User
Pass
2FA

Situatia actuala @ Freakz
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message17215
Azwraithz
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 30-09-2014 01:39)

Votes: 104

Post Posted: 04-06-2014, 22:11:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Da, cei care faceau cum ai zis tu faceau asa. Cei actuali sunt doar, cum am zis, strict cei care fac momentan treaba.
Exact de gmii de care zici tu ca fac treaba momentan discutam mai sus,anyway,ramane cum zici tu..daca tot vad ca o tii pe a ta.

Zohlomg wrote:
Tocmai ti-am explicat de ce e asa low rewardul la eventul meu. La ala de Guild vs Guild, ce ai vrea mai mult de mounts / guild achievs? 5 mounts? Iteme de 416 la toata lumea clar nu.

Nu,ci puteati sa le dati la alegere 1 ground + 1 fly + gold sau gems sa zicem,de fiecare..ca totusi e guild vs guild event..nu e ceva gen 1v1 stuff,la fel ar putea sa primeasca un titlu de RBG mai low ranked..in functie de ce loc au iesit la event,sunt N chestii..daca stau sa iti enumar..stam pana maine asa : ).

Zohlomg wrote:
Acum ca am lamurit asta, chiar ma enervezi cu ce-ai zis aici

Ca te-ai enervat e strict problema ta, ce ar fi fost ca de cate ori m-am enervat eu sa vin sa fac gura sau sa fac flame aici pe forum sau ingame? Din contra,observi ca eu vreau sa iti explic o cale de a imbunatatii situatiile respective,iar tu vii si imi spui ca te-a enervat ce am zis eu despre tine,in fine;

Zohlomg wrote:
Vorbim deja foarte mult pe un tabard si chiar ne pierdem privirea de la ce e cu adevarat important. Dupa rr la 3v3 o sa fie vendoru ala si o sa aiba "valoare" cu adevarat tabardul ala.

Daca te referi prin a pune Tabard-ul Wrathful la vendor,asta..e cea mai mare prostie ever..sincer, inteleg un Relentless acolo care era luat de oricine pe LK,dar wrathful la vendoru ala nu. Also nu e vorba ca se discuta prea mult despre un tabard,ci faptul ca nu s-au dat inapoi..sa zis clar ca li se sterg doar donatilor,acum astia de l-au luat pe drept care e treaba? ei sunt mai prosti si nu il merita inapoi,da.

Relentless - la vendor
Furious - la events
Si Wrathful sa se dea la aia de l-au luat ''corect'' sau la eventul ala mare pe $$

Asa ar trebui categorizate,nu cum sunt acum.

Zohlomg wrote:
Face Nero si imi spune la ordinea zilei foarte multe exploituri, si multe sunt si reclamate, etc, dar de "Worgen da mai mult crit" nu am mai auzit pana acum.

Doar nu vrei sa le stie pe toate,e unul singur totusi, si hands down din partea mea ca e unul dintre putinii care chiar se ocupa aici. Insa eu doar ti-am dat un exemplu ca inca exista si altele,dar uite trinket exploit-ul se stie de el inca,si nu e fixed dupa ce au reusit astia sa il buguiasca iar : )

Zohlomg wrote:
Da, atunci am intervenit eu si i-am calmat si am sters ultimele 10 pagini de injuraturi / etc, ca sa nu ramana pe forum. Care e problema ca am sters, si ce guilda ti se pare ca a fost avantajata de mine?

Nu am zis de tine...nu se invarte totul in jurul tau , ci de GM's de favorizau pe X si pe Y si stergeau posturile,nu ma bag aici daca vor sa vina ei sa discute (playerii implicati,no problem,dar fara flame)

Zohlomg wrote:
Stie foarte bine Nerd ce parere am despre el si cum vorbeam pe Skype la fel cum vorbesc si cu tine, nu cred ca i s-a parut lui o reactie exagerata.

Cunosc persoana aia de mai bine de 7 ani de zile,si iti zic sincer,ca reactiile de genul nu le inghite,daca nu iti arata tie nu inseamna ca totul a fost ok d.p.d.v. al lui.

PS: Vezi ca din atatea ''quotes'' ai cam sarit peste cateva puncte specificate de mine in primul quote,si sper ca alea sa nu fie ''date uitarii'' cum se intampla deobicei,ca din discutia 1 dai in 2 si tot asa,pana cand multe subiecte dispar in timpul lor.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
MIGHTY NELLY
[Banned user]

Banned

(since 12-02-2015 11:44)

Votes: 15

Post Posted: 04-06-2014, 22:20:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Azwraithz wrote:
Daca te referi prin a pune Tabard-ul Wrathful la vendor,asta..e cea mai mare prostie ever..sincer, inteleg un Relentless acolo care era luat de oricine pe LK,dar wrathful la vendoru ala nu. Also nu e vorba ca se discuta prea mult despre un tabard,ci faptul ca nu s-au dat inapoi..sa zis clar ca li se sterg doar donatilor,acum astia de l-au luat pe drept care e treaba? ei sunt mai prosti si nu il merita inapoi,da.

