User
Pass
2FA
 
 

[WOTLK] Warrior ghid
Go to page 1, 2  Next    
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message6473
Karisma
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 03-06-2011 10:21)
Joined: 02 Jun 2011
Posts: 96, Topics: 2
Location: Freakz.

Reputation: 50.3
Votes: 2

 
Post Posted: 02-06-2011, 22:35:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Warrior Protection Tutorial:

Cuprins:

x1 Introduction
x2 How The Warriors Have Changed
x3 Talents
x4 Protection Tree
X5 Fury Tree
X6 Arms Tree
X7 Talents Discussion
x8 Threat
X9 Rotation
x10 Evitarea
X11 Gear, Gems And Glyphs




x1 Introduction:

Mai întâi de toate, acest lucru nu este menit sã fie un ghid complet. Voi folosi rezultatele cercetãrilor altor oameni (sperãm cã nu voi uita de credite în cazul în care din cauza lor) în explicarea unele din lucrurile pe care vreau sã le acopere. Acest ghid este scris dintr-un punct de plecare lvl 80 raiduri de vedere. În prezent, acest lucru este up-to-date, dar lucrurile se pot schimba ca Wrath este patch-uri. Cu toate acestea, unele erori sã fi fost fãcute. Daca da, vã rugãm sã le punct.

x2 How The Warriors Have Changedt:

O mulþime de oameni, inclusiv eu, simt cã Blizzard a schimbat Warrior spec. protecþia atât de mult încât e de nerecunoscut din soiul TBC. Ei ºterse sau modificate, o mulþime de lucruri ne-am gandit ca definirea clasei noastre, dar pentru a compensa Blizzard a decis sã ofere Prot viabilitate mai mult în raiduri prin îmbunãtãþirea DPS lor. În cele din urmã, Prot sa schimbat foarte mult, dar cred cã toate pentru mai bine. abilitãþile noastre de acum de lucru mai mult ca cele de Paladins ºi druizilor, cu niºte abilitãþi foarte puternic rezervor AoE ºi TPS cã scãri mult mai bine cu unelte.

x3 Talents:

Voi merge prin toate talentele în arborele de protecþie ºi sã le discute toate dupã pãrerea mea, în ordinea apariþiei în copac. Voi merge apoi prin talentele Fury ºi armele de calibru, care au niciun efect asupra tanking, de asemenea.

x4 Protection Tree:

Improved Bloodrage: inutil, nu-l ia. Cu talent Warbringer (discutat mai târziu) ºi Bloodrage original, veþi gãsi cã este greu sã fie furie-foame în câteva secunde prima orice luptã.
Shield Specialization: Un talent foarte puternic cã, acum cã Shield Block este pe un CD anilor '60 (anii '40 cu un talent mai târziu) ºi bloc de valoare merge mai mare decât oricând înainte, este destul de mult obligatorie. Elementul furie suplimentarã este, de asemenea, frumos.
Improved Thunder Clap: Un talent obligatorie. Acesta oferã supravieþuire de la mafioti viteza de atac mai micã oferind în acelaºi timp, de asemenea, 30% mai mult dmg la una din doar douã dintre noastre tanking abilitãþilor AoE.

Incite: Ca parte a îmbunãtãþirii DPS noastre ºi TPS existã un numãr de talente care au de a face cu + Crit. Aceasta este prima dintre ele, ºi unul bun la asta. % Mai mare rata de Crit 15 privind Strike eroic ºi Clap Thunder ofera o valoare foarte bun pe ambele þintã unicã ºi tanking AoE.
Anticipation: O nu-brainer, mai ales acum, cã suferã de evitare întoarce diminuarea (mai multe pe care mai târziu) suplimentar de 5% Dodge este excelent.

Last Stand: unul dintre butoanele de panicã primar ºi un must-have pentru raiduri, LS a fost uºor buffed la o mai micã 5 min cd.

Improved Revenge: Un talent dezbãtute, dar cred ca un bun una foarte. Rãzbunarea este mai puþin utilizat în rotaþie tanking WotLK în comparaþie cu cea TBC, deoarece Shield Block nu poate fi raspandit, dar nu mai ameninþare ºi mai multe daune decât înainte de a face aceasta o buffed capacitatea generalã. Creºterea deteriorarea acesteia de cãtre un alt 20% este un mod excelent de a petrece douã puncte talent. IR va da o mai mare creºtere de ansamblu TPS decât cele mai multe talente alte ameninþãri.
Shield Mastery: Cu Shield Slam devenind capacitatea de principal în rotaþie tanking si fiind dependent daune pe Block Value, aceasta este o ameninþare importantã talent imens. Ca un talent de evitare este de nepreþuit, de asemenea, din cauza sale reducere cu 20 sec pe CD, care, în sine, de asemenea, împãtimiþii de DPS.

