User
Pass
2FA

Question.
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2320
Nerfz
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 02-04-2013 15:38)

Votes: 24

Post Posted: 14-03-2013, 17:18:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am o mica mare intrebare care suna cam asa: Cand se v-a gasi un GM sa testeze feralul ? In primul rand, dots vs resil, dots vs modifiers, dots vs alt fel de reductions (gen icebound fortitude, divine protection etc.) Nu am vazut pe nimeni sa faca asta si cred ca ar merita. Undeva ceva este gresit. Am inteles ca exista o formula care sa presupunem ca ar fi adevarata dar nu pare a fi deajuns. Daca vrea un GM contul meu de pe skillcapped.com sa faca o mica diferenta intre ce exista pe retail pe 4.3.4 si ce exista la noi as fi bucurus sa il imprumut.

No *** pl0x.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 14-03-2013, 18:00:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar daca nu sunt GM, m-as oferi eu sa ajut la testarea feralului. as putea sa testez singur pe dummy, absolut tot ce tine de feral. pentru celelalte as avea nevoie de un partener, cu fiecare clasa, cu rezil(nu conteaza cat e, macar blue vicious gear si e OK) si cu TIMP pentru a testa damage reduce thingies si dots modifiers. Oricum, maine iau toate talentele sa vad ce da increase la dots, si cat. sper ca dummies sa fie OK, in sensul ca sa aiba stats care scrie pe ei.

joc pe exodus, daca se ofera cineva sa ma ajute, add Kinook la friends si whisper cand intru. Alianta

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
Drodu

[Plictisit]

(since 25-09-2020 16:27)

Votes: 105

Post Posted: 14-03-2013, 18:07:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous some help here.

Mistweaver Monk Guide PvE

0 0

Back to top
Raster

[ACNA]

(since 02-09-2016 09:51)

Votes: 81

Post Posted: 14-03-2013, 18:11:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce trebuie sa faca asta un GM ? Poate sa o faca oricine si in mare parte s-a ocupat Nerd.
Ce formula ai auzit tu ca exista ?

воронья
0 0

Back to top
Tianna

[Mentally Stable]

(since 06-06-2014 20:39)

Votes: 19

Post Posted: 14-03-2013, 18:18:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster wrote:
in mare parte s-a ocupat Nerd

Se vede:))
Ar fi frumos daca ar testa un gm, pentru ca acesta poate sa fie obiectiv, nu e cazul tau, dar un gm ca lumea ar putea rezolva problema asta. Daca lasi un player care joaca clasa aia, e clar ca nu poate sa iasa ceva bun.

Last edited by Tianna on 14-03-2013, 18:26:10; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Nerfz
[Banned user]

Banned

(since 02-04-2013 15:38)

Votes: 24

Post Posted: 14-03-2013, 18:25:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tianna wrote:
Raster wrote:
in mare parte s-a ocupat Nerd

Hater Sigh

Raster wrote:
De ce trebuie sa faca asta un GM ? Poate sa o faca oricine si in mare parte s-a ocupat Nerd.
Ce formula ai auzit tu ca exista ?

Pentru ca e GM. Daca vrei mai multe detalii inseamna ca nu ai pus intrebarea corecta.

Kinook wrote:
Chiar daca nu sunt GM, m-as oferi eu sa ajut la testarea feralului. as putea sa testez singur pe dummy, absolut tot ce tine de feral. pentru celelalte as avea nevoie de un partener, cu fiecare clasa, cu rezil(nu conteaza cat e, macar blue vicious gear si e OK) si cu TIMP pentru a testa damage reduce thingies si dots modifiers. Oricum, maine iau toate talentele sa vad ce da increase la dots, si cat. sper ca dummies sa fie OK, in sensul ca sa aiba stats care scrie pe ei.

joc pe exodus, daca se ofera cineva sa ma ajute, add Kinook la friends si whisper cand intru. Alianta

Nu pe dummy ca nu e bun.

