User
Pass
2FA

Hunter PVP 1V1 - Tips

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4565
Andruxus

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-08-2024 11:12)

Votes: 4

Post Posted: 08-07-2011, 13:35:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deschid acest topic pt toti hunteri PVP.
As vrea sa vad niste posturi referitoare la ce trebuie sa faca un hunter vs alta clasa.
De ex:
vs shadow priest,
vs warlock demo,
vs warior
vs pala
etc.

Am tot citit pe mai multe forumuri, urmarit o groaza de stream-uri, youtube... in mare am vazut ce si cum dar nu ar strica un topic... ca tot nu-mi iese.. Parca orice as da, intotdeauna warioru/rogu/palacu ajunge langa mine.
Ca sa nu mai zis ca am dat cateva dueluri cu un alt hunter ( nu mai stiu cum ii zice - dar skilled baiatu ) si nu am apucat sa ii iau mai mult de 15k hp. Deci as vrea niste posturi ale hunterilor skilled in pvp cu tips and tricks impotriva fiecarei clase.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Azwraithz
[Banned user]

Banned

(since 30-09-2014 01:39)

Votes: 104

Post Posted: 08-07-2011, 16:07:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Well,in primul rand ca 1v1 in mare,hunterul poate bate orice clasa avand doar ceva dificultati vs spriest si pala holy.
La spriest in primul rand,trebuie sa fi atent sa nu prinda VT(vampiric touch) pe tine,sa fi atent cand dai deterrence si sa nu il dai aiurea la low HP ca sa numai iti dea dmg ca oricum iti iei dmg din dots,ci il dai cand se duce silencing shot de pe el,cand vine spre tine cu fearu,sau cand ti-a dat disarm dai rapid trinket si deterrence,ori in cazul cand iese din dispersion sa nu iti prinda small burst.De preferat intr-un duel cu spriest e mai lejer sa joci la Dbw un burst mai lung si usor.
Warrior:incearca sa incepi duelul cu scatter sau feign-scatter,si sa te apropii de el(Nu langa el ci sa ai un range exact incat sa nu iti poata da charge),ii faci kite pana cand incepe cu bladestorm sau daca cumva iti prinde din greseala ta vreun charge,dupa te indepartezi la max range si iti va fi foarte usor de acolo sa il dai jos. Vs warrior poti juca si cu Raveger cat si cu spider,raveger stun dandu-l cand iti da un charge sau cand are range sa iti dea charge ii dai stunul si te apropii spre el.
Vs warlock:
Destro: Ca sa bata un hunter 1v1 un destro nu poate fara Sucubus;So incearca sa il pui la focus imediat cum iese din invisibility si ii dai scatter shot cand ii dai lockului silence,incearca sa folosesti deterrence cand vezi sucubusu castand seduce. sau poti folosii feign death/scatter shot ca sa isi ia intrerupt cast la seduce.
Cand stii ca warlocku vrea sa dea death coil,preferabil foloseste deterrence(e cam dificila partea asta daca nu prea....iti place sa faci duele vs clase sa le inveti cand si cum vor folosii spellul respectiv,dar cu timpul se invata).
Affliction: incearca Deterrence/silencing shot/scatter/Feign death ca sa eviti Unstable affliction cand este castat, si incearca sa faci full burst pe lock altfel vei murii foarte rapid,faza cu death coil de pe destro e valabila si aici.+ Cand vezi ca vine spre tine si vrea sa iti dea instant fear-ul foloseste Deterrence daca il mai ai sau un disengage.
Demo: Nu prea sunt multe de spus din moment ce nu multi joaca in pvp,deoarece nu cauzeaza foarte mari probleme.
Paladin-Retri: Incearca sa incepi pentru inceput cu Snake/Immolation/Frost trap,adul in ele fortandu-l sa isi dea freedom-ul, Nu da trinketul la Repetance,iar cand stii/simti ca vrea sa dea Stun(Nu repetance) foloseste Deterrence(aici iar intervine problema cu death coil) Dupa ce i sa dus freedom-ul ii poti tine putin timp slow + profita de max range nu ii fa Kite ca nu are rost;Cand isi da bula(ca fara bula nu are cum sa te bata)incearca sa fugi la max range si foloseste un bandaj daca nu ai dot pe tine,apoi cand vezi ca se apropie prea mult de tine ii dai un scatter si te indepartezi back.
Rogue: Tine flare-up la Cd si incearca sa nu tii immolation trap jos ci Explosive trap pentru ca la immolation isi poate da Cos sa scape de dot.Incearca imediat cum incepe duelul sa dai Volley in jurul tau,in special cand vezi ca iti iei disarm la traps dai volley la 10 yards de tine in jurul tau.
Cand rogue iese din stealth,incearca sa prinzi si sa tii mereu serpent sting pe el,in caz ca vezi ca il scoate folosind Cos,sau ai dat miss cu el,reaplical. Foloseste scatter shot sa il tii pe loc 1-2 sec sa te poti indeparta,si mereu invartel in jurul la Frost trap sau poti juca la max range cu el tinand Concussive shot pe el+ daze-ul de la chimera.
Daca rogul joaca la wound + instant poison El va folosii blind-ul intotdeauna dupa ce vei da trinketul la Kidney shot,asa ca incearca dupa ce ai dat trinketul,Sa folosesti deterrence(aici Intervine din nou faza cu Death coil).
DK: incepi cu scatter shot,tragandu-l apoi in traps tale facandui un mic kite pana cand iti da chains of ice unde la primul dai master's call si te indepartezi la max range,il astepti sa iti dea Death gripu iar cand esti in aer in timp ce te trage foloseste Deterrence si dai Web/sau stunul de la raveger dand disengage apoi cand esti langa el,apoi poti juca lejer la max range Folosind Trinketul in primul rand la stunu-l petului sau daca petul a dat deja stunul il folosesti sa scapi de chains of ice cand ai cd la ambele master's call si disengage.
Hunter: Aici totul depinde mai exact de Viteza si Deterrence; Incearca sa incepi pe hunterul respectiv cu un feign + scatter,daca va da trinketul astepti sa iti dea serpent si apoi dai Deterrence sau dai deterrence imediat ca multi sunt Roboti si dau chimera fara serpent pe target. Incerci apoi sa ii dai stunul de la raveger facandul un burst mare in acel stun de 2 sec apoi dand iar deterrence,si lasandul sa isi dea chimera-ul pe deterrenceul tau apoi poti usor sa il pui jos.Preferabil(cand dai deterrence dai Scare Beast petului lui sa scapi de Stun-ul sau Dmg-ul lui).Ai grija si fi atent sa nu dai si tu Chimera pe Deterrence desii nu mereu poti fii chiar atat de atent,ca odata si odata tot mai gresesti.
Feral: Acelasi inceput ca la rogue il faci pana cand iese din stealth,doar ca la feral tii Immolation trap) Chiar si daca este langa tine,Niciodata nu sta cu spatele la el,chiar si cand ai deterrence la fel nu sta cu spatele la el niciodata. pentru ca iti poate da Shred lejer,si prin deterrence si fara. Incearca sa il invarti in jurul frost trapului pentru ca la max range odata si odata tot te va ajunge pentru ca poate scapa usor de slow schimband formele.
Shaman elemental: Mereu fii atent cand are buful de Instant lava burst Dai imediat deterrence ca sa te scapi de un Lava care iti poate injumatatii hp-ul.De preferat cand incepi duelul omoarai Cleansing totem pentru ca vei pierde burst imens(vei pierde serpent-chimera effect).si incearca sa eviti lava burst prin scatter shot,deterrence,feign death iar daca esti nelf Shadowmeld.
Nu vreau sa fiu rau sau sa par suferind,dar Daca cumva folosesti S pentru a merge cu spatele,dai unbind si incearca sa folosesti doar W,A,D pentru deplasare sau mouseul,pentru ca fiind hunter te va incurca imens.Si nu ma refer neaaparat numai la hunter ci la toate clasele dar pe hunter in primul rand si pe casteri ii incurca foarte mult. Am vazut atatia playeri facand greseala asta cand da un warrior Bladestorm langa ei,dand un melle in ei sau Facand Los sa nu ia un CC.
Sper ca ti-a fost de ajutor guide-ul.HF;)

