User
Pass
2FA

O sugestie
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message4908
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

Status: Offline
(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 28-05-2016, 21:10:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca tot se va trece la phase de 5.4 propun niste lucruri ce am observat la serverele calitative si cu playeri multi 3k+ constant.

1. In momentul actual lvlingul pe Freakz este unul de fun server, seamana mai mult cu un instant lvl 90. Prea multe features si anume: mobi ce dau iteme albastre foarte multi (prea multi), cutii cu iteme albastre (prea multe).
2. Experienta de lvling este jalnica d.p.d.v. al aspectului adica npc morti ce discuti cu ei, sunt anumite puncte de lvling in world unde toti npcs din aceea tabara sunt morti desi poti discuta cu ei.
3. Questuri cu autocomplete (nu ar trebui sa existe asa ceva...)
4. Xp rate prea mare!!! Ar trebui sa fie maxim undeva la 10x. Degeaba aveti RDF pt lvling, nimeni nu intra in ele cand stii ca poti face din 2 questuri 1 lvl. Degeaba aveti rate customizabile, nu le foloseste nimeni!

In concluzie toata experienta de la lvl 1 la lvl 90 e jalnica. Daca e sa o luam d.p.d.v. al cerintelor playerilor ce vor sa joace pe un srv, ceea ce avem noi pe Freakz nu e atractiv deloc.

Ganditi-va la o organizare a experientei mai buna, ganditi-va ca playeri noi ce vin, vad prima oara experienta de lvling.
De ce am ales sugestia aceasta acum e pt ca phase 5.4 a fost cel mai popular pt expansion MOP, acum e momentul sa aduceti playeri pe server.

Asta ar fi un aspect al Freakzului pe langa altele.

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
3 0

Back to top
View user's profile Send private message
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 28-05-2016, 21:23:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din cate stiu XP rate a fost modificat la 5 (sau cel putin asta s-a discutat la Brainstorm).
Quest-uri cu autocomplete, dar nu suntem Sherlock sa le gasim pe toate. Report la Quest Bug Report si vedem.
Stim si stiti si voi ca ne-am axat pe End Game in special, asa ca de aia a ramas in urma Low Level Content. O s-o rezolvam si pe aia.

0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

Post Posted: 28-05-2016, 22:14:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Burebysta wrote:
Din cate stiu XP rate a fost modificat la 5 (sau cel putin asta s-a discutat la Brainstorm).
Quest-uri cu autocomplete, dar nu suntem Sherlock sa le gasim pe toate. Report la Quest Bug Report si vedem.
Stim si stiti si voi ca ne-am axat pe End Game in special, asa ca de aia a ramas in urma Low Level Content. O s-o rezolvam si pe aia.

Stiu ca sunteti axati pe End content, dar prima impresie conteaza pentru un player nou.
Am observat ca, questurile cu autocomplete sunt cele ce presupun mai mare bataie de cap ca script si s-a preferat din partea gms ce se ocupa cu asa ceva, din motive de comoditate sa le puna cu autocomplete.

Nu merge cu o sa o rezolvam si pe aia deoarece multi investesc timp intr-un singur server si content.
Daca nu gasesc ce doresc nu vor ramane si gasesc o alternativa si odata stabiliti acolo nu se vor muta, indiferent ce serverul pe care au vrut sa joace la inceput a implementat ceea ce si-au dorit.

0 0

Back to top
Wingz
[Banned user]

Banned

(since 15-06-2017 12:39)

Votes: 192

Post Posted: 29-05-2016, 19:21:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Warning: Wall of text
Spoiler:

Ideea ta magic are 2 parti:
1. Playerii care cauta leveling experience se vor bucura.
2. Playerii care se axeaza doar pe end content si nu ii intereseaza decat raidurile / arenele vor arunca cu furci dupa tine.

4 0

Back to top
Juhziz

[🌟Most Wanted]

(since 01-04-2025 15:24)

Votes: 133

Post Posted: 29-05-2016, 20:00:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^ Ma batea gandul o data sa facem un topic in care playerii sa puna random fixuri la diverse chestii, iar staff-ul sa extraga doar ce e bun / corect de acolo. Evident, cei care ar fi postat fixurile respective, sa primeasca o mica recompensa, gen rep / others rewards in wow.

Ontopic: Magicqtz, asta e doar opinia ta, nu a majoritatii.
Eu de exemplu, consider foarte ok leveling-ul pe freakz, chiar daca sunt si cateva questuri autocomplete, nu vad nimic deranjat in asta. Mai nasol era sa nu mearga questul deloc, sa te chinui 1 ora la un quest si la sfarsit sa te trezesti ca nu merge.

