User
Pass
2FA

Praf peste chestii importante

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2070
holydude

[Insane]

Status: Offline
(since 14-10-2017 05:48)

Votes: 6

Post Posted: 03-12-2011, 07:05:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

(PvP related) Spuneti-mi si mie cum poate ajunge un shammy enhancement la un mag fara talentul Earthen Power? Poate doar daca e mag-ul noob

Inteleg, e destul de munca la server, nu toata lumea are timp liber sa se ocupe de toate bug-urile, dar ati zis ca le luati si voi dupa prioritate... spuneti-mi si mie va rog ce-i mai important in pvp decat talentul ala? ShammyEnha are si el cateva talente de pvp si alea abia merg... pe cand la alte clase se repara de zor, shammy abia daca apare in listele cu fix-uri.

Am facut post la bug report acu 80 de zile... s-a pus praful pe el la propriu, n-am exagerat cu mii de post-uri sau spam-uri, am asteptat dar se pare ca degeaba.

Acum nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa jignesc pe nimeni sau ca nu faceti treaba, sunt multumit de server asa cum e si se vede ca munciti la el, dar daca ati lua in considerare ce zic si ceilalti (vizavi de prioritatile bug-urilor) ati face o treaba si mai buna. O idee ar fi ca la fiecare bug report sa se faca si un poll automat prin care sa se voteze cat de importanta e repararea respectivului bug. As aprecia daca n-ati inchide post-ul imediat dupa ce mi se aduc jignirile de rigoare. (Mi s-a mai intamplat) -

Do not tempt my wrath...

Free no deposit poker bonus at BankrollMob
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
MorphinG

[Maniac]

(since 21-05-2022 22:47)

Votes: 92

Post Posted: 03-12-2011, 10:16:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

holydude wrote:
Inteleg, e destul de munca la server

Daca intelegi asta, posteaza la bug report si asteapta-ti randu'. Noi n-avem nici un drept aici si mai jucam si gratis.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 4 days ago)

Votes: 770

Post Posted: 03-12-2011, 11:10:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ne pare rau ca nu suntem toti niste high-end pvp-eri cu fiecare clasa/spec sa stim EXACT ce spell trebuie reparat astfel incat shamanul enhancement sa poata bata un mage.

holydude wrote:
Am facut post la bug report acu 80 de zile... s-a pus praful pe el la propriu, n-am exagerat cu mii de post-uri sau spam-uri, am asteptat dar se pare ca degeaba.

http://forum.wow-freakz.com/ce-subiecte-a-deschis-userul-6129.html

Nu, nu ai facut niciun post? Raised eyebrow

0 0

Back to top
holydude

[Insane]

Post Posted: 03-12-2011, 12:40:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Indeed, my bad, era 7 dimineata cand am scris post-ul asta si facui o gresala... nu eu facusem post-ul respectiv, dar scrisesem in el - close enough.

http://forum.wow-freakz.com/CATACLYSM-Earthen-Power-t100959.html

Zohlomg wrote:
Ne pare rau ca nu suntem toti niste high-end pvp-eri cu fiecare clasa/spec sa stim EXACT ce spell trebuie reparat astfel incat shamanul enhancement sa poata bata un mage.

Imi cer scuze daca am dat de inteles ca fac referire la cineva sau sa jignesc pe cineva, nu asta a fost intentia mea. Cu shamanul n-am jucat mai mult de o luna, deci nu sunt expert, dar e destul de simplu... nu poate sa scape de root-uri, druidul e la fel de nenorocit, poate sa ma tina in entangling roots cat vrea el. Sunt perfect constient ca nu stiti exact ce spell trebuie reparat, naiba sunt sute de spell-uri nu le stie nimeni pe toate... dar nici n-ati cerut parerea altora, sa intrebati "Ba! care credeti ca e mai important sa reparam, ce credeti ca ar face jocul mai echilibrat?". Nu despre asta e vorba? Fiecare sa aibe o sansa sa-l bata pe celalalt?

MorphinG wrote:
Daca intelegi asta, posteaza la bug report si asteapta-ti randu'. Noi n-avem nici un drept aici si mai jucam si gratis.

Stii cum e... intr-un fel avem si noi un drept mic acolo pierdut sa ne spunem parerea, pana la urma eu cred ca parerea jucatoriilor conteaza, pentru ca in final... ei sunt baza server-ului. Si am asteptat, mult si inca o sa astept, nu-i problema... dar aici era vorba de prioritatea dupa care se rezolva bug-urile nu ca nu se rezolva, pentru ca talentul ala te scoate din rahat si la propriu si la figurat si ramane in continuare buguit, iar un shaman sta si se uita la un mag (de exemplu) cum ii da pe cap cu frostbolt si nu are cum sa ajunga la el...