0 0

Back to top
Andruxus

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-07-2011, 16:38:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumesc mult.
Ar mai fii cateva de zis / intrebat.

1. Pet intervene .. merge vs warrior/druid charge?
2. am vazut un film in care un night elf hunter isi dadea SM sa evite warlock shadowfury... merge?

3. vs un disci priest / resto druid ai cum sa ii faci cat timp ei joaca la LOS si tu nu ai nici un fel de heal ?

0 0

Back to top
takillya

[Mentally Stable]

(since 10-10-2011 19:35)

Post Posted: 08-07-2011, 16:40:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

contra feral: scare beast

0 0

Back to top
Azwraithz
[Banned user]

Banned

Post Posted: 08-07-2011, 16:44:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Andrux, Daca fac los sunt sanse foarte mici sa ii faci insa daca joaca in range si nu fug ca idiotii la los ii poti pica dar preferabil sa joci cu 2 trinkete de dps daca stii sa le eviti cyclone-u,fearul.
@Takillya: 95% dintre ferali s-au invatat sa schimbe forma in human form in timp ce castezi Scare Beast-ul,numai sunt toti atat de prosti ca acum multa vreme. Insa da,iti dau dreptate doar in cazurile in care feral-u respectiv e nou in wow/sau "nou in pvp".
Btw,Andrux din cele spuse de tine observ ca si tu il urmaresti pe Brang:D,nu am testat inca crabul aici pe srv dar in duele/arene nu se merita. Eu unul am jucat mereu cu raveger,mai folosesc si spider din cand in cand/de nevoie/fun dar mereu am tinut ravegeru pe primu loc deoarece ma ajuta in mai multe cazuri.

