User
Pass
2FA

Suggestions @ PVE/PVP/Regarding the server etc.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 22, 23, 24  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message47986
Bigblackjoe

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-03-2019 19:54)

Votes: 13

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 02-08-2014, 16:25:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BRING BACK WINTERGRASP!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Puccasita

[Puccalicious]

(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 05-08-2014, 13:07:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ceva rãspuns legat de sugestia mea cu race change/ faction change pe vote points ? Sau un rãspuns la tot ce s-a mai sugerat?
Shokerul zohl

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
dennyboy10

[the immortal]

(since 13-04-2016 09:12)

Votes: 8

Post Posted: 07-08-2014, 21:46:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

credeti ca puteti pune cateva mounturi in plus la vote points ? gen ashes of al'ar ,invincible ,celestial ,dark phoenix ;
ideea este ca in momentul in care exista ceva mai interesant la vote shot si playerii vor vota mai des...

the psychologist
0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 07-08-2014, 22:04:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dennyboy10 wrote:
credeti ca puteti pune cateva mounturi in plus la vote points ? gen ashes of al'ar ,invincible ,celestial ,dark phoenix ;
ideea este ca in momentul in care exista ceva mai interesant la vote shot si playerii vor vota mai des...
Pai poti dona pentru ele,DAR,ce am sugerat la Zohl si la Shockerul,mai bine sa amagesti playerul .

Pui la 800 vote points,iti ia foarte mult si asa pana votezi.
Intre timp,iti mai fura ochii un transmog,un fun item,si cu greu ajungi la 800.

Stiu din propie experienta,cand am aruncat undeva la 300 vote points,pe un transmog,ce nici acuma,nu il port,si e in banca,deci nu vorbesc sa ma aflu in treaba.

//Asa cum al luat pana acuma 3 baguri.
Deci 300 vote points,pe bag,mai am nevoie de vreo 8,deci 800 vote points:D

0 0

Back to top
dennyboy10

[the immortal]

(since 13-04-2016 09:12)

Votes: 8

Post Posted: 08-08-2014, 09:04:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

800 vote points pt un mount mi se pare exagerat ,trebuie sa votezi o luna intreaga - ,daca se considera macar adaugarea unor astfel de mounts rare ,sa le puna un pret mai piperat insa nici chiar 800 vote ,asta ar motiva playerii sa voteze ,inclusiv pe mine ,desi o fac deja

the psychologist
0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

(since 30-07-2015 09:31)

Votes: 46

Post Posted: 08-08-2014, 09:13:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puccasita wrote:
Zohlomg wrote:
^inca esti pe mentalitatea de "eu am totul de acolo, toata lumea are".
Nu ,dar eu am votat ca sa am ce este acolo ,si nu ti-am dat in cap,ti-am dat niste sugestii,asa cum si cu gurubashi ti-am zis ca in timp o sa devina zona moarta,si faza cu HK-urile & titlurile,automat cat ai 4.000 justice +4000 honor,si full gear pe 3 specuri,toate meserile secundare full + cele principale full,eu nu joc pe 100 de caractere,joc doar pe unu imi ajunge.

Dar sunt persoane ca mustacila ,ca eu ,ca magicqt,care mai dam join eu am 100.000 honor facut decand m-am apucat din nou de wow,mustacila a facut 300.000,Honor aruncat la gunoi,si daca o sa imi zici cumpara maestrom da,la 3750 honor sau cat e,cand la Ah e 200 gold.

Da ,sunt gold cap,sunt plin de mounts si ce vrei tu.

Dar te-am rugat frumos coboara numarul de playeri necesari pentru Gurubashi,adauga la vote shop alte chestii(candva era si spectral/invicibil/celestial pe vote )

Si ceva ce sa faci cu HONORUL,CA PLAYERII care sunt FULL sa aiba un motiv de a da join,cum ai stimulat 3vs 3 -ul cu acel quest .

Am dorit si doresc doar binele acestui server,dar daca o luam asa cei care fac PVE sunt mult mai avatantajati decat cei care fac PVP

Noi astia din PVP,nu avem WG,Tol barad ,Isle of conquest ring of valor si alte alea.

E doar o sugestie,asta era si ideea topicului nu trebuie sa fi ironic sau asa,decat sa vi cu un post in "Scarba" ...mai bine spune ca nu vrei si gata.

//In prezent am 285 de vote points,ce nu am ce face cu ele,dar votez pentru ca nu stiu ce vine pe viitor.

Mai sunt persoane de la mine din guilda cu 700 vote points + .

Facem si noi ceva pentru serverul asta,un gest mic ce e drept,dar facem.

Later edit:La un moment dat am si sugerat un script de a stimula votarea (casuta Shocker) Votezi 4 zile /week ai 5 /10 vote points + ,bine aceste valori pot fi schimbate si asa.