Iar procentajul questurilor cu autocomplete este destul de mic in ultima perioada.

-

0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

Post Posted: 29-05-2016, 21:02:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Juhziz wrote:
^ Ma batea gandul o data sa facem un topic in care playerii sa puna random fixuri la diverse chestii, iar staff-ul sa extraga doar ce e bun / corect de acolo. Evident, cei care ar fi postat fixurile respective, sa primeasca o mica recompensa, gen rep / others rewards in wow.

Ontopic: Magicqtz, asta e doar opinia ta, nu a majoritatii.
Eu de exemplu, consider foarte ok leveling-ul pe freakz, chiar daca sunt si cateva questuri autocomplete, nu vad nimic deranjat in asta. Mai nasol era sa nu mearga questul deloc, sa te chinui 1 ora la un quest si la sfarsit sa te trezesti ca nu merge.

Iar procentajul questurilor cu autocomplete este destul de mic in ultima perioada.

Nu ai inteles, nu e opinia mea, eu spun ce am vazut pe alte servere cu playeri de 3k+ constant. Asta e cererea "pietei"
Un server de wow trebuie sa-si tina playeri pe o perioada indelungata ca astfel o sa vina, o sa joace 3-4-5 luni si ai trecut prin tot content si pleaca sau devine inactiv.

0 0

Back to top
Evydence

[僧]

(since 15-10-2019 19:05)

Votes: 176

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 03-06-2016, 07:08:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wingz wrote:
^ Tu ce ai facut de cand joci pe freakz ca sa ajuti comunitatea / serverul etc...?

Spoiler:

2. Playerii care se axeaza doar pe end content si nu ii intereseaza decat raidurile / arenele vor arunca cu furci dupa tine.

Ziua de marti ^^

Mai sunt si unii care apreciaza munca noastra, pacat ca nu sunt romanii, inca o dovada ca nici macar pe jocuri nu suntem o natiune unita..

Cat despre acest topic, faci o lista cu tot ce nu merge cum trebuie si o postezi la.bug report - quest

If you gonna hit the king you're better kill the king

Last edited by Evydence on 03-06-2016, 13:29:09; edited 1 time in total
0 0

Back to top
alexx_fth

[Maniac]

(since 21-04-2023 19:53)

Votes: 123

Post Posted: 03-06-2016, 09:37:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Spui de aprieciat evydence, nimic de zis. Dar cand stai 4 zile cu un ticket deschis...si da, era GM on -

[

0 0

Back to top
Amnezx

[Best in Slot]

(since 11-11-2022 17:06)

Votes: 59

Post Posted: 03-06-2016, 10:26:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Evydence wrote:
Wingz wrote:
^ Tu ce ai facut de cand joci pe freakz ca sa ajuti comunitatea / serverul etc...?

Spoiler:

Ziua de marti ^^

Mai sunt si unii care apreciaza munca noastra, pacat ca nu sunt romanii, inca o dovada ca nici macar pe jocuri nu suntem o natiune unita..

Cat despre acest topic, faci o lista cu tot ce nu merge cum trebuie si o ppstezi la.bug report - quest

Evy, tu esti ala care mereu intelege altceva sau se baga in discutii in care are necunostinta de cauza. Bun, omul si a spus oful, si anume ceea ce nu i cinvine la leveling. In mare parte are dreptate, primul lucru cu care un player nou are contact e lvlingul. Si eu consider ca s a mers cam departe cu chesturile albastre si mobii rari pt iteme(era ok doar cu heirloom weap din bag). Once again, nu sunt nerecunoscator, si m am convins demult de munca pe care o depume ºocãr, ultima fiind implementarea soloq dupa ce l am pisat la cap cu posts pe forum.
Majoritatea celor care ati raapuns aici ati luat postul ca ceva ofensiv la adresa serverului, dar mie mi se pare ceva constructiv care ar putea ajuta

0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

Post Posted: 03-06-2016, 12:51:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oameni buni, sugestia nu reprezinta o critica.
Daca nu apreciam munca voastra nu mai ne jucam aici; logic nu? Aveti o problema cu aprecierea asta -
Sugestia pe care am spus-o o puteti lua in calcul sau nu, asta e responsabilitatea voastra, nu sa dati comm cu "aprecieri, ai sectiune de bug report (stiu ca exista asa ceva)", e o chestie generala ce punctez eu. Eu am facut o analiza pentru a incerca sa sporim nr de playeri pe server.

