gonna hit the king you're better kill the king

0 0

Back to top
Kindredz

[lf 3v3]

Post Posted: 28-07-2017, 17:26:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Evydence wrote:
Persoana care a vrut sa fixeze legendarele e fix Quicksand, si desi mai trebuia sa se uite pe la clase trebuie sa ii dau dreptate ca nu e ok sa ai legendara bis si sa o tii doar de frumusete pe tine, pt PvP nu afecteaza momentan, dar noi in PvE cu legendare fara efect e mult lose de dps/protection/healing, si doar sa tii o legendara pentru ca iti da ilvl nu e foarte util, o sa se reapuce sa fixeze si clasele, oricum nu o sa dam drumu la sezonu de pvp pana cand nu consideram ca toate clasele sunt cat de cat stabile fara sa fie o problema grava la o anumita clasa/spell.

sigur nu e problema sa iti procuie 25% haste non stop si cate 900k abosrb in arena de la legendare ? sunt probleme si in pve si in pvp dar in pve poti sa joci chiar daca o clasa da mai tare

1 0

Back to top
Amnezx

[Best in Slot]

(since 11-11-2022 17:06)

Votes: 59

Post Posted: 28-07-2017, 17:27:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Evydence wrote:

frate, lasa`o asa, ca nu mori fara procul de legendara la pve, iti da o groaza de stats fata de itemele normale. ideea e ca, is cateva legendaries care procuie in pvp, desi n`ar trebui, is clase care au cate 3-4 bugs majore la pvp unele negative, altele pozitive, eu zic ca nu legendarele erau prioritatea acum, dar ma rog, aici intrevin si donatiile, si alte chestii si nu are rost sa intram in ele.
Cert e ca ar trebui sa se inceapa si fixurile la clase asap, nu ma plang de unholy dk, ca cat de cat e jucabil(desi are 3-4 bugs negative), dar is clase precum enha, si counterstrike totem pe toate specs care trebuiesc fixate, damage`ul de la shred in pvp samd

edit: gandeste`te ca joci si tu 3s, si iti vin niste habarnisti cu clase airuea, gen shaman/druid si te chinui sa`i bati.. nu cred ca e tocmai ok, in pve daca iti da 1 clasa cu 20-30% dps mai mult nu mori ca e peste tine in recount, ca nu pierzi nimic, bossu oricum pica

Last edited by Amnezx on 28-07-2017, 17:30:26; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Quicksand

[Very Important Person]

(since 10-08-2020 18:56)

Votes: 183

Post Posted: 28-07-2017, 17:29:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iara ati inceput cu drama... Era musai sa facem legendarele, nu stiu daca ati vazut sau nu, unele dadeau absorb infinit, si chestii de genul. legendarele redefinesc complet cum joci cu clasa respectiva. okay, nu in pvp, dar trebuia sa le fac. daca ati observat ieri m-am apucat iara de class fixes, am reparat o gramada. Also legat de relic bonuses, ce vedeti acolo cu 234 era reparat deja, insa nu primeai bonusurile de la 234... era visual numai. Also, sincer nu inteleg cum se intampla aia cu legendary procs in arena, teoretic acum periodic ma duc prin fiecare aura pe player si scot tot ce e item related in pvp (mai putin artifact stuff, bineinteles). Va rog sa-mi spuneti daca se mai intampla (fixul era facut ieri noaptea, candva azi dimineata a intrat pe live)
0 0

Back to top
Evydence

[僧]

Post Posted: 28-07-2017, 17:32:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu de tine sau cum da DK unholy in pvp, dar eu ma joc ww monk si am vreo 6 pendings care imi scad dps destul de mult, burstul principal nu il pot folosi in raid ca nu merg clonele pe boss, unele traits nu se aplica pe clone, Hit Combo nu preia din toate spells ce ar trebui, credema ca si eu vreau sa fac pvp cu monku chiar daca fac mai mult pve, dar nici eu nu pot, dar nu ma plang, stiu ca Quicksand lucreaza foarte mult ca sa fixeze tot ce se poate, si eu il sustin cat pot eu de mult si cat imi ofera timpul liber.

