User
Pass
2FA

Report a Gamemaster
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 62, 63, 64  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message152319
Zohlomg

[DEFIANCE]

Status: Offline
(online 6 days ago)

Votes: 770

Post Posted: 03-07-2012, 11:03:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

slimj0k3r wrote:
Presupun ca o sa consederati asta off topic, sau o sa primesc un Warn de la Zohl, dar in acel print nu vad ce am facut rau sau de as fi zis ceva jignitor la adresa oricarui jucator / GM . O fi eu mai incet la minte. Xwolf . Ah si inca un lucru, pe forum ma port civilizat , nu folosesc cuvinte jignitoare, insa nu m-am asteptat sa vad de la GM "caci eu nu cred ca lesinatii aia..." , presupun ca am dreptul la intrebarea: De unde sti tu ca sunt un lesinat? Esti doctorul meu? Ai tu habar ce probleme medicale am? Te rog frumos abtinete de la jigniri.

Deci virgin nu e jignire, dar lesinat e? -))))))).
Va rog nu mai postati, va faceti tot mai tare de ras.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
twx

[Mentally Stable]

(since 23-08-2013 09:05)

Votes: 3

Post Posted: 03-07-2012, 11:11:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zhol nu stiu dc te bagi in convesatie , nu e vorba de tn nu u ai dat ban-urile , mi se pare a nu ai nicio legatura cu posturile de mai sus , asteptam un raspuns de la Bachuss / Burtonz . Ms
0 0

Back to top
slimj0k3r

[Mentally Stable]

(since 18-11-2014 10:15)

Votes: 3

Post Posted: 03-07-2012, 11:12:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In fine, discutie terminata.

PS: GG

0 0

Back to top
Juhziz

[🌟Most Wanted]

(online 1 week ago)

Votes: 133

Post Posted: 03-07-2012, 11:16:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca asta era cea mai simpla chestie sa poti linistii atmosfera, Zohl -

Quote:
Gamemasterii sunt mai presus decat playerii din punct de vedere ierarhic, astfel orice tentativa de jignire/nerespectare a spuselor lor se pedepseste dupa cum considera GM-ul in cauza (de la mute de cateva minute pana la ban permanent)

Am zis sa inteleaga si cei care nu prea citesc regulamentul :<

*nu ma faceti lingau, nu ma intereseaza pe mine de actiunile voastre, doar v-am pus aici de ce ati luat ban, si de ce puteti sa luati ban

-

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 6 days ago)

Post Posted: 03-07-2012, 12:42:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

twx wrote:
Zhol nu stiu dc te bagi in convesatie , nu e vorba de tn nu u ai dat ban-urile , mi se pare a nu ai nicio legatura cu posturile de mai sus , asteptam un raspuns de la Bachuss / Burtonz . Ms

Sunt Head GM, va pot raspunde doar eu la orice reclamatie.

0 0

Back to top
Bacchus

[Unbearable]

(since 03-01-2023 19:21)

Votes: 87

Post Posted: 03-07-2012, 14:48:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru toti care ati luat ban - CITITI REGULILE! :rtfm: Nu eu le-am facut!

"Gamemasterii sunt mai presus decat playerii din punct de vedere ierarhic, astfel orice tentativa de jignire/nerespectare a spuselor lor se pedepseste dupa cum considera GM-ul in cauza (de la mute de cateva minute pana la ban permanent)"

Cred ca s-a vorbit destul despre acest subiect! Va doresc o zi buna si data viitoare ma sfatuiesc sa va vedeti de jocul vostru!

0 0

Back to top
dnbancerr

[Mentally Stable]

(since 23-07-2012 19:44)

Votes: 2

Post Posted: 05-07-2012, 16:32:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume caracter ingame:Dnbdancer
Nume Gamamaster implicat:Bachuss
Data si ora abuzului:5.07.2012 / 17:25
Detalii: Well, am spus pe global ' eshag: baga idu asta de mess si iti dau iteme ' a fost o gluma nu a deranjat pe nimeni, inafara de marele Demetra a.k.a Bachuss care m-a jignit si mi-a spus '' ce glume de ratat ai' , eu la randu meu i-am raspuns ' numele tau e in cinstea mamei tale care a luptat in vietnam?' . Apoi acest gemeu a intrat pe Bachuss si mi-a dat mute 1500 . 1500 ? Sunt playeri care injura servaru si primesc 200 minute mute, am impresia ca nu stii ce inseamna 1500 de minute. Dar nu asta conteaza, conteaza ca tu ai inceput scandalu si m-ai provocat.

