User
Pass
2FA

bafta :p
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message45017
Levier
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 09-07-2011, 12:54:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gotflow wrote:
Imi place cum tu absolut tot ce zici legi de experienta ta la nu stiu ce liceu de 2 lei din satul X. Degeaba incerc eu sa-ti explic alte culori daca tu vezi alb-negru.
Daca te deranjeaza cand nu iti sustine cineva parerile si ai cumva impresia ca opiniile tale sunt niste adevaruri absolute atunci nu stiu de ce mi te tot adresezi ca tu oricum ai in cap ideea formata, daca nu mai e loc si de a mea de ce sa te mai obosesti sa scrii atat.

Am dat acum 2 ani si oricat de indulgenti ar fi profesorii de la 9.30 la >5 nu ma scadea oricum si chiar mi-am dat minimul de interes pentru bac, m-am uitat incet incet peste materie si in ultima saptamana sau chiar ultimile 2 pot zice ca am invatat serios. Asa au facut si colegii mei care au avut rezultate la fel de mari, nu tine asa mult de inteligenta cat tine de pregatire.
De copiat, nu s-a copiat deloc, la mine s-a pus mult baza pe literatura romana/germana, nu prea se poate copia ca la o grila.Au fost locuri unde s-a copiat cu cartile pe masa dar in cazul meu mai puteai sa soptesti un cuvant doua, mai mult nu.

Si eu aveam absente o gramada in liceu si 90% din ce am invatat ( in total nu doar liceu ) am invatat singur si mi se pare normal ca de la o anumita varsta sa nu ai nevoie de cineva sa-ti tina mana cand inveti ceva.

Pana la urma la bac se masoara abilitatea ta de a te pregati pentru un examen imo

Deci esti exact cum am banuit, un carcalac cu impresii de om mare. Satul de care vorbesti se cheama Bucuresti, sector 3, da' nu cred ca stii tu la tara ca avem si sectoare in orasul asta.
Ai facut un liceu bun probabil sau cat de cat bun unde ai facut ore si ai avut acces la ce-ai avut nevoie. Cand o sa-ti scoti capul din cur si o sa treci prin liceele industriale din orasele mari, sa ma suni si sa-mi spui.
Opinia mea e formata, e adevarat, nu are nevoie de imbunatatiri si vine din urmatorul fact: Am un frate mai mare si o sora mai mare, frati-miu are diploma de montator-mecanic si sormea de sculer-matriter, si amandoi au picat bacu' in prima tura si au luat in al doilea. Acum ca unu' din ei lucreaza la o organizatie interguvernamentala la nivel european si unu-i cel mai bun analist sportiv doi ani la rand intr-una din tarile mai de la vest de noi spune foarte mult despre validitatea bacalaureatului ala.

Ma bucur ca ai luat 9.30, te felicit, daca atata te duce pe tine capul sa vorbesti din pozitia unuia care a luat din prima cu nota relativ mare dar nu foarte mare celor care nu au luat despre ce trebuie sa faca cand n-au luat, atunci iarta-ma ca te intreb, nu ti se pare ca incerci sa vinzi castraveti gradinarului?

Ah si ca tot ai zis de sat, sunt nascut in sectoru 1, stau in 2 si scoala mea generala e mai aproape de centrul bucurestiului decat o sa ai tu vreodata boschetul daca vrei sa ne insultam.
Si iti repet: zi ma ce note-ai luat, zi-ne in ce liceu ai facut ca sa stiu si eu cu oameni de ce teapa vorbesc ca sunt satul de ageamii absolventi de alde sava, caragiale si cantemir care-si dau cu parerea despre sistemul educational ca bogatii despre saracie.

