User
Pass
2FA

Spell reflection

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1694
Gotflow
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 24-08-2011 08:45)

Votes: 31

Post Posted: 08-04-2011, 12:07:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Problema e ca da reflect mai mult decat trebuie.

Eu castez frostbolt, warrioru da reflect, in timp ce frostboltu e reflectat eu castez altul si primesc reflect si la acela.

Warriorul trebuie sa dea reflect la toate spellurile care au fost castate in momentul in care el da reflect dar reflectul trebuie sa ii treaca in momentul in care a reflectat primul spell. E cam greu de explicat trebuie sa testati voi sa vedeti. Am castat 2 frostbolturi de rank maxim care aveau cast undeva la 1.5, nu erau amandoua in aer in acelasi timp.

Cred ca bugul e acesta: Spellreflection se calculeaza si la spelurile care sunt castate( sau daca sunt instante, care nu sunt inca in aer )dupa ce primul spell este reflectat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Iinsane

[Mentaly Unstable]

(since 22-02-2013 20:53)

Votes: 8

Post Posted: 08-04-2011, 12:34:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gotflow wrote:
Warriorul trebuie sa dea reflect la toate spellurile care au fost castate in momentul in care el da reflect dar reflectul trebuie sa ii treaca in momentul in care a reflectat primul spell.

Shocker wrote:
Spell Reflection sa reflecte toate spellurile care vin spre warrior pana cand unul reflectat chiar loveste un target (se rezolva problema cu reflectarea mai multor spelluri intr-un timp foarte scurt, acum fiind posibil)

0 0

Back to top
Gotflow
[Banned user]

Banned

Post Posted: 08-04-2011, 12:37:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Habar nu ai cum ar trebui sa mearga spellul. Arata-mi tu video pe bliz unde da un warrior reflect la 2 spelluri castate unul dupa celalalt. Si cand spun castate nu ma refer la frostbolt icelance ci la 2 frostbolturi castate.
Cand a dat reflect la primul spel nu continua sa mai reflecte si alte speluri care inca nu sunt in aer. Daca am range max si fugim in 2 directii diferite in timp ce spellul meu inca vine spre mine el da reflect la absolul tot ce se casteaza pe el.

Asta a fost asa un fix pentru o problema specifica dar tot e stricat spelul si e in avantajul warriorului stricat.

0 0

Back to top
Iinsane

[Mentaly Unstable]

Post Posted: 08-04-2011, 12:42:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca tu stai la max range si ai destul haste, si pe blizz apuci sa castezi 2 frostbolturi
Gotflow wrote:
[...]in timp ce spellul meu inca vine spre mine el da reflect la absolul tot ce se casteaza pe el.

pana cand spell-ul te si loveste, el reflecta pentru ca nu isi pierde bufful, la fel e si cu grounding totem, toate spell-urile intra in el pana 1 chiar il atinge si-l distruge

Last edited by Iinsane on 08-04-2011, 12:47:07; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Gotflow
[Banned user]

Banned

Post Posted: 08-04-2011, 12:46:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

/facepalm.

Ba tu intelegi ca nu sunt ambele frostbolturi in aer ? Nu sunt in aer atunci cand are buful pe el warriorul, e primul dar al doilea nu e si nu trebuie sa ia reflect.

https://youtube.com/watch?v=xFe9gs-hsPM:

uite-te la 0:25

Warriorul da reflect initial la conflagrate, a primit si chaosbolt reflect pt ca au fost castate in acelasi timp de lock ( chaosbolt conflagrate ) dar magul nu primeste reflect la frostbolt/ice lance desi chaosboltu inca nu a atins warlockul. Aici pe server ar fi luat si magul reflect la frostbolt icelance pt ca spellurile din reflectul initial inca nu si-au atins tinta.

Last edited by Gotflow on 08-04-2011, 13:09:45; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Iinsane

[Mentaly Unstable]

Post Posted: 08-04-2011, 12:57:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am inteles ce ai vrut tu sa spui, totusi nu sunt 100% convins ca ai dreptate, cel mai bine ar fi ca cineva cu acces la un cont de retail sa testeze si sa revina cu un video
0 0

Back to top
whispers
[Banned user]

Banned

(since 30-10-2011 12:21)

Votes: 12

Post Posted: 08-04-2011, 13:33:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu am intalnit alta faza cu reflectu...eu sunt warlock..si am intalnit cazuri in care mi-am luat reflect la conflagrate chaos bolt si incinerate...toate castate intrun interval foarte scurt din cauza backdraftului
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 08-04-2011, 15:04:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inainte cu siguranta nu mergea bine. Cum zice si iinsane, trebuie sa vedem pe blizz EXACT cand se opreste efectul de reflect
whispers wrote:
eu am intalnit alta faza cu reflectu...eu sunt warlock..si am intalnit cazuri in care mi-am luat reflect la conflagrate chaos bolt si incinerate...toate castate intrun interval foarte scurt din cauza backdraftului
Si de ce castezi toate alea asa repede daca vezi ca are reflect?

