User
Pass
2FA

1st FAC - Freakz First Annual Competition - Brain Test
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Freakz Annual Competition Archive
Author Message28130
Gh0sT

[Legend]

Status: Offline
(online 1 week ago)

Votes: 967

Post Posted: 15-08-2011, 10:56:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Care a fost cea mai importanta batalie la care au participat romanii in al doilea razboi balcanic?
Valoare: 4p

2. Cum il chema pe pictorul american care picta lasand vopseaua sa-i curga din pensula pe panze mari intinse pe podea?
Valoare: 1p

3. In urma cuceririi Budapestei in 1919 de catre trupele romane, ce a fost inaltat pe Parlamentul Ungariei alaturi de steagul Ungariei?
Valoare: 2p

4. Cum se chema inainte Spamzone?
Valoare: 2p

5. Cine este demonul razboiului in mitologia greaca?
Valoare: 1p

6. Text-ul urmator este gresit. Postati varianta corecta:
Quote:
- Sau inteles ei intrun ceas ori doua. Vor sa ne atace maine, in miez de noapte, pe uscat. Nu stiu cati or s-a trimita ca vorbeau tampiti astia. A-i dracu prosti ca nu am inteles nimic. In orice caz, trebuie dat ordin sefu, sa ne-apucam de sapat transee.
- Domn colonei, astai surd, n-aude bine, ori e prost si n-anteles! Vin toti pe mare, la miezul zilei, or sa neatace dinspre est. Zi ba Ghiaure, ca-i fost acolo, ce te uiti ca vacan teava?
- Asa e, sa traiti! Au iesit doi caporali siau intrat la cacastoare. Zicea unu, v-a citez: "Cica o sa plecam pe mare, maine n-zori pe nemancate. Vezi ai grija, nu zi mai departe! Zau v-a zic ca vin pe mare, doar iam auzit eu clar. Ziceau ca-s vre-o sapte sute, vorbi-ti sa trimita tanc.

Valoare: 4p

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
eM
[Banned user]

Banned

(since 21-05-2016 21:00)

Votes: 385

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-08-2011, 11:02:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

6. - S-au inteles ei intr-un ceas ori doua. Vor sa ne atace maine, in miez de noapte, pe uscat. Nu stiu cati or sa trimita ca vorbeau tampitii astia. Ai dracu prosti ca nu am inteles nimic. In orice caz, trebuie dat ordin, sefu, sa ne-apucam de sapat transee.
- Domn' colonel, asta-i surd, n-aude bine, ori e prost si n-a-nteles! Vin toti pe mare, la miezul zilei, or sa ne-atace dinspre est. Zi ba Ghiaure, c-ai fost acolo, ce te uiti ca vaca-n teava?
- Asa e, sa traiti! Au iesit doi caporali si-au intrat la cacastoare. Zicea unu, va citez: "Cica o sa plecam pe mare, maine-n zori pe nemancate. Vezi ai grija, nu zi mai departe!" Zau va zic ca vin pe mare, doar i-am auzit eu clar. Ziceau ca-s vreo sapte sute, vorbiti sa trimita tanc.

3. Steagul Rusiei.

0 0

Back to top
|On|RaVeN

[Hate Made Us Great !]

(since 11-12-2018 10:43)

Votes: 43

Post Posted: 15-08-2011, 11:05:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1)batalia de la rovine
3) steagul Romaniei
5) Ares

0 0

Back to top
JoJo ;x.
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2012 17:17)

Votes: 26

Post Posted: 15-08-2011, 11:08:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Rãzboiul Ruso-Turc din 1877–1878 de la Plevna.
5.Athena

JoJo Gunoiul
0 0

Back to top
pHoZoNNN

[Bãããhããã!]

(since 19-05-2019 10:17)

Votes: 192

Post Posted: 15-08-2011, 11:11:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Lupta de la inceputul celui de-al doilea razboi Balcanic
2.Cy Twombly
3. Steagul Romaniei
4.
5.Ares

6 - S-au inteles ei intr-un ceas ori doua. Vor sa ne atace maine, in miez de noapte pe uscat. Nu stiu cati or sa trimita ca vorbeau tampitii astia. Ai dracu prosti ca nu am inteles nimic. In orice caz, trebuie dat ordin sef sa ne apucam de sapat transee.
- Domn colonel, astai surd nu aude bine, ori e prost si nu a inteles! Vin toti pe mare, la miezul zilei or sa neatace din spre est. Zi ba Ghiaure, ca-i fost acolo, ce te uiti ca vaca inn teava?
- Asa e, sa traiti! Au iesit doi caporali si-au intrat la *****. Zicea unu, v-a citez: "Cica o sa plecam pe mare, maine in zori pe nemancate. Vezi ai grija, nu zi mai departe! Zau va zic ca vin pe mare, doar iam auzit eu clar. Ziceau ca sunt vreo sapte sute, vorbiti sa trimita tanc.