@jupiterestru: Vezi ca faci curent.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
pax;

[Mentally Stable]

(since 11-10-2011 22:52)

Votes: 5

Post Posted: 09-07-2011, 15:45:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Examenul de Bacalaureat de anul asta nu a fost cu NIMIC SPECIAL fata de cele anterioare. Cerintele au fost acceptabile si NU exista scuza. Sunt toti de vina : sistemul, societatea, ministrul, profesorii, meditatorii, mai putin copilul, saracul victimizat. Am sustinut examenul, la fel ca si voi; romana, matematica M1 si informatica. ATENTIE, fara sa pun mana pe carte in cei patru ani de liceu, si subliniez ca mai mult am invatat intr-a 9a decat intr-a 12a, l-am luat lejer, ce-i drept nu cu notele pe care mi le doream, dar era de asteptat. Atunci cum mi s-au parut accesibile daca nu l-am luat cu nota mare ? Un examen greu INSEAMNA sa cunosti materia, sa stapanesti ceea ce ai invatat, si totusi sa fii pus in situatii delicate. Subiectul matematica M2 l-am rezolvat integral in metrou, 35 de minute pe ceas, prin urmare este totalmente ABSURD sa spui ca a fost greu. Partile I si II de la M1 au tinut STRICT de teorie si exercitiu regulat, iar partea a III-a a necesitat putina indemanare. Subiectul de romana a fost la fel de banal ca si utilizarea corecta a limbii romane. Subiectul de informatica a avut vreo 3 puncte care tineau de teorie, iar restul cod; jenant pentru cineva care se autointituleaza programator. Cei care apar la televizor, scriu pe bloguri, lasa comentarii, scriu scrisori si emailuri in care condamna desfasurarea si dificultatea Bacalaureatului sunt fie candidati ratati, fie parintii acestora, care frustrati peste masura, cauta compatimire in procente si dau vina pe conducere, nicidecum pe plozii lor ratati. Adevarul este ca cei care au picat sunt idioti. Singurii vinovati ei sunt.

Iar cei care se lauda cu notele obtinute ii rog sa-mi inmaneze documentele gropii comune in care sunt imbalsamati ai lor parinti in vederea satisfacerii fetisurilor mele sexuale cu cenusa lor. NOTELE SUNT PUR SUBIECTIVE SI NU REFLECTA NICICUM NIVELUL ELEVULUI, ASA CA INCETATI SA VA COCOTATI CA SI MACACII IN VARFURI DE **** SA PARETI VOI SUPERIORI !

Humanitarianism is the expression of stupidity and cowardice.
0 0

Back to top
Bugghy

[The Pedobear]

(since 22-11-2019 18:38)

Votes: 26

Post Posted: 09-07-2011, 19:15:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pax; wrote:
Adevarul este ca cei care au picat sunt idioti.

pax; wrote:
NOTELE SUNT PUR SUBIECTIVE SI NU REFLECTA NICICUM NIVELUL ELEVULUI

tocmai te-ai contrazis singur..

0 0

Back to top
pax;

[Mentally Stable]

(since 11-10-2011 22:52)

Votes: 5

Post Posted: 09-07-2011, 20:59:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu, doar cei care au picat sunt idioti. Subiectivitatea consta in mediile celor care au luat.

Humanitarianism is the expression of stupidity and cowardice.
0 0

Back to top
Gotflow
[Banned user]

Banned

(since 24-08-2011 08:45)

Votes: 31

Post Posted: 09-07-2011, 21:01:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Impart fix parerea lui pax dar daca ti-o spun asa se trezeste cavalerul dreptatii din tine cu nume albastru si imi da ban pentru frustrariile proprii.

Degeaba imi vorbesti tu de sus si vi ca snobu sa incerci sa imi arati realitatea ca si cum am trait in vreo bula, intr-o lume a mea fara sa am habar de nimic. Oamenilor le place sa categorizeze si tu pe baza unor informatii minuscule deja mi-ai gasit eticheta si se vede din atitudine ce parere ai.
Revino-ti baiete ce pot sa zic,
pax; wrote:
bottom line.

Poti sa-mi dai cate warnuri vrei, oricum maine am ultimul examen numai dau pe aici si jocul/caractere numai am de ceva timp. Ma bate gandul sa incep sa dau cu tine de pamant ca vad cat de sensibil esti la unele subiecte dar te las ca din toti gmi cu care am vorbit tu macar ai fost in stare sa imi dai unele raspunsuri valide si nu ai fost doar justitiar snob.

hai s@L

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 09-07-2011, 21:19:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gotflow wrote:
Impart fix parerea lui pax dar daca ti-o spun asa se trezeste cavalerul dreptatii din tine cu nume albastru si imi da ban pentru frustrariile proprii.