Toughness: în sine un talent MT nu se poate face fãrã, pur ºi simplu din cauza reducerii daunelor armura suplimentare prevede. Pe deasupra, acest talent combinã cu blindate la dinti în copac arme, ceea ce face cã o mai bunã prea. Reducerea duratei de încetinirea efectelor miºcãrii este mai mult sau mai puþin un pic PvP, dar mai are încã foloseºte în PvE.

Improved Spell Reflection: A 100% PvP talent. Poate cã existã o luptã într-un caz undeva cã aceasta ar putea fi la îndemânã, dacã ai vrut pentru a evita un membru de partid a lua un prejudiciu în urma unui atac de vraja aleatoare, dar în general este o pierdere masivã de puncte pentru PvE. Reducere cu 4% în ºansa de a fi lovit de vrãji este în regulã, dar departe de a merita.
Improved Disarm: Nu a fost un numãr mic de sefii raportate în cazuri WotLK pe care le puteþi dezarma, dar ca o regulã generalã de degetul mare este imposibil, ceea ce face acest talent destul de inutil. Excepþia cazului în care existã un sef de exemplu ca Brutallus DPS raid în cazul în care trebuie sã fie mai mare decat poti sa faci si seful poate fi dezarmat, e inutil.
Puncture: Pre-WotLK acest lucru a fost un talent foarte bun pentru raiduri, dar cã sa schimbat complet. În WotLK devasta are un rol mult mai mici sã joace într-o rotaþie tanking (din nou, mai multe pe care mai târziu) ºi 3 puncte talentul ar costa la max acest lucru va oferi un mic impuls foarte furia ta. Din pãcate, acest talent nu este meritat mai.

Improved Disciplines: Destul de ciudat acest lucru este un talent PvP, deoarece pentru raiduri PvE este destul de inutil. Minute off dvs. Shield Wall-ar putea sunet frumos, dar amintiþi-vã cã punctul de întreaga Shield Wall este de a fi butonul de panica. Singura datã acest talent este folosit este dacã utilizaþi SW de douã ori sau de trei ori într-o singurã luptã lungã, dar ceea ce înseamnã cã folosind la începutul ºi la mijloc în cazul în care nu ar trebui sã fie necesare la toate, ºi abilitatea de va fi pe CD pentru atunci când ai nevoie de fapt. Un talent destul de inutilã.
Concussion Blow: Conc Blow a avut ameninþare sale a crescut, aºa cum se aratã mai târziu de cãtre liste de ameninþare, ºi a face pentru un asomarea bun dacã nu puteþi folosi Shockwave (obiective CC'd din gama). Nu este un talent uimitor, dar pentru un singur punct acesta costã nu este rãu. Este necesarã, de asemenea, în scopul de a obþine Vigilenþa, care este discutat mai târziu.
Gag Order: Cu Shield Slam devenind cel mai important tanking capacitatea, doar 10%, plus daunele SS face ca acest talent în valoare de 2 puncte de talentul costurilor IT. Pe partea de sus a acestei piese este tãcere, care face acest lucru un talent foarte bun, într-adevãr. Role Trãgând cu tine nu a fost niciodatã mai uºoarã. Ai jart peste cap cu eroic Arunca ºi utilizarea de cãtre dumneavoastrã 20 batjocurã curte sã-l pe la tine în loc de cel mai apropiat vindecator, fãcut.

One-Handed Weapon Specialization: A trebuie sã-au în TBC ºi un must-au în WotLK, nici un argument real aici. Max acest lucru în orice construi le utilizaþi.

Improved Defensive Stance: standard 6% dmg reducere de la vrãji este bun pentru tanking, aºa cum a fost înainte, dar nici un adevãrat festin. Valoarea realã a acestui talent provine din efectul sãu înfuria pe fiecare bloc, Parry sau Dodge. Înfuria creste dmg cu 10% pentru 12 secunde, care nu are nevoie de o explicaþie pe cât de bun este, într-adevãr. În plus, puteþi comerþul cu înfuria dumneavoastrã pentru o Înfuriat regenerare, vindecare tine pentru 30% din sanatatea ta peste 10 secunde.
Vigilance: Acest talent este un pic problematicã. In TBC ar fi considerat uimitor, dar în WotLK tabele s-au transformat. Amenintare nu mai este problema masiv este folosit pentru a fi. Nu ar trebui sã fie nevoie de a lua 10% off de ameninþare cineva în raid, din moment ce nimeni nu ar trebui sã se apropie de un tanc bun. Cu excepþia cazului în Blizzard este subestimarea ameninþare fãcute de DPS existã doar douã moduri acest talent poate avea orice valoare pe care le pot vedea. Când douã rezervoare Warrior pune-l pe celãlalt în timpul gunoi, fapt ceea ce face un drum liber 3% dmg reducere rapidã ºi batjocurã CD-uri, sau atunci când OT într-un one-rezervor boss-lupta pune Vigilenþa pe MT, în timp ce MT-l pune pe cea mai mare DPS chiar ºi faptul cã un pic. Peste-toate, aº spune acest talent este inutilã dacã nu raid cu 2 Warriors Prot, ºi cu 4 clase de tanking cã doar nu va fi probabil, sau în cazul în care DPS se apropie de ameninþare dumneavoastrã.
Focused Rage: Rage este mai puþin de o problemã în cele mai multe situaþii în WotLK. Sabia ºi talent Consiliul suplimentare cu privire reduce cantitatea de furie rotaþie nevoile dvs. foarte mult, ºi Glyph de rãzbunare sau eroic Strike mai mici care ar putea chiar mai departe. Cu toate acestea, aº lua în continuare acest talent în orice construi. Este doar prea puternic ºi util sã nu se ia.

