User
Pass
2FA

Report a Gamemaster
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 62, 63, 64  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message154566
Zohlomg

[DEFIANCE]

Status: Offline
(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 12-05-2013, 07:25:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-) Ia tu tot topicul asta de 36 pagini la puricat, si vezi cate suspenduri am dat. Eu zic ca sunt peste 10. Dintre care doua sunt unor GM de rank 4/5 (maxim), kos si Ravenous.

Te inseli grav.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
cronoxx

[Sefu la Paladini]

(since 13-05-2021 14:29)

Votes: 20

Post Posted: 12-05-2013, 14:33:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume caracter ingame:cronox
Nume Gamamaster implicat:Pirin
Data si ora abuzului: 12.05.2013 ora 15:00
Detalii: Pai am mers cu un grup de prieteni (aprox 7-10) in goldshire sa ne distram omorand niste ally pe acolo.. dupa vreo 10 minute ma trezesc cu garzi spamate de catre Pirin cu pretextu ca facem lag.. acu sa fim serios nu`mi spuneti mie ca la 7-10 oameni in goldshire facem lag..+ ca nu s a plans nimeni de asa ceva.. probabil ca la chemat cineva ca ii omoram pe acolo.. si el ca e GM power..+ ca nu e prima oara cand face asta...intr`un final am intrat la ally sa`l intreb.. si imi raspunde ca un adevarat gm "salut, pa, ai ignore, pentru ca pot" am ss aici cu ce l`am intrebat http://i.imgur.com/VhbTHmh.jpg , aici cu raspunsurile lui http://i.imgur.com/hdHJePp.jpg , http://i.imgur.com/xNuruB2.jpg.. aici am ss cu , cati oameni am fost http://i.imgur.com/NkaJqlC.jpg.. si aici cu garda http://i.imgur.com/n7V5Axm.jpg .. a mai mentionat ca si in razor hill e la fel.. daca citeste ce am scris.. ii spun eu ca nu, nu sunt in razor hill garzi... deci si pretextu asta cade.... facem si un test daca cu 10 oameni fac lag in goldshire eu imi dau /delete char.. pai ce naiba e bataie de joc.. unii mai doneaza pe aici si vor sa se distreze din cand in cand(ma refer la mine cel putin).

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Pirinush

[Little Pandawan]

(since 31-12-2018 12:27)

Votes: 190

Post Posted: 12-05-2013, 14:43:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Distreaza-te in alta parte , nu ma intereseaza ca vrei tu sa faci PvP atat timp cat faci la restul playerilor lag, in fiecare seara este Hoarda in Goldshire asa ca am "spawnat" ( nu spamat) "1 (un)" guard nu 1241 de guards cum zici tu.

Daca tot pui dovezi pune tot chat logul nu doar ce vrei tu.

P.S Invata limba romana si dupaia revino

Last edited by Pirinush on 19-05-2013, 09:46:15; edited 1 time in total
0 0

Back to top
cronoxx

[Sefu la Paladini]

Post Posted: 12-05-2013, 14:46:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci spune`mi mie la 10 oameni in goldshire facem lag este? garzile au fost spamate doar in STORMWIND si ORGRIMMAR acum daca ma duc cu 10 oameni in tol barad de ex.. bagi si acolo garzi? sau in orice alta zona mai populata? pot sa fac si asta daca vrei. in razor hill de ce nu sunt garzi si in goldshire sunt? oricum ti`am spus nu`mi pune pretextu cu lagu la 10 oameni in goldshire.. serios acum... pic de lag nu a fost acolo...

0 0

Back to top
Pirinush

[Little Pandawan]

(since 31-12-2018 12:27)

Votes: 190

Post Posted: 12-05-2013, 14:52:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uitate care ii distanta dintre Orgrimmar - Razor si care ii distanta Stormwind - Goldshire. Guard nu a fost pus numa pt voi, a fost pus pentru toti care o sa vina
0 0

Back to top
cronoxx

[Sefu la Paladini]

Post Posted: 12-05-2013, 14:58:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

serios? - atunci explica`mi de ce acum o perioada de timp(nu stiu aprox cat) tot noi am venit seara cu vreo 10-15 oameni si iar ai SPAWNAT garda acolo tot pentru o perioada scurta? noi ieri.. azi si cand am mai fost.. nu mai era nici o garda.. si aia cu distanta ma face sa rad. eu zic sincer sa nu ne mai contrazicem si sa asteptam decizia unui GM cu rank mai mare.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 12-05-2013, 19:12:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e ok ce-a facut pirin.
0 0

