User
Pass
2FA

prolly best rogue eu :p
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message3602
roxie

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 06-06-2017 11:39)

Votes: 6

Post Posted: 21-06-2011, 15:15:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=3sEtl3trcZY:

https://youtube.com/watch?v=bT7wsFpAKwE:

most tricky duel -> frost mage vs. sub rogue.

mage is pro, rogue is godlike.

also -> read the description @ youtube nd check his other vids.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
radicallyftw
[Banned user]

Banned

(since 29-08-2013 15:45)

Votes: 30

Post Posted: 21-06-2011, 16:33:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu vad nimic " best" la a bate un semiskilled mage pe sub, mageu nefolosinduse de mirors sau w.e. , cursed is better i.m.o. https://youtube.com/watch?v=xAYhUH-31KY:

Level 80-8 ore....2 meserii full-2zile....un gear score de 5,5k-3 sapt....un wipe pe freakz....de nepretuit pentru toate celelalte exista DONATE.
"acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare"
http://www.youtube.com/watch?v=aM4uTNhb5rg&NR=1
0 0

Back to top
aprow

[Mentally Stable]

(since 15-01-2012 11:47)

Post Posted: 21-06-2011, 17:19:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca tipul asta e skilled e grav, isi da prima parte din cduri doar ca sa dea ice barrierul jos aproape de fiecare data. si singurul motiv pentru care magul ala isi da ice block este ca e prea socat sa dea blink si sa faca un fake la polymorph ca se termina tot in maxim 10 secunde la ritmul ala de prostie.Erau rogi care stiau sa joace cu un singur set de cduri si sa bata magi cu toate cdurile lor ,da asta e alta poveste.Tie ti se pare skilled ca se misca totul super repede si joaca cu scroll pe action bars, dar daca nu ai jucat rogue la un nivel mai inalt nu iti dai seama ce greseli stupide face socatu ala.

Cat despre al doilea rogue ,normal ca joaca bine...e din Korea posedatul, ala joaca wow cum te joci tu septica, e ca o extensie a mintii lui daca numai jocuri stie. Oricum e si asta un talent.Trebuie sa fi fraier sa nu iti dai seama cat de flexibila e mintea aluia si cat de repede gandeste anumite variabile.

0 0

Back to top
roxie

[Mentally Stable]

(since 06-06-2017 11:39)

Post Posted: 21-06-2011, 17:39:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

primul si al doilea rogue = same player = german

si magul - didnt wantha use mirror / water elem

0 0

Back to top
O*n*X

[vreau BAN]

(since 28-05-2021 15:29)

Votes: 17

Post Posted: 21-06-2011, 18:31:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

se referea la curse - cred

btw tot reckful ramane taticu la rogue -

0 0

Back to top
Gotflow
[Banned user]

Banned

(since 24-08-2011 08:45)

Votes: 31

Post Posted: 21-06-2011, 20:06:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aprow wrote:
Cat despre al doilea rogue ,normal ca joaca bine...e din Korea posedatul, ala joaca wow cum te joci tu septica, e ca o extensie a mintii lui daca numai jocuri stie. Oricum e si asta un talent.Trebuie sa fi fraier sa nu iti dai seama cat de flexibila e mintea aluia si cat de repede gandeste anumite variabile.

hahahahahahah. Da ma asa e, sigur nu a facut zeci de dueluri si le-a ales pe cele mai bune, e un fel de zeu dar doar in filme.
Nu stiu cum joci rogue si ai o parere asa buna de tine si nu realizezi ca a tot filmat aceleasi chestii pana i-a iesit ce vroia.
Probabil tu inainte sa dai vanish la ceva stai si gandesti anumite variabile, de-aia nu dai niciodata calumea. Poate ar trebui sa mergi vara asta in korea, ti-ar prinde bine niste aer de acolo

0 0

Back to top
hbrake

[Whisky Fan]

(since 12-06-2022 13:34)

Votes: 28

Post Posted: 21-06-2011, 23:11:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu, unu mai noob si retardat niciodata nu am inteles cum pot oamenii astia sa joace cu action bars pe scroll o.O
0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 21-06-2011, 23:32:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu joacã la scroll - cum sã faci aºa ceva.
Are schimbat din bindings action bar switch. Gen bar 1 Shift, bar 2 Ctrl, bar 3 Alt. ªi apasã toate tastele combinat, dar cine sã-ºi dea seama..