Vitality: Forþa este coloana vertebralã noi de tanking Warrior ºi expertizã nu a pierdut nimic din überness sale, fãcând acest lucru un talent obligatoriu. Sfârºitul.
Salvgardare: Din nou un talent care este aproape în întregime limitat la PvP. Interveni este o abilitate frumos, ºtim cu toþii cã, dar este foarte rar utilizat într-un scenariu raiduri.

Warbringer: Practic aceasta nu este Blizzards scuze pentru încurcaþi cu clasa noastrã, aºa cum îl ºtiam, în TBC atât de mult, ºi este un bun foarte scuze. Aceastã capacitate este masiv pentru trage, precum ºi mijlocul de lupte. Fiind capabil sã se deplaseze rapid în jurul câmpului de luptã ºi a lua furie pentru ca acesta sã boot pe un cd mic este minunat. Aproape niciodatã vã va obtine aceasta versatilitate mult de la un singur punct de talent.

Devastate: Chiar dacã devasta este utilizatã mai puþin în WotLK, este încã folosit foarte frecvent. O cerinþã pentru orice rezervor, nici o modificare acolo.

Critical Block: Din nou, o abilitate care împãtimiþii Shield Slam, ºi dupã cum puteþi prezice, din nou, veþi dori sã ia acest talent în cazul în care numai pentru acest motiv. Pe lângã faptul cã talentul oferã o ºansã de 30% pentru a bloca dubla valoarea normalã pe orice bloc, care conteazã spre destul de o mulþime de DMG reducere în cele din urmã.

Sword and Board: Destul de mult un must-have noi talente. O sansa de 30% pentru a reîmprospãta CD-ul pe Shield Slam ºi sã le libertatea de a folosi, cu o fereastrã sec 5 va schimba complet modul în care rezervorul. În cazul în care în mod normal Warriors Prot sunt folosite pentru a lovi butoanele aceeaºi în aceeaºi ordine în timpul orice luptã, acum avem de a pãstra de fapt, un ochi pe Procs SAB ºi le þese în rotaþie noastre ori de câte ori vom vedea stinge. Acest lucru se schimba tanking dintr-un set de rotaþie în cazul în care ºtii ce sã apãsaþi în orice moment, într-o rotaþie reactive în cazul în care va trebui sã acorde atenþie ºi sã modificaþi ordinea abilitatea de fiecare datã când se stinge.
Damage Shield: Orice atac de fãcut pentru a tine cã nu se eschiva sau pareze va provoca mob sã ia 20% din valoare ca dvs. Block DMG. Cu Block Valorile mai mari decât oricând înainte, aceasta este o cantitate semnificativã de DMG ºi ameninþare. Aceasta funcþioneazã pe mob de direcþionare, dar, de asemenea, cu privire la orice mob lovindu-te din pãrþi, în mod eficient fãcându-l un mare AoE capacitate rezervor.

Shockwave: noul copac-definire talent pentru Protecþia, þinând loc de Shield Slam ºi devasta ca end-of-arbore talente respective. Este un talent dezbatut, cu toate acestea. Shockwave produce numai amenintarea bazata pe DMG provoacã ºi componenta paralizante este o binecuvântare mixt. Cele mai multe rezervoare nu le place socheaza pe mafioti lor, mai ales nu în începutul de lupte, aºa cum ne împiedicã sã obþinã furie de a fi lovit. Pe de altã parte, nu trebuie sã-l foloseascã la începutul unei lupte ºi nu vã oferã o mulþime de CC atunci când aveþi nevoie. Orice tragere rãu poate fi Shockwaved în timp ce te-a lovit rapid toate mafioti o datã sau de a obþine o Clap Thunder off, sau puteþi asomarea unele gunoi cand vezi merge redus asupra sãnãtãþii dumneavoastrã ºi doresc sã dea vindecatori o pauza. Desigur, asomarea va fi în mare mãsurã inutil pe gunoi raid ºi complet inutil pe sefii. Cu toate acestea, DMG furnizeazã singur ameninþare mai mult de devasta, TC sau eroic Strike, si este pe RAP Concussion ameninþare suflare. -Peste toate acestea este un talent puternic pentru rezervoare raiduri, atât pentru tanking AoE gunoi ºi pentru aggro singur obiectiv. Doar amintiþi-vã cã Shockwave rupe orice CC-l hit-uri.