Degeaba imi vorbesti tu de sus si vi ca snobu sa incerci sa imi arati realitatea ca si cum am trait in vreo bula, intr-o lume a mea fara sa am habar de nimic. Oamenilor le place sa categorizeze si tu pe baza unor informatii minuscule deja mi-ai gasit eticheta si se vede din atitudine ce parere ai.
Revino-ti baiete ce pot sa zic,
pax; wrote:
bottom line.

Poti sa-mi dai cate warnuri vrei, oricum maine am ultimul examen numai dau pe aici si jocul/caractere numai am de ceva timp. Ma bate gandul sa incep sa dau cu tine de pamant ca vad cat de sensibil esti la unele subiecte dar te las ca din toti gmi cu care am vorbit tu macar ai fost in stare sa imi dai unele raspunsuri valide si nu ai fost doar justitiar snob.

hai s@L

Meh. Nu consider ca-s toti idioti. Invariabil ca-n alti ani au fost o gramada de idioti dar din cauza faptului ca au fost mai multe capcane anul asta, s-a corectat mai serios si s-a copiat mai putin, cei fara ocazia sa faca meditatii si/sau ore serioase la liceul lor, cum adesea se intampla la liceele industriale, au fost mai slabi pregatiti fara a avea vreo vina, alta decat ca nu au avut ocazia de-a se pregati.

Da, unii invata pe cont propriu cel mai bine, dar scopul scolii e sa te invete ceva precum e treaba ta sa reusesti sa iti insusesti ce te invata scoala. Nu te invata, nu vad de ce si cum poti sa iti insusesti. Stiu, pe cont propriu, da' nu toti pot ca oricat de romantic suna ca suntem inzestrati egal, nu suntem.

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(since 29-09-2024 13:22)

Votes: 169

Post Posted: 09-07-2011, 22:26:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pax; wrote:

Iar cei care se lauda cu notele obtinute ii rog sa-mi inmaneze documentele gropii comune in care sunt imbalsamati ai lor parinti in vederea satisfacerii fetisurilor mele sexuale cu cenusa lor. NOTELE SUNT PUR SUBIECTIVE SI NU REFLECTA NICICUM NIVELUL ELEVULUI, ASA CA INCETATI SA VA COCOTATI CA SI MACACII IN VARFURI DE **** SA PARETI VOI SUPERIORI !

Dimpotriva , ar trebui ca cineva sa fie "acolo sus", DAR CINEVA CARE SA MERITE ! Exista o zicala : Mai bine o arma de magari condusa de un leu decat o armata de lei condusa de un magar.

De aia am ajuns in halul asta , alegem conducatori incapabili si corupti , cineva tot trebuie sa fie SUS sa dea ordini , fie ca ne place fie ca nu , altfel totul ar degenera in anarhie.

0 0

Back to top
alexx_fth

[Maniac]

(since 21-04-2023 19:53)

Votes: 123

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 10-07-2011, 20:20:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Topicul asta era pentru cei care au dat bacul anul acesta....cred ca vorbesc in numele tuturor care am dat bacul ca NU ne intereseaza cat de eroi erati voi cand ati dat bacul...cand aveati probe orale si nota mai mica de 7 daca legai 2 cuvinte nu se dadea ,cand inainte de proba strangeati bani si dadeati supraveghetorului sa va lase sa va consultati.Dar cum dupa razboi multi viteji se-arata, asa vine unu ca gotflow care altceva nu are de facut decat sa critice pe toti care au picat bacu anu asta.Prietene sa stii ca cel putin in Bucuresti la foarte putine licee s-a copiat ,unu din ele fiind Spiru Haret unde nu au fost camere de supraveghere pt ca oamenii erau in "CONSOLIDARE".... Asa ca nu mai veniti in topicu asta cu ponei si cu alte ***** ca nu ajuta la nimic pe cei care au picat bacul....sunt curios gotflow tu la aptitudinile tale care ai dat bac la 7,8,9,20 de materii la ce facultate ai fost si unde lucrezi acum.