- Retired -
0 0

Back to top
radicallyftw
[Banned user]

Banned

(since 29-08-2013 15:45)

Votes: 30

Post Posted: 22-06-2011, 00:39:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:
Nu joacã la scroll - cum sã faci aºa ceva.
Are schimbat din bindings action bar switch. Gen bar 1 Shift, bar 2 Ctrl, bar 3 Alt. ªi apasã toate tastele combinat, dar cine sã-ºi dea seama..

e universal nici nu trebuia sa schimbe, alea sunt bindurile pentru switch bars

Level 80-8 ore....2 meserii full-2zile....un gear score de 5,5k-3 sapt....un wipe pe freakz....de nepretuit pentru toate celelalte exista DONATE.
"acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare"
http://www.youtube.com/watch?v=aM4uTNhb5rg&NR=1
0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 22-06-2011, 11:36:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gotflow wrote:
aprow wrote:

hahahahahahah. Da ma asa e, sigur nu a facut zeci de dueluri si le-a ales pe cele mai bune, e un fel de zeu dar doar in filme.
Nu stiu cum joci rogue si ai o parere asa buna de tine si nu realizezi ca a tot filmat aceleasi chestii pana i-a iesit ce vroia.
Probabil tu inainte sa dai vanish la ceva stai si gandesti anumite variabile, de-aia nu dai niciodata calumea. Poate ar trebui sa mergi vara asta in korea, ti-ar prinde bine niste aer de acolo

Iar tu ba dumbass? Exista rogues care iti dau vanish in primele duele la fiecare death coil, gouge portal si blind/grenade seduction pana le prinzi smecheria (gen skilz) pe private, de retail sa nu mai vorbesc. Probabil pentru tine asta e ceva gen a face pe moise si a desparti marea in doua. Bineinteles ca a ales duelele cele mai bune, dar asta nu inseaman ca s'a chinuit 100 de duele sa dea un vanish death coil, si toate porcariile ce le'a facut vs celelalte clase. Oricum tu tine'o pe a ta ca nu exista playeri care pot face mai multe ca tine, si orice nu poti tu face e regizat.

0 0

Back to top
terlyon

[Mentally Stable]

(since 10-03-2014 07:09)

Votes: 9

Post Posted: 22-06-2011, 11:55:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O*n*X wrote:

btw tot reckful ramane taticu la rogue -
Akrios> all

0 0

Back to top
Gotflow
[Banned user]

Banned

Post Posted: 22-06-2011, 12:56:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drain wrote:
Iar ma bag in seama cu japca sa arat ca eu ma cred mai bun ca restu lumii dar e doar o impresie pt ca acum ca si in majoritatea cazurilor vorbesc din cur si nu imi folosesc capul

Dupa tine nu rogu iti anticipeaza tie deathcoilu ci tu ii anticipezi vanishu sa nu dai deathcoil LOL

Zici de skilz care pune film cu rezist la blind crezand ca a dat vanish + alte rahaturi regizate care le-a si recunoscut.

Nu stiu zic si eu din ce vad prin campionatele astea mondiale pe la mirroruri de RMP unde daca da un rogue vanish la blind sau stunuri castiga meciul si totusi nu am vazut unu sa dea. Poate asta e un semn ca trebuie sa va bagati si voi.
Probabil acum iti aplici iar logica si zici " AAA dar stai!, tu zici de 3 v 3 si aici vorbeam de duel!!!" dupa care mai bagi cateva laude de sine ofc, uite ca nu tine numai de duel, singura faza de film pe care am vazut-o a fost cand a jucat rmpu lu hydra vs un LSD si l-a tinut rogu pe lock sa nu dea feldom, miscare care i-a si asigurat victoria.