0 0

Back to top
kolick

[] SUD []

(since 01-09-2019 12:22)

Votes: 706

Post Posted: 15-08-2011, 11:26:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. La 10 iulie, românii au invadat regiunea disputatã Dobrogea și amenințau Sofia din nord.
5. Polemos
2. Cy Twombly
6. S-au inteles ei intr-un ceas ori doua. Vor sa ne atace maine, in miez de noapte, pe uscat. Nu stiu cati or sa trimita ca vorbeau tampitii astia. Ai dracu prosti ca nu am inteles nimic. In orice caz, trebuie dat ordin, sefu, sa ne-apucam de sapat transee.
- Domn' colonel, asta-i surd, n-aude bine, ori e prost si n-a-nteles! Vin toti pe mare, la miezul zilei, or sa ne-atace dinspre est. Zi ba Ghiaure, c-ai fost acolo, ce te uiti ca vaca-n teava?
- Asa e, sa traiti! Au iesit doi caporali si-au intrat la cacastoare. Zicea unu, va citez: "Cica o sa plecam pe mare, maine-n zori pe nemancate. Vezi ai grija, nu zi mai departe!" Zau va zic ca vin pe mare, doar i-am auzit eu clar. Ziceau ca-s vreo sapte sute, vorbiti sa trimita tanc.
3. drapelul Rusiei

0 0

Back to top
|On|RaVeN

[Hate Made Us Great !]

Post Posted: 15-08-2011, 11:34:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

2)Jackson Pollock
6)-s-au inteles intr-un ceas ori doua.Vor sa ne atace maine,in miez de nopte,pe uscat.Nu stiu cati or sa trimita,ca vorbeau tampitii astia.Ai dracu prosti ca nu am inteles nimic.In orice caz,trebuie dat ordin sefului sa ne apucam de sapat transee.
-Domn colonel , asta.i surd,nu aude bine ,or e prost si nu a inteles.Vin toti pe mare,la miezul zilei, or sa ne atace dinspre est.Zi ba Ghiaure,ca-i fost acolo,ce te uiti ca vaca-nteava?
-Asa e, sa traiti!Au iesit doi ccaporalisi.au intrat la cacastoare.Zicea unu,v-a citeZ"-Cica o sa plecam pe mare,maine -n zori pe nemancate.vezi,ai grija,nu zii mai departe.Zau va zic ca vin pe mare,doar ia-m auzit eu clar.Ziceau ca sunt vreo sapte sute,vorbiti sa trimita tancuri.

0 0

Back to top
NotAlama

[zA' FrEaKz]

(since 16-11-2016 09:46)

Votes: 16

Post Posted: 15-08-2011, 11:46:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

4.Los Spam

0 0

Back to top
BaCk

[Red dog until I die]

(since 17-01-2016 12:42)

Votes: 17

Post Posted: 15-08-2011, 12:00:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Batalia de la Sofia
2. Paul Jackson Pollock
3. Steagul Romaniei
5. Ares
6. - S-au inteles ei intr-un ceas ori doua. Vor sa ne atace maine, in miez de noapte, pe uscat. Nu stiu cati or sa trimita ca vorbeau tampitii astia. Ai dracu prosti ca nu am inteles nimic. In orice caz, trebuie dat ordin, sefu, sa ne-apucam de sapat transee.

Always better than you!

0 0

Back to top
sp0key

[404 Error]

(since 29-12-2015 12:07)

Votes: 33

Post Posted: 15-08-2011, 12:33:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Interventia Romaniei conduse de Carol 1 in 1913 impotriva Bulgariei; in urma atacului, Bulgaria a pierdut partea de Sud la Grecia, Partea de Vest la Serbia si o particica la Romania. Aceasta interventie a Romaniei a fost importanta pentru ca a decis soarta Bulgariei la acel moment, ea fiind obligata sa capituleze, pierzand importante teritori; iar dupa 1913 noi am fost pusi intr-o pozitie rea fata de bulgari pe vecie.