X5 Fury Tree:

Armoured to the Teeth: cu dependenþa crescutã de Prot tanking pe Attack Power acesta este un talent foarte puternic pentru noi. Pentru un rezervor Naxx-orientatã este destul de un pic mai bine decât punctul Cruelty pentru punctul. ªi, dupã cum te mai bine uneltele, talentul devine mai puternic.
Cruelty:Aºa cum sa spus mai sus, este mai puþin puternicã decât AttT, dar încã un talent puternic. Arms prevede mai puþin de un rezervor de Warrior decât oricare dintre Prot + talentele Crit, deºi, ºi atunci când aveþi nevoie de un punct de talent dintr-o ameninþare la faþa locului pentru a pune într-un loc evitare, aceasta este prima alegere pentru tãierea în jos.

Improved Demoralizing Shout: Acum, cã Warlocks au o capacitate care face acelaºi lucru ca Demo Shout, ºi nu stiva, Imp DS a devenit mai puþin important. Ca atare, nu este nevoie de un rezervor de spec. în. În cazul în care ceva, va exista întotdeauna o Warrior DPS sau Warlock în raid dumneavoastrã cã are în schimb.

X6 Arms Tree:

Improved Heroic Strike: Un talent rezonabil, într-adevãr. Rage foame apare mai puþin în WotLK decât a fãcut anterior, ºi Glyph de Rãzbunarea ar putea fi folosit în loc de acest talent, dar nu e încã rãu. În mare parte acest talent este luatã în scopul de a ajunge la sulita, totuºi.
Deflection: A trebuie sã-au talent din zorii de timp ºi nu sa schimbat nimic. Întotdeauna max asta.

Improved Charge: Combinat cu Warbringer acest lucru dã un impuls ameninþare frumos în timpul sau la începutul luptelor ºi, ca atare, nu este rãu, dar mai presus de toate rezervoarele alege acest talent doar pentru a ajunge sa traga in teapa.

Anger Management: o furie gratuit la fiecare 3 secunde este un bonus frumos pentru un singur punct de talent, dar nu suficient de bun pentru a justifica sãrind peste alte talente. Cu multe bune talente pentru a pune astfel de puncte în loc, un talent mediocru ca acest lucru doar nu-l taie.
[color=orange]Impale
: Cu toate talentele + Crit în copac Prot speccing sa traga in teapa a devenit o opþiune foarte serioasã pentru tancuri. Punct pentru punctul de aceasta oferã o mai mare impuls TPS decât AttT sau Cruelty.

x7 Talents Discussion:

Pentru inceput, aceasta este propria mea constructie : Specul

Am sarit de vigilenþã pentru cã eu doar nu cred ca este o valoare adãugatã mult pentru a-mi tanking, TPS sau DPS. În cazul în care la un moment dat în timpul raidurilor high-end vom gãsi unele DPS sunt încã ameninþare plafonate, voi respectiv, pentru ea, dupã toate. Aº avea douã puncte din Cruzimii în scopul de a obþine Conc Suflã ºi vigilenþã. Am sarit Conc Blow sine, deoarece sper Crit 1% in plus pe Cruzime este de gând sã facã mai mult pentru mine combinat cu sulita decât ocazional paralizante ºi ameninþare suplimentare.

I-am luat sulita, deoarece cred cã este mai bine decât alternativa Arms / Prot construi. Practic, acolo vor fi douã rezervorul standard construieºte folosind aceste talente: fie 12 / 7 / 52 (care ar putea sã fie de 12 / 5 / 54, în cazul Vigilenþa se dovedeºte a fi necesar) sau 5 / 8 / 58. Timpul va spune care dintre acestea este mai bine pentru anumite, dar ma bazez pe trage în þeapã. Reþineþi, totuºi, cã a doua construi va include probabil 3 / 3 puncþie, dar nu 3 / 3 SA Imp., iar eu nu sunt sigur cã o afacere bunã. În timp ce lupta sefii va folosi cu siguranta HS mult mai mult decât devasteaza, ºi chiar ºi în timpul gunoi existã butoane atât de multe alte presã cã Dev este puþin probabil sã fie utilizat mai mult de HS. Prin urmare, dacã ai vrut sã spec. pentru cruzimea, am sugera un 8 / 8 / 55 a construi în loc.


x8 Threat:

În WotLK Blizzard a crescut ameninþarea fãcut de cãtre toate rezervoarele imens. Ei spun cã vor raiduri ºi lupta sã fie mai multe despre abilitatea de a DPS apoi despre a fi ameninþare-plafonate. Deci, acest lucru nu înseamnã cã este brusc va fi greu sã se facã distincþia între rezervoarele de bine ºi rãu? Nu, nu. Deºi este adevãrat cã tanking a devenit cu siguranþã mai uºor în WotLK din cauza faptului cã nu avem nevoie pentru a viziona ameninþare cât mai atent înainte, acest lucru nu a fost niciodatã ceea ce a fãcut cu adevãrat o oricum bun rezervor. Rezervoarele trebuie sã aibã bune cunoºtinþe de toate luptele ce fac, au nevoie sã fie mereu constienti de tot ce se întâmplã în jurul lor, ei trebuie sã fie întotdeauna pregãtit pentru a ridica lucrurile atunci când ceva nu merge bine, ei trebuie sã aibã cunoºtinþe complicate de modul în care alte clase de lucru cu ei, etcetera. Un tanc foarte bun va fi mai uºor de identificat. Nu va fi la fel de mult mai multe tancuri în mãsurã sã eroismele rezervor fãrã dificultãþi mult, ºi cã este un lucru bun.

X9 Rotation:

Rotaþie TBC a fost pur ºi simplu Shield Slam - Revenge - Devastate, cu Eroic Strikes raspandit atunci când este posibil ºi Thunder Clap ºi Demo Shout actualizate atunci când este nevoie. Acest numãrate pentru AoE precum ºi tanking single-þintã. WotLK a schimbat acest lucru destul de un pic. Rotaþii discutate sunt de gând sã presupunem cã aveþi furie infinit. Pentru rotaþii cu furie limitate, cum ar fi gunoi, veþi dori sã pãstraþi un ochi pe lista menþionatã înainte de ameninþare pe furia raportului de fiecare abilitate, ºi ajusta rotaþii de mai jos dupã cum este necesar.

Single-þintã Tanking:

Pentru a începe cu, veþi utiliza Shield Slam ori de câte ori este de pânã. Ca Procs îndatã ce SAB, utilizaþi SS. Veþi dori de asemenea sã se constate cã Shield Block, în loc de un buton de panica, este mult mai important ca o modalitate de a creºte dvs. de hit-uri SS. Din cauza cã veþi fi utilizaþi SB fiecare datã e off cd, urmat de cât mai multe SS, pe mãsurã ce poate încãpea în durata lui SB. În al doilea rând, veþi utiliza Revenge de fiecare datã când este oprit cd, cu excepþia cazului în care le puteþi face SS în loc. Urmat de acest veþi dori sã vã asiguraþi cã aþi pus 5 devasteazã pe þintã pentru DPS. De îndatã ce sunt devastat pe tine comuta la Conc Blow ºi Vasile între SS ºi Rev CD-uri, numai a face o devasteaza pentru a menþine debuff pe mob sau atunci când orice altceva este pe CD. Devasta este util, în sensul cã acestea proc SAB, dar Rev face acelaºi lucru pentru un cost mai mic. Evident vei folosi eroic Strike ca groapa de furie ori de câte ori poþi.

Cea mai mare schimbare la rotaþie, prin urmare, este rolul în schimbare al devasta de a sprijini capacitatea de loc de capacitatea principale, ºi proc SAB oferind o parte reactivã la tanking dumneavoastrã.

În ceea ce priveºte trage merge, veþi dori sã urmeze un anumit ritm ori de câte ori este posibil. Puteþi utiliza eroice Arunca pe mob pe care doriþi sã rezervor, te-ai întors de pe un pic în timp ce acesta ruleaza spre tine si atunci cand este la faþa locului pe care doriþi sã-l rezervor, vã taxeazã inch te pop Scut Block timp ce sunteþi încã pe dvs. modalitate de a mob ºi Shield Slam de îndatã ce ajung la el pentru o cantitate mare de ameninþare instant. Acum începe sã rotaþie normal. Dacã toate aceste costuri furie mai mult, atunci aveþi, pop Bloodrage primul. Dacã aveþi Gag Ordine, aceasta trage mobs rolã, precum ºi mafioti corp la corp.


AoE Tanking:

Pentru AoE tanking veþi folosi de rotaþie ca single-þintã tanking într-o mãsurã, dar veþi folosi Thunder Clap Shockwave ºi ori de câte ori au venit de pe CD-ul înainte de a folosi SS ºi Rev veþi continuare tab-þintã pentru a ajunge la fiecare mob pentru ameninþare mare pe fiecare, dar TC, Shockwave ºi sã nu uitãm de distrugere Shield ar trebui sã asiguraþi-vã cã toate mafioti stick pentru tine peste toate, dar cea mai mare DPS. În între mafioti ai putea folosi scindeazã, dar furia ta este mai bine utilizat pe abilitãþile single-þintã, în între abilitãþile tale AoE, urmatã de comutare þintã.

Abilitãþi Diverse:

În timp ce tanking dvs. AoE este posibil sã doriþi sã vã amintiþi Represaliile în poziþia arme, de asemenea. Nu este pe un cd cu partajat Shield Wall mai (ºi nici nu este nepãsare) ºi vã va oferi cu 20 de atacuri rapide împotriva tuturor mafioti luptã tine. Un pic de frumos aggro pentru un efort de câteva secunde.