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
Gotflow
[Banned user]

Banned

Post Posted: 08-04-2011, 15:11:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reflectul se opreste exact in momentul in care primul spell este reflectat insa primesc reflect toate spelurile care au fost deja castate si sunt in aer.

Daca un warrior da spellreflect la un mage care casteaza frostbolt, odata ce a plecat frostboltu de la mag, toate spelurile care sunt castate spre war pana cand frostboltul loveste warriorul si este reflectat, sunt reflecate.
Intervalul de timp este foarte foarte mic, toate spellurile care sunt castate pana atinge primul spell warriorul sunt reflectate.

0 0

Back to top
whispers
[Banned user]

Banned

Post Posted: 08-04-2011, 15:49:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:

whispers wrote:
Si de ce castezi toate alea asa repede daca vezi ca are reflect?

le castez pentru ca ma gandesc ca conflagrate e instant deci imi iau reflect imediat la el..iar celelalte 2 sigur il lovesc

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 08-04-2011, 17:10:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu chiar n-ai ce face si vii cu idiotenii de genul cum ca tu castezi conflagrate, apoi urmatoarele cu cast si sunt reflectate toate, in ordinea: conflagrate + celelalte 2? Vezi-ti de jucat wow si citeste http://forum.wow-freakz.com/HOW-WHAT-TO-POST-BUG-REPORT-t36934.html

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
hysagi

[Like a boss]

(since 16-12-2012 17:07)

Votes: 10

Post Posted: 08-04-2011, 17:44:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
Tu chiar n-ai ce face si vii cu idiotenii de genul cum ca tu castezi conflagrate, apoi urmatoarele cu cast si sunt reflectate toate, in ordinea: conflagrate + celelalte 2? Vezi-ti de jucat wow si citeste http://forum.wow-freakz.com/HOW-WHAT-TO-POST-BUG-REPORT-t36934.html

Cred ca s-a exprimat gresit , el vrea sa spuna ca warr-ul are immolate pe el si spell reflect , warlockul apoi da chaosbolt conflagrate ; normal ar fi sa iti iei reflect la conflagrate , pentru ca ajunge primul si are si efect instant, iar chaosboltul sa loveasca targetul fara sa iti iei reflect. Aici merge altfel , si anume, tu dai spell instant sa anulezi spell reflectul , dar spell reflect ramane pe warrior pana ce da reflect la toate spellurile in aer .

0 0

Back to top
ypsya

[No warn No worries]

(since 13-12-2015 00:20)

Votes: 22

Post Posted: 08-04-2011, 18:28:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hysagi wrote:
Cred ca s-a exprimat gresit , el vrea sa spuna ca warr-ul are immolate pe el si spell reflect , warlockul apoi da chaosbolt conflagrate ; normal ar fi sa iti iei reflect la conflagrate , pentru ca ajunge primul si are si efect instant, iar chaosboltul sa loveasca targetul fara sa iti iei reflect. Aici merge altfel , si anume, tu dai spell instant sa anulezi spell reflectul , dar spell reflect ramane pe warrior pana ce da reflect la toate spellurile in aer .

Eu anulam reflectul cu icelance/spellsteal, dar am observat si eu aceeasi chestie, ca nu merge sa-l anulez pentru ca iei reflect la ambele spelluri. Normal trebuie sa dai reflect la toate spellurile castate de casteri diferiti, pana ce primul spell loveste si anuleaza efectul de spell reflection, dar nu ar trebui sa afecteze acelasi caster. Am incercat de mai multe ori in duel pana am fost sigur si asa e, luam reflect si la spellul cu cast time si la cel instant, in mod normal trebuind sa iei reflect doar la primul spell care de altfel si anuleaza bufful, respectiv Ex: frostbolt+fireblast/icelance/spellsteal > reflect doar fireblast. Sa faca un caster duel pe blizz, asa cum a fost si in alte cazuri, se rezolva cel mai repede asa, decat sa stam sa cautam prin forumuri, discutii, videoclipuri care sunt sau nu oficiale.
Sustin ideea din topic, nu e normal sa iei reflect la doua flying spells cu cast de ~1.5 sec, asa cum i s-a intamplat lui gotflow.

0 0

Back to top
whispers
[Banned user]

Banned

Post Posted: 08-04-2011, 19:32:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:

nu am facut eu reportul...doar am incercat sa ajut explicand ce mi se intampla mie si mi se pare ca nu merge bine....

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-02-2025, 05:07:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x