Back to top
cronoxx

[Sefu la Paladini]

Post Posted: 12-05-2013, 19:22:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e ok? deci eu daca merg oriunde cu 10 oameni dupa mine.. gen tol barad/darnasus/ironforge.. o sa se bage peste tot garzi? sa puneti si in gurubashi ca si acolo ne mai adunam din cand in cand 40v40 sau 20v20.. si na se face lag... oricum daca voi spuneti ca se face lag la 10 hordaci adunati la un loc intr`un loc mai apropiat de ally.. sau invers.. e trist. oricum nu a fost pic de lag.. se oftica el ca stam pe acolo mereu si ally nu e in stare sa ne omoare... la orice ora facem test.. aduc 10 oameni in goldshire sa vezi ca nu se plange nimeni de lag.. si daca tot se pun in goldshire.. sa se puna si in razor ca vin ally mereu si acolo... oricum world PvP nu mai ai unde sa faci.. daca nici macar loss`ul nu merge.. in arene si chesti.. eventuri unde faci? dire maul arena? stai.. nici aia nu merge ca e pvp off -

0 0

Back to top
anotimp

[Mentally Stable]

(since 27-11-2014 09:34)

Votes: 6

Post Posted: 13-05-2013, 12:08:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pirinush wrote:

P.S Invata limba romana si dupaia revin-o

-

0 0

Back to top
Alusion
[Banned user]

Banned

(since 04-02-2016 15:40)

Votes: 10

Post Posted: 15-05-2013, 08:34:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cronoxx wrote:
e ok? deci eu daca merg oriunde cu 10 oameni dupa mine.. gen tol barad/darnasus/ironforge.. o sa se bage peste tot garzi? sa puneti si in gurubashi ca si acolo ne mai adunam din cand in cand 40v40 sau 20v20.. si na se face lag... oricum daca voi spuneti ca se face lag la 10 hordaci adunati la un loc intr`un loc mai apropiat de ally.. sau invers.. e trist. oricum nu a fost pic de lag.. se oftica el ca stam pe acolo mereu si ally nu e in stare sa ne omoare... la orice ora facem test.. aduc 10 oameni in goldshire sa vezi ca nu se plange nimeni de lag.. si daca tot se pun in goldshire.. sa se puna si in razor ca vin ally mereu si acolo... oricum world PvP nu mai ai unde sa faci.. daca nici macar loss`ul nu merge.. in arene si chesti.. eventuri unde faci? dire maul arena? stai.. nici aia nu merge ca e pvp off -

Sincer.... te bate romana prietene. (OFF)
(ON) La fel sunt garzile puse si catre orgrimmar nu suferi ... cand a venit allianta peste hoarda la fel au fost pusi de catre victor ... sau ce gm a fost atunci , deci lasa QQ`u deoparte si vezi-ti linistit de joc. Tchuss~

0 0

Back to top
shadowsige

[Mentally Stable]

(since 25-06-2017 05:05)

Votes: 4

Post Posted: 26-05-2013, 19:07:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele implicatului ingame: Volken
Numele vinovatului gm: Victor
Ora abuzului: 15:30 ~
Detalii si problema: mi s-a dat mute pe nedrept..eu fiind jucator de aprox. 4ani pe freakz stiu regulamentul ca in palma dovada istoricul meu fara warm ban sau mute... scuzati scrisul mult dar trebuie. Sa explic in detaliu:
Buna ziua... cred ca deja se stie problema... nu am gasit topicul cu report gamemaster... am facut tiket ingame si mi sa spus sa vinla topicul report gm asa ca asta am incercat sa fac
Problema este urmatoarea... Gmul cu numele Victor cred ca nu stie ca eu joc de 4ani pe freakz si am adus multa lume pe server dealungul timpului. Ieri acest gm care e nou cred si din sursele mele e din ianuarie anul acesta... am spus cand a fost delayul ala mare pe global :``nu mai duce mult serverul cu spamul asta si pica.. terminati cu spamul`` iar Victor mi a dat instant mute 10000minute sau o sapt cv in genu.. fara nici un avertisment sau cv gata a dat dupa cum a crezut el.... deci chiar nu am zis nimic deplasat. Putea sa imi dea mute 5min imi zicea nu mai scrie cand e lag sau cv in genu si eu nu mai scriam in veci . in regulament nu scriasta asa ca nu am stiut... merit sa fiu iertat va rog? Avand in vedere buna purtare de pana acuma si respectul care vi l port shokere.raster zohlomog pirinush groovy si multi altii etc.. chiar si pe tine te respect victore cu toate ca ma suparat faza dar poate se rezolva iar alti care si au batut joc de el cu ziua lui si etc nu au luat mute sau daca au luat 100-1000min max... deci nu am injurat nu am jignit nu nimic si iau mute.... ma Victore eu sunt pe serv asta de 4ani ma poti verifica doar ca am stat putin on in ultimi 2ani... si nu am luat un mute niciodata.... sa aplici regulamentul corect ar trebui..As dori sa mi se scoata muteul doarece este si noreason si nu am incalcat regulile... va rog sa imi da-ti unmute si sa verificati istoricul deorece nu am jignit pe nimeni. Cine a avut rapsare sa citeasca ii multumesc si respect! A ba mai mult victor ma amenintat pe pm ca imi dubleaza muteul. Si imi da si warm pt ca i ampus ca daca e tare in spatele pcului mai bine s-ar intalni cu mine face to face sa discutam ca oameni nu cu mute.... va rof sa luati atitudine .. daca si aici se da gm la toti copii atunci m-ati dezamagit... pacat eu