3. O Opinca. "ªi aºa a fîlfîit multã vreme în cerul Budapestei steagul maghiar cu opinca româneascã deasupra lui... General Marcel Olteanu

5. Marte

6. "S-au inteles si intr-un ceas ori doua. Vor sa ne atace maine, in miez de noapte, pe uscat. Nu stiu cati or sa trimita ca vorbeau tampitii astia.
Ai dracu prosti ca nu am inteles nimic. In orice caz, trebuie dat ordin sefu', sa ne apucam de sapat transee.
- Domn colonel, asta-i surd, n-aude bine ori e prost si n-a inteles! Vin toti pe mare, la miezul zilei, or sa ne atace dinspre est. Zi ba Ghiaure, ca-i fost acolo, ce te uiti ca vaca-n teava?
- Asa e, sa traiti! Au iesit doi caporali si au intrat la cacastoare. Zicea unu, va citez: "Cica o sa plecam pe mare, maine n-zori pe nemancate. Vezi ai grija, nu zi mai departe! Zau va zic ca vin pe mare, doar i-am auzit eu clar. Ziceau ca-s vreo sapte sute, vorbiti sa trimita tanc." "

0 0

Back to top
ThePro

[Probleme cu capu' !]

(since 07-12-2015 19:24)

Votes: 51

Post Posted: 15-08-2011, 15:06:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

4. Spamzone

Ce baftã pe conducãtori cã oamenii nu gândesc. (Adolf Hitler)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Gh0sT

[Legend]

(online 1 week ago)

Votes: 967

Post Posted: 15-08-2011, 15:11:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va reamintesc ca este ultima zi a concursului. Revin diseara, dupa ora 22:00.

Succes!

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
|On|RaVeN

[Hate Made Us Great !]

Post Posted: 15-08-2011, 15:38:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

4)LosSpam

0 0

Back to top
Closed

[Closed]

(since 28-09-2019 08:12)

Votes: 435

Post Posted: 15-08-2011, 15:43:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

6.
- S-au inteles ei intr-un ceas ori doua. Vor sa ne atace maine, in miez de noapte, pe uscat. Nu stiu cati or sa trimita ca vorbeau tampitii astia. Ai dracu prost,i ca nu am inteles nimic. In orice caz, trebuie dat ordin sefu, sa ne-apucam de sapat transee.
- Domn' colonel, asta-i surd, n-aude bine, ori e prost si na-nteles! Vin toti pe mare, la miezul zilei, or sa ne-atace dinspre est. Zi ba Ghiaure, c-ai fost acolo, ce te uiti ca vaca-n teava?

Dimineata cand ma scol,
ma uit in TOP 300,
si daca nu ma gasesc pe acolo,
plec dreaq la munca...

0 0

Back to top
KillForFun

[East Side Grove]

(since 04-08-2020 19:19)

Votes: 514

Post Posted: 15-08-2011, 16:24:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

6. Text-ul urmator este gresit. Postati varianta corecta:
Citat:
- S-au inteles ei intr-un ceas sau doua. Vor sa ne atace maine, in miez de noapte, pe uscat. Nu stiu cati or sa trimita ca vorbeau tampitii astia. Ai dracu prosti ca nu am inteles nimic. In orice caz, trebuie dat ordin sefului, sa ne-apucam de sapat transee.
- Domn colonel, asta-i surd, n-aude bine, ori e prost si n-inteles! Vin toti pe mare, la miezul zilei, or sa ne atace dinspre Est. Zi ba Ghiaure, c-ai fost acolo, ce te uiti ca vacan teava?
- Asa e, sa traiti! Au iesit doi caporali si-au intrat la *****. Zicea unu, va citez: "Cica o sa plecam pe mare, maine n-zori pe nemancate. Vezi,ai grija, nu zi mai departe!"Zau va zic ca vin pe mare, doar iam auzit eu clar. Ziceau ca-s vreo sapte sute, vorbiti sa trimita tanc.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Gh0sT, 15 August 2011 19:02

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Freakz Annual Competition Archive  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next    

The time now is 16-03-2025, 08:07:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x