Relentless - la vendor
Furious - la events
Si Wrathful sa se dea la aia de l-au luat ''corect'' sau la eventul ala mare pe $$

Asa ar trebui categorizate,nu cum sunt acum.

Asta nu inteleg nici eu, de ce nu le da inapoi; Ca la cat am tras pentru tabardu ala amarat pe lk cand nu aveai pe cine sa faci rate si acum la eventu de sfarsit de sezon cand jucam paladin holy, cea mai praf clasa posibila care murea in 3 secunde si nu avea nici heal si acum vine si zice ca nu avem dovezi. Nu sunt posturile de la events pe forum?

0 0

Back to top
Azwraithz
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-06-2014, 22:31:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
A fost rezolvat o data trinket exploit, ati mai gasit o cale sa treceti prin fix, ca mna, freakz players sunt buni la comentat si la gasit exploituri.

Freakz players sunt buni la comentat si la gasit exploituri; Deaia nici nu mai zic multi exploiturile care le stiu,deoarece:

1- Se vine cu ''ceea ce ai spus tu aici mai sus''
2- Rwards pentru exploits nu prea mai au vreo valoare,ar trebui marite.

Think a bit, am trecut prin 5 servere eu (AT,Freakz,M10, si inca 2). Pe PTR realm la freakz cand mi-ati dat acces,in timp ce aia se chinuiau saracii de 1 sapt de cand aveau acces si gasisera 3-4 bugs,eu in primele 25 minute pe PTR am gasit peste 15-16 bugs doar la o clasa.Exploits nici nu mai intra in discutie,numai cate ti-am zis tie prin PM sau la alti gm's.

Daca te duce capu putin si esti rapid de ''ochi'' gasesti fara probleme,nici vorba nu e cum credeti voi ca au stat aia saracii 1 ora pe PTR si gasisera 2-3..normal daca nu se pricep. Stai mult sa le cauti doar atunci cand mai sunt putine buguri pe server si tre sa iti dai seama exact ce problema e la respectiva clasa sau etc.

Repet,poate daca rewards pentru exploits and stuff s-ar schimba si ar parea mai promitatoare,poate multi v-ar zice o gramada de chestii,dar pana atunci multi considera ca nu merita. ( Nu,nu zic asta din rautate,daca asta intelegi)

Iar in legatura cu WF tabard,nu se plange nimeni,ci doar faptul ca trebuia voi sa va faceti treaba,acum daca am adus discuta de tabard tot noi suntem aia ratati,anyway.

0 0

Back to top
skilz

[Roguetakeszeroskillz]

(since 28-11-2018 15:28)

Votes: 38

Post Posted: 04-06-2014, 22:51:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:

Suntem in cautare de GMs noi activi de ceva timp, din pacate nu sare nimeni in ochi si toti care trimit cu "ZOHL DA-MI GM PLS" nu au o treaba cu jocul.

Posturi unite automat, 04-06-2014, 23:51:00

sunt maxim 15 playeri pe serveru asta care au idee cum merg clasele si gameplay. Dar De foarte multa vreme se umbla pe alt principiu. Nimeni nu o zis ca trebuie reparate toate odata dar. Sunt multe si multe chestii care efectiv nu iti permiti sa joci o clasa sau un spec. Sunt chestii esentiale. si postate. Intradevar nu te poti lua dupa comments ce le gasesti de pe net pentru ca sunt outofdate si nu sunt concrete, nici dupa parerea playeriilor. intocmai de asta zic sa primeasca gm niste persoane care au Habar de clasa lor si de gameplay.. nu pve nerds si nu forum addicts. Nu pve'u indeparteaza playerii si nici forumu. pentru ca un boss o sa il bata fie cum o fii scriptu si isi iau iteme dar Main problem este si va fii pvp.

0 0

Back to top
Azwraithz
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-06-2014, 22:52:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uite Zohl,iti dau un exemplu banal care orice player/GM cu 2 neuroni l-ar fi gasit si postat:

Intrebare de 20 puncte,ce observi ciudat in printul asta?

Si cum spuneam,sunt N probleme si da,dinastea banale care nu sunt postate si astia de ''stau pe Gmis'' si o ard afk nu au fost capabili sa le gaseasca,care sunt la mintea cocosului.

