User
Pass
2FA

GearScore in Cataclysm
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message5326
Eatshift

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-10-2013 12:03)

Votes: 5

Post Posted: 08-09-2011, 09:58:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok.Deci, parerea mea este ca Gearscore a distrus wowul prin simplul fapt ca este irelevant in raids deoarece nu arata si daca itemele chiar sunt de clasa specifica (m-am saturat sa vad rogue cu chest cloth si alti mutanti) sau daca specul este pve.Am ramas uimit cat de mult poate influenta un joc atat de vechi un simplu addon care e acelas lucru cu ilevel deci nu e cn stie ce inventie originala.
Deci sugestia mea este sa nu mai bagati .gs player name in catalysm sau sa promovati atat de mult gsu pe server pt ca as vrea sa simt experienta cataclysmului fara 'roti ajutatoare' care nici nu sunt de marimea bicicletei si sa fiu primit in raiduri pe baza de spec si AP,SP,CRIT BLA BLA.Stiu ca uni dintre voi ati putea spune ca nimeni nu te obliga sa-l folosesti sau sa joci pe server bla bla bla.Dar pe un server atat de dependent de gs nu poti sa nu joci folosind acest addon.
Si motivul principal pt care gsu este o prostie este ca playeri noi in wow o sa se orienteze doar dp gs si o sa continuam sa luam pe cloth pe tank doar pt ca ii mareste lui nenea TANKIMBABO$$ gsu si ii scade stats cu.... ENORM!!!!

Cred ca mi-am spus punctul de vedere poate il considerati cliseu dar este realitate pura chiar daca este vorba de una virtuala.
Nu numarul de playeri conteaza pe server 'calitatea nu cantitatea'.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
xtest

[Aspect of Death]

(since 31-07-2014 16:18)
Location: Bucharest , Romania, Europe, Earth , Solar System and in the Milky Way Galaxy

Votes: 14

Post Posted: 08-09-2011, 10:03:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eatshift wrote:
Ok.Deci, parerea mea este ca Gearscore a distrus wowul prin simplul fapt ca este irelevant in raids deoarece nu arata si daca itemele chiar sunt de clasa specifica (m-am saturat sa vad rogue cu chest cloth si alti mutanti) sau daca specul este pve.Am ramas uimit cat de mult poate influenta un joc atat de vechi un simplu addon care e acelas lucru cu ilevel deci nu e cn stie ce inventie originala.
Deci sugestia mea este sa nu mai bagati .gs player name in catalysm sau sa promovati atat de mult gsu pe server pt ca as vrea sa simt experienta cataclysmului fara 'roti ajutatoare' care nici nu sunt de marimea bicicletei si sa fiu primit in raiduri pe baza de spec si AP,SP,CRIT BLA BLA.Stiu ca uni dintre voi ati putea spune ca nimeni nu te obliga sa-l folosesti sau sa joci pe server bla bla bla.Dar pe un server atat de dependent de gs nu poti sa nu joci folosind acest addon.
Si motivul principal pt care gsu este o prostie este ca playeri noi in wow o sa se orienteze doar dp gs si o sa continuam sa luam pe cloth pe tank doar pt ca ii mareste lui nenea TANKIMBABO$$ gsu si ii scade stats cu.... ENORM!!!!

Cred ca mi-am spus punctul de vedere poate il considerati cliseu dar este realitate pura chiar daca este vorba de una virtuala.

E greu daca nu stii sa faci rost de gear asta e...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Eatshift

[Mentally Stable]

(since 05-10-2013 12:03)

Votes: 5

Post Posted: 08-09-2011, 10:08:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

'E greu daca nu stii sa faci rost de gear asta e...'

Daca asta ai inteles din postul meu atunci ar fi mai bine sa te apuci de metin.Fac gear fara probleme dar vreau ca si playeri sa invete wow ,sa caute pe wowhead/thotbot vreau oameni perceptivi si sa nu mai facem decat dungeonuri HC cu cateva guilde excepti.