Ps: nu stiam ca Demetra = Bachuss, dar cred ca regulile sunt pentru toti.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 6 days ago)

Post Posted: 05-07-2012, 16:39:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai facut ceva print te rog?
0 0

Back to top
dnbancerr

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-07-2012, 16:48:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://imageshack.us/photo/my-images/32/wowscrnshot052212172243.jpg/

Imi cer scuze ca nu am facut print si cand i-am raspuns, dar sunt sigur ca a facut el print.

Vreau doar unmute pentru a cauta partener pt. arene.

0 0

Back to top
dnbancerr

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-07-2012, 00:13:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume caracter ingame:Schwarzkopf
Nume Gamamaster implicat:jert
Data si ora abuzului:1:90
Detalii: Un random player pe nume Lionsgate a spus ca nu mai exista niciun player adevarat pe realmu evolution, iar eu l-am atacat putin. Un tip pe nume Sagatlol, din ce am vazut e iubita multor playeri pe global m-a injurat, jert poate sa confirme ca l-am rugat sa ii dea mute, dar el mi-a spus sa postez pe forum, dar ca imi va da si mie mute. WtF?
jert, amice, dulceatza, tu dai mute fara sa gandesti, imi dai 100 de minute pentru 4 randuri scrise pe global la ora asta? Dupa ce mi-a trecut muteu de 100 de minute , m-a intrebat un player daca sunt adevaratu Schwarzkopf si i'am raspuns tot asa in 4 randuri. Cineva, nu stiu dar cred ca tot jert mi-a dat mute fara ann.
Inteleg ca e spam sa scriu pe 4 randuri, dar la ora asta nu era nimeni pe global si nu deranjam pe nimeni.

http://imageshack.us/gal.php?id=qpqokuLi3d_c1uPW0-LanK6WqZSdpZmdspaukdXjzZs

0 0

Back to top
Santoss

[Mentally Stable]

(since 20-01-2016 13:46)

Votes: 16

Post Posted: 09-07-2012, 23:45:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume caracter ingame: Seemslegit
Nume Gamamaster implicat: Mistral
Data si ora abuzului: 10.07.2012 / 00:41
Detalii: Am luat mute 100 minute pentru simplul fapt ca am zis "ma cac pe fuego" pe global, mai erau 2 persoape pe global care isi bagau **** in toti, faceau ratati pe toata lumea si au primit tot 100 mute. Nu spun ca nu merit mute, dar nu mi se pare corect sa iau tot 100 minute pentru "ma cac"

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 6 days ago)

Post Posted: 10-07-2012, 09:39:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa faci un caracter cu nume vulgar/obscen/indecent sau sa adopti un astfel de limbaj, indiferent ca e adresat unui player sau nu si indiferent de canalul de chat (mute 10+ minute pana la ban permanent)
0 0

Back to top
Burton

[Freakazoid]

(since 28-12-2015 14:04)

Votes: 31

Post Posted: 10-07-2012, 11:31:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dnbancerr wrote:
Nume Gamamaster implicat:Bachuss
Data si ora abuzului:5.07.2012 / 17:25
Detalii: Well, am spus pe global ' eshag: baga idu asta de mess si iti dau iteme ' a fost o gluma nu a deranjat pe nimeni, inafara de marele Demetra a.k.a Bachuss care m-a jignit si mi-a spus '' ce glume de ratat ai' , eu la randu meu i-am raspuns ' numele tau e in cinstea mamei tale care a luptat in vietnam?' . Apoi acest gemeu a intrat pe Bachuss si mi-a dat mute 1500 . 1500 ? Sunt playeri care injura servaru si primesc 200 minute mute, am impresia ca nu stii ce inseamna 1500 de minute. Dar nu asta conteaza, conteaza ca tu ai inceput scandalu si m-ai provocat.

Ps: nu stiam ca Demetra = Bachuss, dar cred ca regulile sunt pentru toti.

I-am dat si lui un mute pe Demetra pentru limbaj pe global. Nu ti se scoate nici un mute , ti-ai luat pentru duma aia ieftina cu "mama". Pe viitor daca vreti sa nu aveti probleme , evitati glumele tampite pe global, nu toata lumea le savureaza.

