User
Pass
2FA

Reputaþii din Cataclysm.
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message10892
Burebysta

[Retired Veteran]

Status: Offline
(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 10-09-2011, 00:30:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ganditi-va la Tabard ca un Tricou fara maneci sau o pelerina...Explicatia o gasiti aici http://www.wowwiki.com/Tabard

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
CryMaker
[Banned user]

Banned

(since 09-10-2011 18:33)

Votes: 6

Post Posted: 10-09-2011, 03:01:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mistique. wrote:
Teoria pisicii, sa imi spuneti ce rasa sunt si daca au Pedigree Rolling Eyes

Jason daca vrei sa te iei de scrisul cuiva, citeste postul asta:

CryMaker wrote:
Oky zohl parerea ta ca nu ajuta cu nimik si c asunt gresite asta e poate sunt gresite makar poate intentia de a ajuta conteaza - asa ca laso moarta nu mai fa un subiect de cearta intre noi din prostiile astea.....cum zici u copy paste sau cum vrei tu sa-i zici ....nu ma intereseaza parerea altora,eu am postat poate ajuta pe cineva...nu am nici-o intentie sa fac din topicu asta subiect de discutie la infinit....soo TOATE 3 TOPIC SUNT DIN PARTEA MEA INCHISE!

Ai auzit de virgula, tipu`?

---

Ceea ce voiam eu sa intreb defapt e ... de ce peste tot, dar peste tot ai folosit termenu` 'Tabar' in loc de 'Tabard'? ... clar nu a fost "din greseala" Raised eyebrow ... si de ce n-ai zis la Head, head, ci 'casca'?

1.Anca in primu rand eram nervos si nu ma intereseaza pe mine de virgulele tale cand sunt nervos soo.....puneti tu cate virgule si virgulitze vrei/cu cine vrei si cum vrei.
2.Motivu pt care era tabar inloc de tabard era ca am scris la primu tabar fara sa-mi dau seama ca uitasem "d" si dupa ce am scris prima am dat CTRL+Copy...deoarece nu avea rost sa le mai scriu de 10 ori acelasi lucru plus ca trebuia pune culori,ingrosat etc...intelegi dc era scris Tabar inloc de Tabard?
3.De ce la casca sa ii zik Head?exista un motiv anume?uite asa mi sa sculat mi-e sa ii spun casca inloc de Head pt ca asa am vrut.

OK?

0 0

Back to top
Anca

[Bad Kitty]

(since 12-12-2021 05:06)

Votes: 308

Post Posted: 10-09-2011, 08:17:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-

Esti funny -

Btw, 'inloc' nu se scrie legat, de doua ori l-ai scris asa ... copy paste also?

----

Am vazut la alte tutoriale ca puneau harti la fiecare factiune cu zonele in care sunt questuri pentru reputatie ... ar fi folositoare astfel de harti pentru unii playeri ... cred

0 0

Back to top
CryMaker
[Banned user]

Banned

Post Posted: 10-09-2011, 11:28:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mistique. wrote:
-

Esti funny -

----

Am vazut la alte tutoriale ca puneau harti la fiecare factiune cu zonele in care sunt questuri pentru reputatie ... ar fi folositoare astfel de harti pentru unii playeri ... cred

la tine daca scris omu "inloc' legat e copy-paste? Scuzama ca-ti zic dar.....deja o dam in basme intelegi?

BTW: mi se rupe mie p*** de ce zici tu,idecat sa stai aici in wow mai bine ai iesi si tu la aer curat pe afara poate ageti ceva si ii poti pune tu cata "gramatica" vrei .....daca ma intelegi ce vreau sa zik - Vai P@.

0 0

Back to top
PinkBunny

[O dau iepureste^^]

(since 27-01-2013 20:58)

Votes: 7

Post Posted: 10-09-2011, 11:37:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CryMaker wrote:
mistique. wrote:
-

Esti funny -

----

la tine daca scris omu "inloc' legat e copy-paste? Scuzama ca-ti zic dar.....deja o dam in basme intelegi?

BTW: mi se rupe mie p*** de ce zici tu,idecat sa stai aici in wow mai bine ai iesi si tu la aer curat pe afara poate ageti ceva si ii poti pune tu cata "gramatica" vrei .....daca ma intelegi ce vreau sa zik - Vai P@.

Nu serios ... iti da cineva niste sfaturi/greseli... si tu incepi sa plangi? "crymaker" .... doar te ajuta

Chargeee Exit Game PinkBunny Win

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Apathy
[Banned user]

Banned

(since 19-09-2011 17:48)

Votes: 18

Post Posted: 10-09-2011, 12:08:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CryMaker wrote:

1.Anca in primu rand eram nervos si nu ma intereseaza pe mine de virgulele tale cand sunt nervos soo.....puneti tu cate virgule si virgulitze vrei/cu cine vrei si cum vrei.