0 0

Back to top
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 08-07-2011, 16:49:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Try cheap tricks vs warr.

Freezing trap pe jos ia 10 freeze faci max range spider web si bum bum. Daca da trincket la trap scatter si max range iara.

Merge si vs ret dar nu la fel de bine, try detterence+chetah la freedom..

0 0

Back to top
Andruxus

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-07-2011, 17:09:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Azwraithz: cand cauti solutii PVP dai de multi hunteri priceputi.. Brang e unul dintre ei... mai era Danaik parca.. si altii. M-am obisnuit PVE... cu sting inainte de chimera... sa spamez un buton ca o solutile la latency... etc si nu e tocmai ok in PVP.
Aici e vb sa iti pastrezi CD-urile si sa le dai rapid in functie de situatie.

ca sa zic asa: am facut ieri un duel cu un mag... m-am trezit cu un mesaj de "you cannot cast spell while stunned" si ma intrebam ce stun are magu ?.... care nu parea a "deepfreeze" adica nu eram in nici un cub.

Ma rog... cu tips-urile de mai sus o sa fac mai multe dueluri ... si o sa incerc sa invat acum PVP-ul ca de o sapt ma lupt sa ajung la 1800 sa mai cheltui din arena points. ( ca sa zic asa - am un two hand care ma nenoroceste la disarm ) si vreaun neaparat 2x One hand-uri.

0 0

Back to top
Azwraithz
[Banned user]

Banned

Post Posted: 08-07-2011, 18:27:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am nimica cu Brang in primul rand si eu il urmaresc mereu stai linistit.
In legatura cu "nenorocitul la disarm",daca ai 2h pune weapon chain pe el daca il folosesti in pvp si sa stii ca nu e chiar asa prostie un 2h pentru ca,daca nu ai 1h-urile de la Lk pana iei armele t2 1h(cele de 2200 3v3) folosestete de un Bloodfall/sau Distant Land,nu e deloc o prostie ce iti explic acum,dar ca stats Bloodfall/Distant Land hc Depaseste tot inafara de armele 1h de la Lk 25 hc.
Daca insa vrei sa vezi cum sta treaba prin arene tii recomand pe cei mai buni cu pvp-movies in asta.
Braindeadly(Bendeadly) - http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=163895 + http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=187907 (cata al 2 lea)
Ohr - http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=164633 + http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=169233
Unreal - https://youtube.com/watch?v=_BWeGKTnUUg:

Iar ca Pve - Best of best -> https://www.youtube.com/user/Kripparrian .

0 0

Back to top
Anvi

[Mentally Stable]

(since 24-01-2013 21:40)

Votes: 2

Post Posted: 08-07-2011, 21:13:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cat am citit observ ca na zis nimeni o faza vs retri pala , fi atent ce faci:
Mark-concusive-silence-sting+shoturi si in mare parte e cam mort, daca nu e pana a ajuns la tine dai scatter si reia rotatia.

P.S: Cat despre dueluri, rezultatu e irelevant.(exemplu in arena miam luato de la x si din sansa sai spun asa am facut un duel cu el dupa arena, nu mia scazut mai mult de 7k hp) stiu ca exemplu care lam dat e din arena nu din duel :DDD dar iti spun ca mai bine intri in bg si iti faci acolo experienta decat sa stai la duels cu astia full wrathfull cesi dau aere in fata la sw sau ogri.

0 0

Back to top
Andruxus

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-07-2011, 12:36:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Anvi: merci de sfat.. asa o sa fac... adevarul e ca hunter fiind, iti trebuie spatiu / teren... tu cam trebuie sa alegi unde sa te lupti.

0 0

Back to top
Anvi

[Mentally Stable]

(since 24-01-2013 21:40)

Votes: 2

Post Posted: 09-07-2011, 13:42:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cei mai buni hunteri pe blizz ziceti voi huh..Braindeadly si Ohr...ciudate videori - , prea mult matrix au vazut baietii -

P.S:tot Brang e taticu.

0 0

Back to top
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 09-07-2011, 14:21:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Deschid acest topic pt toti hunteri PVP.
As vrea sa vad niste posturi referitoare la ce trebuie sa faca un hunter vs alta clasa.
De ex:
vs shadow priest,
vs warlock demo,
vs warior
vs pala
etc.

Unde scrie aici who is best hunter? Want that, new topic. Stop with the off-topic.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-12-2024, 17:42:51
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password