Edit:Nu inteleg de ce tot spuneti ca ati dat bacul la 7 materii si nush ce.....de parca noi am ales sa dam bacu in acest format.

[

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 10-07-2011, 21:06:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gotflow, A/S/L? Ca tot faci pe misteriosul atotstiutor elitist, de-o seama cu Indiana Jones, ce zice ca suntem net inferiori, dar tot cauta anturaje cu cei de pe acest forum. Felicitari pentru acel 9.30, nota buna. Sunt partial de-acord, cu ce-ai zis, dar ca s-o dau in offtopic, unde locuiesti ma? Exista o lumina stralucitoare, esti tu Dumnezeu?

"Poti sa-mi dai cate warnuri vrei, oricum maine am ultimul examen numai dau pe aici si jocul/caractere numai am de ceva timp." Da' te rugam, nu mai sta, ca ne faci pe toti sa plangem, nu vezi, esti prea bun pentru locul asta si prea demn pentru societatea noastra de mizantropi si inadaptati social, cu intelectul subdezvoltat, fara mancare-n frigider, cum ne-ai facut tu in n si n posturi. Du-te si canta la alta masa, caci eu unul, sincer, poate e opinia mea personala ca m-am tot certat aiurea cu tine, dar sincer, nu te prea sufar. Nu am nimic cu tine, poate chiar esti NET SUPERIOR, din punct de vedere intelectual, social, si financiar, dar daca tot ne spui pe nume, lasa-ne dracu' sa traim in mahala, si du-te. -

On Topic: Lasati ma ca e bine, nu e sfarsitul lumii, sa nu va prind ca va sinucideti sau alte figuri.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
alexx_fth

[Maniac]

(since 21-04-2023 19:53)

Votes: 123

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 10-07-2011, 21:09:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chill eu am luat bacul dar m-am saturat de gotflow care la fiecare topic face +1

[

0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 10-07-2011, 21:29:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer cand va aud cu chestii de genul "trebuia sa fi prost sa iti pici bacul" mi se face scarba. De cand ***** meu masori tu inteligenta in capacitatea de a toci, sau in funcite de noroc (daca ai putut sau nu sa copiezi). Singurul lucru de care dai dovada daca iti pici bacul e nepasare, pentru ca eu consider ca orice om e capabil sa toceasca niste lectii.

Desteptaciunea si prostia sunt trasaturi care o sa fie atribuite omului mai incolo in viata, cand o sa aibe de a face cu probleme adevarate, nu la scoala in urma unor rezultate care le obtii tocind ce au descoperit altii.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 11-07-2011, 10:11:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

iti trebuie sa tocesti ca iei bacu la mate/fizica si cel mai usor la romana? daca da, atunci esti prost.
0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 11-07-2011, 21:02:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
iti trebuie sa tocesti ca iei bacu la mate/fizica si cel mai usor la romana? daca da, atunci esti prost.

Când ai sã dai bacul ai sã-þi dai seama cã aºa e.
Doar un analfabet picã bacu' la românã.

Mate/Fizicã/Info/Chimie necesitã învãþare în toþi cei 4 ani de liceu pentru aprofundare.
Limba românã se învaþã în 5-8, la partea 1 ºi 2, iar la partea 3 clasa a 12-a, puþin a 11-a.

LE: Dacã vrei notã mare la bac învaþã în clasa a 11-a!

- Retired -
0 0

Back to top
zmili

[Creep]

(since 20-01-2020 07:13)

Votes: 7

Post Posted: 11-07-2011, 22:09:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:
iar la partea 3 clasa a 12-a, puþin a 11-a.

LE: Dacã vrei notã mare la bac învaþã în clasa a 11-a!

O scrisoare pierduta am invatat-o in a8a si pana la bac nu am mai facut-o deloc -, deci depinde de cum iti preda omu' ala materia.

Intubația reprezintã manevra medicalã de țãviure a unui pacient
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 11-07-2011, 22:35:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa TOCESTI ca sa TRECI e grav. daca ai vrea sa iei 10 ce-ai face bro?
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next    

The time now is 03-12-2024, 07:48:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x