Cine e Anca ? -

"Detectoarele de metal te aproba,esti o fiara!" & Watch it burn!

0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 10-09-2011, 13:46:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

google translate much?
0 0

Back to top
Anca

[Bad Kitty]

(since 12-12-2021 05:06)

Votes: 308

Post Posted: 10-09-2011, 14:16:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Ce-mi place sa te enervez Love Struck.

E grav daca ti se rupe ceva ... down there ... n-o sa mai ai cu ce sa agati asa cum ma sfatuiesti pe mine sa fac -

Apathy wrote:
Cine e Anca ? -

Ghici?! :o

---

Gata, no more offtopic, presimt warnuri and i don`t really like them :o

0 0

Back to top
HybridFTW

[Mentally Stable]

(since 01-01-2014 09:36)

Post Posted: 10-09-2011, 14:57:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CryMaker wrote:

2.Motivu pt care era tabar inloc de tabard era ca am scris la primu tabar fara sa-mi dau seama ca uitasem "d" si dupa ce am scris prima am dat CTRL+Copy...deoarece nu avea rost sa le mai scriu de 10 ori acelasi lucru plus ca trebuia pune culori,ingrosat etc...intelegi dc era scris Tabar inloc de Tabard?
3.De ce la casca sa ii zik Head?exista un motiv anume?uite asa mi sa sculat mi-e sa ii spun casca inloc de Head pt ca asa am vrut.

OK?

1. ctrl+copy urmat de ctrl+paste, ca sa fim mai precisi
2. atunci ai putea sa faci o traducere la joc, dar cred ca mi-ar placea mai mult sa zic holy light decat lumina sfanta ... deci mai frumos era head decat cap/casca or other shit
3. ai fost prins, taci si numai cauta motive, ca de cautat motive suntem toti buni, fa ceva din capul tau si apoi vei fi respectat nu doar copy paste si un google translate ...

ps: probabil acum vei venii cu un atac sub forma de reply, dar iti zic ceva sfant Thinking ... "NU-MI PASA" ... salut

0 0

Back to top
CryMaker
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-09-2011, 00:56:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Apathy wrote:

Cine e Anca ? -

Un nimeni.

Posturi unite automat, 11-09-2011, 01:56:43

HybridFTW wrote:
CryMaker wrote:

OK?

1. ctrl+copy urmat de ctrl+paste, ca sa fim mai precisi
2. atunci ai putea sa faci o traducere la joc, dar cred ca mi-ar placea mai mult sa zic holy light decat lumina sfanta ... deci mai frumos era head decat cap/casca or other shit
3. ai fost prins, taci si numai cauta motive, ca de cautat motive suntem toti buni, fa ceva din capul tau si apoi vei fi respectat nu doar copy paste si un google translate ...

ps: probabil acum vei venii cu un atac sub forma de reply, dar iti zic ceva sfant Thinking ... "NU-MI PASA" ... salut

NU MAI COMENTA> veziti de jocu tau. (nu ti-am cerut parerea).

>JET< poti intelege acest cuvant?

0 0

Back to top
Thunderstormm

[ddd]

(since 21-04-2018 00:56)

Votes: 48

Post Posted: 11-09-2011, 11:11:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E ghid generalizat, multa poveste. Ar fi mai practic cate un ghid pentru fiecare factiune cu ceva line-uri de quest-uri.
0 0

Back to top
chixovici

[Mentally Stable]

(since 29-12-2018 13:28)

Votes: 9

Post Posted: 11-09-2011, 15:47:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cobrel wrote:
google translate much?

ãla e retardat mintal, nu analfabet: acordurile sunt aiurea, traducerile contextuale de râsul curcilor, plus alte câteva ”subtilitãți”, ceea ce nu e cazul în tutorialele gagiului, alea fiind scrise în buna tradiție a ratangiilor bacului!!! -

0 0

Back to top
cherosh

[Warrior Junkie]

(since 09-09-2019 08:00)

Votes: 14

Post Posted: 11-09-2011, 16:23:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chixovici wrote:
cobrel wrote:
google translate much?

ãla e retardat mintal, nu analfabet: acordurile sunt aiurea, traducerile contextuale de râsul curcilor, plus alte câteva ”subtilitãți”, ceea ce nu e cazul în tutorialele gagiului, alea fiind scrise în buna tradiție a ratangiilor bacului!!! -

Ce ratangiu de bac, ca el a ramas repetent -.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
CryMaker
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-09-2011, 18:14:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cherosh wrote:
Ce ratangiu de bac, ca el a ramas repetent -.

esti tu sigur?

0 0

Back to top
m1RacLe

[The Real Miracle]

(since 05-01-2024 18:12)

Votes: 32

Post Posted: 14-09-2011, 16:13:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/Reputatii-Vendori-Si-Enchant-uri-CATACLYSM-t99418.html merci!
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 24 January 2016 15:35

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 30-11-2024, 08:52:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x