În ambele rotaþii veþi dori sã vã amintiþi inconºtienþã, precum ºi pentru unele aggro rapid pe un singur mob, mai ales in combinatie cu sulita. Ai putea pop doar înainte de o trage sã vã faceþi o conduce frumos înainte de începerea DPS. Pe aceeaºi notã amintiþi-vã cã este Orc rasialã Blood Fury nu mai are o penalizare de vindecare ºi oferã un impuls TPS decent pentru 15 secunde.

În sfârºit, Rage Berserker este acum utilizabil în toate poziþiile ºi oferã nu doar imunitate sã se teamã, seva ºi imobilizãrii efecte, dar, de asemenea, furie suplimentar de a fi lovit de 10 secunde. furie Extra pentru nici un cost? Ceva la pop ori de câte ori nu aveþi suficient de furie pentru oricare dintre abilitatile tale. Alternativ, ºi o tacticã am fost, folosind mai mult ºi mai frecvent, puteþi pop Berserker Rage chiar înainte de încãrcare într-un mob. O tragere tipic va fi Bloodrage - eroic Arunca - înapoi de la mob - Berserker Rage - Charge. Acest pull-stil vã va oferi o cantitate foarte mare de furie instant pentru cã ameninþare instantanee, ºi sã pãstreze vine în furie pentru acele 8-9 secunde Berserker Rage, cu nici dezavantaje.


X10 Evitarea:

Înainte de a ne ocupa de viteze Aº dori sã menþionez modificãrile la evitarea în WotLK. Dodge de la Dodge Rating, Apãrare ºi agilitate, Parry din Parry Rating ºi apãrare, precum ºi ºansa de a fi pierdute din Apãrãrii toate suferã în prezent de diminuarea întoarce. Acest lucru înseamnã cã aceste evaluãri vor deveni mai puþin de puternic ca sã obþineþi mai mult. Whitetooth la elitist labagii ( Evaluãri combaterea la nivel de 80 - elitist labagii ) a pus unele grave, în matematicã a afla cum funcþioneazã, iar opera sa este încorporatã în addon RatingBuster. Pentru o explicaþie uºor, ma gandesc la ea ca aceasta: Sã presupunem cã aveþi Dodge 0% sanse de a începe cu. Imposibil, ºtiu, dar ea face uºor de explicat. Acum, veþi obþine 100 Rating Dodge, magic care te pune pe Dodge de 50%. Dacã obþineþi un alt 100 Rating Dodge, acesta nu va fi la fel de eficient, deoarece a se întoarce diminuarea. În schimb, acest lucru vã va pune pe Dodge de 75%. Încã 100 de Dodge Rating vã va pune pe Dodge 87,5%. Acestea nu sunt ratele reale, dar aratã principiul ca sa stii ce se intampla. Mai multe Dodge Rating te, mai puþin fiecare punct de rating, contribuie la dvs. Dodge ºansã realã.

Datoritã acestor revine diminuarea este va fi mult mai greu în WotLK de a ajunge la evitarea 102,4% în prealabil necesare pentru a elimina zdrobeºte din tabelul de luptã. Desigur, zdrobeste nu mai existã aºa cã nu trebuie sã vã faceþi griji despre asta. Aceste se întoarce diminuarea face douã lucruri pentru Blizzard, atunci. Mai întâi de toate, împiedicã rezervoarele de a fi foarte overgeared spre sfârºitul jocului, ca acestea au fost în SWP, ºi-l va elimina necesitatea de lucruri, cum ar fi debuff Sunwell Radiance doar pentru a chiar lucruri. În al doilea rând este un alt ghiont în direcþia DPS mai mari în loc de evitare a mai mult. La un moment rezervoare va deveni atât de bine orientate încât mai multe statistici evitare pur ºi simplu nu va contribui mult la toate, ºi în acel moment lor de principiu, libertatea de a incanta sau bijuterie pentru DPS / TPS loc, îndeplinind astfel obiectivele Blizzard cu clasa noastrã.


X11 Gear, Gems,Glyphs And Enchants:

Gear:

Back - Cloak of Many Skins
Chest - Sanctified Ymirjar Lord's Breastplate
Feet - Treads of Impending Resurrection
Rings - Juggernaut Band+Ashen Band of Endless Courage
Hands - Taldaram's Plated Fists
Head - Sanctified Ymirjar Lord's Greathelm
Leggings- Sanctified Ymirjar Lord's Legguards
Neck - Bile-Encrusted Medallion
Ranged - Dreamhunter's Carbine
Shield - Icecrown Glacial Wall
Trinkets - Sindragosa's Flawless Fang+Corroded Skeleton Key
Belt - Belt of Broken Bones
Weapons - Mithrios, Bronzebeard's Legacy
Bracers - Bracers of Dark Reckoning
Shoulders -Sanctified Ymirjar Lord's Pauldrons

Gems:


Meta gem:
Earthsiege austere Diamond
Bosi ii tancati cu acest meta gem. Baremele indica direct cu calitatea de echipament. Nici un motiv pentru a nu avea acest meta socket.