0 0

Back to top
Evydence

[僧]

Post Posted: 03-06-2016, 13:32:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am zis eu ceva legat de opinia lui? I-am raspuns clar ca daca gaseste questurile cu autocomplete si le raporteaza, vor fi reparate, iar despre faza cu lvl prea rpd, eu am sustinut si inca sustin ca lvl pe freakz e prea easy, deaia era vorba sa scadem xp rate la x5.

Si sa raspund la faza cu ticket, daca ai vedea cate tickete sunt facute si in ce hal sunt facute, ca nu intelegi nici ce vrea creatorul, cand vezi un ticket in care el zice de o problema dar dupa 2 randuri zice ca defapt aia nu merge si deaia caracteru lui nu il lasa sa faca acel quest, deci da, daca oameni s-ar invata sa faca un ticket normal, zici problema si spui cum de ai ajuns acolo, ce ti-a cauzat asta, nu vii la tickets si zici: "DK da prea tare, reparati, NU IMI MERGE QUESTU, FIXXXX IT, Nu pot sa ma urc pe porc, etc".

0 0

Back to top
alexx_fth

[Maniac]

(since 21-04-2023 19:53)

Votes: 123

Post Posted: 03-06-2016, 13:35:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Evydence wrote:
Am zis eu ceva legat de opinia lui? I-am raspuns clar ca daca gaseste questurile cu autocomplete si le raporteaza, vor fi reparate, iar despre faza cu lvl prea rpd, eu am sustinut si inca sustin ca lvl pe freakz e prea easy, deaia era vorba sa scadem xp rate la x5.

Si sa raspund la faza cu ticket, daca ai vedea cate tickete sunt facute si in ce hal sunt facute, ca nu intelegi nici ce vrea creatorul, cand vezi un ticket in care el zice de o problema dar dupa 2 randuri zice ca defapt aia nu merge si deaia caracteru lui nu il lasa sa faca acel quest, deci da, daca oameni s-ar invata sa faca un ticket normal, zici problema si spui cum de ai ajuns acolo, ce ti-a cauzat asta, nu vii la tickets si zici: "DK da prea tare, reparati, NU IMI MERGE QUESTU, FIXXXX IT, Nu pot sa ma urc pe porc, etc".

Si ce conteaza pana la urma? poate asta e nivelul de inteligenta a unora care joaca pe freakz. Nu trebuie si ei tratati la fel ca ceilalti? Si ticketul cu pricina nu cred ca se incadra in vreuna din categoriile enumerate de tine. O zi buna

[

0 0

Back to top
Evydence

[僧]

Post Posted: 03-06-2016, 13:41:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt rezolvate si acele ticket, pana la urma niciun ticket nu ramane fara un raspuns, dar cele care au o formulare gresita, greu de inteles, fara suficiente informatii, alea au o sansa de 70% sa primeasca un reply in care noi o sa cerem mai multe info ca sa ne dam seama cum ii ajutam, si revin la vb lu wing, pana la urma pentru voi facem ce facem, eu nici nu prea mai activez pe wow ca si normal player, dar tot stau pe forum, tickete, recover si mai ajut pe unde am acces.

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 03-06-2016, 14:28:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tocmai am facut lvl 81 (parca) pe un priest si efectiv a fost foarte usor si rapid... am facut 2-3 dungeonuri, dar in mare parte questuri. A fost interesant sa fac questuri prin zone prin care nu am mai trecut de 4-5 ani si as fi preferat sa fie mai scazut xp ca sa trec si prin celelalte. Bineinteles, as fi putut sa modific xp rate-ul, dar asta e si ideea: nimeni nu vrea sa modifice xp rate... nu vrea nimeni sa isi faca viata mai grea oricat de mult i-ar placea sa ajunga prin toate zonele. Chiar mi se pare cam mare xp rate-ul si mie si cred ca ar trebui scazut.

1 0

Back to top
Daeron

[Death's Demise]

(since 28-10-2022 08:33)

Votes: 149

Post Posted: 03-06-2016, 15:09:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu propun :
1)Primul caracter de pe un cont sa beneficieze de heirlooms si un xp rate mare, ca o persoana noua sa ajunga cat mai repede la end game content.
2)Dupa ce ai ajuns cu un caracter la level 90, sa nu mai primesti heirlooms pe urmatoarele caractere iar rata de xp sa fie scazuta.
3)Freakz leveling chest sa fie scoase, oferind astfel unui player o imersie mai buna in joc.

4 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 06-08-2025, 07:50:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password