User
Pass
2FA

Assassination - dead spec?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message571
ClearMind

[Hater]

Status: Offline
(since 19-10-2022 19:13)

Votes: 26

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 05-09-2016, 11:54:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,

Sunt tare curios de ce nu se joaca (mai) deloc assa in pve pe server, mai ales ca natura encounterelor favorizeaza acest spec si ca nu mai ai "positional requirement" din cauza ca backstab a fost inlocuit cu dispatch. L-am testat in SoO LFR cu daggerele de la norushen (528 ilvl ambele, no enchant), aoc si renataki trinkets, undeva pe la ~97% mastery si am terminat encounterele la ~160k dps (~250k-300k in burst) la 536 ilvl. Stiu ca nu ii asa mult, dar nici eu nu ma cred mare "pro rogue" .
Oricum, nu cred ca se pune problema de "low dps spec" cel putin pe dificultati normal/flex/lfr. Daca nu asta, atunci ce? Ca de cand s-a bagat SoO, un singur alt rogue assa am vazut prin LFR.

P.S. am postat aici pt. ca la class forums e liniste.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 135

Post Posted: 05-09-2016, 12:20:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dat fiind faptul ca nu mai am timp ca inainte nu am testat foarte bine assa,dar pe scurt ..mi s-a parut slab ca dps ,incercam sa trag de dps ,dar parca ma lupt cu vantul, poate diferenta o face gear-ul dupa 550 ilvl.
Din ce am citit si de pe blizz ,assasination se joaca pana obtii assurance of consequence pentru combat,iar dupa aceea combat bate lejer sub si assa in toate privintele..

0 0

Back to top
ClearMind

[Hater]

(since 19-10-2022 19:13)

Votes: 26

Post Posted: 05-09-2016, 12:35:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ryangg wrote:
Dat fiind faptul ca nu mai am timp ca inainte nu am testat foarte bine assa,dar pe scurt ..mi s-a parut slab ca dps ,incercam sa trag de dps ,dar parca ma lupt cu vantul, poate diferenta o face gear-ul dupa 550 ilvl.

Erau mai demult bugs la poison dmg/envenom dmg care-ti faceau praf tot dps-ul.

ryangg wrote:
Din ce am citit si de pe blizz ,assasination se joaca pana obtii assurance of consequence pentru combat,iar dupa aceea combat bate lejer sub si assa in toate privintele..

Pt ca specul combat are mai multe cooldown-uri ofensive care beneficiaza de AOC (shadow blades, ar, ks) decat assa (vendetta si shadow blades). Deci combat e burst spec iar assa e sustained. Totusi, single target, eu dau mai bine pe assa decat pe combat.

0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 135

Post Posted: 05-09-2016, 12:54:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E faza ca in SoO ai multe fights cu aoe..si combat..fix la asta exceleaza ,poti juca in continuare assa ..e mai distractiv decat combat

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 02-08-2025, 07:29:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password