0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

(since 12-11-2014 19:20)

Votes: 51

Post Posted: 14-03-2013, 18:25:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tianna wrote:

Eu nu am raportat nimic gresit manule, daca mai departe s-au produs unele greseli , degeaba o ardeti cu prostii gen "din cauza aluia da feralu' asa", ca eu nu am nici o vina ...... -
Oricum e greu sa le explici la oi asa ceva... se arunca una in balta sar toate... ce aude unu spune si celalalt -

"Munca l-a creat pe om, dar nici lenea n-a omorat pe nimeni."
0 0

Back to top
gigiferalu
[Banned user]

Banned

(since 30-03-2013 19:06)

Votes: 6

Post Posted: 14-03-2013, 18:47:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lasershit a ascuns bugs mai mult ca sigur la feral cand a testat ca doar e moldovean plecat in italia la furat sine de tren, cautati pe altu de pref un player pve nu pro *** pvp de astia suferinzi ca el.
0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 14-03-2013, 18:50:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gigiferalu wrote:
lasershit a ascuns bugs mai mult ca sigur la feral cand a testat ca doar e moldovean plecat in italia la furat sine de tren, cautati pe altu de pref un player pve nu pro *** pvp de astia suferinzi ca el.

LESIN -)))))))))))))))))
Ok, trecand peste trolling.....voi de fapt ar trebui sa va cam uitati pe la confirmed bugs si sa vedeti ce e pe acolo.Cat despre ce a testat si raportat honourless eu zic sa nu mai deschideti gura pt ca a raportat orice bug, fie el pozitiv sau negativ.

0 0

Back to top
trutilol

[Mentally Stable]

(since 20-08-2013 11:12)

Votes: 8

Post Posted: 14-03-2013, 18:55:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gigiferalu wrote:

-)))

url=http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=WoW+Freakz&cn=Strumphitza][/url]
0 0

Back to top
N e l l y
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2014 10:02)

Votes: 13

Post Posted: 14-03-2013, 19:00:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster wrote:

In mica parte s-a ocupat nerd defapt, pentru ca nu a facut niciun post la rip/rake care dau 15k pe 5k resil, iar dupa vine asta si zice" dar ce coae aia de pe blizzard fac 40k attack power?", erm..nu frate aia erau imbracati in carpe nu cu gear.

Dupa vine Raster cu inca 3-4 gm's care zic: "nu aveti pic de respect , postati la bug report, aveti rabdare", iar aici am ceva de subliniat, si anume:respect pentru playerii din wow nu am si nu o sa am niciodata, iar bugurile de la bug report sunt postate de mult fratilor, sunt de jumatate de an aproape si chestia cu rabdarea.. hai sa fim seriosi ca vine shockeru si zice ca a reparat bugul vizual de la spriest cu haste sau dmg la obliterate in functie de disease care 99% din server nu stiu ca dmg la scourge/obliterate creste in functie de disease si alte buguri din astea inutile.Sunt sute de clipuri pe youtube care arata ca dmg la feral ca e colosal de mare pentru patchul asta, inacceptabil chiar; alt exemplu mai e spriest care sunt teamuri cu 2700+rate, iar acum sa fim seriosi.. spriest pe blizard era praf nu puteai sa faci atat rate mai ales cu healer. Eu joc paladin si dk, numi face probleme spriest, dar la majoritatea teamurilor face, iar astea sunt exemple care mi-au venit mie pe moment.

0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

(since 12-11-2014 19:20)

Votes: 51

Post Posted: 14-03-2013, 19:08:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu de ce nu faci nici 1 post sa arati ce e gresit? La voi la olteni acolo nu s-a inventat matematica in scoli?
Tot urlati ca nush ce nu a facut ala , nush ce nu a facut celalalt, dar voi de ce nu faceti daca tot sunteti asa iritati?

"Munca l-a creat pe om, dar nici lenea n-a omorat pe nimeni."
0 0

Back to top
Raster

[ACNA]

(since 02-09-2016 09:51)

Votes: 81

Post Posted: 14-03-2013, 19:20:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerfz wrote:

Pentru ca e GM. Daca vrei mai multe detalii inseamna ca nu ai pus intrebarea corecta.