0 0

Back to top
Amnezx

[Best in Slot]

Post Posted: 28-07-2017, 17:35:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Evydence wrote:
Nu stiu de tine sau cum da DK unholy in pvp, dar eu ma joc ww monk si am vreo 6 pendings care imi scad dps destul de mult, burstul principal nu il pot folosi in raid ca nu merg clonele pe boss, unele traits nu se aplica pe clone, Hit Combo nu preia din toate spells ce ar trebui, credema ca si eu vreau sa fac pvp cu monku chiar daca fac mai mult pve, dar nici eu nu pot, dar nu ma plang, stiu ca Quicksand lucreaza foarte mult ca sa fixeze tot ce se poate, si eu il sustin cat pot eu de mult si cat imi ofera timpul liber.

daca tot intrebi de dk unholy:
https://forum.wow-freakz.com/Death-Knight-All-Will-Serve-Skulker-Shot-t478808.html (major)
https://forum.wow-freakz.com/Death-knight-Unholy-All-Will-Serve-t461529.html (pe asta il mai dregi, ca dai summ la ghoul cand intrii in arena si ramane, singura problema e ca nu merge petfollow/moveto pe el)
https://forum.wow-freakz.com/Death-knight-Unholy-Ghoul-HP-t467276.html
https://forum.wow-freakz.com/Death-Knight-Unholy-Dark-Transformation-t473531.html (major)
https://forum.wow-freakz.com/Death-Knight-Unholy-Pet-Related-Bugs-t462652.html (major)
bonus: https://forum.wow-freakz.com/Death-Knight-Unholy-Unholy-Mutation-t464601.html dar nu e mandatory, petntru ca e f situational talentul

edit: quick thx pt crypt fever fix, era deja enervant sa joci fara 1 talent

0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 28-07-2017, 17:36:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Evydence wrote:

Nu te plangi pt ca omori niste mobi, nu e nimic special, e ca si cum te-ai juca cu papusi doar la un alt nivel.
PvP inseamna ca joci vs un alt player care e imprevizibil, e un om in spatele tastelelor, in spatele unui mob din pve, e un script, e robotic, daca stii script stii la ce te astepti...

E si normal sa te plangi in PvP...si pe blizz te plangi pt Pvp, ca e cu totul alt WoW decat cel Pve.

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
1 0

Back to top
Quicksand

[Very Important Person]

(since 10-08-2020 18:56)

Votes: 183

Post Posted: 28-07-2017, 17:39:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vai, cate notificari omg - anyway, va atrag atentia iara: va rog sa-mi spuneti daca mai vedeti legendary / other item procs in arene. Teoretic nu se mai poate intampla asa ceva, dar practic who knows. Si preferabil sa faceti macar o poza, m-ar ajuta
0 0

Back to top
Evydence

[僧]

Post Posted: 28-07-2017, 18:01:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De asta se dau 990 de wipe-uri la fiecare boss nou care e end tier pe blizz? Crezi ca oameni aia nu stiu scriptul din 500 de try-uri? Nu e chiar cum credeti voi ca e PvE-ul, also in mythic + e mult mai imprevizibil decat este PvP, mai ales in anumite dungeons.

Legat de pvp am mai zis de N ori, nu e nimic special sa joci doar 2s cu acelasi combo, sa faci acelasi lucru mereu, mai ales cand joci si un combo broken care iti face easy win, credema ca in PvE ajungi sa depui mult mai mult efort decat in PvP, in PvP inveti ce face fiecare clasa si stii cum sa ii dai counter, in PvE trebuie sa tii minte 13 spells de la boss, unde, cand si cum le da si sa tii cont ca bosul se misca, tanku poate sa dea fail si tu poti sa mori, healu nu rezista si tu mori, sau vice-versa, nu mai bagati faza cu "bati dragoni si eu playeri", ca am vazut dragoni mai isteti decat foarte multi playeri PvP.