Sunt un gamer si voi fi mereu atata timp cat se vor gasi jocuri de jucat -.
De 8 ani alaturi de WOW - (4 ani aproape alaturi de FREAKZ ---)

0 0

Back to top
shamycow
[Banned user]

Banned

(since 18-06-2013 19:53)

Votes: 43

Post Posted: 26-05-2013, 20:59:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca postezi ss cand te-a amenintat ca iti dubleaza muteul eu pun pariu cu tine ca ia suspend 1 saptamana/chiar 2 ....

0 0

Back to top
Victoor

[Curious & Creative]

(since 16-02-2022 20:35)

Votes: 46

Post Posted: 26-05-2013, 21:17:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ma intereseaza ca joci de 4 ani pe freakz, regulile se aplica pentru toata lumea in aceeasi masura.Nu stiu despre ce warn vorbesti, nu iti pot da warn, nu sunt moderator. Ai inceput cu amenintari prin PM cu "jmekere" ca daca sunt tare intre 4 pereti sa ne intalnim sa discutam frumos. Ti-am spus, no unmute, ti-ai bagat organele in el server, puteam sa-ti dau -1 cum i-am dat la duduboss, dar am zis sa fiu baiat bun.Ce inseamna sa dai un deget si sa iti ia toata mana.

P.S: E total decizia mea daca vreau sa iti dublez mute'ul, asa ca nu ma mai lua ca te-am amenintat, eu ti l-am dat, eu ti-l scot/dublez.Si ti-o spun si aici, profiti de bunatatea mea, si daca o mai continui asa, ti'l dublez. Fii fericit ca ti-am dat doar atat!

@ shamycow , nu stiu ce cauti aici, e topic de reclamatii gamemaster, nu vad vreo reclamatie venita de la tine.

0 0

Back to top
shadowsige

[Mentally Stable]

(since 25-06-2017 05:05)

Votes: 4

Post Posted: 27-05-2013, 04:21:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scuzati-mapt ce va urma e mulde citit dar fac orice sa-mi dovedesc nevinovatia:

Omule ok ai facut frumos nu mi-ai dat dar gandeste umpic mai sus ,daca eu team rugat sa ma ierti ti am dat imediat dupa mute un tiket cu iarta-ma pentru ca nici macar nu stiu dc mi ai dat mute omule explicam si mie pentru ca nu am spamat nu am injurat nu nimic... le-am zis doar sa termine printr-o propozitie corecta si decenta. Iar tu spui nu-ti scot nimic pa sau cam asa cv... dupa am mai incercat de 2ori tot frumos.. cat sa suporte omu frate?a dat pm-ul acela din ultima masura ce sa zic.. iar la cat timp am fost pe server si am adus donatori pe el ar fi trebuit sa insemne ceva dar nah.. aste romanu aplica legi gresite pt altii si cand greseste na facut-o el.... frate fi corect daca tot ma iei cu warm si astea.. da-mi warm mute ce vrei tu dar dupa ce ma faci de cacao pe server si primesc zeci de wispuri cu ce sa intamplat dc midat mute .. ca nu. Facut nimic etc.. ma simt nasol.. da recunos ti am dat pm dar nu ca amenintare imsa daca o iei ca pe o amenintare dami warm si ce vrei tu daca te simti mai bine... credeam ca zice ceva istoricu ala curat fara mute si warm sau ban.. oricum SA MA AI PE CONSTIINTA PT CA MI-AI DAT MUTE PE NEDREPT asa iti doresc ! Chiar nu mai exista gm pe aici care sa posteze?vreau si eu parerea lor daca se poate... Multumesc anticipat..
Ps : crezi ca nu am tupeu sa recunosc? Uite aici pm-ul complet al amandoura nu mai da doar partile care te intereseaza pe tine. In limba si literatura romana conteaza. Toata fraza ca sa intelegi sensul: uitati pmurile pt care zice ca meritam warm. Daca e nevoie si de screenshot il atasez mai incolo
Eu Volken:dc esti asa omule? tu chiar nu ai suflet? dc sa ma invat minte tu crezi ca esti shefu serverului? ma jmekere daca esti tare in spatele pc-ului hai sa ne vedem in relaitate omule... poate discutam mai civilizat decat sa ne certam... man a fost o simpla vorba nu am jignit pe nimeni.. am zis sa temrine de spamat ca pica serveru ca nu o mai duce mult pe delayul ala.. dc trebe sa mi dai mute cand nu am injurat,nu am jignit nu nimic... eu te reclam frate nu e noramal sa faci chestia asta!
El Victor:
shadowsige a scris:
ma jmekere daca esti tare in spatele pc-ului hai sa ne vedem in relaitate omule... poate discutam mai civilizat decat sa ne certam...

Am citit asta, nu m-am mai sinchisit sa citesc restul. Nu iti scot nimic pentru asta si din momentul in care primesti acest mesaj, sa nu indraznesti sa mai trimiti un reply ca iti dublez durata, ti-am dat chiar putin pentru ce ai zis, puteam -1, dar am zis sa fiu baiat bun, dar mi-e scarba de replicile pe care mi le dati. Ramai asa, numa' bine.

Hmm aici cred ca tu ma ameninti cu mute si warm in fine.. sa-ti fie scarba de altii ok dar nu de mine care inca am bunul simt
Tot eu ca baiat cu bun simt si respect mi am cerut iertare de.si nu sunt vinovat cu absolut nimic:

ScuzA-MI DERANJUL TE ROG.. ok .. ai dreptate.. imi cer iertare Victor... stiu ca m-am comportat urat... si am exagerat... te rog sa ma ierti... poate ne impacam te rog .. Iarta-ma si scuza-ma te rog nu am vrut sa te deranjez... Ia acest mesaj in semn de pace si respect ceradu-mi iertare.. poate totusi te mai gandesti cu unmute-ul te rog mult de tot sa ma ierti.. dc trebuie sa ne razboim.. am ajutat multa lume pe server si multa lume ma ajutat dc trebuie sa ma pedepsiti tocmai pe mine.. adevarat ai fost baiat bun si iti multumesc... chiar nu am realizat ca zic ceva care sa deranjeze sau zic vre-o prostie .. nu am luat nici o data mute... deci in 4 ani apraope o data nu am luat mute.. si de aceea sar asa.. ZIC LA ORICE ORA CA FREAKZ E CEL MAI TARE SERVER pt ca asa este si nimeni nu poate sa-mi schimbe parerea... omule te rog acum intelege-ma si pe mine crezi ca prin aceasta metoda iti atragi prieteni? dandu-mi mute pt asemenea lucru? eu nu am injurat nu injur si nu jignesc pt ca nu-mi sta in fire dar cand o iau aiurea pe coaja normal ca ma supar.. pune-te in postura mea... si nu cred ca este normal sa-mi dublezi pedeapsa omule... nu te-am mai jignit cu nimic acuma.. dc ma ameniti ?

Lasa ca o sa vina vremea Victore in care o sa iti faci atat de multi dusmani incat ceilalti o sa renunte sa se mai ia de Shokeru care din punctu meu dvedere e baiat ok si cumsecade ,si o sa aiba grija de tine.. lasa ca Dumnezeu e sus...

Sunt un gamer si voi fi mereu atata timp cat se vor gasi jocuri de jucat -.
De 8 ani alaturi de WOW - (4 ani aproape alaturi de FREAKZ ---)

0 0

Back to top
Victoor

[Curious & Creative]

(since 16-02-2022 20:35)

Votes: 46

Post Posted: 27-05-2013, 07:25:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am rezolvat, insa m-a deranjat faza cu smechere.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 14 July 2014 11:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 62, 63, 64  Next    

The time now is 13-02-2025, 10:31:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x