0 0

Back to top
Rofly

[why me ?]

(since 04-12-2021 22:00)

Votes: 106

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-06-2014, 23:17:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am citit decat primul post si asi mai avea de adaugat .

Fiecare gm aplica regulamentul cum vrea el nu e nimic "fix" sunt/au fost foarte multe cazuri in care unu spameaza 5 randuri nu ii se intampla nimic altu spameaza 3 randuri boom mute 1 zi , acelasi lucruri si la buguri/exploituri .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
nseries

[Dumnezeu in devenire]

(since 08-10-2022 13:11)

Votes: 162

Post Posted: 04-06-2014, 23:30:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Azwraithz wrote:

cat spell power ai?

lasand gluma, era nevoie de un topic ca asta, insa nu mi se pare ca in momentul de fata ajuta serverul , ci mai mult intoarce playerii asupra staff-ului (la asta se rezuma tot ce ai spus tu)

nu sunt events? gm-u e de vina pentru ca nu face
nu sunt fixuri? gm-u e de vina pentru ca nu face
nu sunt mutes? gm-u e de vina ca nu activeaza in-game
nu sunt ideile nostre implementate? gm-u e de vina pentru ca el stie mai bine iar tot ce spunem noi nu e ok
etc

ce trebuia sa facem noi ca playeri am facut, adica topicul pentru sugestii. de restul trebuia sa se ocupe staff-ul, ceea ce a si facut, in mare parte.

inca ceva, afirmatia ta:
Quote:
Ideea de a recruta new gms care sa se ocupe,sincer,de cate ori a avut loc,mereu a durat maxim 2-3 saptamani,apoi a fost iar nevoie.

tin sa te contrazic

unii chiar nu si-au facut treaba cum trebuie, sau pur si simplu aveau gm pentru a se distra in timpul liber, aruncand un mute sau 2 pe zi, insa mai e si cealalta jumatate care chiar a muncit si muncesc in continuare pentru server. nu vreau sa dau nume momentan, fiecare stie cat a stat in casa pe server ignorand invitatia la o bere rece sau la un fotbal.

+1 pentru sinceritatea ta, -1 pentru sincronizarea cu starea actuala a serverului.

0 0

Back to top
nazzgull

[Mentally Stable]

(since 21-04-2016 19:38)

Votes: 7

Post Posted: 04-06-2014, 23:51:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nseries wrote:
Azwraithz wrote:

cat spell power ai?

lasand gluma, era nevoie de un topic ca asta, insa nu mi se pare ca in momentul de fata ajuta serverul , ci mai mult intoarce playerii asupra staff-ului (la asta se rezuma tot ce ai spus tu)

nu sunt ideile nostre implementate? gm-u e de vina pentru ca el stie mai bine iar tot ce spunem noi nu e ok
etc.

si cine e de vina tovarase atotpupincurist?

0 0

Back to top
trilulilu

[最好 ]

(since 04-07-2016 09:54)

Votes: 39

Post Posted: 05-06-2014, 00:23:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Regius22 wrote:
Keishaxx wrote:
Cand ii dau PM lu bacchus cu teamuri de 2800 care au facut rate pe wintrade primesc raspuns ca n-am o treaba cu wowu - nu mi-ar explica el cum a ajuns anghlache la 2930 cand priestu din teamu lui nu mai joaca de 1 an

nu te supara ca te intreb, da ce insinuezi prin toate astea?
ai descoperit tu pvp-ul ? si il inveti si pe el acum ?

Cam are dreptate trix desi el niciodata nu are dreptate -)

You know the legend . You dont know the story

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 05-06-2014, 00:38:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nseries wrote:

etc

ce trebuia sa facem noi ca playeri am facut, adica topicul pentru sugestii. de restul trebuia sa se ocupe staff-ul, ceea ce a si facut, in mare parte.
...
+1 pentru sinceritatea ta, -1 pentru sincronizarea cu starea actuala a serverului.
Cam asa gandeam si eu dupa ce am terminat de citit posturile alea imense. E ok ca ai spus ce ai spus, cu unele chestii ai dreptate, cu altele nu (dupa cum a raspuns zohl la o mare parte din ele), dar... un rost efectiv nu e. Principalul motiv pentru care sunteti nemultumiti e ca va atasati de server si ca deveniti din ce in ce mai pretentiosi (chiar nu e nimic rau in asta, evidentiam doar). Ati avut diverse sugestii, s-a tinut cont de multe din ele. Ganditi-va cum era calitatea wow-ului privat acum cativa ani si cum e acum. Am (s-au) ridicat foarte mult standardele. Da, mai sunt buguri (unele si majore), dar cine poate sa vina sa imi spuna ca nu s-au rezolvat FOARTE MULTE buguri (si foarte multe majore)? Prea mult va bazati pe "pai uite bugul asta si asta si asta sunt de X luni"... da, ok, gasesti 10, gasesti 20, cate or fi, dar cum ramane cu MIILE de buguri reparate?