Nu scrie nicaieri ca eu sau orice alt GM ar trebui sa facem asta, mai ales daca nu ne pricepem deloc la clasa respectiva. Unde am idee, am ajutat, am postat, s-a reparat, se va repara si nu sunt singurul.
In primul rand, ar trebui playerii sa ajute pentru un gameplay cat mai bun si chiar sunt cativa care o fac, doar ca astia nu sunt vazuti cu ochi buni pentru ca pur si simplu sunt bagati in seama mai mult decat altii, pe mine, ca GM, nu ma afecteaza cu nimic ca feralul da damage mult prea mare.

N e l l y wrote:
Raster wrote:

In mica parte s-a ocupat nerd defapt, pentru ca nu a facut niciun post la rip/rake care dau 15k pe 5k resil, iar dupa vine asta si zice" dar ce coae aia de pe blizzard fac 40k attack power?", erm..nu frate aia erau imbracati in carpe nu cu gear.

Dupa vine Raster cu inca 3-4 gm's care zic: "nu aveti pic de respect , postati la bug report, aveti rabdare", iar aici am ceva de subliniat, si anume:respect pentru playerii din wow nu am si nu o sa am niciodata, iar bugurile de la bug report sunt postate de mult fratilor, sunt de jumatate de an aproape si chestia cu rabdarea.. hai sa fim seriosi ca vine shockeru si zice ca a reparat bugul vizual de la spriest cu haste sau dmg la obliterate in functie de disease care 99% din server nu stiu ca dmg la scourge/obliterate creste in functie de disease si alte buguri din astea inutile.Sunt sute de clipuri pe youtube care arata ca dmg la feral ca e colosal de mare pentru patchul asta, inacceptabil chiar; alt exemplu mai e spriest care sunt teamuri cu 2700+rate, iar acum sa fim seriosi.. spriest pe blizard era praf nu puteai sa faci atat rate mai ales cu healer. Eu joc paladin si dk, numi face probleme spriest, dar la majoritatea teamurilor face, iar astea sunt exemple care mi-au venit mie pe moment.

Sa te invat o smecherie, te duci aici, apesi CTRL+F si scri Nerd, dupa vezi ce iti apare acolo.
Apoi, te mai invat ceva, te duci aici si faci exact ca mai sus, vezi ce-ti iese.

Legat de a doua chestie, da, ai dreptate, sunt buguri mai importante decat Obliterate de la DK, dar presupun ca ala a fost mai usor de reparat pentru el si de asta la ales, cred ca ai observat ca a reparat doar cateva in seara aceea. De asemenea, zilele astea, a reparat si bugul de la players movement, mai e nevoie de ceva testing, dar in mare parte ar trebui sa fie ok.
Acum, daca nu intelegi ca doar o singura persoana care nu sta 24/24 in fata PC-ului repara chestiile de o importanta foarte mare pe aici, e problema ta, noi (GM) in afara de faptul ca trebuie sa asteptati ca pana la urma se repara si ce vreti voi, nu avem ce sa va spunem.

воронья
0 0

Back to top
skyreaker24

[Faraon intergalactic]

(since 21-01-2023 19:17)

Votes: 90

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 14-03-2013, 19:29:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu e important ca testeru sa fie gm sau nu, e important sa stie cum merge jocul si sa stie unde sa caute informatii corecte legate de cum mergea o clasa pe un patch respectiv.

daca joaca sau a jucat pe oficial in patchul cu pricina constituie un avantaj -.

0 0

Back to top
Scott

[Maniac]

(since 03-04-2023 21:32)

Votes: 59

Post Posted: 14-03-2013, 19:31:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din ce am observat pe AT bleedurile si shred isi iau increase inca o data daca pe target exista debufuri gen https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=46857 pe langa mangle debuff. Nu stiu daca e cazul si la noi.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Raster, 14 March 2013 17:49

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 20-02-2025, 18:39:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x