0 0

Back to top
Kindredz

[lf 3v3]

Post Posted: 28-07-2017, 18:07:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Evydence wrote:
De asta se dau 990 de wipe-uri la fiecare boss nou care e end tier pe blizz? Crezi ca oameni aia nu stiu scriptul din 500 de try-uri? Nu e chiar cum credeti voi ca e PvE-ul, also in mythic + e mult mai imprevizibil decat este PvP, mai ales in anumite dungeons.

Legat de pvp am mai zis de N ori, nu e nimic special sa joci doar 2s cu acelasi combo, sa faci acelasi lucru mereu, mai ales cand joci si un combo broken care iti face easy win, credema ca in PvE ajungi sa depui mult mai mult efort decat in PvP, in PvP inveti ce face fiecare clasa si stii cum sa ii dai counter, in PvE trebuie sa tii minte 13 spells de la boss, unde, cand si cum le da si sa tii cont ca bosul se misca, tanku poate sa dea fail si tu poti sa mori, healu nu rezista si tu mori, sau vice-versa, nu mai bagati faza cu "bati dragoni si eu playeri", ca am vazut dragoni mai isteti decat foarte multi playeri PvP.

e destul de greu si pve pe legion( spun din propria experienta) si cunosti foarte usor cand urmeaza sa dea un boss ceva spell(dbm power)

1 0

Back to top
Amnezx

[Best in Slot]

Post Posted: 28-07-2017, 18:10:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Evydence wrote:

nu zice nimeni ca e usor pve`ul, dar nu poti sa spui ca pve e mai imprevizibil decat pvp, cand bossii functioneaza dupa un anumit script, fac acelasi lucru de fiecare data, e repetitiv totul, nu poti spune ca iti face bosul fake cast sau ceva de genul asta, plus ca ii cunosti fiecare phase. moreover, cum zice si bubble ai dbm care te ajuta enorm, in pvp ce ai? nimic

0 0

Back to top
Evydence

[僧]

Post Posted: 28-07-2017, 19:24:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uite ca exemplu, daca iti ratezi burstu in PvE s-ar putea ca tu sa fii de vina ca intra bosul in Enrage sau ca nu pica un set de adds care e must sa pice in cateva secunde, daca ratezi burstu in pvp, rotesti pileru si kaitezi pana cand iti revine, nu pierzi mult daca stii sa supravietuiesti. Credema ca am jucat PvP pe Legion retail, si pot sa iti spun ca acum e patchul in care oricine poate face pvp, pt ca iti poti lua si da one shoturi foarte usor, poti kaita la infinit acum cu unele clase, sa nu mai vb de pvp talents care pt unele clase este un boost enorm si pt altele nici macar nu se simte. Am vazut pvp la rate foarte mare, si tot ce faceau ei erau sa isi dea burstu, cu cc max pe heal, si daca nu pica un dps din 2, asta era, faceau kait pana cand le revenea sau pana ramanea healu fara mana daca nu stia sa tina de el, in pvp acum totul tine de control, daca stii sa faci control la burstul inamicului e gg ez, ca dupa daca el nu stie sa faca kait e mort in mai putin de 2 minute.

1 0

Back to top
raven3

[Creep]

(since 12-05-2022 06:35)

Votes: 188

Post Posted: 28-07-2017, 20:16:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din punctul meu de vedere echipa de developeri o facut o treaba infinit peste asteptarile mele atunci cand am auzit ca se baga legion aici. SI in mare experienta - lanturi de questuri, world quests, pve, pvp, legendare etc mi se pare super. Felicitari la toti.

In legatura cu pvp. Sunt niste probleme acum la anumite clase. Iti lasa asa o senzatie ca in anumite conditii nu asa ar trebui sa decurga o arena.
Aici problema e sa se rezolve chestiile astea pana se da drumu la sezonu de arene.

Eu o sa incerc sa fac in viitorul apropiat un post destul de lung cu feedback de la pvp.
peace.

1 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 30, 31, 32  Next    

The time now is 12-11-2024, 02:44:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x