Blue gem:
Majestic Circone Solid.
Yellow:
Enduring Eye din Zul.
Red:
Dreadstone Defender.

Glyphs:

Glyph of Taunt
Glyph of Devastate
Glyph of Shield Wall


Enchants:

Back - 225 Armor
Chest - 275 Health
Feet - 22 Stamina
Rings - 30 Stamina x2
Hands - 18 Stamina
Head - 37 Stamina+20 Defense Rating
Leggings- 55 Stamina+22 Agility
Shield - 18 Stamina
Belt - 30 Stamina (aplicate EBB)
Weapons - BladeWard
Bracers - 40 Stamina
Shoulders - 30 Stamina+15 Resiliance Rating





Last edited by Karisma on 02-06-2011, 23:29:08; edited 18 times in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Neversober
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 27-04-2012 12:40)
Joined: 20 Dec 2010
Posts: 137, Topics: 11
Location: Constanta

Reputation: 84.1
Votes: 5

 
Post Posted: 02-06-2011, 22:44:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte frumos guide, pacat totusi ca l'ai tradus cu google translate, si s'a ales praful.

Hello! Hello! Hello?
Is anybody there-there-there?
Echo!
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]



Status: Offline
(since 08-03-2024 13:58)
Joined: 13 Mar 2010
Posts: 12665, Topics: 267
Location: Romania

Reputation: 2269
Votes: 151

 
Post Posted: 02-06-2011, 22:46:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Copiat de pe ej si tradus cu google translate. Lame....
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Karisma
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 03-06-2011 10:21)
Joined: 02 Jun 2011
Posts: 96, Topics: 2
Location: Freakz.

Reputation: 50.3
Votes: 2

 
Post Posted: 02-06-2011, 22:58:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru informarea tuturor!
l-am luat vreo 40% din el de pe net si restu scris de mine ceea ce a dus la producerea acestui Tutorial,care zik eu cat de cat e ceva de el i-am dat un contur frumos si poti intelege multe ceea ce am prezentat.....Am incercat si am reusit sa fac un Tutorial/Ghid la Warrior Protection.....Sper sa ajute
;

Multumesc.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Mango

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 17-12-2014 15:06)
Joined: 14 Apr 2011
Posts: 155, Topics: 9
Location: Romania

Reputation: 144
Votes: 11

 
Post Posted: 03-06-2011, 01:06:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Anticipation: O nu-brainer, mai ales acum, cã suferã de evitare întoarce diminuarea (mai multe pe care mai târziu) suplimentar de 5% Dodge este excelent.

GG MAN TU INTELEGI CEVA ? e bine ca zici tu ca e cat de cat tutorialu ... ca altfel nu stiu ... poate ...

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Setemotion

[Been Cursed]



Status: Offline
(since 06-08-2016 04:40)
Joined: 14 Dec 2010
Posts: 6852, Topics: 370
Location: Germany

Reputation: -239.6
Votes: 246

   
Post Posted: 03-06-2011, 13:26:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Karisma wrote:


X10 Evitarea:

[color=white]Înainte de a ne ocupa de viteze Aº dori sã menþionez modificãrile la evitarea în WotLK. Dodge de la Dodge Rating, Apãrare ºi agilitate, Parry din Parry Rating ºi apãrare, precum ºi ºansa de a fi pierdute din Apãrãrii toate suferã în prezent de diminuarea întoarce. Acest lucru înseamnã cã aceste evaluãri vor deveni mai puþin de puternic ca sã obþineþi mai mult. Whitetooth la elitist labagii ( Evaluãri combaterea la nivel de 80 - elitist labagii ) a pus unele grave, în matematicã a afla cum funcþioneazã, iar opera sa este încorporatã în addon RatingBuster. Pentru o explicaþie uºor, ma gandesc la ea ca aceasta: Sã presupunem cã aveþi Dodge 0% sanse de a începe cu. Imposibil, ºtiu, dar ea face uºor de explicat. Acum, veþi obþine 100 Rating Dodge, magic care te pune pe Dodge de 50%. Dacã obþineþi un alt 100 Rating Dodge, acesta nu va fi la fel de eficient, deoarece a se întoarce diminuarea. În schimb, acest lucru vã va pune pe Dodge de 75%. Încã 100 de Dodge Rating vã va pune pe Dodge 87,5%. Acestea nu sunt ratele reale, dar aratã principiul ca sa stii ce se intampla. Mai multe Dodge Rating te, mai puþin fiecare punct de rating, contribuie la dvs. Dodge ºansã realã.


POT SA CAD PE JOS -)))))))))?


Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
comycosmin

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 06-05-2015 19:38)
Joined: 07 Apr 2010
Posts: 308, Topics: 46
Location: Iran, Islamic Republic of

Reputation: 128.2
Votes: 13

 
Post Posted: 03-06-2011, 13:39:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nam mai ras de mult asa bine
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
hej
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 02-07-2011 15:28)
Joined: 03 Nov 2010
Posts: 508, Topics: 15
Location: Sunset BLVD

Reputation: 46.4
Votes: 21

Post Posted: 03-06-2011, 15:23:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Karisma wrote:
Dodge de la Dodge Rating, Apãrare ºi agilitate, Parry din Parry Rating ºi apãrare, precum ºi ºansa de a fi pierdute din Apãrãrii toate suferã în prezent de diminuarea întoarce.


Mamamamamamamamam cum e asta hahahahahahahah.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Sovereign
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 03-10-2013 13:05)
Joined: 25 Aug 2010
Posts: 2166, Topics: 119
Location: In ciorba.

Reputation: -485.9
Votes: 36

   
Post Posted: 03-06-2011, 19:00:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Whitetooth la elitist labagii ( Evaluãri combaterea la nivel de 80 - elitist labagii )


Elitist labagii =))))))

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
myt42xxx

[Ace of Spades]



Status: Offline
(since 30-01-2016 17:46)
Joined: 02 Mar 2010
Posts: 9786, Topics: 253
Location: Suceava

Reputation: 328.9
Votes: 101

Post Posted: 03-06-2011, 19:09:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Introducere:
Quote:
Mai întâi de toate, acest lucru nu este menit sã fie un ghid complet. Voi folosi rezultatele cercetãrilor altor oameni (sperãm cã nu voi uita de credite în cazul în care din cauza lor) în explicarea unele din lucrurile pe care vreau sã le acopere. Acest ghid este scris dintr-un punct de plecare lvl 80 raiduri de vedere. În prezent, acest lucru este up-to-date, dar lucrurile se pot schimba ca Wrath este patch-uri. Cu toate acestea, unele erori sã fi fost fãcute. Daca da, vã rugãm sã le punct.


Niiiiiiiiiiiiiiiiice -)


- Retired -
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Mnemonic

[Steamy]



Status: Offline
(since 01-07-2012 15:00)
Joined: 20 Sep 2010
Posts: 52, Topics: 3
Location: Romania

Reputation: 105.1
Votes: 3

Post Posted: 03-06-2011, 21:58:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
În timp ce tanking dvs. AoE este posibil sã doriþi sã vã amintiþi Represaliile în poziþia arme, de asemenea. Nu este pe un cd cu partajat Shield Wall mai (ºi nici nu este nepãsare) ºi vã va oferi cu 20 de atacuri rapide împotriva tuturor mafioti luptã tine.


nu stiam ca warriori se lupta cu mafioti..

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Mango

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 17-12-2014 15:06)
Joined: 14 Apr 2011
Posts: 155, Topics: 9
Location: Romania

Reputation: 144
Votes: 11

 
Post Posted: 04-06-2011, 09:34:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aahhahahhahahahahaha MAFIOTUn1
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
chixovici

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 29-12-2018 13:28)
Joined: 20 May 2011
Posts: 122, Topics: 36
Location: Romania

Reputation: 328.7
Votes: 9

 
Post Posted: 04-06-2011, 12:17:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

și nici mãcar n-a tradus prea rãu google translate...
stați sã vedeți cum e când vrei sã traduci din rusã în românã, și te alegi cu un ghiveci de te doare mintea!!! -

P.S. zilele astea s-ar putea sã n-am ce face, și sã prelucrez textul ca sã fie cât de cât inteligibil...
dacã mai știe cineva și de unde e luat originalul, cu atât mai bine -

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
casperikz

[The Old God]



Status: Offline
(since 06-03-2021 18:17)
Joined: 17 Feb 2010
Posts: 2701, Topics: 303
Location: Romania

Reputation: -394.1
Votes: 100

 
Post Posted: 04-06-2011, 12:49:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
O sansa de 30% pentru a reîmprospãta CD-ul pe Shield Slam ºi sã le libertatea de a folosi, cu o fereastrã sec 5 va schimba complet modul în care rezervorul.

Quote:
Practic aceasta nu este Blizzards scuze pentru încurcaþi cu clasa noastrã, aºa cum îl ºtiam, în TBC atât de mult, ºi este un bun foarte scuze.


-)))))))) ce bancuri frate.... mai bine citesti astea si te strici de ras



Froster: Zohl unde crestinizarea ta esti?
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
chixovici

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 29-12-2018 13:28)
Joined: 20 May 2011
Posts: 122, Topics: 36
Location: Romania

Reputation: 328.7
Votes: 9

 
Post Posted: 04-06-2011, 14:00:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

o întrebare: nu e mai bine sã pui pe tine un set decât sã aduni iteme disparate???

întreb. cã vãd cã de obicei seturile oferã niște plusuri suplimentare fațã de staturile itemului în sine dacã echipezi 2-3-4 sau toate itemele din set

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    


The time now is 02-07-2024, 13:28:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x