Also inainte se mai faceau tournamente de duelat si nici nu se compara ce vezi live cu ce vezi prin filme. Nu isi da nimeni cooldownurile aiurea cand vrea sa castige dar cand te duelezi strict pt a face film e altceva, toata lumea vrea sa para interesanta si sa aduca faze noi. Nu ar da nimeni pe wcm 5* unui dueling movie cu rogue unde isi spameaza toate cooldownurile si castiga prin facerol pt ca jocul nu e echilibrat in jurul 1 v 1

p.s. chiar nu imi face placere sa vorbesc cu tine, nu esti intreg la minte, nu e nevoie sa postezi peste tot unde postez si eu si sa ma flamuesti. Sunt lucruri mai interesante de facut in viata, crede-ma . Ar trebui sa incepi sa le descoperi

0 0

Back to top
Xtkmo
[Banned user]

Banned

(since 18-05-2012 09:51)

Votes: 18

Post Posted: 22-06-2011, 13:05:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gotflow wrote:

nu e nevoie sa postezi peste tot unde postez si eu si sa ma flamuesti.

Sincer aici ii dau dreptate lui Gotflow , cred ca sunt pe putin 10 topicuri in care posteaza el si imediat il critici ... fiecare cu parerea lui ,dar iao mai moale -
on:Sunt putini rougii @p privates svr , care stiu sa dea vanish coil/blind , iar la faza ca "gen skillz" aici ai spus o prostie destul de mare - Cand a facut acel trailer nu era inca bagat SPELL DELAY , iar un vanish > blind era putin mai greu ca sa nu fie regizat
HF

Hardwell wrote:
Hares e calit, dar daca ai tinta buna ii dai oneshot.

0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 22-06-2011, 13:16:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu trebuie sa anticipezi tu vanishul, ci trebuie sa nu dai death coilu cand e obvious ca o sa il dai pentru ca rogues buni anticipeaza asta.
also fel domination lockout vezi in o gramada de arena movies, nu stiu cum ai reusit tu sa vezi doar odata intr'un meci de'al lui hydra. sau probabil si alea sunt regizate.
eu nu te urmaresc sa vad tot ce postezi, dar cand vad ca postezi retarded stuff nu ma pot abtine, ti'am mai zis. nu zic ca nu sunt si faze regizate in duel movies, dar de acolo pana la a trolla in orice non-arena movie topic, si a zice ca totul e regizat mai e mult.
e bine totusi ca tu imi dai sfaturi privind viata in afara forumului cand tu ai postcount mai mare ca a meu si ai aparut cu juma de an dupa mine pe forum.

0 0

Back to top
Gotflow
[Banned user]

Banned

Post Posted: 22-06-2011, 13:28:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai scris cateva randuri si ai gresit in fiecare punct.

In primul rand am zis ca in live la tournaments nu vezi chestii ce vezi in filme ( si am zis de faza cu fel dom )
si in al doilea rand nu am zis nimic aici ca e regizat, doar ca a stat si a filmat o gramada de dueluri pana sa iasa tot ce a vrut. Din asta tu ai luat ca " eu in toate topicurile merg si spun ca totul e regizat"

E o arta si limba asta romana pana la urma, de la citit pana la inteles e pas mare. Daca tot intelegi ce vrei tu, de ce te mai obosesti sa intri pe forumuri publice? deschide un notepad si fa-ti de cap.

Nu te saturi odata de atata suferinta si sa tii atat nasul pe sus? Inteleg sa iti mai scape cate un post asa dar tu asta esti pasiv, nu vreau sa ma apuc de facut speculatii ca poate o nimeresc si te am dupaia toata viata pe cap si eu nu stiu cum sa fac sa scap de tine ca deja te vad peste tot, esti omniprezent pe forum

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by myt42xxx, 22 June 2011 13:04

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 13-12-2024, 22:18:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x