Eu zilnic repar/fac cate ceva, chiar daca nu apar posturi la "fixed", e FOARTE IMPORTANT sa intelegeti ca nu tot emulatorul se rezuma la spellul X sau questul Y pe care il vedeti voi la fixued section, sunt diverse mecanici/etc care trebuie reparate, facute, scripturi/modificari pe care le fac ca sa se pupe totul mai bine, sa pot repara mai usor, sa pot vedea mai usor ce se intampla. Cam asa arata logul meu de fixuri

Ca o concluzie (legat de tot nu doar de fixuri: teamspeak [cu canale, licente, probleme, updates, modificari, mentenanta], forum [posts, users, reputatii, probleme, modificari, mentenanta] wow [fixuri, crashes, eventuri, sugestii, reporturi, exploituri, mechanics, verificat loguri, scripturi], ...), treaba se face, doar ca nu mai e apreciata la fel ca inainte, ceea ce ziceam si la inceputul postului. Singurul lucru care ramane de facut e sa se discute fiecare problema separat ca sa se gaseasca solutiile cele mai bune pentru fiecare in parte, nu toate la gramada

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 05-06-2014, 00:40:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Azwraithz spune niste adevaruri pe fata.
Nu suntem in masura sa condamnam pe nimeni pentru ceva anume , dar e adevarat ca freakz nu mai e ce a fost.
E adevarat ca atunci cand apare un bug minor la bug report sar "toti" gms pe topic , dar zac de luni de zile buguri majore la confirmed.
E adevarata faza exploit rewarding.
La faza cu bug-urile probabil o sa vina un repros ca sunt prea multe bug-uri pentru atat de putini oameni (in staff) ... sincer nu s-a acordat atentie.
Se promite WoE din Februarie , odata cu warmaster , de Blackrock Caverns nu zic nimic pt ca a zis Rage ca se lucreaza (foarte bine , hai sa nu fim rai).
Sarim peste treaba cu contentul , ne-am obisnuit, e greu , stiu.

Ajungem la cum merge serverul . Dau un exemplu de atentie , de care vorbeam mai devreme , atentie pe care stafful o acorda. Cand se stie de bug-ul din arene ,exemplu la mine la mage : Dau Deep Freeze si in acelasi timp targetul intra in LoS dupa pillar , iar eu iau cd , dar targetul nu ia deep , bug la care gm-ul iti spune sa dai relog cand patesti , ca si la bug-ul de la cauterize de nu procuia. Faza cu relog o aud la diferite clase ca solutie finala.
Si ce frumos s-au musamalizat topic-urile cu rogue dmg , cand s-a pus frumos filmulet de pe blizz unde , comparativ cu freakz , un rogue ruth geared da mai bine ca unul cata de pe blizz , iar apoi se vine si se posteaza ca formulele sunt corecte , poate or fi , si luam in cazul oricarei clase , formulele or fi corecte , dar cu spune si Rage, care e singurul care aprofundeaza un bug report cand poate, formulele pot fi corecte, dar poate fi influentat de altceva.
No offence zohl , dar degeaba vii cu formulele corecte , daca per total efectul X al bug-ului Y e demonstrat si rezultatul final contrazice formula, dovada ca sunt alti factori la mijloc.

E de apreciat toata munca, dar daca, cum spuneai si tu de curatenia din staff, se cauta/vin oameni noi instaff capabili e bine , daca nu , freakz continua sa se duca in jos.

Edit: Nici bucuria de a mai juca de fun e rapita cand jumatate din achievement-urile din bg-uri nu merg spre exemplu , pui dovezi ale creditelor completate pentru primirea achieve-ului si nu-l primesti, nu inteleg de ce nu se poate sa-l primim daca tot nu se repara , unele pot fi primite din cate se pare.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

Last edited by pms on 05-06-2014, 00:46:41; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

Post Posted: 05-06-2014, 00:44:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:

Ajungem la cum merge serverul . Dau un exemplu de atentie , de care vorbeam mai devreme , atentie pe care stafful o acorda. Cand se stie de bug-ul din arene ,exemplu la mine la mage : Dau Deep Freeze si in acelasi timp targetul intra in LoS dupa pillar , iar eu iau cd , dar targetul nu ia deep , bug la care gm-ul iti spune sa dai relog cand patesti , ca si la bug-ul de la cauterize de nu procuia. Faza cu relog o aud la diferite clase ca solutie finala.
Si ce frumos s-au musamalizat topic-urile cu rogue dmg , cand s-a pus frumos filmulet de pe blizz unde , comparativ cu freakz , un rogue ruth geared da mai bine ca unul cata de pe blizz , iar apoi se vine si se posteaza ca formulele sunt corecte , poate or fi , si luam in cazul oricarei clase , formulele or fi corecte , dar cu spune si Rage, care e singurul care aprofundeaza un bug report cand poate, formulele pot fi corecte, dar poate fi influentat de altceva.
No offence zohl , dar degeaba vii cu formulele corecte , daca per total efectul X al bug-ului Y e demonstrat si rezultatul final contrazice formula, dovada ca sunt alti factori la mijloc.
Exact ce ziceam, vii si vorbesti concret de "bugul asta si asta si asta", diverse situatii izolate, useless

WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 05-06-2014, 00:54:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
pms wrote:

Exact ce ziceam, vii si vorbesti concret de "bugul asta si asta si asta", diverse situatii izolate, useless

Useless. Am dat exemple concrete , particularizand problema in sine. E un server privat , are buguri , da-l in ma-sa -, dar cand sunt ignorate chestii care schimba macazul pe unul din planurile de care apartin pvp / pve.... Hai sa nu zic ignorate , dar sunt tratate genul asta de PROBLEME (ca sa discutam acum per total) fara nici macar un criteriu, daca s-ar axa stafful pe problema X , chit ca e un bug major , raportat la tot serverul e o problema ca toate celelalte , dar daca impaca 'nspe mii de playeri chestia aia le da peste gura "pac , problema majora , v-am rezolvat-o".
Si-mi pare rau ca dau iar un exemplu "useless" , dar cand vine rageless si pune niste variabile de care ar putea depinde bug-ul X si vine zohl si zice ca formula e blizzlike si totul e ok , cam se bat unul cu altul aici - ex: that rogue topic.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

Post Posted: 05-06-2014, 01:00:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
Shocker wrote:
pms wrote:

Useless. Am dat exemple concrete , particularizand problema in sine. E un server privat , are buguri , da-l in ma-sa -, dar cand sunt ignorate chestii care schimba macazul pe unul din planurile de care apartin pvp / pve.... Hai sa nu zic ignorate , dar sunt tratate genul asta de PROBLEME (ca sa discutam acum per total) fara nici macar un criteriu, daca s-ar axa stafful pe problema X , chit ca e un bug major , raportat la tot serverul e o problema ca toate celelalte , dar daca impaca 'nspe mii de playeri chestia aia le da peste gura "pac , problema majora , v-am rezolvat-o".
Si-mi pare rau ca dau iar un exemplu "useless" , dar cand vine rageless si pune niste variabile de care ar putea depinde bug-ul X si vine zohl si zice ca formula e blizzlike si totul e ok , cam se bat unul cu altul aici - ex: that rogue topic.
Daca tot vrei sa fim concreti, o sa fiu concret legat de bugul ala cu pillarul, am spus acolo ca nu reusesc sa reproduc concret, m-am tot chinuit cu bugul, m-am uitat ce si cum, mi-e foarte greu (daca nu imposibil) sa repar ceva ce nu pot analiza. Deci nu, nu e nici o lipsa de interes, pur si simplu la unele nu am destule info/metoda de reproducere 100%/etc.
Si nu mai raspunde iar legat de buguri concrete aici, se pierde ideea topicului

WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Post Posted: 05-06-2014, 01:04:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
Shocker wrote:
pms wrote:

Faza e ca fiecare player vrea sa fie rezolvat bugul care il streseaza pe el, nu se poate asa..daca 100 oameni vin si zic ca vor sa se rezolve bugu' X de la rogue si alti 100 vin si spun ca vor sa se rezolve bugul Y and so on...cum a zis si Shocker nu e numai ACEL SPELL in sine, ci trebuie modificat in asa fel incat sa fie ok cu alte spells care au legatura cu acel spell.Si faza cu formulele...nu stiu ce sa zic..din punctul meu de vedere vine cam asa : Zohl se uita la formule, vede tot e bine ok, el nu poate sa testeze toate variabilele care ar putea sa faca acel spell sa nu functioneze ok, ce dracu..e si el om...aici intervine si interesul de research al playerilor care posteaza.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 10 June 2014 07:54

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next    

The time now is 24-01-2025, 02:42:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x