Santoss wrote:
Nume caracter ingame: Seemslegit
Nume Gamamaster implicat: Mistral
Data si ora abuzului: 10.07.2012 / 00:41
Detalii: Am luat mute 100 minute pentru simplul fapt ca am zis "ma cac pe fuego" pe global, mai erau 2 persoape pe global care isi bagau **** in toti, faceau ratati pe toata lumea si au primit tot 100 mute. Nu spun ca nu merit mute, dar nu mi se pare corect sa iau tot 100 minute pentru "ma cac"

Poti sa vezi si altfel problema : sa te consideri norocos ca nu ai prins alt GM care sa iti dea mai mult de 100 minute. Revin-o pe la noi cu o reclamatie ca lumea.

dnbancerr wrote:
Nume caracter ingame:Schwarzkopf
Nume Gamamaster implicat:jert
Data si ora abuzului:1:90
Detalii: Un random player pe nume Lionsgate a spus ca nu mai exista niciun player adevarat pe realmu evolution, iar eu l-am atacat putin. Un tip pe nume Sagatlol, din ce am vazut e iubita multor playeri pe global m-a injurat, jert poate sa confirme ca l-am rugat sa ii dea mute, dar el mi-a spus sa postez pe forum, dar ca imi va da si mie mute. WtF?
jert, amice, dulceatza, tu dai mute fara sa gandesti, imi dai 100 de minute pentru 4 randuri scrise pe global la ora asta? Dupa ce mi-a trecut muteu de 100 de minute , m-a intrebat un player daca sunt adevaratu Schwarzkopf si i'am raspuns tot asa in 4 randuri. Cineva, nu stiu dar cred ca tot jert mi-a dat mute fara ann.
Inteleg ca e spam sa scriu pe 4 randuri, dar la ora asta nu era nimeni pe global si nu deranjam pe nimeni.

http://imageshack.us/gal.php?id=qpqokuLi3d_c1uPW0-LanK6WqZSdpZmdspaukdXjzZs

Urca pozele altundeva , mi-e lene sa imi fac cont pe imageshack.

Quote:
Victor: ce ratat sunt

0 0

Back to top
dnbancerr

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-07-2012, 22:23:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume Gamamaster implicat:Jert
Data si ora abuzului:13:07.2012/ 23:15
Detalii: Se certau astia mai mari ai sv-ului, Fairr,Calymero,Shaggz si un tip Askios ca nu stiu care bla bbla e mai bun , anyway. Tot ce am spus eu care cred ca merita mute maxim 50 de minute e ' Calymero, daca'ti fwt una peste dinti mori' sau cv de genu. Jeert, care nu ma suport,asta e clar. a decis sa dea mute , doar mie,shaggz,pontius si askios 300 de minute.inca o data, voi ati ajuns din lingai (nu toti, m-am inselat in privinta lu bachuss:*) mai marii puternici ai sv-lui, care nu aveti frica de nimeni ,dar nu prea faceti nimic. Pe global sunt injurii mult mai mari decat ceea ce am spus eu dar nu ia nimeni mute. Jert, te inteleg, ai picat bacu, probabil vei munci pe un tractor sau ca 'badiguard' in supermarket, dar te rog nu'ti varsa nervii peste mine. E a 2-a reclamatie care ti-o fac intr'o saptamana, si nu cred ca eu sunt prostu. -

PS: Burton, sunt cam prost cu site-uri de pics upload, sugestii sau lasa'mi pm cu id sa iti dau.

0 0

Back to top
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 13-07-2012, 22:53:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Legat de prima reclamatie. Da, pot decide doar sa va avertizez, ti-am spus doar ca daca il postezi vei lua mute pentru ca l-ai provocat in caz ca il rezolva alt GM care probabil nu va stii toata situatia. A-2-a oara te certai cu cineva folosind un limbaj inadecvat deci ai luat mute. Mute ptr spam nu a fost de la mine.

Acum legat de a2a

And more

Si terminati cu dramele ca X are ceva cu mine, daca incalci regulamentul primesti pedepsa(eu decid cat in functie de regulament).

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 14 July 2014 11:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 62, 63, 64  Next    

The time now is 02-12-2024, 15:19:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x