Ideea e sa se doreasca aceste lucruri.

stiu ca e mare quote-ul dar e putin in urma...il sustin pe pucca.
eu sunt la inceput si cu dk si cu warlockul pe care l-am facut ieri 85.
pana ajuns la nivelul lui mai am mult de mancat dar am ambitia sa iau tot ce se poate lua.

va rog faceti celelalte bg-uri sa mearga.
imi e dor de mor de un alterac valley...e cel mai lung si cel mai frumos.
joc arathi , warsong , eye si gilneas de ma plictisesc si nici nu cred ca mai am ce achiev sa mai fac.
wintergrasp si isle nu le-am jucat niciodata.
nici macar nu am idee cum sunt.
please make them work

[quote="bossutai"]Ca enha iti zic sa nu alegi shaman.[/quote]
0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 08-08-2014, 12:37:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dennyboy10 wrote:
800 vote points pt un mount mi se pare exagerat ,trebuie sa votezi o luna intreaga - ,daca se considera macar adaugarea unor astfel de mounts rare ,sa le puna un pret mai piperat insa nici chiar 800 vote ,asta ar motiva playerii sa voteze ,inclusiv pe mine ,desi o fac deja
Pai aia e ideea sa fie exagerat,ca asa o sa aiba mountul pe fiecare/caracter/cont.

Ideea e ,ca mie imi place sa fiu unicat,ce am eu sa nu aiba altu,sau ma rog,cat mai putine persoane daca se poate.

Serverul si asa sta prost in clasamente,ma rog un blue post de la conducere si asa nu am vazut,so...

0 0

Back to top
strachi

[Creep]

(since 25-11-2018 09:40)

Votes: 30

Post Posted: 08-08-2014, 14:07:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avand in vedere ca lumea se plictiseste (nu se fac arene, in bg-uri doar low gear si raiduri din ce in ce mai putine, si nici rdf-uri) propun sa se scoata bufful garzilor din Stormwind si Orgrimmar sa mai aiba lumea ocupatie pe server!

0 0

Back to top
justyn17x

[KONVICT]

(since 21-10-2022 19:50)

Votes: 33

Post Posted: 08-08-2014, 17:00:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

S-a mai discutat pana acum de posibilitatea schimbarii rasei pe puncte de vot ? (Race change) Daca da de ce nu se doreste acest lucru, daca nu propun ca playerii sa aiba aceasta posibilitate mai ales ca realm-urile s-au unit.
0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 08-08-2014, 17:35:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

justyn17x wrote:
S-a mai discutat pana acum de posibilitatea schimbarii rasei pe puncte de vot ? (Race change) Daca da de ce nu se doreste acest lucru, daca nu propun ca playerii sa aiba aceasta posibilitate mai ales ca realm-urile s-au unit.
Chiar eu am propus asta, cu mentiunea sa se adauge si faction change

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 08-08-2014, 18:27:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puccasita wrote:
justyn17x wrote:

presupun ca se fac ceva bani din donatii pentru chestiile astea, deci nu cred ca o sa avem asa ceva pe viitor

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 08-08-2014, 18:48:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook wrote:
Puccasita wrote:
justyn17x wrote:

presupun ca se fac ceva bani din donatii pentru chestiile astea, deci nu cred ca o sa avem asa ceva pe viitor
vrei sa iti dau exemple de alte servere? Nu o sa o fac , freakz sta prost si asa in clasamente acolo mai bine mai multi jucatori , si pana ai strange 300 400 vote points mai repede strangi 30 de lei , ideea e sa voteze lumea

Cat iti ia pana strangi 400 de vote points? Ajungi pana acolo,fara sa mai iei un tabard,pet,transmog sau stiu eu ce?Populatia scade pe zi ce trece.

iar esenta topicului s-a pierdut,prea putine blue post as spune.

0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Post Posted: 08-08-2014, 18:53:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Char trade cu vechiul script dar pe bani? In ce mod? Fiecare isi pune un pret la char daca vrea sa il dea, si daca cineva cumpara, suma pusa pe char merge catre server..Si sa fie o suma minima ca sa nu se faca nesimtiri.
0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 08-08-2014, 18:56:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Loveheal wrote:
Char trade cu vechiul script dar pe bani? In ce mod? Fiecare isi pune un pret la char daca vrea sa il dea, si daca cineva cumpara, suma pusa pe char merge catre server..Si sa fie o suma minima ca sa nu se faca nesimtiri.
Cel mai bine ar fi ca si sistemul ce a fost in Diablo,si anume serverul sa ia o parte

Limita de vanzare per caracter este de X EURO/$.

Din suma aia,serverul primeste 10%.

Acest tip de sistem,trebuie pus bine la punct,odata cumparat caracterul ,sa ai posibilitatea si sa ii schimbi emailul,cu conditia sa fi propietarul de drept al acelui cont,asa fur un cont smecher,il pun la vanzare,si ceauless.

Oricum,ce se discuta aici e doar teoretic,dar din discutie in discutie,o sa se ajunga si la fapte,si speram cat mai repede.

Ce ne trebuie noua este sa fim diferiti fata de serverul,x,y,z si nu ma refer,Pfuai noi nu avem que time sau asa,prin alte metode,sunt unele sugestii de imbunatatire a serverului.

CE TREBUIE e acuma LUMEA este sa voteze,sa vina cat mai multi jucatori,in momentul actual,jucatorii pleaca.

Mai multi jucatori,mai multi $ ,mai multi $,poate shockerul sa mai angajeze 1,,2,3 devs ,IMCONING panda.

Si dupa aia,o sa auzim "Long live FREAKZ "si "FREAKZ E BAZA"

Also pentru Zohl si shockerul.

Un nou design pentru site nu ar strica,un fel de V2.

Last edited by Puccasita on 08-08-2014, 19:01:07; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Post Posted: 08-08-2014, 19:00:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La o luna de votat constant sa primesti $? 2$ sau ceva gen.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Juhziz, 28 September 2014 16:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 22, 23, 24  Next    

The time now is 18-08-2025, 11:52:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password