Do not tempt my wrath...

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 4 days ago)

Votes: 770

Post Posted: 03-12-2011, 16:49:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

holydude wrote:
"Ba! care credeti ca e mai important sa reparam, ce credeti ca ar face jocul mai echilibrat?". Nu despre asta e vorba? Fiecare sa aibe o sansa sa-l bata pe celalalt?

Crezi ca ar ajuta la ceva? Sunt 10k+ playeri activi, fiecare o sa-si zica baiu lui ca trebuie reparat.

0 0

Back to top
holydude

[Insane]

Post Posted: 03-12-2011, 18:35:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, asa este, ai perfecta dreptate. Tocmai de aia zic daca ar fi un poll la fiecare bug unde sa se voteze intre 2 variante, Major bug - Minor bug (ceva de genul) se rezolva tot, asa veti sti si voi ce este mai important de reparat. Sau alta varianta, inainte sa va apucati sa reparati sau cum procedati voi, luati bug-urile de la o clasa, faceti un poll si lasatii sa voteze care e mai important dintre cele de acolo. Asa n-o sa mai auziti de exemplu "de ce reparati mai mult la druid si mai putin la mag", acuma mai intervine si cat de dificil e de reparat bug-ul respect, iar aici nu ma bag pentru ca nu stiu si nu-i treaba mea. Nu stiu... am zis si eu cateva idei, incerc sa ajut server-ul cum pot. Daca as sti sa repar bug-uri as face-o cu cea mai mare placere, dar habar n-am si presupun ca trebuie acces la server...

Do not tempt my wrath...

0 0

Back to top
adrenalinerush
[Banned user]

Banned

(since 05-12-2011 22:00)

Votes: 13

Post Posted: 05-12-2011, 18:22:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohl, ce e drept e drept si holydude are intr-o mica mare masura dreptate. Nu imi spune ca nu s-ar putea alege din top 10-20 cate un player mai rasarit din fiecare clasa care sa isi dedice cateva ore pentru a sorta bugurile si a le ordona dupa importanta. Sa se faca un mini-team de playeri ( eu m-as oferi sa fac pentru priest si pentru alte maxim 2 clase -stau cam prost cu timpul-) care sa se apuce si sa selecteze (cel putin pentru pvp) cele 1-2-5 buguri care fac clasa fie prea buna, fie prea slaba. Da-mi un ok si o sa deschid aici un topic pentru PVP bugs in care voi posta strict ce e cel mai important, fara minor bugs, gen cum era la mage sa nu poata invata polymotph:pidgeon.

coldicee wrote:
ai bug report. learn to use it...

coldicee, postezi degeaba, esti complet paralel cu topicul.
Holydude se referea la prioritatea rezolvarii bugurilor, nu la vreo problema privind raportarea lor.

Last edited by adrenalinerush on 05-12-2011, 18:34:59; edited 4 times in total
0 0

Back to top
coldicee

[trudalizatorul]

(since 05-11-2018 13:26)

Votes: 22

Post Posted: 05-12-2011, 18:25:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ai bug report. learn to use it...

0 0

Back to top
UserBanat
[Banned user]

Banned

(since 11-12-2011 01:06)

Votes: 5

Post Posted: 06-12-2011, 01:48:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:

Zohlomg, eu sunt de acord cu omu care a facut postul si repet, cel mai important lucru la un server sunt clasele sa mearga exact cum trebuie!
Toate vrajile sa se calculeze corect si la precizie, numai zic de talente. Atunci veti avea toata recunostinta jucatorilor.
Nu alte lucruri sunt mai importante decat clasele, parerea mea.

0 0

Back to top
holydude

[Insane]

Post Posted: 06-12-2011, 14:53:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

UserBanat wrote:
Zohlomg wrote:

Zohlomg, eu sunt de acord cu omu care a facut postul si repet, cel mai important lucru la un server sunt clasele sa mearga exact cum trebuie!
Toate vrajile sa se calculeze corect si la precizie, numai zic de talente. Atunci veti avea toata recunostinta jucatorilor.

Repet, nu este vorba de reparat, ci de prioritate. Oamenii isi fac treaba cum pot si cum stiu, dupa parerea mea o fac bine majoritatea timpului.

Do not tempt my wrath...

0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 13:05)

Votes: 36

Post Posted: 06-12-2011, 15:09:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

UserBanat wrote:
Zohlomg wrote:

Erai aici cand a bagat Shockeru' Cataclysmul si ai fost atent la ce a zis dupa?

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 09-12-2011, 18:37:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

blablabla look at me random player stiu sa administrez server de mii de playeri ascultati-mi sfaturile mele intelepte...
gen

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 09 December 2011 16:37

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 30-11-2024, 18:50:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x