0 0

Back to top
Paullx

[Mentally Stable]

(since 10-10-2011 18:06)

Votes: 2

Post Posted: 08-09-2011, 10:34:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eatshift wrote:

1. Fiecare sta cu ce iteme vrea pe el.
2. Ce te intereseaza pe tine de altii ca ii scade sau nu stats?
3. GS-ul e facut pentru a putea face un raid mai repede cu ajutorul Raid Finder-ului (in cazul de fata).
4. Cauta-ti guild de PR0 playeri unde vezi toate GS-urile de la 1 K-->n K(cat va fi cel mai mare gs in Cata) si o sa vezi ce bine merge. (NOT)
5. Cum ai spus si tu este doar o parere deci ...

http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=paullx
0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 08-09-2011, 10:45:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stii ca nu prea o sa mai existe GS pentru ca in instante se intra cand atingi o limita minima de Item Level nu ?Probabil o sa mai fie folosit in guilda nu stiu...Acuma pe curse.com e versiune de 4.2 si noi avem 4.0.6 dar faza frumoasa e ca tu ca Rogue iti manusi leather pentru tine iti da gs 100% pt manusi dar daca el isi pune manusi cloth ia 30-50% din gs-ul pt manusi...Deci ha !Intr-un fel problem solved.

0 0

Back to top
m1RacLe

[The Real Miracle]

(since 05-01-2024 18:12)

Votes: 32

Post Posted: 08-09-2011, 11:15:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in cata se continua numaratoarea de la 6.7k care a fost maxim pe wowwotlk ?
0 0

Back to top
Drcox
[Banned user]

Banned

(since 25-10-2011 17:09)

Votes: 32

Post Posted: 08-09-2011, 11:24:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

m1RacLe wrote:
in cata se continua numaratoarea de la 6.7k care a fost maxim pe wowwotlk ?

nu acuma trece de 8k

0 0

Back to top
maro

[Mentally Stable]

(since 20-07-2018 10:08)

Votes: 13

Post Posted: 08-09-2011, 11:31:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da tu nu vrei sa te ia astia in icc 10 la 4k gs aaa?? Nu vrei cam multe gearscore addon este facut sa vezi ce fel de oameni iei la raid care sa reziste encounterului nu cum ziceti voi nam gs mare da am skill ...

0 0

Back to top
Adminium

[Mentally Stable]

(since 25-04-2012 15:37)

Votes: 7

Post Posted: 08-09-2011, 12:00:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Addon-ul GearScore nu e doar cifra aia ... exista o comanda de care nu stie nimeni numita /gs . Cand scrii /gs iti arata ce stats-uri stackeaza targetul tau , asa ca face inspectul muuuult mai simplu...

E foarte bine gandit , voi nu stiti sa il folositi.

0 0

Back to top
bgdgeo

[Mentally Stable]

(since 26-08-2015 10:22)

Votes: 3

Post Posted: 08-09-2011, 12:10:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exista iLevel la character informations si cred ca ii mult mai eficient cand vrei sa faci un raid, instante , ceri un anumit iLevel. Cat despre Gearscore, am downloadat vreo 20 de versiuni si toate imi aratau GS diferit pe caracter pe PTR.
0 0

Back to top
Nuklear0

[Chernobyl Survivor]

(since 04-01-2012 00:08)

Votes: 4

Post Posted: 08-09-2011, 12:25:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

maro wrote:
Da tu nu vrei sa te ia astia in icc 10 la 4k gs aaa?? Nu vrei cam multe gearscore addon este facut sa vezi ce fel de oameni iei la raid care sa reziste encounterului nu cum ziceti voi nam gs mare da am skill ...

De drelol ai auzit?

Warr la 5.3 scotea mai mult ca majoritatea din raid la 6 k gs...:/

0 0

Back to top
Unfrozen

[Mentally Stable]

(since 24-06-2012 22:32)

Votes: 6

Post Posted: 08-09-2011, 12:40:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa existe iLvl mult mai usor fara 10000gs.. fara adoane doar apesi "C" si il vezi.
0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

(since 21-05-2022 22:47)

Votes: 92

Post Posted: 08-09-2011, 12:58:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exista ilvl si <armor type> specialization.

Nici gearscore n-a fost rau, rau a fost ala care n-a stiut sa-l foloseasca.

0 0

Back to top
cypyy
[Banned user]

Banned

(since 30-09-2011 15:01)

Votes: 29

Post Posted: 08-09-2011, 13:02:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sau ati putea incerca sa va gasiti o guilda nenorocita si sa nu va mai bateti capul cu toate prostiile astea de ilevel si gearscore

god damn it

http://www.youtube.com/user/cypyy2 <- o hy

http://www.freakz.ro/forum/Cel-mai-shaman-imba-t96651.html - win.
0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

(since 21-05-2022 22:47)

Votes: 92

Post Posted: 08-09-2011, 13:13:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poate mie chiar mi se par nenorociti astia cu guildele. Who knows ..
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 08 September 2011 14:10

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 03-12-2024, 10:48:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x